keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Boxycharm helmikuu 2020



Helmikun kauneusboksien saapuminen kesti oikein ennätys pistkästi. En tiedä oliko maailmalla postiliikenteessä ruuhkaa vai vaikuttiko pidempään toimitukseen Suomen Postin uudet käytännöt ulkomaan pakettien suhteen. Oli niin tai näin, oli huojantavaa vihdoin tänään päästä hypistelemään ja availemaan helmikuun Boxycharm, joka oli ihana ystävänpäivä teemainen. Jännittävää sinänsä, että olin ihan täysin unohtanut minkä tuotteen olin boksiin valinnut, joten sain kerrankin todella yllättyä, mitä laatikon sisältä paljastui. Helmikuun boksi oli jotenkin ihan super kiva ja olen aivan fiiliksissä tästä vieläkin. Lähdetäänpä unboxaamaan.




Luxie Beauty complete sponge set

Olipa mahtava yllätys löytää boksista meikkimunia. Yleensä kauneusbokseista tulee vain siveltimiä (missä ei ole mitään pahaa, siveltimet kelpa mulle oikein hyvin), mutta nyt ensimmäistä kertaa sain boksista ikinä meikkivoiteen levitykseen tarkoitettuja "meikkimunia". Nämä on ihan huikeita ja käytän itse meikkisientä lähes päivittäin. Ne on täydellisiä myös peitevoiteen levittämiseen ja paketin kolme eri muotoista ja kokoista sientä pääsee todellakin käyttöön. Pakkauksessa on kaksi vähän isompaa sientä koko kasvojen käsittelyyn ja yksi pienempi sieni yksityiskohtien ja pienten alueiden töpöttelyyn. Ihana paketti ja Luxien tuotteet on myös minun mieleeni.
arvo: 40$




Amika Supernova moisture + shine cream

Amika on brändi, johon olen tutustunut juuri kauneusboksien kautta. Sen tuotteet on aivan super ihanan tuoksuisia, mutta myös suhteellisen hintavia. Värikkäät ja sähäkät pakkaukset miellyttävät omaa silmääni ja tuotteiden raikas tuoksumaailma muistuttelee alkavasta kesästä. Tämä hiuksiin jätettävä hoitovoide lupaa kosteuttaa kuivaa hiusta ja jättää hiukset pehmeiksi ja säkenöivän kiiltäviksi. Testasin tätä jo rakastuin. Voide ei tee hiuksista lähmäisiä vaan ihmeytyy nopeasti antaen hiuksille kiiltoa ja kosteutta herkullista tuoksua unohtamatta. Ihan mahtavaa, että sain tämän.
arvo: 25$




Evio Refreshing cleansing hemp wipes

Tämä oli boksin tylsin tuote eli meikinpuhdistukseen tarkoitetut kosteuspyyhkeet. En juurikaan käytä tämän tapaisia kosteuspyyhkeitä, harvoin edes reissuissa. USA:ssa on nyt kovassa huudossa kaikki hamppu tuotteet kosmetiikassa ja nämäkin kosteuspyyhkeet on valmistettu hamppukuidusta ja sisältävät kannabissiemen öljyä, jonka antibakteeriset ominaisuudet auttavat vähentämään tulehduksia iholla. Kuvauksen mukaan nämä soveltuvat myös vedenkestävän meikin poistamiseen. Nähtäväksi jää.
arvo: 10$




First Aid Beauty Facial radiance pads

Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kuorintalaput sisältävät maitohappoa sekä glykolihappoa. Lappujen tehtävänä on kuoria ihoa sekä kirkastaa ja kosteuttaa sitä. Olen käyttänyt tällaisia lappuja ennenkin ja ne on todella käteviä, koska kuorinta-aine on jo valmiiksi imeytetty lappuihin. Niinpä ei tarvitse kuin noukkia lappu purkista ja pyyhkiä sillä kasvot. Missään nimessä en kyllä käyttäisi näitä päivittäin vaan maksimissaan kaksi kertaa viikossa. Oma kuiva ja herkkä iho reagoisi näihin todennäköisesti erittäin voimakkaasti ja seuraukset voisivat olla pahat.
arvo: 16$





