perjantai 30. elokuuta 2019

Meikkilook - kultaa ja hopeaa

* merkityt tuotteet on saatu


Heipparallaa ja ihanaa perjantaita!

Mä olen kuulkaas aivan innoissani, monestakin syystä. Ensinnäkin, ostin ihan hetki sitten kunnon järkkärin, joten jatkossa blogissa tulee olemaan entistä laadukkaampia kuvia ja kamerahankinta mahdollistaa myös meikkikuvaukset. Tänään pääsette näkemään ensimmäiset kunnolliset meikkilook kuvat ja tämä on minulle tosi iso juttu! Jatkossa siis haluan jakaa teille enemmän meikkikuvia ja katsotaan josko myös tutoriaalit joskus onnistuisi.

Toiseksi mua ilahduttaa ja toisaalta vähän myös jännittää huominen bloggaajien miitti. Olen koko kesän järjestellyt Turussa pidettävää miittiä ja tukena mulla on olleet ihanat Lipstick love Linda ja Meikkiholisti Mari. Olen itse uusi tulokas blogimaailmassa, enkä tunne oikeastaan ketään kollegoita, joten tämä on ihan mahtava tilaisuus päästä tutustumaan upeisiin ihmisiin suosikki blogien takana. Tulen kirjoittamaan miitistä myöhemmin lisää.

Kolmanneksi minua hiukan jo kutkuttelee alkava syksy. Opiskelurintamalla aloitan oikeuspsykologian opintokokonaisuuden ja ne kurssit on valtavan kiinnostavia. Myös oikiksen kurssien tahkoaminen jatkuu viime vuoden tahmaisen opintomenestyksen jälkeen toivottavasti uudella innolla. Myös uusia harrastuksia on alkamassa, uusimpana tämä valokuvaus johon haluan perehtyä oikein kunnolla. Odotan myös kovasti lokakuun I love me- messuja, jotka ovat mulle laatuaan ensimmäiset. Varaan aikaa myös runsaasti liikunnalle (kunhan jalkani on taas kunnossa) ja ystäville. Kyllä se arki taas tästä alkaa pian rullaamaan.




Kuvassa on Paese Beauty Rocks* luomiväripaletti, joka on saanut inspiraation eri kivilajeista ja nappien nimetkin on annettu eri jalokivien mukaan. Sävyt on hurjan kauniita ja glitterisiä. Olen palettia muutamiin meikkeihin jo käyttänyt, mutta vasta tämän yhden kuvannut. Testailen tätä vielä ja kirjoitan erillisen postauksen myöhemmin. Käytin tässä meikissä vasemmassa alakulmassa näkyviä sävyjä diamond ja royal gold. Halusin luoda vastaväri efektin ja testata miten nämä perinteiset sävyt toimivat keskenään. Häivyttelyssä käytin Juvia's place Nubian palettia.






Käytin hopeista glitteriä eli diamond sävyä silmän sisänurkassa ja töpöttelin sitä myös hiukan alaripsien tyveen kirkastamaan katsetta ja avaamaan silmiä. Hopeisessa glitterissä oli tosi hyvä pigmentti ja se tarttui pannusta ihan kuivallakin siveltimellä. Kultaista royal goldia laitoin liikkuvalle luomelle ihan reilusti ja häivyttelin sen muutamalla mattaruskealla sävyllä. Kultainen sävy ei kuivalla siveltimellä pannusta liikahtanutkaan, joten jouduin kastelemaan siveltimen ihan kunnolla meikinkiinnityssuihkeeseen ja sitten sain väriä irti oikein mukavasti. Kultaisesta tuli kasteltuna todella nätti metallisen hohtoinen ja sävy on intensiivinen. Luomivärit pysyi koko päivän pohjustajan kanssa paikoillaan ja näiden työstäminen oli helppoa sen jälkeen, kun siveltimen kasteli. Pientä karinaa tietysti oli, mutta ei pahasti.

Meikkipohja tehty Paese long cover fluid pitkäkestoisella meikkivoiteella* ja ripset taiteiltu Paese Blacker that black volume and care mascaralla*. Ripsiväri oli aivan loistava! Samalla tuuheuttava ja erotteleva. Lopputuloksena on kauniit intensiivisen mustat ripset. Meikkivoide sulautuu ihoon kauniisti ja vaikka se ei ole täysin peittävä, sitä voi kerrostella halutessaan. Lopputulos on kuulas ja luonnollinen.


Huulissa käytetty Pases argan lipstick*, joka kosteutti huulia mukavasti. Sävy on kaunis klassisen punainen ja levittyy helposti sekä on todella pigmenttinen. Tämä jää huulilla hiukan märän näköiseksi, ja ilman huolellista rajaamista lähtee helposti valumaan huulien yli. Sävy on kuitenkin tosi nätti ja tykkään punista, jotka kosteuttavat huulia.



Tällainen meikkilook tällä kertaa. Lisää tulossa toivottavasti ihan pian! Mitäs piditte? Mielelläni kuulisin, haluatteko nähdä jatkossakin tällaisia meikkilook esittelyjä ja tutoriaaleja? Kommenttikenttään voi laittaa myös aiheita, mistä meikkilookeja haluaisitte nähdä. Mielelläni haastaisin myös itseäni ja toteutan teidän toiveita 😊

Oletteko testailleet Paesen meikkejä?
7 kommenttia on "Meikkilook - kultaa ja hopeaa"
  1. Milloin on Turku-miitti? Jospa minäkin olisin kotona täältä Irkuista silloin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miitti on huomenna ja valitettavasti ilmoittautuminen siihen on jo sulkeutunut. Ensi kerralla sitten :)

      Poista
    2. Ai, luulin, että se on suunnitteluvaiheessa vielä. No, en olekaan kotona Turussa tänä viikonloppuna.

      Poista
    3. Itsekin juuri ajattelin, että olisi kiva pitää joku miitti. Tästä en tosiaan ollut kuullutkaan.

      Poista
    4. Toivon mukaan mitit heräisivät taas eloon ja niitähän voi järjestään ihan kuka tahansa :)

      Poista
  2. Näyttää tosi kivalle, kulta on luomilla kyllä näyttävä mutta sopii noin ihan arkeenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3
      Kulta sopii kyllä arkeen, jos sen vastapainona häivyttelee hyvin eikä tee meikistä liian glitteristä. Toki ihan arkena olisi punan saattanut jättää pois ja korvata vaikka huulikiillolta, jolloin meikki ei olisi ollut niin "juhlava"

      Poista