sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Goodiebox marraskuu 2019



Vihdoinkin! Marraskuun Goodiebox saapui minulle postin lakon ja muiden sekoiluiden takia vasta nyt joulukuun puolivälissä... Onneksi kuitenkin saapui ja toivottavasti pian tulisi myös joulukuun boksi ennen kuin lähden joulun viettoon. Pakko kuitenkin myös vähän kehua Goodieboxin asiakaspalvelua, joka on vastannut kaikkiin tiedusteluihin ja epätoivoisiin viesteihini aina nopeasti ja iloisesti. Tykkään heidän tavastaan lähestyä toimintaa asiakaslähtöisesti ja heidän viesteistä todella välittyy se miten tärkeä asiakas heille on! Todella isot pisteet siitä.

Sain ensimmäisen boksin lokakuussa, kun Goodiebox rantautui Suomeen ja voi taivas oli innoissani tästä boksista! Suomeen on viime aikoina tullut paljon uusia kauneusbokseja lyhyellä aikavälillä, mutta Goodiebox on kyllä nyt vienyt kaiken huomioni. Ensimmäinen boksi oli aivan huikea aloitus tämän boksin taipaleelle ja odotinkin seuraavaa boksia aika malttamattomana! Käy ihmeessä lukemassa ensimmäisen boksin esittely täältä, jos boksi on sinulle uusi.




Marraskuun boksin teemana oli Go with the glow ja boksi sopikin loistavasti pikkujoulukauteen. Harmillista, että pikkujoulukausi ehti mennä jo ohi, mutta eipä sillä. Tuotteita voi oikein hyvin käyttää muutenkin. Kuten jo aikaisemmassa postauksessa kerroin, niin tämä boksi on tukeva ja tyylikäs säilytykseen tai muuhun jatkokäyttöön, joten tulen kyllä säilyttämään kaikki laatikot jatkoa varten. Boksi maksaa 24,95€/kuukaudessa ja sisältää aina 5-7 kauneustuotetta. Boksin tuotteiden arvo on vähintään 75€. Jos haluat liittyä tilaajaksi niin klikkaa itsesi tänne.

Katsotaanpa mitä marraskuun boksista löytyi!




Rabens Sloner Tie Dye Scrunchie ~ 17€

Schrunchiet ovat todella tehneet viime aikoina paluun ja tykkään itse käyttää tällaisia hiusystävällisiä ponnareita, jotka ei katko hiuksia. Schrunchieilla saa helposti näyttävyyttä kampaukseen ja perus ponnariin, mutta nämä sopivat loistavasti myös rentojen sykerökampausten tekoon. Tämä ponnari on kauniin värinen ja jääkin omaan käyttöön.




Revlon Colorburst Balm stain ~ 12,5€

Boksissa oli myös upean sävyinen huulivoide. Merkki on minulle uusi, mutta pidän siitä että pakkaus on kierrettävä, joten erillistä teroitinta ei tämän kanssa tarvitse käyttää. Huulivoide pehmentää, kosteuttaa ja antaa kauniin hennon pinkin sävyn huulille. Rakastan tällaisia helppoja huulituotteita, jotka sopii ihan päivittäiseen käyttöön. Tuote on täysikokoinen.




Dr Botanicals Pomegranate superfood regenerating sleeping mask ~ 9,9€

Varsinainen sanahirviö tämä yönaamio, mutta brändi onkin minulle jo entuudestaan tuttu ja erittäin mieluinen. Yönaamiot on aivan ihania ja tämä vegaaninen ja luonnollinen naamio kyllä houkuttelee kovasti testaamaan tuotetta. Naamio sisältää useita antioksidanttisia kasivöljyjä, jotkä hellivät ihoa. Tuote on täysikokoinen.





LASplash cosmetics Wickedly divine eyeliner ~ 15€

Tässä on ehkä maailman kaunein eyeliner. Jo itse pakkaus on upea ja tavallisuudesta poikkeava. Lineri on kaunis kultainen ja kimalteleva. Itse asiassa siinä näkyy olevan pientä ja vähän suurempaakin glitterihippua, joten tällä saa todella näyttävät ja upea rajaukset. Aion ehdottomasti testata tätä ihan piakkoin ja pistää meikkilookia näytille. Rakastuin tähän! Tuote on täysikokoinen.