Iconic London Day to slay eyeshadow palette

Boksin helmi oli tämä itse valitsemani kaunis neutraalin sävyinen Iconi London luomiväripaletti. Paletti on tukeva ja melko ison kokoinen, mutta myös pannut on valtavia, joten tämä kestää varmasti ikuisesti. Paletissa on todella kaunis sävymaailma, joka sointuu helposti yhteen. Mukana on niin mattaisia kuin shimmerisiäkin sävyjä ja myös muutama väripilkku mahtuu mukaan. Iconic Londonin tuotteita on paljon kehuttu ja uskonkin että myös tämä paletti on loistava ja hyvä pigmenttinen. Sävyt on ainakin helppoja työstää ja sopivat erinomaisesti arkimeikkiin. Ison koon takia palettia on toki hankala kuljettaa mukana matkoilla, mutta kotipaletiksi tämä on aivan ihana!
arvo: 62$




Helmikuun boksin kokonaisuus oli mielestäni aivan mahtava! Tuotteita oli vähän joka kategoriasta ja olin iloinen, että kerrankin Boxycharm ei lähettänyt rajauskyniä tai tusina huulikiiltoja, joita tuntuu tulevan ihan joka kuukausi. Nyt nimittäin kaikki tuotteet tulee tarpeeseen ja käyttöön. Selkeästi myös boksi oli helmikuussa enemmän ihon/hiustenhoitoon keskittyvä, sillä meikkituotteina oli vain luomiväripaletti ja meikkisienet. Huikea kokonaisuus ja seuraavaksi jäänkin innolla odottelemaan maaliskuun Boxyluxea!


Iskikö helmikuun boksin sisältö?
4 kommenttia on "Boxycharm helmikuu 2020"
  1. Helmikuu oli loistava kuukausi <3 Tuo Amikan voide kuulostaa tosi kivalta! :) Olisin kelpuuttanut sen itsekin testiin :D Ylipäätään olisi kiva saada enemmän hiusjuttuja testiin bokseista. Meikinpoistoliinat olivat se tylsin tuote tässä minunkin mielestäni ja jostain muistelisin lukeneeni etteivät nuo edes kovin hyviä ole :/ Mutta muuten kyllä loistava boksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bokseissa tulee tosiaan aika vähän mitään hiustuotteita yleensä mikä on sinällään aika harmillista, koska itse ainakin mielellään testaisin myös hiustuotteita. Olin aivan super iloinen siitä että joulukuun Boxycharmissa tuli se IGK kuivashampoo. Joskus jokusen shampoon tai leave-in hoitosuihkeen olen saanut mutta aika harvoin.
      Meikinpoistoliinoja on tullu Boxyn kautta joskus ennenkin ja käytin sen paketin loppuun mutta ei se kyllä mikään kovin kummoinen tuote ollut ja oikeastaan aika turhia omassa arjessa, joten toivottavasti ei tule tavaksi niiden lähettäminen :(

      Poista
  2. Upea sisältö <3 meikinpoistoliinoja voi käyttää meikkauksessa kaverina, itse pyyhin niihin aina siveltimet käytön jälkeen, tuhrut silmien alta tai käsistä...en osais enää meikata ilman ;) Luxien meikkisienet olis olleet kivat, samaten luomiväripaletti jossa ihania sävyjä, etenkin Girl Boss sävy kiinnitti huomion :) kyllä mulla olis tullut kaikki tuotteet käyttöön, Amikan pakkaus ib ehkä vähän järkky mutta tuote voi olla hyvä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta eikös ne siveltimet jää sitten märiksi, jos ne pyyhkii meikinpoistoliinoihin? Itse pyyhin siveltimen yleensä ihan vain kämmenselkään tai paperinpalaan, jos on tarve käyttää sivellintä vielä uudelleen toiseen sävyyn.

      Poista