perjantai 25. tammikuuta 2019

Pixi by Petra ostokset


Tein viime viikolla pienet ostokset Bangerhead.fi verkkokaupasta ja mukaan tarttui muutama Pixi by Petra tuotetta. Minun piti alunperin tilata vain tuo kasvovesi, mutta huomasin verkkokaupassa olevan kampanja eli ostaessa vähintään 54 eurolla sai tuon keskellä näkyvän ison luomivärepaletin kaupan päälle. Eihän tuollaista tarjousta nyt hyvänen aika voi vastustaa, joten mukaan lähti siis pari muutakin tuotetta. Tarjous on muuten edelleen menossa, joten jos Pixin tuotteet ja ilmainen luomiväripaletti houkuttelee, niin käy tilaamassa.


 Pixin tuotteet on kehitetty käyttäen laadukkaita kasviperäisiä ainesosia ja niiden käytön pitäisi olla helppoa ja nopeaa kiireisen arjen keskellä. Olen käyttänyt joitakin Pixin tuotteita ennenkin (lähinnä huuli tuotteita) ja tähän mennessä olen tykännyt niistä kovin. Luomivärejä en kyseiseltä merkiltä ole koskaan testannut, joten nyt päätin ottaa härkää sarvista ja tilasin oikein kaksi eri palettia testattavaksi.


Mesmerizng Mineral Palette - Amethyst Aura

Minulla ei vielä ole oikeastaan yhtään tämän värisävyn palettia, joten päätin tilata huvikseen kokeiluun tällaisen minipaletin. Kuvassa sävyt näyttivät tosi kauniilta ja vielä tätä käsissä hypistellessäkin ajattelin, että wow onpa hienot sävyt. Sävyt oli kyllä tosi kivat, mutta karu totuus valkeni kun yritin swatchata näitä kädelle. Näiden koostumus oli aika silkkinen ja hyvin kuiva, joten pienellä sormien pyörittelyllä värit alkoivat jo hajota pieneksi tomuksi. Olin jo aivan paniikissa, näitä ei siis todellakaan saa painaa yhtään kovaa. Kaikista väreistä ei pigmenttiä oikein irtoa millään vaikka kuinka hieroo sormea nappiin. Sain muutaman sävyn kohdalla ottaa väriä useamman kerran ennen kuin sain kunnolla väriä irtoamaan. Ihan kivat sävyt siis, mutta laatu vähän petti kyllä tässä paletissa. Harmi! Tuo vaalein sävy on shimmeri ja niin vaalea, että luulen tuon käyvät oikein hyvin esim highlighteriksi ennemmin kuin luomiväriksi. Katsotaan kuitenkin miten tämän kanssa ylipäätänsä käy.



Paletti on kylläkin kätevän kokoinen, joten tämä olisi helppo ottaa esimerkiksi matkalle mukaan. Sävyt on myös hyvin lähellä toisiaan, joten näillä on varmasti helppo tehdä kaunis smokey eye meikki. Harmi vain tuo koostumus ja värien huono pigmentti.





Lid Lovelies paletti

Sitten se toinen luomiväripaletti. Tämä tuli tosiaan ilmaisena tilauksen kaupanpäällisenä ja ainakin kuvassa ihailin tämän monipuolisia ja ihania sävyvaihtoehtoja. Paletissa on 18 sävy, joista neljä on mattaa ja 14 shimmeriä/metallista. Toisin kuin tuo edellinen paletti, tämän koostumus ja pigmentti ovat aivan eri maata! Koostumus ei lainkaan ole murenevaa ja muutamaa väriä testatessa myös pigmenttiä löytyy ihan kivasti. Värit on monipuolisia kullanhohtoisista punaisiin. Jopa yksi oranssi väri paletista löytyy. Tämäkään ei koon puolesta ole mikään älyttömän iso paletti, joten aivan hyvin voisi tämänkin reissuun matkaan pakata. Onneksi sain myös tämän paletin testiin, koska jo käsitykseni Pixin luomiväreistä olisi jäänyt tuohon ensimmäiseen palettiin, olisi mielikuva ollut melko negatiivinen.

