torstai 21. maaliskuuta 2019

It's Allure time - helmikuun beauty box


Alluren tammikuun kauneusboksi esiteltiin blogin puolella pari päivää sitten. Nyt jatketaan samalla teemalla ja kurkistetaan helmikuun boksin sisältöä. Helmikuun yllärilootan sisältö miellytti minua kovasti ja nähdäänpä boksissa jopa kaksi K-beauty tuotetta. Aika huippua sisältöä siis tulossa, katsotaanpa.


Mamonde flower lab essence mask ~ 7$

Ensimmäinen K-beauty tuote on tämä kasvonaamio, jonka minulle tuli Camelia kukalla (boksissa oli liikkeellä useampia eri kukkavariaatioita). Naamiossa on runsaasti kosteuttavia kasviuutteita, hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Naamiossa on myös eukalyptusta, jonka ansioista naamio pysyy kasvoilla helposti liukumatta pois paikoiltaan. Paketti on tosi nätti ja tässä pitäisi olla myös makeahko kukkaistuoksu, joten odotan innolla tulevaa iltaa, kun tämä otan testiin.



* The Browgal the instatint tinted brow gel ~ 11$/2,8g

Kulmageeli on minulle aivan uusi tuttavuus. Minun pitikin aluksi tutkia, miten tätä käytetään koska en ollut varma onko tämä sellainen kulmavaha jolla asetellaan kulmakarvat muotoonsa vai onko tämä vaihtoehtoinen tapa levittää väriä kulmiin. Tämä siis todella värjää kulmat ja pienen söpön harjan avulla kulmat saa samalla harjattua siihen muotoon kuin ne haluaa asetella. Kuulostaa muuten äärimmäisen lupaavalta ja kiire aamujen pelastajalta. Tätä on saatavilla kolmea eri sävyä ja itse sain ruskeilla hiuksille tarkoitetun sävyn, joka osuikin sattumalta aivan nappiin. Tästä tuotteesta olen todella innoissani ja odotukset on korkealla. Varsinkin jos tämän avulla säästää aamuista pari minuuttia, kun ei tarvitse sutia sekä kynällä että harjalla erikseen.


* Doucce Fierce & Fine graphic pen ~ 21$

Tämä silmärajauskynä oli tuote, jota en olisi toivonut saavani tästä boksista. Olen tästä kirjoittanut aikaisemminkin tammikuun roskapostauksessa ja en ole mikään suuri tämän tuotteen fani. Valitettavasti kynän jälki ei ole niin intensiivisen musta kuin toivoisin ja tämä kuivahti aika nopeasti korkkaamisen jälkeen, joten taidan suosiolla laittaa tämän eteenpäin.


* Moda Metallics triad eye brush ~ 5$

Siveltimet on tähän talouteen aina tervetulleita! Tämä kaunis kultainen sivellin olikin erityisen mieluinen tuote ja tulee heti käyttöön, koska mulla ei ole liikaa tällaisia kapeita häivytyssiveltimiä. Tässä on viistoon leikattu pää ja sivellin on suhteellisen jämäkkä. Uskonkin tämän sopivan erityisesti luomivaossa häivyttelyyn ja tarkempaan työskentelyyn.


* Mamonde Petal spa oil to foam cleanser ~ 3$/25ml

Kukkateemalla jatketaan ja tässä on boksin toinen K-beauty tuote. Tuote on erityisen mielenkiintoinen, sillä tämä kasvonpuhdistusaine yhdistää kaksi putsaustekniikkaa yhteen purkkiin ja yhteen käyttökertaan. Tämä toimii nimittäin niin, että ensin neste on öljyinen ja poistaa meikin tehokkaasti. Toisessa vaiheessa veden kanssa reagoidessa öljyinen koostumus muuttuu iholla vaahdoksi ja viimeistelee kasvojen puhdistuksen. Kuulostaa eksoottiselta, en ole ennen testannut tällaisia 2-in-1 kasvonpesu tuotteita. Neste muuten tuoksuu ruusulle, joten tämän putsarin kanssa saa iltaisin pienen hetken yleellisyyttä ja kesäkaipuuta.




* Wander Beauty Mile high club mascara ~ 26$

Tässä ripsivärissä on yksinkertaisen kaunis kultainen pakkaus, joka oikeastaan on pehmeän mallinen tuubi. Tällaisia tuubi mallisia ripsivärejä onkin näkynyt markkinoilla viime aikoina enemmän ja malli on ainakin minusta ihan hauska. Olen ripsivärien suhteen todella kranttu ja harva uusi ripsiväri on oikeasti mulla toiminut. Wander Beautyn verkkokaupasta kuitenkin luin, että 94% käyttäjistä suosittelee tätä ripsiväriä, joten minulla heräsi tästä suuri uteliaisuus ja haluan ehdottomasti testata mitä tällä on minulle tarjota. Ennen ja jälkeen kuvien perusteella tämän pitäisi tuoda reippaasti volymia ripsiin, joten katsotaan peittoaako tämä minun tämän hetken suosikin eli It cosmeticsin superhero mascaran.



