keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Ipsy plus lokakuu



Ipsy plus lokakuu saapui minulle ihan lokakuun viimeisinä päivinä. Jostain syystä matka kesti tällä kertaa odotettua pidempään ja koko boksi lähetettiin Ipsyn varastolta aika myöhään sekin, mikä saattoi vaikuttaa asiaan. Ipsy plus on ilahduttanut minua nyt jo helmikuusta lähtien ja yksikään boksi ei ole ollut huono tai sinne päinkään. Nyt ensimmäisen kerran koko tilaushistorian aikana sain mielestäni vähän huonomman boksin. Toki se sisälsi silti todella kivoja tuotteita, mutta myös muutaman mistä en niin innoissani lopulta ollutkaan.

Tuttuun tapaan postauksen lopusta löytyy myös valitsemani extra tuotteet. Ipsylla saa siis valita lisämaksua vastaan boksiin valittujen tuotteiden lisäksi enintään 5 lisätuotetta. Täysikokoiset tuotteet maksavat 12 dollaria ja matkakokoiset 3 dollaria, joten aika huokeaan hintaan näitä extra tuotteita saa boksiin ostettua. Nyt uutena juttuna Ipsyllä on mahdollista valita myös yksi varsinainen tuote boksiin muutamista vaihtoehdoista. Valintaa ei ole pakko tehdä, jolloin saat yllätyksenä koko boksin sisällön, mutta itse tykkään vaikuttaa boksin sisältöön ja valitsinkin yhden tuotteen itse. Katsotaan miltä kokonaisuus tällä kertaa näytti.




Tässä tuote, jonka valitsin itse boksiin mukaan muutamista annetuista vaihtoehdoista. En muista mitä ne muut vaihtoehdot olivat, mutta tämä oli minusta ainoa kiinnostava. Kyseessä on Dr.Brandt Microdermabrasion age defying exfoliator, joka on siis kasvokuorinta. Kuorinta sisältää mm. maitohappoa, mikro kristallia, jojobaa, kamomillaa ja aloe veraa. Käyttöohjeessa lukee, että kuorinta on niin jytyä ettei tätä kannata käyttää kuin 1-2 kertaa viikossa. Tätä suositellaan hieromaan kasvoille erittäin hellästi aivan pieni määrä välttäen herkkiä alueita. Luulen että nuo mikro kristalli rakeet voivat kovassa hankauksessa saada ihan vahinkoa iholle aikaan, joten mua alkoi oikeastaan vähän hirvittää tämän testaaminen. Ehkä kuitenkin uskallan. Aivan varovasti...




Boksista löytyi myös kaksi aivan upean sävyistä huulikiiltoa Jules Smith Beauty brändiltä. Molemmissa kiilloissa on paljon glitteriä, joka ei kuitenkaan huulilla näy glitterinä. Hiukan kiilto tuntuu huulilla tahmealta, mutta ei pahasti. Kiilto on kuitenkin todella kaunis ja näissä on mielenkiintoinen hiukan makea tuoksu, mitä en kuitenkaan osaa kuvailla sen tarkemmin. Ihan kivat tuotteet, mutta ei mikään kovin sykähdyttävä.





Lokakuun boksista löytyi kaksi palettia, joista toinen tässä. Lovecraft Beauty Bronzer paletti sisältää kolme mattaista varjostus sävyä/aurinkopuuteria. Paletti on hurjan kaunis ja jotenkin tuo kansio on niin tyylikäs ja hiukan mystinen. Tykkään! Mutta sisältö ei täysin minua tässä vaiheessa vielä ainakaan vakuuta. Sävyt näyttävät pannuissa nimittäin todella tummilta ja lämpimiltä eli juuri sellaisilta, jotka näyttää vaalealla iholla rumilta likatahroilta. En ole tätä vielä kasvoille testannut, mutta epäilen ettei tämä sovi omalle ihonvärilleni. Harmittaa, sillä olen ipsyn kauneuskyselyyn täyttänyt tiedot ihonväristä, mikä pitäisi ottaa huomioon näitä tuotteita valittaessa. Katsotaan nyt ensin kuitenkin toimiiko tämä käytännössä vai ei.





