torstai 18. heinäkuuta 2019

Kesän herkullisimmat kylpytuotteet

* Tuotteet saatu maahantuojalta testiin


Sain maahantuojalta testiin aivan ihanan setin Today I Feel cosmetics (T.I.F) merkin värikkäitä kylpytuotteita. Olen varmaan jo kyllästymiseen asti kertonut, miten rakastan kosmetiikassa yli kaiken kauniita pakkauksia ja värit on siinä isossa roolissa. Mun silmää miellyttää aina niin kovasti, jos hyvän tuotteen lisäksi myös pakkaukseen on panostettu ja se antaa heti tuotteelle ihan uuden näkökulman. Toisinaan tyydyn myös yksinkertaisiin pakkauksiin, jos tiedän että tuote on erinomainen eikä minulle pakkaus tietenkään ole mikään kaikki kaikessa välttämättömyys. Mutta onhan se nyt myönnettävä, että kaunis esillepano herättää aistit ihan eri tavalla, liittyi se sitten ruokaan tai kosmetiikkaan. Joten tässä olisi pienet esittelyt sarjan tuotteista. Sain kaikista sarjoista testiin suihkugeelin, vartalovoiteen ja vartalovoin.



T.I.F tuotteilla on värikoodeittain oma nimi ja tuoksumaailma. Tämä kesäisen söpö vaaleanpunainen sarja on nimeltään Euphoric ja tuoksumaailma kätkee sisäänsä bergamonttia, jasmiinia ja luumua. Tykkään T.I.F tuotteista paitsi niiden purkkien takia, niin myös niiden kevyen raikkaista tuoksuista, jotka eivät ole liian voimakkaita tai dominioivia. Näissä olevat tuoksut erottuvat kyllä, mutta eivät jää iholle pitkäksi aikaa tai ole muutenkaan liian voimakkaita. Tämä Euphoric sarja oli tuoksun puolesta yksi suosikeistani, sillä tuoksu on hiukan tyttömäinen ja kukkainen. Juuri sellainen, josta itse pidän!



Violetin värisarjan nimi on Fabulous ja sen tuoksussa on käytetty orvokkia, pionia ja persikkaa. Euphoric sarjan rinnalla rakastuin täysillä myös tämän sarjan tuoksumaailmaan, joka on kesäinen ja raikas. Tuoksusta tulee ihan mieleen sateen jälkeiset tuoksut äitin kukkapenkissä. Tiedättekö, kun kesäsade on yllättänyt ja saa ulkoilman tuntumaan raikkaalta ja voimistaa vedestä virkistyneiden kasvien erittämiä tuoksuja. Aivan ihana! Ja pioni on muuten mun lempi kukka, joten olisikohan silläkin jotain osuutta asiaan...



Dramatic sarjan tuotteissa tuoksuu mandariini, vanilja ja santelipuu. Tuoksu on raikas, mutta ei voimakas. Pakkaukset on piristävät ja nämä sopivatkin kivaksi väripilkuksi kylpyhuoneen tasoille. T.I.F tuotteiden pakkaukset on laadukkaita. Nimittäin vartalovoiteen pumppumekanismi toimii moitteetta ja sen avulla on helppo annostella rasvaa sopiva annos. Suihkugeelissä on auki painettava korkki, joka helpottaa kummasti, sillä märillä käsillä ei tarvitse pyöritellä korkkia auki ja kiinni. Pakkaukset ovat myös reilun kokoisia, joten ei tule tuotteet ihan heti loppumaan.



Mintunvihreä väri on kosmetiikka tuotteissa melko harvinainen. En ole montaa tämän väristä purkkia kaupan hyllyillä nähnyt, joten se tekee jo itse pakkauksesta kivan ja erilaisen. Precious sarjan tuotteiden tuoksussa on sitruunaa, meripihkaa ja vihreää teetä. Tuoksullaan se on näistä kaikista sarjoista voimakkain ja "yrittisin". Ei ole minun henkilökohtainen suosikkini, vaikka raikas tuulahdus tämäkin on. Uskon, että tämä tuoksumaailma iskee enemmän miespuolisiin käyttäjiin, mutta jos pidät raikkaan yrttisistä tuoksuista niin tämä on ehdottomasti sun juttu!



Vartalovoide on koostumukseltaan vartalovoita kevyempää ja vetisempää. Se kosteuttaa kyllä ihoa erinomaisen hyvin, mutta levittäminen on hieman hankalaa. Tuotetta joutuu hetken pyörittelemään iholla ennen kuin sen imeytyy. Tykkään kuitenkin siitä, ettei tämä jätä sellaista ällö rasvaista tunnetta iholle vaan kun se imeytyy, se oikeasti imeytyy.

Vartalovoi puolestaan on koostumukseltaan tuhdimpaa ja imeytyy myös paljon vartalovoidetta helpommin. Iho suorastaan imee tämän itseensä ja levityksen jälkeen iho tuntuu kosteutetulta ja kimmoisalta. Tykkään erityisen paljon tämän rasvaisemmasta koostumuksesta ja pehmeästä ihotuntumasta. Mun lemppari ehdottomasti näistä kaikista!

Suihkugeeli on helposti levittyvää ja kevyesti vaahtoutuvaa. Se ei kuivata ihoa ja jättää itse asiassa suihkun jälkeen ihotuntuman aika mukavan pehmoiseksi ja kosteutetuksi. Jo pieni määrä riittää hyvin pesuun, joten tätä tuotetta ei tarvitse lotrata valtavia määriä.



Kaikki T.I.F tuotteet on valmistettu Englannissa ja niissä on käytetty luonnollisia ainesosia ja tuoksuja. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä. Ne myös sisältävät E- ja B5-vitamiineja ja rasvoissa on lisäksi käytetty sheavoita jolla on pehmentävä vaikutus. Merkin tuotteet antavat jokaisen arkeen pienen palan luksusta ja saavat sinut tuntemaan itsesi upeaksi. On ihanaa, että merkillä on erilaisia tuoksumaailmoita, joista jokainen voi valita omansa. Mun lemppareiksi valikoitui vaaleanpunainen Euphoric sekä violetti Fabulous. Koska kosmetiikkaan tulee helposti kulutettu aika isoja summia rahaa vuositasolla, arvostan kovasti jos löydän hyviä ja toimivia tuotteita, jotka eivät hintatasoltaan ole kuitenkaan kovin kalliita. Merkin tuotteita on myynnissä Sokoksella ja kaikki sarjan tuotteet maksavat 5,90€ per purkki. Tällä hetkellä ainakin verkkokaupassa näyttäisi olevan vartalokuorinta ja suihkugeeli alennuksessa, joten nyt näitä saa testiin muutaman euron halvemmalla. Tosi kiva siis, että purkit ovat riittoisia eikä nämä maksa maltaita!

Mitä sinä arvostat eniten kosmetiikka tuotteissa?
2 kommenttia on "Kesän herkullisimmat kylpytuotteet"
  1. Ooh, kuulostaa kiinnostavalta sarjalta :) Joku vartalovoi pitää ainakin napata testiin!

    VastaaPoista