* Modelco Metallic eyeshadow trio in mykonos ~ 16€

Pieni ja näppärä luomiväripaletti yllätti minut kolmella kauniilla sävyllä. Aluksi ajattelin, etten edes testaa sävyjä, koska yleensä tällaiset pienet paletit jää vain pyörimään kaappiin. Päätin kuitenkin testata ja onneks testasin, sillä koko ei aina kerro kaikkea. Nämä minipaletin kolme sävyä ovat nimittäin todella käyttökelpoisia ja kauniita. Alin sävy näyttää paletissa kauniin rubiininpunaiselta ja glitteriseltä. Iholla swatchatessa väri kuitenkin muistuttaa enemmän punaruskeaa tai kuparia ja on enemmän metallinen kuin glitterinen. Pientä karisemista on havaittavissa, mutta pigmentti on hyvä ja tuntuma samettinen. Vasemmalla oleva sävy on vaalea kullanhohtoinen ja kädelle olen kerrostanut väriä muutaman kerroksen, jotta sain sen kunnolla näkyviin. Tätä sävyä voi siis yksinään käyttää loistavasti highlighterina tai tuomaan kuultoa luomille. Oikealla oleva tumma sävy on kaunis tumma pronssi ja tässä on loistava pigmentti, paras näistä kolmesta sanoisin. Kuvassa swatchit hiukan vääristyvät, sillä luonnonvalossa ne ovat todellakin metalliset ja kauniin hehkuvat.
Taidan sittenkin jättää tämän pienen paletin omaan käyttöön ainakin testattavaksi onko tästä mihinkään. Yllätyin kuitenkin miten monikäyttöinen näinkin pieni paletti on, sillä sävyt sopivat hyvin yhteen keskenään ja näitä voi helposti yhdistellä myös muihin paletteihin.


Helmikuun Alluren tuotteiden yhteisarvoksi sain noin 80 euroa, joka on aika huikea suoritus jälleen kerran. Sisältö oli aika meikki painotteinen, mutta se ei minua haittaa lainkaan. Lukuun ottamatta Douccen rajauskynää pidin myös boksin sisällöstä ja aionkin testata kaikkia tuotteita muodostaakseni niistä paremman kuvan. Etenkin tuo ripsiväri ja kulmaväri kiinnostaa kovasti samoin kasvoputsari. Alluren ehdotomasti hyvä puoli on se, että boksissa on aina paljon tuotteita joten testattavaa riittää pitkäksi aikaa. Plussana tässä on myös se, että kun tuotteita on useampi niin ei haittaa vaikka yksi tai kaksikin sattuisi olemaan itselle huteja. Hinta on myös varsin kohtuullinen 15 dollaria, joten rahoille saa varmasti vastinetta moninkertaisesti. Tällä kertaa myös tuo musta pussukka oli ehjä 😉

Mikä tuote helmikuun boksista kiinnostaa sinua eniten?
4 kommenttia on "It's Allure time - helmikuun beauty box"
  1. Mulle tuli tänään helmikuun boxi,mutta tammikuun boxia en ole vieläkään saanut:( Sain täsmälleen samat tuotteet,kuin sinäkin ja ihan kelpo boxi on.Se vaan kun odotan tammikuun boxin Sunday Riley tuotteita ja alan pikku hiljaa epäilemään,etten ikinä saa boxiani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onpa kurjaa! Lähetitkö boksisi Airmaililla? Mulla hukkui myös marraskuun Boxycharm ja tammikuussa lähetetty Birchboxia en edelleenkään ole saanut. Molemmat lähetin airmailin kautta ja olen kuullut, että monilla muillakin kyseisellä toimittajalla on paketteja hukkunut. Suosittelenkin jatkossa melkein käyttämään jotain toista lähettiä jos olet käyttänyt ennen airmailia.
      Toivottavasti kuitenkin saisit oman boksisi koska Sunday Rileyn tuotteet oli tosi kivoja!

      Poista
  2. Airmailia kyllä, siis sitä halvinta lähetysvaihtoehtoa shipitolla.Joo, jos Sunday Rileyt jää saamatta ni se kyllä kirpaisee!Mulla ei ole vielä ikinä mennyt yksikään boxi hukkaan,joten kai se joskus osuu kohdalle.Silti joka postipäivä odotan ,että jospa tänään olisi se onnen päivä. Tammikuun boxin spoilerit oli varmaan jo marraskuussa tiedossa,joten kohta tässä on puoli vuotta jo odotettu;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, toivotaan kuitenkin että se vielä jostain putkahtaisi. Mikäli ei niin kannattaa Shipitolle tehdä reklamaatio jos saisi rahansa lähetyksestä takaisin.

      Poista