maanantai 30. joulukuuta 2019

Ecco verde vegaaninen kosmetiikkajoulukalenteri 2019 unboxing



Olenkin edellisissä postauksissa kertonut kolmesta muusta tänä jouluna hankkimistani kosmetiikkajoulukalentereist ja tänään olisi vuorossa vielä viimeisen kalenterin eli Ecco Verden vegaanisen joulukalenterin esittely. Tämä kalenteri oli täysin heräteostos eikä minun alkuperäisten suunnitelmien mukaan pitänyt tätä edes hankkia. Kalenteri oli kuitenkin ennen joulukuuta varsin hyvässä alessa ja maksoi vain 40€ joten päätin tilata kalenterin siitäkin huolimatta, etten tiennyt sisällöstä mitään etukäteen. Kalenterista oli saatavilla myös ei-vegaaninen versio ja tarjolla oli tämän body&wellness kalenterin lisäksi myös face&hair kalenteri, joka oli myyty jo loppuun. Olisin itse ehkä mieluummin halunnut juuri tuon face&hair kalenterin, mutta näillä mentiin.

Itse kalenteri oli kiva jämäkästä pahvista valmistettu, jossa oli ulosvedettävät pahviset luukut. Kalenteripohja on niin hyvä, että taidan säilyttää tämän seuraaviksi jouluiksi. Jännitin kuitenkin kovasti mitä kalenterin sisältä löytyy, sillä en tosiaan tiennyt sisätöä etukäteen enkä yleensä halua ostaa "sikaa säkissä". Kalenterin sisältö olikin kaikista omistamistani kalentereista huonoin ja sanoisinko jopa oudoin ja jossain vaiheessa aloin jo katua koko kalenterin hankintaa. Lohdutusen sanasena kuitenkin sanottakoon, että muutama tosi kiva tuote sentään kalenterista löytyi kaikkien outoksien lisäksi, Katsastetaan seuraavaksi mitä kalenterista löytyi.




Kalenterin yksi tylsimmistä tuotteista oli tämä käsidesi. Tai oletan tämän olevan käsidesi, sillä pakkauksen tekstit oli ilmeisesti italian kielisiä eikä englannistettua tekstiä löytynyt mistään. Ihan yleishyödyllinen tuote sinällään, mutta viimeinen asia mitä toivoisin joulukalenterista...




Weledaa on tullut ahkerasti kaikista joulukalentereista ja sainkin jo toisen tuubin tätä Arnika hierontaöljyä. Harvoin tulee hierontaöljyä muutenkaan käytettyä, joten ei sytyttänyt erityisesti tämäkään.




Laveran luonnonkosmetiikka tuotteet on tosi kiinnostavia ja tykkään kyllä kovasti brändin tuotteista, mitä olen päässyt testaamaan. Ihan kiva tuote siis tämä oliivi käsivoide, jota voi käyttää myös kynsinauhoille.




Toinen kalenterin outous ja täydellinen floppi oli nämä vauvoille tarkoitetut kosteuspyyhkeet. Kyllähän toki tällaisia kosteuspyyhkeitä voi aikuisetkin käyttää, mutta todella tylsä tuote joulukalenteriin ja jopa hiukan turhake, sillä ei ainakaan normaali arjessa minulla tällaisille ole mitään käyttöä. Kesäreissuilla voisin toki pakata tällaiset reppuun.




Nämä kaksi kuorintapussukkaa tuli samasta luukusta ja brändi on minulle ihan uusi. Ihan käteviä esim ottaa reissuihin mukaan, jos ei halua raahata mukana isoja kuorintapurnukoita. Nämäkin pussukat oli kielellä jota en tunnista ja tämä asia ärsyttikin kalenterissa aivan suunnattomasti. Minusta ei olisi iso vaiva lätkäistä vaikka tuotteen taakse englannin kielinen tarralappu, mitä tuote on ja miten sitä käytetään.




Yksi kalenterin oudoimmista tuotteista oli tämä perunakäsivoide. Enpä ole ikinä törmännyt käsivoiteeseen joka olisi tehty perunasta. Mutta näköjään ihan mahdollista 😂 Testaan kyllä kiinnostuksella, mutta pienellä varauksella.




Palasaippuat on mulle oikein mieluisia ja innostuinkin, kun luin tämän palasaippuan olevan tehty kookoksesta. Rakastan kookoksen tuoksua ja odotin tämän saippuan tuoksuvan ihanalle kookokselle. Mikä pettymys kun tämä olikin hajusteeton saippua. Kyllähän tämä toki käytettyä tulee ja itse saippuapala oli todella reilun kokoinen.




Sarjassaan kalenterin outoden jatkuva, sillä yhtenä päivänä luukusta paljastui liukuvoide. Kyllä, luitte oikein. En oikein ymmärrä miksi tällainen tuote on kalenteriin laitettu ja pakko sanoa että repesin nauruun tämän nähdessäni. Noh kai tämä menee sitten siihen wellness kategoriaan.




Uusia luonnollisia deodorantteja on kiinnostava kokeilla enkä oikeastaan nykyään enää muuta käytäkään kuin alumiinittomia dödöjä. Tästä olenkin innoissani ja otan heti testiin edellisen loputtua.




Kalenterista löytyi toinenkin vartaloöljy. Minusta nämä vartaloöljyt on vähän tylsiä ja en osaakaan tällaisia tuotteita oikein käyttää. Yksikin olisi siis riittänyt.




Avokado tuotteisiin en olekaan kosmetiikassa turhan usein törmännyt. Tämä kosteuttava avokado suihkugeeli kiinnittikin heti huomioni ja odotankin tämän korkkaamista oikein innolla. Pakkaus on ainakin kaunis ja toivon, että tässä olisi joku kiva tuoksukin. Nähtäväksi jää miten toimii.