AETHER Xtraem Eau de parfum ~ 16€/10ml

Harvoin kauneusbokseista tulee hajuvesiä. Koen sen itse hiukan riskinä, koska tuoksumakuja on niin monta ja on iso riski ettei tuoksu miellytä tai sovi. Boksissa tuli 10 ml pullo parfyymiä ja sanotaanko näin että onneksi pullo on ihan kunnon kokoinen ja siinä on spray suihke. Olen nimittäin aivan kypsä niihin pieniin millin kokoisiin tuoksunäytteisiin, joita esimerkiksi Betten mukana aika usein tulee. Tästä merkistä en ikinä ole kuulutkaan (enkä osannut nimeä oikein kirjoittaa), mutta testasin mielenkiinnolla. Tuoksu on heti suihkauksen jälkeen aika alkoholimainen, mutta se tekeytyy iholla. Lopputuoksu onkin pehmeä ja lämmin. Sanoisin, että tuoksusta tulee hiukan mieleen santelipuu/kataja ja vivahde myskiä. Tuoksu ei ole sellainen mitä itse käytän, mutta ei missään nimessä huonokaan.




de_CURE N°L1FT - Instant correcting serum ~ 28€/10ml

Seerumit on aina tervetulleita ja ihana päästä testaamaan itselle aivan uutta merkkiä. Tämä vedetön seerumi sisältää mahtavia tehoaineita ja hyaluronihappo on jo incin ensimmäisenä, joten tämä todella vaikuttaa lupaavalta. Seerumi lupaa häivyyttää juonteita ja kosteuttaa. Reilun kokoinen pakkaus, mistä riittää testattavaa pitkäksi aikaa. Täysikokoinen 30ml pakkaus maksaa 85€, joten ei mikään ihan halpa tuote.




Marraskuun boksin arvo on noin 100€ ja sisältö oikein mukava, vaikka ei ihan niin sykähdyttävä kuin lokakuun boksi. Kuitenkin kaikki tuotteet tuoksua lukuunottamatta jäävät omaan käyttöön. Eniten olen innoissani tuosta upeasta eyelinerista sekä kiinnostavasta seerumista. Joulukuun boksilta odotan paljon, joten jännittää odotella sen saapumista.


Miltä vaikutti Goodieboxin toinen boksi?
6 kommenttia on "Goodiebox marraskuu 2019"
  1. Vau, onpa muhkea sisältö! Tuo seerumi kuulostaa tosi lupaavalta, ja eyeliner on hurjan nätti! Scrunchieihinkin olen vastikää tykästynyt, ja tuo boksissa tullut näyttää tosi kivalta :) Pitääpä seurailla vielä tämän boksin kehitystä, josko tilaisin ensi vuonna itsellekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksi on kyllä näiden kahden boksin osalta vakuuttanut minut! <3 Ihanat tuotteet ja tosi kiva sisältö. Toivottavasti taso pysyy. Joulukuun boksin spoilerin ehdin jo nähdä ja kivalta vaikuttaa sekin ehdottomasti! Kannattaa harkita tilaamista, jos sisältö vakuuttaa jatkossakin ^_^

      Poista
  2. Ihanaa että jossain vielä se asiakaspalvelu pelaa! Nimimerkillä en oo vieläkään saanut Ihana Sinältä vastausta :D Se siitä 24 tunnin kuluessa vastaamisesta, kun puolitoista kuukautta mennyt vasta :))

    Tosi kiva sisältö tässä! Toi eyeliner kiinnitti heti mun huomion, se on ihan superkaunis<3 Dr Botanicalsin yönaamio on myös mulle tuttu tuote ja tosi mieluinen. Nyt en oo tosin käyttänyt sitä pitkään aikaan, kun mulla on ollut pari muuta yönaamiota, jotka oon halunnut käyttää pois. Nyt sain ne onneksi molemmat tyhjiksi niin voin taas keskittyä tohon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii just eli et vieläkään ole saanu vastausta :D Sillälailla! Noh sitä on varmasti enää edes turha odottaa...

      Lineri on ehdottomasti tän boksin helmi! Kaunis sävy ja kimalletta riitti eli tämä myös näkyy luomelta <3
      Uskon, että tuo naamio on hyvä. Ainakin brändin monet muut tuotteet on olleet tosi kivoja.

      Poista
  3. Mistähän kuusta se eka boksi alkaa tulemaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt täytyy sanoa, etten ole ihan varma. Uskoisin että siitä kuukaudesta mistä tilaat. Ainakin itse kun aktivoin lokakuun lopussa niin sain vielä lokakuun boksin

      Poista