sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Boxycharm toukokuu - Make waves


Toukokuun Boxycharm oli teemaltaan ihanan kesäinen ja sisältö tuki teemaa minusta oikein hyvin. Tein kuitenkin heti boksin saatuani järkyttävän havainnon. Boksin koko oli nimittäin kutistunut kolmanneksella ja välittömästi mietin, että onko jatkossa tulossa pienempiä tuotteita, sillä entiseen tapaan isot luomivärikotelot eivät tämän kokoiseen laatikkoon kyllä todellakaan mahdu. Sääli jos näin, mutta haluan jotenkin uskoa että tämä pieni rasia on vain tämän kuukauden juttu eikä tule jäädäkseen pysyväksi.




Tässä vielä vertailuna huhtikuun boksin koko verrattuna toukokuun boksiin.





Sisällöstä oli taas liikkeellä monta variaatioita, mutta ilmeisesti kaikille tilaajille tuli Alamar Cosmeticsin paletti, mutta muissa tuotteissa olikin sitten enemmän vaihtelua boksien välillä. Boksini sisälsi muutaman oikein kivan tuotteen, mutta pari aika nääh tuotetta mahtui taas mukaan. Jotenkin minusta Boxyn taso on viime kuukausina hiukan laskenut ja olenkin alkanut tykästyä enemmän Ipsy plus boksiin. Kesäkuussa on tulossa taas Boxycharmin Luxe versio, eli boksi joka sisältää 9 täysikokoista tuotetta. Katsotaan nyt vielä ainakin pari kuukautta, jos taso tästä nousisi.



*Alamar Colorette blush trio ~ 22$

Alamar Cosmetics on brändinä tosi mielenkiintoinen ja olin aluksi todella innoissani, että boksin kautta tulee merkin poskipuna paletti. Liikkeellä oli kolmea eri sävyvaihtoehtoa: fair/light, medium ja dark. Itse sain tuon fair/light sävyisen, mikä itse asiassa osoittautui vähän pettymykseksi. Paletissa on nimittäin kaksi oranssihtavaa sävyä, joista toinen on todella glitterinen. En kasvoilla välitä oikein tällaisista persikkaisista sävyistä tai ylimääräisistä glittereistä highlighterin lisäksi. Olisin siis mieluummin ottanut sen medium sävyisen, jossa kaikki poskipunat olivat punertavan sävyisiä. Pahvinen rasia on kuitenkin hurjan kaunis ja kompaktin kokoinen sekä sisältää peilin, joten helppo käyttöinen vaikka reissun päällä. Itselle en tätä valitettavasti huonojen sävyjen takia jätä, mikä harmittaa aika paljon.


* Glamglow Gentlebubble cleanser ~ 28$

Tästä Glamglow kasvoputsarista sen sijaan olin todella innoissani! Glamglow on todella inspiroiva merkki ja olen joitakin tuotteita testannut, mutta aika hintava brändi kyseessä. Pakkaus on hieno ja minulle tulee siitä ihan mieleen vesilammikko, johon on valunut öljyä. Tämä vaahtoava putsair hoitaa ihoa ja putsaa meikit ja epäpuhtaudet hellävaraisesti. Putsari sisältää kauran aminohappoja, omena uutetta, E- vitamiinia ja vihreää teetä. Ei sisällä saippuaa tai hajusteita. Todella kiinnostava ja iso purkki, joten tämän otan hihkuen vastaan ja testiin.



* Dose of colors Liquid matte lipsticks ~ 18$

Dose of colors on mulle uusi merkki, joten tätä nestemäistä mattapunaa testasin välittömästi boksin saadessani. Sain punan sävyssä Bittersweet, joka on todella kirkkaan punainen. Sävy on kaunis ja kesäinen ja puna ei onneksi pahasti kuivata huulia. Väri pysyy huulilla oikein hyvin ja pitkään, tosin hieman meinaa levitä yli reunojen, mutta se on korjattavissa hyvällä rajauskynällä. Puna ei ole kovin nestemäistä vaan jo levitysvaiheessa huomasin, että se on hiukan moussemaista ehkäpä enemmän kuin täysin juoksevaa  niin kuin nestemäiset huulipunat yleensä. Levittäminen on kuitenkin helppoa ja purkki kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan nätti.




