torstai 12. syyskuuta 2019

Lookfantastic kauneusboksi syyskuu 2019


Tänään sukelletaan syyskuun kauneusboksien maailmaan. Lookfantasticilla on parhaillaan menossa 5-vuotis synttärit, joten tämän kuun kauneusboksi oli teemaan sopivasti synttäriteemainen. Katsoin jo elokuun lopussa spoilerit boksin sisällöstä ja pakko sanoa, että pettymys oli kova. Odotin synttäriboksilta nimittäin aika paljon, varsinkin kun kyseessä oli tavallaan "pyöreät" eli viitonen. Viime vuoden synttäriboksi kun oli mun mielestä tosi hyvä. Tosin en tiedä olenko viime kuukausina kokenut vähän tylsistymistä näihin kauneusbokseihin ylipäätään, koska kun jotkut boksit vetävät riman niin ylös ja kosmetiikkaa on itsellä runsain määrin niin ei ehkä osaa enää iloita niistä vähän tavallisemmista tuotteista. Tiedättekö, tulee sellainen ähky olo... Noh joka tapauksessa, LF boksista taitaa tulla viimainen kipale ensi kuussa ja sitten mun vuoden tilaus loppuu ja taidankin pitää tästä boksista hetken taukoa. Ehkä palaan vielä joskus tilaajaksi, kun saan käytettyä ensin kosmetiikkajemmoja vähän vähemmäksi.



Tsekataan kuitenkin kaikki tuotteet taas tuttuun tapaan läpi. Boksiin oli palattu Molton Brown yleellinen suihkugeeli. Mulla on yksi merkin suihkugeeli ollut aikaisemmin, mistä kirjoitinkin blogiin huonoista kokemuksista sillä ainakin sen tuotteen tuoksu oli todella mummomainen ja tunkkainen. Tässäkin tuotteessa oli hyvin vahva tuoksu, mutta se oli sentään vähän edeltäjäänsä raikkaampi eli aika sitruksinen. En kuitenkaan ole ihan varma tykkäsinkö tästäkään tuoksusta, joten laitan tämän ehkä eteenpäin.



Pixi by Petra puolestaan on mulle mieluinen merkki. Olen tämän kyseisen huulia viilentävän kiillon jo kertaalleen kuluttanut loppuun ja pidin tuotteesta kovasti. Sävy on 'honey sheen' joka on kaunis persikkainen ja voimakkaasti kiiltelevä. Tämän pitäisi olla myös huulia kohottava, mutta itse en ainakaan aikaisemman putkilon kohdalla huomannut mitään sellaista vaikutusta. Huulia tämä viilensi kyllä ja tuoksu on vahva menthoksinen. Nam!



Boksissa oli peräti kaksi meikkituotetta, sillä myös kulmakynä oli valikoitunut synttäriboksiin. Sleekin kaksipäinen kulmakynä on sävyltään ainakin sopivan vaalea, joten se voisi hyvin tulla käyttöön. Toisesta päästä löytyy kulmaharja, joka helpottaa työskentelyä. Ehkä vähän tylsä tuote synttäriboksiin, mutta menköön.



Kylpypommi ilahdutti minua sen sijaan ihan valtavasti. Kuulun varmaan niihin harvoihin ihmisin, joilta löytyy kotoa kylpyamme ja lämpimät kylvyt onkin talvikaudella ihanaa arjen luksusta. Niinpä säästän tämän karkilta tuoksuvan Bubble't kylpypallon spesiaaliin hetkeen ja taidan aina välillä tuoksutella tätä pakkauksen läpi. Tämä on tosi herkullinen ja tehty varta vasten boksia varten synttäriteemalla. Pallon pinnassa muuten näkyy nonparelleja heh.
Vinkkinä muuten teille jotka ette omista kylpyammetta. Kylpypalloja voi käyttää vaikka jalkakylvyssä. Jokaiselta varmasti löytyy kotoa joku sankko, kiulu tai muu hiukan isompi astia. Laita sinne kuumaa vettä ja murenna pallosta puolet. Ihana jalkakylpy on valmis ja pallosta riittää myös toiseen jalkakylpyyn.



Oskia on mulla täysin vieras merkki vaikka tämän pitäisi olla kulttituote. Kaikkea ei bloggaajakaan voi tietää 😄 Tämä kasvoputsari sisältää A-, C- ja E-vitamiineja sekä kurpitsaentsyymiä. Vaikuttaa kiinnostavalta tuotteelta ja tämän luvataan samalla kosteuttavan ihoa. Testaan mielelläni ja tämä on yksi boksin kiinnostavimmista tuotteista.



