keskiviikko 18. joulukuuta 2019

Syötävän herkulliset Uoga Uoga tuotteet aidoista marjoista

* tuotteet saatu Greenlipsbeauty



Kirjoittelin eilen instagramin puolelle hauskasti siitä, miten olen unohtanut viime aikoina kaikki herkut, kun olen ollut niin innoissani näistä uusista Uoga Uoga palasaippuoista. Saippuathan näyttää ihan karkilta, joten kyllä tässä väistämättä vähän vesi herahtaa kielelle. Eikä syyttä! Uoga Uoga on nimittäin äärettömän kiinnostava brändi. Yrityksen takana häärii kaksi liettualaista naista, jotka valmistavat ihan oikeaa tuorekosmetiikkaa. Tuotekosmetiikka tarkoittaa sitä, että tuotteissa käytetään mahdollisimman paljon lähiraaka-aineita kuten marjauutteita ja meripihkaa. Tuotteet valmistetaan kaikki käsin ja pienissä erissä, jotta taataan kuluttajille mahdollisimman tuoreet erät suoraan tuotannosta kotiin saakka. Tuorekosmetiikka ei säily yhtä pitkään kuin perinteinen hyvin pitkälle prosessoitu kosmetiikka, mutta siitä saatte olla varmoja, että tämä luonnonkosmetiikka todella hellii ihoa eikä sisällä mitään haitallisia ainesosia. Sano siis hyvästi säilöntäaineille ja prosessoiduille kosmetiikalle.

Puhdasta, turvallista ja herkullista! Nämä kolme sanaa kuvaavat minusta täydellisesti Uoga Uogan olemusta. Se on helposti lähestyttävä, leikkisä ja sympaattinen. Eihän näihin pakkauksiin voi olla ihastumatta. Tuotteissa on ihanan raikkaat tuoksut, ne on kaikki vegaanisia ja palasaippuat esimerkiksi ovat täysin zero waste kosmetiikkaa. Pakkauksessa palasaippuaa on helppo kuljettaa mukana reissuilla, eikä tarvitse pelätä saippuan ohivuotoa tai matkatavaroiden tahrimista. Pahvisen pakkauksen voi käytön jälkeen kierrättää.




Oman henkilökohtainen suosikkini on tämä Uoga Uogan Care for coffee? kuoriva palasaippua. Pala sisältää murskattua kahvipapua, joka kuorii ihoa. Palasaippua sisältää myös useaa erilaista kasviöljyä, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa. Tässä palassa on huumaavan raikas mintun tuoksu. Tuoksu on niin aito, että voisi silmät kiinni kuvitella tuoreen mintun nenänsä edessä.

Kuorintateholtaan tämä on todella tehokas. Rouhe on aika terävää, joten tätä ei kannata kovasti iholle painaa. Kuorin tällä itse ihon kerran viikossa ja se on oikein riittävä minulle. Kuorinnan jälkeen iho saattaa hetken aikaa punoitella, mutta se laskee pian pesun jälkeen. Varovaisella pyörittelyllä kuorinta on jo varsin tehokas. Aivan herkkäihoisimmille en tätä suosittele, mutta normaalille iholle sekä vähän rouheammasta menosta nauttivalle tämä on aivan loistava tuote. Palan hinta on 6,95€ joten todella edullinen tuote, joka kestää pitkään. Edullinen ja näyttävä lahja myös 😉




Palasaippuoista löytyy myös mansikkapala Ciao Strawberry!, joka sisältää mm. mansikkauutetta. Ai että mä rakastan myös näiden tuotteiden hauskoja nimi. Tässä on minusta osattu miettiä brändin henki aivan alusta loppuun asti. Mansikkapala ei harmi kyllä tuoksu niin voimakkaasti kuin edellä esittelemäni kahvipapukuorinta. Tämä pala soveltuu päivittäiseen vartalon ja kasvojen pesuun, eikä se kuivata palassa olevien lukuisten öljyjen ansiosta.




Jos mansikka ei ole sinun juttusi, niin miten olisi limentuoksuinen palasaippua Lemon squeeze? Minttu- ja limeöljyä sisältävä raikas palasaippua virkistää mielen ja puhdistaa ihon päivän pölyistä. Näitä luonnonkosmetiikka tuotteiden incejä on suorastaan rauhoittava lukea, sillä tuotteissa on käytetty vain muutamia tehokkaita raaka-aineita, eikä se sisällä ympäristöä kuormittavia kemikaaleja. Jos katsomme esimerkiksi tämän tuotteen inciä, niin huomaamme että tuote sisältää useaa ihoa hoitavaa öljyä ja hajusteena on käytetty ainoastaan sitruksen eteerisiä öljyjä. Luonto ja iho kiittää!
Pala muuten vaahtoaa todella vaivattomasti ja pesun jälkeen iho on pehmeä eikä lainkaan kiristele kuivuudesta.




