keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Boxycharm huhtikuu - Peace, Love & Boxy

Hauskaa vappua!

Päätin kirjoittaa teille tänään huhtikuun Boxycharmista, koska se uppoaa nyt jotenkin täydellisesti suomalaisten vappuun. Boksin teema oli rakennettu Jenkkien Coachella festifaalin ympärille. Tapahtuma on siis vuosittain huhtikuussa viikon kestävä musiikki- ja taidefestifaali, jossa pääosassa on ihmisten iloisuus ja värit. Minulla tuli teemasta heti mieleen Suomen vappu, koska alati niin rauhallinen kansa juhlii silloin iloisen riehakkaasti ja ympärillä on paljon värejä sekä kesäistä tunnelmaa. Niinpä tämä boksi sulatti tiensä mun sydämeen, koska teema sattui ajankohtaiseksi ihan sattumalta. Jos olisin itse juhlistanut vappua tänä vuonna olisin varmasti käyttänyt boksin tuotteita vappulookin tekemiseen, mutta koska istun nenä kiinni kirjassa kotona lukemassa niin tyydyn jättämään testailut tuonnemmaksi. Esittelen teille kuitenkin boksin sisällön nyt.



Tuttuun tapaan taas boksista paljastui 5 täysikokoista tuotetta, joiden yhteisarvo oli 126 dollaria. Huikea setti jälleen kerran! Vaikka tämän kuukauden boksi ei ensinäkemältä vaikuttanut lainkaan mun suosikki boksilta niin lähempi tarkastelu osoitti että muutama oikein huipputuote löytyi sisältä kuitenkin.


* Artist Couture Diamond glow powder ~ 27$

Pieni purkki sisältää hienonhienoa vaalean kultaista highlighter jauhetta. En avannut tai testannut tätä vielä, mutta muiden charmereiden swatcheja ihastellessa totesin, että tämä on ehtaa tavaraa. Pienikin määrä puteria jättää kasvoille kauniin kultaisen hohteen, joten tämä on kesällä aivan omiaan. Taidan ottaa sen käyttöön, kun kasvoni ovat hieman päivettyneet. Merkki on minulle uusi ja testaan mielenkiinnolla.



* Bodyography Eye pencil ~ 14$

Tämä oli boksin vähiten kiinnostava tuote. Kyseessä on kultainen/pronssinen silmänrajauskynä. Enpä kovin usein muutenkaan rajaile silmiä, mutta kun rajaan niin teen sen kyllä mustalla värillä. Siispä tämä taitaa mennä eteenpäin.


* Luxie The summer daze 3 pc brush set ~ 28$

Boxycharmin mukana tulee siveltimiä aika usein, mutta se on vain kiva juttu. Varsinkin Luxien siveltimet on tosi laadukkaita ja myös aika hintavia, joten niitä on aina ilo saada lisää kokelmiin. Nämä kolme sivellintä ovat kauniin kesäisiä ja mulla tulee näiden väristä mieleen ihan kesäillan auringonlasku. Mukana oli kaksi silmämeikin tekoon tarkoitettua sivellintä ja yksi pieni contour sivellin, jota voi käyttää hyvin vaikka poskipunan tai puuterisin highlighterin levittämiseen.


* Appeal Cosmetics Holographic lip gloss ~ 21$

Tämä oli toinen boksin tuotteista, josta en niin kovin jaksa innostua. Kyseessä on super kimalteleva huulikiilto, jonka kimalle antaa hologrammisen vaikutelman. Tätä voi käyttää yksinään huulilla tai sitten huulipunan päällä tuomaan lisäsäihkettä. En ole huulituotteissa överi glittereiden ystävä, joten mietin vielä jätänkö tätä itselle vai annanko eteenpäin.