* Ciate London Eye Lustre creme eyeshadow ~ 18$

Ciate London ei ole mikään mun suosikkiimerkki todellakaan. Jotenkin siis hiukan varauksella suhtauduin tähän nestemäiseen luomiväriin, jonka boksista sain. Sävy on kuitenkin ihan nätti vaaleanpunainen, joka kimaltelee valossa myös hiukan kultaisena. Pigmenttiä löytyy ja ainakin kädellä swatchatessa tykkäsin tästä sävystä. Testaan tätä nyt ainakin ennen kuin päätän tämän kohtalosta. Nestemäisiä luomivärejä en ole oikein oppinut vielä käyttämään, mutta josko se nyt olisi aika.


* Mellow Brow definer ~ 18$

Sitten viimeisenä se tuote, joka aiheutti välittömän plaah efektin. Näitä kulma- ja rajauskyniä puskee kaikista bokseista aika tiuhaan ja varsinkin Boxy on minusta kunnostautunut tällä saralla oikein ahkerasti. Kulmakyniä mulla alkaa olla meikkilaatikot täynnä, mutta onneksi tämä tuli merkiltä josta tykkään ihan älyttömästi. Mellown tuotteet on tosi laadukkaita ja olen aivan ihastunut merkin pigmenttisiin ja hyvin pysyviin tuotteisiin. Niinpä mua ei niin paljon enää harmitakaan, että sain tämän kulmakynän vaikka kyllä pakko sanoa että paljon mieluummin olisin ottanut tämän tilalla jotain ihan muuta. Positiivista sentään, että kynän toisesta päästä löytyy myös kulmaharja.


Boksin tuotteiden arvo oli 108$ eli taas siis hyvin vastinetta rahoille. Tosin itselle oli tässä boksissa vähän huteja tuo Alamarin paletti ja Ciaten nestemäinen luomiväri eikä kulmakynälläkään paljon juhlita, vaikka merkki olikin tällä kertaa ihan kiva. Toivottavasti kesäkuun boksissa olisi enemmän positiivisia yllätyksiä.

Mitä mieltä olet boksista? Olisitko ilahtunut tällaisesta kokonaisuudesta?
6 kommenttia on "Boxycharm toukokuu - Make waves"
  1. Oon kyllä huamannut saman tässä boksissa.. Taso tuntuu laskevan, eikä pari viime boksia oo herättänyt sellasta tunnetta että pakko saada tämä.. Vertaa esimerkiksi viime vuoden boksien sisältöihin.. 🧐

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en tiedä mitä on oikein tapahtunut. Loppuvuoden boksit oli niin huikeita. Kesän boxy luxe ei sekään oikein napannut kummemmin 😬 onneksi tarjontaa markkinoilla on

      Poista
  2. Mulla oli hitusen eri versio boksista, mutta tääkin näyttää tosi kivalta mun silmään! Mä olin ihan varma, etten tulisi tota nestemäistä luomiväriä käyttämään, mutta itse asiassa oon tehnyt jo kolmena päivänä peräkkäin silmämeikin sitä käyttäen :D Glamglown putsari oli myös tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva lukea sunkin blogista sitten minkälainen boksi sulle tuli :) Ihan ok boksi, mutta eniten harmitti se että eniten odottamani paletti ei sopinutkaan omaan käyttöön. Se olisi jo pelastanut paljon. Oooh ihanaa, olisi kiva nähdä millaisia meikkejä olet tuolle nestemäisellä luomivärillä loihtinut <3

      Poista
  3. Ilmeisesti boksin koko johtui tuosta Glamglown putsarista, jonka takia laatikko oli korkeampi ja pienempi, kuulemma näin on aika usein, jos tuote ei korkeudeltaan mahdu siihen "peruskokooon". Näin ainakin Kathleen Lights selitti omassa videossaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no hyvä jos tämä oli vain väliaikainen ratkaisu. Annettakoon siis anteeksi 😂 ehdin jo pelästyä että boksin koko pieneni lopullisesti

      Poista