perjantai 22. marraskuuta 2019

Hetki hemmottelua arjen keskellä

* Yhteistyössä Kaarinan apteekin kauneushoitola




Kun arkinen oravanpyörä ja pimeydestä aiheutuva väsymys uhkaa imeä mehut, on ehkä syytä pysähtyä haukkaamaan happea ja muistaa pitää huolta itsestään kaiken suorittamisen keskellä. Loppuvuosi tuppaa olemaan suurimmalle osalle se kaikkein kiireisin aika vuodessa. Opiskelut ja  työkuviot täytyy saattaa finaaliin ennen joulupyhiä ja siinä kaikessa touhakassa pitäisi vielä valmistautua joulurumbaan. Saattaapa yhdet sun toiset kekkeritkin pikkujoulujen muodossa olla edessä, mutta peilistä katsova kummajainen näyttää väsyneeltä ja nuutuneelta. Mikä avuksi?

Kauneuspalveluiden suosio on vuosien saatossa nostanut kysyntää, mikä onkin hienoa asia. Meistä ihan jokainen ansaitsee arkeensa palan luksusta oli se sitten rentouttava hieronta, kasvohoito tai kynsien huolto. Pääsin yhteistyössä Kaarinan apteekin kauneushoitolan kanssa testaamaan heidän palveluitaan ja valitsin testattavaksi puhdistavan kasvohoidon. Akne on viime viikkoina ollut todella hankala ja iholla on paljon epäpuhtauksia, punoitusta ja ärsytystä. Niinpä ajattelin, että kasvohoito tähän tilanteeseen voisi olla paikallaan ja olihan se! Uskomatonta miten fressi ja rentoutunut olo tuli tunnin kasvohoidosta, jossa sai samalla rupatella ystävällisen hoitajan kanssa. Sateisesta päivästä huolimatta lähdin kotiin kasvoilla leveä hymy ja olo rentoutuneena.


© Kaarinan apteekin kauneushoitola


Moni teistä saattaa ihmetellä, mistä kauneushoitolan nimi juontaa juurensa. Kaarinan apteekin kauneushoitola on nimensä mukaisesti apteekin yhteydessä toimiva kauneushoitola ja hoidoissa käytettävät tuotteet löytyvät apteekin valikoimista. Niinpä ihastuessa johonkin hoidoissa käytettävistä tuotteista, on mahdollista hoidon jälkeen napata myymälän puolelta tuote matkaan itselle. Hoitola sijaitsee Kaarinan keskustassa, aivan Turun kupeessa ja Turusta matkaa linja-autolla on noin 15 minuuttia. Apteekkihoitola on ihan kuin mikä tahansa muukin kauneushoitola, joten "apteekki" sanan ei kannata antaa hämätä. Hoitola on siisti ja nuorekas. Henkilökunta hyvin ystävällistä ja asiantuntevaa. Tunnin mittaisen hieronnan aikana kyselin ja opin yhtä sun toista mielenkiintoista ihonhoitoon ja kauneuteen liittyen. Mikä parasta, kauneushoitola todella ilahduttaa huokealla hintatasolla.



© Kaarinan apteekin kauneushoitola

Hoitolassa tehdään kasvohoitojen lisäksi käsi- ja jalkahoitoja, vartalohoitoja, sokerointeja, kynsiä ja ripsiä. Hoito, jossa itse kävin, oli siis puhdistava kasvohoito. Sen tarkoitus on syväpuhdistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja sopiikin rasvaiselle epäpuhtaalle iholle. Koska kasvoni olivat jostain syystä reagoineet taas muutaman viime viikon aikana niin voimakkaasti, ajattelin mekaanisen puhdistuksen tekevän iholleni hyvää.

Hoidon aluksi kasvoni puhdistettiin perusteellisesti meikistä, minkä jälkeen hetken aikaa oleilin höyrykoneen alla, jotta ihohuokoset saatiin avautumaan puhdistusta varten. Kun höyry on pehmitellyt ihon, tukkeutuneita ihohuokosia puhdistetaan mekaanisesti mutta kuitenkin hellävaroen, niin ettei mitään kipua iholla tunnu. Tarkoitus ei ole väkisin puristella huokosia, joista ei talia irti lähde vaan nimenomaan poistaa sellaiset tukkeutumat jotka on mahdollista puhtaiksi saada. Lopuksi kasvoille laitettiin naamio hetkeksi vaikuttamaan ja samalla sain aivan ihanan niska-hartia hieronnan. Hierontaan olisi voinut jäädä vähän pidemmäksikin aikaa, niin ihanalta se nimittäin tuntui. Kun kuorinta oli vaikutellut, levitettiin kasvoille vielä vaikuttamaan seerumit ja voiteet.