Viimeisenä vielä Caudalie silmänympärysvoide. Merkin tuotteet ovat kovasti kehuttuja ja melko hintaviakin, joten odotukset tämän kanssa on korkealla. Olen tainnut muutamaan merkin tuotetta aikaisemmin testata ja niistä pidin kyllä, joten uskon että myös tämä voide toimii oikein hyvin. Putkilossa on vain 5ml mutta toisaalta, mulla ainakin sy-voiteet kestää aina ikuisuuden, joten eiköhän tästäkin riitä testattavaa pitkäksi aikaa.



Loppuun vielä sneak peak lokakuun boksiin. Lokakuussa on tulossa ainakin hyaluronihappoa sisältävä sheet mask. Aika kiva, mä niin rakastan kaikkia kasvonaamioita!
Synttäriboksin arvo oli noin 70 euroa eli ihan mukava summa. Kokonaisuus ei kuitenkaan ollut niin sykähdyttävä kuin odotin, enemmän sellaista perusvarmaan LF kauneusboksien tasoa. Parempiakin bokseja nimittäin on mielestäni tullut. Plussana sentään, että boksin mukana tuli alekoodi LF joulukalenteriin. Mietin nimittäin parhaillani tilaisinko kyseisen kalenterin tänäkin vuonna. Ainakin viime vuonna kalenteri oli aivan huippu!

Ja hei, synttäreiden kunniaksi LF verkkokaupassa on nyt kampanja, jossa ostaessa vähintään 60 eurolla saa valita joko meikki- tai ihonhoitosetin kaupanpäällis lahjaksi. Kannattaa hyödyntää tämä tarjous. Lookfantasticilla on muutenkin usein tosi kivoja kaupanpäällisiä ja sitä kautta itse olen löytänyt monta suosikkia. Jos klikkaat ostoksille tästä, saat yli 75€ ostoksiin -25%.

Mitä ajatuksia heräsi synttäriboksista?
4 kommenttia on "Lookfantastic kauneusboksi syyskuu 2019"
  1. Mulla on kanssa pieni boxiuupumus menossa. Synttäriboxi oli vähän huti, pari kivaa tuotetta, jonka kruunasivat turha kylpypallo (en innostu jalkajylpyideastakaan,koska en sellaisia harrasta), melkein mustanpuhuva kulmakynä (Dark), jolla en tee itse mitään. Ehkä näissä on ongelma se, että kun tulevat kuukausittain alkavat toistamaan itseään. Voisin esim. harkita, jos olisi boxi joka tulisi esim. neljä kertaa vuodessa, mutta sisällä olisi sitten kunnolla täysikokoisia tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, olen itsekin huomannut että tuotteet alkavat toistaa itseään. Toisaalta mahdollisuutenahan olisi myös tilata niitä yksittäisinä bokseina mutta hintahan on silloin vähän kalliimpi.
      Harmi että sulle se kulmakynäkin sattui noin tummana versiona :(

      Poista
  2. Oli kyllä aika tylsä varsinkin tällaiseksi synttäriboksiksi :/ Jotenkin olisi kaivannut jotain tavanomaisuudesta poikkeavaa, mutta tää vaikuttaa aika perusboksilta. Mulla oli määräaikainen tilaus päättynyt viime kuuhun ja kun näin tän kuun sisällön, niin päätin että en ainakaan tässä kuussa uusi tilaustani, kun ei oikein innostanut.

    Mä niin toivon, että meillä olisi kylpyamme, kun haluisin käyttää kaikkia ihania kylpypommeja :D Jalkakylvyt eivät oikein innosta, joten yleensä säästelen saamiani kylpypommeja hotellireissuja varten. Hotelleissa tulee tosin käytyä tosi harvoin ja yleensä niistä ei sitten toiveista huolimatta kylpyammettakaan löydy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä suorastaan ihmettelen miten 5-vuotis boksista tehtiin näin laimea! Varsinkin kun synttärit ja joulu on aina niitä mihin kovasti panostetaan niin tästä tuli vähän semmoinen hätäisesti kyhätty olo.

      No joo, nykyään taitaa hotelleissakin olla aika harvassa kylpyammeet. Harmi, koska ne on aina välillä varsinkin talvella oikein ihania <3

      Poista