Ipsy tekee aika tiuhaan yhteistyömeikkikokoelmia. Lokakuussa yhteistyökokoelma oli tehty Betty Boob teemalla. Itse en juurikaan syty näistä yhteistyö jutuista, sillä mieluummin haluaisin ihan niitä oikeita merkkejä oli ne sitten tuttuja tai tuntemattomia. Ja tämän kuukauden teema nyt ei liiemmin minua muutenkaan puhutellut, joten en jaksanut innostua tästä luomiväripaletista. Sävyt paletissa on vähän randomeita. Ne eivät nimittäin kovin nätisti näytä sopivat yhteen ja toiseksi paletissa näyttäisi olevan vain yksi mattaväri joka on tuo vasen alakulma persikka. Erikoinen sävy valittu häivyttelyä varten. Muut sävyt näyttää aika glitterisiltä ja muutama metallinenkin taitaa olla mukana. Pigmentistä en osaa sanoa, mutta yksistään en tätä palettia osaisi käyttää vaan rinnalle tarvisi jonkun mattapaletin häivyttelyä ja varjoja varten. Tässä on kuitenkin kivoja sävyjä esim. pikkujoulu meikkiin tai muihin juhlatilaisuuksiin. Kummastelen myös sitä, että paletin arvoksi on ilmoitettu 30 dollaria, joka on aika kova hinta. Laadusta en tosiaan osaa sanoa, mutta ihan näin korkealle en tätä olisi arvottanut.





Boksin oudoin tuote oli Trestiquen powder stick sävyssä ultra violet. Tämä on highlighter puikkomuodossa ja sävy on violettiin taittava strobe. Tulee mieleen ihan ufot ja yksisarviset, joten ei ole ihan minun sävy tämä. Pakkaus on hauska, mutta yllätyin kun väänsin tuotetta puikosta ulos. Kuvassa näette puikon koon täydessä mitassa eli tuossa ei ole tavaraa edes sentin vertaa. Minun piti ihan mennä brändin sivuilta katsomaan onko tämä tosiaan täysikokoinen tuote. Ilmeisesti on, että joko tämä on todella riittoisaa tai sitten tässä haiskahtaa vähän rahastuksen maku. Ei sytytä tämä tällä kertaa.




Viiden tuotteen lisäksi mukana tuli myös pieni meikkipussi Betty Boob teemaan sopien. Toivon, että ipsy plussan mukana ei nyt toistuvasti ala tulemaan niitä meikkipusseja, koska en ihan tosiaan tiedä mihin niiden kanssa kohta rupean. Osan pusseista saan eteenpäin, kun kokoan niihin nuorille joululahjoja joulupuukeräykseen, mutta jos näitä tulee joka kuukausi niin pian saatan hukkua meikkipusseihin. Onneksi sentäs lopetin sen pikku ipsyn. Sisältö tosiaan oli tällä kertaa omaan makuuni vähän tylsähkö. Ainoastaan tuo Dr.Brandt kuorinta on mieluinen ja toisen huulikiillon saatan jättää omaan käyttöön. Bronzer palettia testaan, mutta jos sävyt ei toimi niin sekin menee eteenpäin. Onneksi extra tuotteet sen sijaan ilahduttivat enemmän.


EXTRAT:



Ai että, tästä Sigman siveltimestä olen tosi innoissani. Olen kuullut Sigman siveltimiä ylistettävän, mutta tämä on itselläni ihan ensimmäinen merkin sivellin. Sivellin vaikuttaa heti laadukkaalta ja karva on pehmeää joskin melko napakkaa. Sivellin lähti mukaan 3 dollarilla, joten erittäin hyvä diili siis!




Kun näin, että tämä Farmacyn Green Clean kasvoputsari oli vaihtoehdoissa, en miettiny sekuntiakaan napatessani sen ostoskoriin. Olen nimittäin lukenut tästä niin paljon hyvää, joten tämäkin on todella mieluinen tuote testattavaksi. Tämä putsari on purkissa kiinteää, mutta iholla se sulaa nestemäiseksi. Putsaria hierotaan kasvoille ja se "sulattaa" meikin pois samalla poistaen myös epäpuhtauksia ja raikastaen ihoa. Tuoksu tässä on hivenen sitruksinen ja isosta purkista riittää varmasti tosi pitkäksi aikaa. Olen innoissani!