Santen tuotteista tykkään ihan äärettömän paljon. Olen käyttänyt ennenkin merkin suihkutuotteita ja niissä on super herkulliset hedelmäiset tuoksut. Tämä appelsiini ja mango suihkugeeli tuoksuikin herkullisen makealta ja tuote olikin minulle oikein mieluinen.




Tämän tuotteen kohdalla naurahdin, sillä harvoin törmää 18-in-1 tuotteisiin. Tämä ihoystävällinen pesugeeli soveltuu kuulemma kaikkeen pesuun ihan hiusten ja vartalonpesusta lähtien aina tiskien ja pyykkien pesuun. Melkoinen multituote siis ja sopisi varmasti oivallisesti miehille😂




Houkuttelevan näköinen käsivoidetuubi olikin älytön pettymys. Voiteen inciä lukiessa nimittäin alkoholi oli voiteessa aivan ensimmäisenä ja tuubin avatessa nenään leijaili tosi voimakas alkoholin tuoksu. Miksi ihmeessä käsivoiteeseen pistetään kuivattavaa alkoholia? En kyllä edes testaa.




Aluksi katsoin, että tämä pieni pahvinen pakkaus on tulitikkurasia. Ei onneksi sentään vaan tämä oli pikkuruinen palasaippua. Täytyy tutkia voiko tätä käyttää kasvojen pesuun vai onko tämä käsien tai vartalon pesuun tarkoitettu palasaippua.




Puikkomaiset deodorantit ovat kasvattaneet kovasti suosiota myös luonnonkosmetiikkamarkkinoilla ja tämä vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Pakkauskin on kiva ja tässä oli ihana raikas limen tuoksu. Kiva päästä testaamaan.




Kasvovesiä tulee käytettyä nykyään päivittäin. Pieni pullo on kätevä meikkipussissa vaikka raikastamaan kasvoja kesken päivänkin. Tässä on laventelin tuoksu, joten pitää katsoa pystyykö sen kanssa elämään vai häiritseekö tuoksu liikaa.




Kalenterissa olikin useampi käsivoide ja edellisen alkoholimyrkkyvoiteen jälkeen tämä unikkoa ja granaattiomenaa sisältävä voide vaikuttaakin tosi kiinnostavalta. Enpä ole ennen käyttänytkään tuotteita, joissa olisi unikkoa.




Tämä palasaippu tuoksuu aivan ihanalta appelsiinilta ja kanelita ja sopiikin loistavasti näin joulun aikaan käytettäväksi. Kiva tuote ja onneksi tuoksu ei ole liian voimakas tai esanssinen vaan luonnollisen herkullinen.




Kalenterissa oli kolmaskin deodorantti, joten nyt ei tarvitse dödöjä ihan hetkeen olla ostamassa. Tämä deodorantti on voidemainen ja tuoksuu miedosti kukkaiselle. Olen nyt käyttänyt pitkään juuri voidemaisia sormin levitettäviä deodorantteja ja tykkään kovasti, jos käsienpesu mahdollisuus on levityksen jälkeen lähettyvillä.




Laventelikin näyttää olevan nyt muodissa, sillä useammassa tuotteessa on ollut laventelia. Niin tässäkin käsivoiteessa. Vielä en avannut ja tuoksutellut onko haju häiritsevä, mutta mikäli se ei ole liian voimakas niin ehkä tämän saa käytettyä.




Oudoimpiin tuotteisiin pääsee myös nämä pikku pussukat, jotka sisältää pesuainetta jauheen muodossa. En oikeastaan edes tiedä millä tavalla näitä pitäisi käyttää, sillä en ole koskaan törmännyt jauheen muodossa oleviin pesuaineisiin. Täytyy tutkia ja testata sillä sen verran utelias olen kokeilemaan vaikka veikkaankin näiden olevan aika epäkäytännöllisiä.




Pienikokoinen tyrnikäsivoide ei mitenkään erityisemmin kirvoittanut ilon kiljahduksia. Käytettyä varmasti tulee kun purkkikin on niin pieni.




Kalenterin 24-luukku on aika suuri pettymys, sillä sieltä paljastui kylpykuula. Kylpykuulia tulee harvemmin mahdollisuus käyttää. Meillä on kylpyamme kotona, mutta muutto on tulossa tammikuussa eikä sen jälkeen enää ole mahdollisuutta kylpykuulien käytölle. Täytyy siis urakka käyttää kaikki kylpytuotteet pois tammikuun aikana. Olisin kuitenkin viimeiseen luukkuun odottanut jotain vähän juhlavempaa.


Kalenterissa oli sekä hyviä että todella huonoja tuotteita. Ei todellakaan mikään lemppari kalenteri ja opetus minulle, ettei kalenteria kannata ostaa ennen kuin sisällön on nähnyt etukäteen.

Mitä ajatuksia heräsi tämän kalenterin sisällöstä?
2 kommenttia on "Ecco verde vegaaninen kosmetiikkajoulukalenteri 2019 unboxing"
  1. Vaikuttaa kyllä aika erikoiselta kalenterilta, sisältö oli tosiaan aika käsivoidepainotteista... Ei shampoita, hoitoaineita tai meikkejä juurikaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shampoita ja muita hiustuotteita olisi varmaan ollut siinä hair&face kalenterissa. Tässä body&wellness kalenterissa olikin sitten näitä vartalojuttuja mutta kyllä olisi monen tuotteen voinut korvata jollain muulla ja muutenkin tehdä sisällöstä vähän laadukkaamman. Noh tällainen hairahdus tällä kertaa 😅

      Poista