© Kaarinan apteekin kauneushoitola

Kauneushoitolassa käytetään kasvohoidoissa Diego dalla Palma professional sarjan tuotteita, joita maahantuovan yrityksen yksi osakkaista on Erja Häkkinen. Diego dalla Palma professional on italialainen laadukas ihonhoitosarja, jota on mahdollista ostaa kauneushoitoloista ympäri Suomea. Tuotteet on tutkittu ja testattu laboratorioissa eli ne on täysin turvallisia käyttää. Tehoaineet on tuotteissa sellaisessa muodossa, että ne imeytyvät ja tepsivät mahdollisimman hyvin. Koska Kaarinan apteekin kauneushoitolassa on tarjolla laaja valikoima brändin tuotteita, he voivat myös hoidoissa käyttää ihotyypille sopivia tuotteita. Näin hoidosta saadaan tehokkaampi ja kuunnellaan jokaisen asiakkaan ihon tarpeita.




Hoitokokemus oli aivan ihana ja huomasin heti välittömästi, että kasvoilta oli lähtenyt paljon ihon alle kertyneitä epäpuhtauksia. Tämä korostui vielä entisestään parin seuraavan päivän aikana, sillä iho rauhottui aivan selvästi käsittelystä ja nyt uusia epäpuhtauksia ei olekaan kasvoille puskenut yhtä paljon kuin ennen hoitoa. Toki aknearpien parantelu kestää ja pientä punoitusta esiintyy edelleen, mutta yleisilme oli heti hoidon jälkeen kosteutettu ja rauhoittunut iho. Hoitokokemus oli ihana ja hoidossa käytety tuotteet näyttivät tehoavan minulle loistavasti. Ja koska hoitolaan oli varsin helppo mennä ja hinnatkin ovat opiskelijabudjetilleni sopivia, voisin aivan hyvin testata jotain muutakin heidän hoidoistaan. Vahva suositus siis Kaarinan apteekin kauneushoitolalle ja turkulaiset (miksei muutkin) käykää ihmeessä testaamassa! 😊


Hemmotteletko sinä itseäsi ja millä tavalla?
4 kommenttia on "Hetki hemmottelua arjen keskellä"
  1. Kuulostaapa ihanalta<3 Ja tekisi mullekin superhyvää taas mennä kasvohoitoon, edellisen kerran olin meinaan joskus keväällä. Ja oho onpa tosiaan melko edullise hinnat! Täytyy ehdottomasti pitää kyseinen paikka mielessä :) Itse pääsen tänään intialaiseen päähierontaan ja ai että mä oon odottanut sitä pitkään. Itseään pitää todellakin muistaa joskus hemmotella<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai miten ihanaa! Intialaista päähierontaa en ole koskaan kokeillut, mutta päähieronta on kyllä ihanin tunne maailmassa. Pitäisi kyllä käydä itsekin aina välillä ^_^

      Suosittelen kyllä Kaarinan apteekin kauneushoitolaa. Loistavaa palvelua ja hintakin tosi kiva lisä verrattuna vaikka Turun keskustan kauneushoitoloihin. Eikä tuonne loppujen lopuksi ole sen vaikeampi mennä kuin keskustaankaan :)

      Poista
  2. En tiennytkään että apteekeissa on kauneushoitoloitakin. Sehän on mukavaa, voisi kuvitella että heiltä myös löytyy siis hyvä valikoima tuotteita jotka ovat myytävänä, juurikin esimerkiksi ihonhoitoon liittyen. Meillä on apteekki tässä aivan lähellä Roihuvuoressa jossa minun pitäisikin käydä tekemässä hieman ostoksia pahan päivän varalle.
    https://www.herttoniemenapteekki.fi/fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissakin apteekeissa löytyy, mutta ei taida kovin yleistä olla kuitenkaan :)

      Poista