Myös tästä Biorace hydrating seerumista olen aivan valtavan innoissani. Merkin tuotteet maksavat hunajaa ja tämäkin seerumi on arvoltaan 61 dollaria. Itse ostin omani boksiin 12 dollarilla, joten todella hyvä diili tämäkin. Merkistä en ole ikinä ennen kuulutkaan, mutta kosteuttava ja parantava seerumi kuulostaa juuri siltä, mitä ihoni talvella tarvitsee. Seerumissa on kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä sekä hunaja että kamelia uutetta.


Tällä kertaa olin tosiaan enemmän innoissani valitsemistani extra tuotteista kuin boksiin varsinaisesti valikoituneista tuotteista. Onkin tosi mahtava juttu, että ipsyllä saa valita näitä extroja mukaan, jolloin valintaan voi vaikuttaa täysin itse. Marraskuun boksia odotakin jo kovalla innolla sillä boksissa on muutama kiva tuote ja mukana peräti ne viisi extra tuottetta. Hups, taisin vähän innostua 😂
Jos ipsy plus tilaus alkoi kiinnostaa niin oman boksin pääset tilaamaan täältä.


Miltä boksin sisältö vaikutti?
6 kommenttia on "Ipsy plus lokakuu"
  1. Ihana superkiva tuo idea, että voi valita extroja! :)

    VastaaPoista
  2. Mulle on tullut Ipsy vasta kesästä alkaen, mutta lokakuu oli mullekin huonoin boksi, mitä olen saanut. Tai en ole itseasiassa saanut sitä vielä, mutta sisältölistauksen mukaan huonoin. Otinkin sille hitaimman toimituksen, kun en halunnut maksaa hirveitä postikuluja niin huonolta vaikuttavasta boksista ja sen takiahan se nyt jossain maailmalla seikkailee :D

    Jotenkin lokakuussa vaihtoehdot olivat tosi tylsiä enkä ollut oikein mistään tuotteesta innoissani. Mulle on tulossa toi sama kuorinta, huulikiillot, ja highlighter. Niiden lisäksi Betty Boopin poskipunapaletti ja Tarten yksittäinen luomiväri. Kuorinta alkoi kuulostamaan noiden kristallien vuoksi kyllä hieman pelottavalta :D

    Ja eikö se Ipsyn uusi muutos ollut että jokaisen tilauksen mukana tulee nykyään meikkipussi? Ultimatessa on vielä sellainen jättimäinen matkapussi joka kuukausi. Mun mielestä ne meikkipussit on ihan kivoja niissä pikku-Ipsyissä, mutta muuten ei juurikaan ja jäävät varmaan suurimmalla osalla laatikoihin pölyttymään :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä. Lokakuun vaihtoehdot oli aika tylsiä ja ihan muutama tuote oli sellainen mistä kiinnostuin mikä on Ipsyn tapauksessa aika harvinaista.

      Niin se taitaa olla. Harmi juttu koska itse en tarvi yhtään meikkipussia kaappeihin seisomaan. Onneksi osan tosiaan saan kiertoon kun pakkailen niihin hyväntekeväisyys joululahjoja <3

      Kiinnostava kuulla sun arvioita lokakuun boksista. Toivottavasti postin lakko ei pahasti sotke nyt kuljetuksia...

      Poista
  3. Tahmeat huulikiillot on kyllä kamalia, mutta semmosia ne melkein aina kuitenkin on. Ehdottomasti kiva sisältö ja kiva että tuli kaksin kappalein noita kiiltoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ipsystä tulee kyllä niin loistavia sisältöjä kuukausi toisensa jälkeen että ei voi kuin tyytyväisenä myhäillä :D vaikka tämä boksi ei suosikiksi noussut, niin ei tämä ihan huonokaan ollut!

      Poista