* PUR The complexion authority festival palette ~ 36$

Pur on merkki, jota näkee myös toisinaan Boxycharmissa ja näillä on oikein kivoja paletteja. Teemaan sopien boksista tuli festival aiheinen luomiväripaletti, jossa on upeita glitterisiä savyjä ja muutama perinteinen matta mukana. Pigmentti on erinomainen taattua PUR laatua ja luomiväri tuntuu samettisen pehmeältä. Jonkin verran kuivakka oli ainakin tuo testaamani pinkki sävy ja hieman myös karisi, mutta ei pahasti. Levittäminen onnistui kuitenkin helposti ja väriä irtosi swatcissa loistavasti. Paletissa on kaksi överiglitteri sävyä ja enemmän ns. normi glitterisiä värejä. Vaikuttaa kivalta paletilta ja nuo pari väripilkkua tekevät tähän kivan lisän vaikka harvoin mitään kovin räikeitä silmämeikkejä teen. Ei sitä koskaan kuitenkaan tiedä, jos sitä joskus vaikka innostuisi ihan pinkkiä silmiin laittamaan. Tämä olisi oiva paletti myös vaikka kesän festareita ajatellen. Tämä jää todellakin kokoelmiini ❤


Tällainen oli huhtikuun Boxycharm. Nyt kun kuukausi on vaihtunut niin on aika kääntää katseen jo toukokuun kauneusbokseihin, joita alkaa taas pian tipahdella postiluukusta.
Tähän loppuun vielä pakko kertoa, että vaihdoin Shipiton nyt toiseen Jenkeistä Suomeen kuljettavaan yritykseen. Syy on se, että Shipito on hukannut 4 kuukauden aikana jo kolme pakettiani ja minusta se on jo kohtuullisen suuri epäonnistumisprosentti. Heidän asiakaspalvelunsa on tökeröä ja yritys ei halua kantaa vastuuta katoamisista. Viimeinen niitti oli se kun seurantakoodillinen lähetykseni hävisi jonnekin heidän varastolleen, eikä kukaan osaa selittää missä paketti on. Koska en ollut ostanut paketille vakuutusta, yritys ei korvaa mitään. Olen välillä ottanut vakuutuksen lähetyksilleni, mutta yllättäen juuri kaikki vakuutuksettomat lähetyksen ovat hukkuneet, joten alan jo epäillä ottavatko työntekijä tällaisia paketteja itselleen. En tiedä, mutta nyt olen vaihtanut kuljetusyrityksen Planet Expressiin ja testaan miten hyvin heillä homma pelittää. Kerron kokemuksista heidän kanssa teille myöhemmin.

Miten sinä juhlit vappua?
2 kommenttia on "Boxycharm huhtikuu - Peace, Love & Boxy"
  1. Kiva kun kirjoitit tästä, omaa boksiani en oo vielä saanut ja veikkaan etten ihan muutamaan viikkoon vielä saakaan :D Toi paletti on upea ja siveltimet vaikuttaa myös hyviltä<3

    En yhtään ihmettele, että päätit vaihtaa Shipiton toiseen välityspalveluun :/ Toi on ihan käsittämätöntä, että sulla on noin moni paketti kadonnut! Mulla ei luojan kiitos oo vielä yksikään jäänyt tulematta, mutta eiköhän sekin päivä vielä joskus koita.. Aina se kuitenkin pelottaa, kun otan halvimman mahdollisen kuljetuksen ilman mitään lisäpalveluita, eli jos se paketti hukkuu niin ketään ei todellakaan kiinnosta sen kohtalo :D Kerro ihmeessä miten Planet Express toimii, kun sulle on kertynyt kokemusta ko. palvelusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi sulla ei ole paketit hukkuneet, toivotaan ettei hukukaan! Se on aina aika ikävä tunne kun kovasti odotan ja sitten saat todeta että et saa lähetystä ja toiseksi kaikki rahat ovat menneet hukkaan. Eksyinpä netin syövereistä myös lukemaan asiakaspalautteita Shipiton toiminnasta ja todella paljon negatiivista oli yrityksestä kirjoiteltu, joten jo ihan periaatteen vuoksi haluan nyt vaihtaa toiseen yritykseen. Planet Express oli ainakin nettikirjoitusten perusteella saanut todella hyvät arvostelut ja ilmeisesti hintatasokin on vähän huokeampi. Täytyy kirjoitella tästä ehdottomasti enemmän sitten kun kerään vähän kokemusta :)

      Poista