Viimeinen palasaippua tuoteperheeseen kuuluvana pääsee valokeilaan tämä musta hiilisaippua Bravo! Bravo on valmistettu katajanmarjaöljystä ja bambuhiilestä. Hiili sitoo itseensä epäpuhtauksia moninkertaisesti omaan painoonsa nähden, joten siksi sitä käytetään paljon kosmetiikassa epäpuhtaan ihon hoidossa. Tätä palaa voi käyttää sekä kasvojen että käsien pesuun.





Palasaippuoiden ohella Uoga Uoga on tehnyt myös ihania joululahjapakkauksia. Sain testiin Fluttering wings käsienhoitosetin, joka sisältää käsikuorinnan, pehmittävän käsibalmi-naamion ja puuvillahanskat. Pakkaus on kaunis antaa lahjaksi ihan sellaisenaan ja tuotesetti on ihana lahja kuiville tai herkille käsille. Käsienhoitorituaalin voi toteuttaa niin, että kädet kuorii ensin ja sen jälkeen levittää reilun kerroksen käsibalmia. Lopuksi puuvillahanskat käsiin voiteen levityksen jälkeen. Olen itse käyttänyt balmia öisin, jolloin sen hoitavat raaka-aineet pääsevät vaikuttamaan ja pehmittämään kädet. Aamulla kädet on olleet samettisen pehmeä ja vaseliinimainen balmi on täysin imeytynyt käsiin. Kauniin jouluiset voidetuubit on tyylikkäät ja riittoisat. Lahjapakkauksen hinta on 21,50€.




Uoga Uogan valikoimista löytyy jouluinen lahjapakkaus myös miehille. Have a very cosmic christmas pakkaus sisältää kasvovoiteen, jossa on manteliöljyä ja aloeveraa sekä lisäksi mustaherukkaa ja koivunlehtiuutetta sisältävän suihkushampoon. Pakkaus onkin todella tyylikäs avaruusaiheinen ja sopii loistavasti miehille annettavaksi. Pakkauksen hinta on 23,95€.
Naisille on samantyylinen Have a very cosmic christmas joulupakkaus, mutta paketissa on erona miesten pakettiin tuotteina appelsiinin tuoksuinen suihkusaippua ja vartalovoide. Paketin tuotteet on Uoga Uogan bestseller tuotteita, joten näiden kanssa ei voi lahjan antamisessa mennä metsään.




Uoga uoga on ehdottomasti yksi kiinnostavimmista brändeistä joihin olen päässyt tänä vuonna tutustumaan. Tuorekosmetiikka ei ole minulle ollutkaan tuttua, joten oli valaisevaa päästä murtamaan myyttejä ja testaamaan miten ihania tuotteita voi saada täysin tuoreista raaka-aineista. Palasaippuat on myös viimeaikojen suurin hitti, sillä monet brändit ovat tuoneet markkinoilla palamuodossa olevia tuotteita. Ne kestävät pitkään, ovat helppokäyttöisiä eivätkä jätä jälkeensä roskaa. Uoga Uogan valikoimassa on kuitenkin myös nestemäisiä suihkusaippuoita ja vaikka mitä muitakin ihania tuotteita, joten käy kurkkaamassa koko valikoima täältä. Greenlipsbeautyn myymälä sijaitsee Turussa ihan Kupittaan rautatieaseman vieressä, joten paikallekin kannattaa suunnistaa. Myymälän yhteydessä toimii myös ekokampaamo ja myymälä on sisustettu aivan ihanasti ❤

Vielä vinkkinä, jos joululahjat on hankkimatta. Kauniit lahjapakkaukset ja ihanat ekologiset tuotteet kuusen alle saa Greenlipsbeauty myymälästä tai verkkokaupasta. Kun ostat vähintään 100€ saat kaupanpäälle Uoga Uoga kahvi-minttu kuorintasaippuan sekä vapaavalintaisen Abelin tuoksusamplen (1,8ml). Kävin näitä myymälässä tuoksuttelemassa ja aivan super hyviä ja lempeitä tuoksuja. Suosittelen! Vielä tänään tehdyt ostokset ehtivät hyvin jouluksi perille.


Oletko sinä tutustunut tuorekosmetiikkaan?
2 kommenttia on "Syötävän herkulliset Uoga Uoga tuotteet aidoista marjoista"