EDIT: Valitsin aikaisemmassa pannuprojekti postauksessa yhden luomiväripaletin, jonka aion pannuttaa tänä vuonna. Nyt kävi kuitenkin niin, että en tiedä tykkäänkö paletista kuitenkaan tarpeeksi, jotta se tulisi koko vuoden ajan ahkeralle käytölle. Niinpä annoin paletin eteenpäin ja päätin korvata tämän Pixien Lid Lovelies paletin tämän vuoden pannuprojektiin. Otan tavoitteeksi saada pannut näkyviin puolesta sävyistä eli 9:stä sävystä. Tämä voi olla haastavaa, koska paletti on täysin uusi, mutta toisaalta pannut on myös suhteellisen pieniä. Katsotaan miten tässä käy. 


* Large Lash Mascara
Halusin tilata testiin myös Pixin ripsivärin, koska hyvien ripsareiden metsästys käy aina kuumana. Tämä valikoitui ostokoriin tuotekuvauksen perusteella, jossa luvataan ripsiä pidentävä vaikutus ja harjan pitäisi hyvin erotella ripset. Lisäksi tämän on vedenkestävä eli juuri niitä omainaisuuksia, joita itse arvostan ripsivärissä. Harja on ainakin iso, mutta onneksi sen kärpi on kapea pikkutarkkaan työskentelyyn. Kokeilin tätä pikaisesti tänään ja ainakin väri on intensiivisen musta ja aika hyvin ripset pysyivät eroteltuina.Testailen tätä huomenna uudestaan ja muodostan paremman mielikuvan.



* Glow Tonic
Ja sitten se varsinainen tuote, jonka takia tilausta ylipäätänsä aloin raapustelemaan. Tämä Glow tonic kasvovesi kuorii hellästi kuollutta ihosolukkoa ja saa ihon näyttämään virkeämmältä ja hyvinvoivalta. Tuotteen sisältämä aloe vera hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Olen kuullut tästä niin paljon hyvää, että on suorastaan häpeä myöntää etten tätä ole vielä koskaan testannut. Nyt asia korjaantuu ja pääsen kokeilemaan tätä kaikkien huulilla olevaa tuotetta, jee!


Sellaisia ostoksia lähti matkaan tällä kertaa. Kaikki muut lukuunottamatta tuota pientä luomiväripalettia olivat mieluisia ja kiinnostavia tuotteita testattavaksi. Kirjoittelen varmasti myöhemmin näiden käyttökokemuksista täällä blogin puolella. Huomenna taidan käydä postissa hakemassa Notinolta tekemäni tilauksen, jossa on pelkkiä Ziajan tuotteita. Niistä ehkäpä postaus myöhemmin.

Oliko tuttuja tuotteita Pixiltä ja pidätkö itse merkistä?

4 kommenttia on "Pixi by Petra ostokset"
  1. Glow Tonic onkin hyvä valinta, itsellänikin ollut tuo käytössä :) Meikkien puolesta ei ole tullutkaan kokeiltua Pixin tuotteita, mutta ihonhoitotuotteet on ollut todella hyviä. Suosittelen sarjan savinaamiota, jos joskus tekee mieli kokeilla Pixin tuotteita enemmänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari kertaa olen nyt glow tonicia käyttänyt ja tykkään kyllä kovasti! Täytyy joskus ottaa testiin myös tuo savinaamio :) Mitä olen lukenut niin Pixin meikit ovat osa oikein hyviä ja osa aivan huteja. Näin itsekin harmikseni totesin :/

      Poista
  2. Tuo minipaletti on tosi kaunis, mutta harmi että laatu oli noinkin huono :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä! Kuvissa kuolasin tätä koska paletti oli kaunis ja värit tosi kivat. Kuvatkin voi joskus hämätä :/

      Poista