maanantai 25. toukokuuta 2020

Goodiebox toukokuu - The Boozt box



Toukokuun Goodiebox saapui tänään ja vitsi miten ihanan kesäisessä kukkakuosissa tuo boksi saapuikaan. Kesäfiilis on todellakin taattu ja myös boksin sisältö oli erittäin harkitusti koottu ja sisälsi mahtavia kesään liittyviä tuotteita. Boksin saapuminen ilahdutti kovasti, vaikka se saapuikin tällä kertaa aika myöhään loppu kuusta. Boksin teemana oli Boozt box eli erityisesti kehon akkuja lataava sisältö. En ihan täysin saanut kiinni, miten teema näkyi tuotteissa, mutta erittäin onnistunut oli tämä toukokuun boksi ja ainakin itse tykästyin heti useampaankin tuotteeseen. Lähdetään sitten availemaan boksia.




* Pixi by Petra Shea butter lip balm ~ 13,60€

Pixin tuotteet on mulle hyvinkin tuttuja ja pidän brändin tuotteista poikkeuksetta todella paljon. Tämä hiukan sävyttävä huulivoide tuoksuu ihanan vaniljaiselta ja antaa huulille kosteutusta sekä kauniin marjaisan sävyn. Huulivoide sisältää kosteuttavaa sheavoita sekä huulia suojaavaa E-vitamiinia, joten tämä on kuivien huulien pelastus. Pakkaus on hieman halvan oloinen ja hylsy tuntuu siltä, että se hajoaa käännettäessä käteen, mutta jos tätä varovasti pyörittelee niin eiköhän me tämän kanssa pärjätä. Kiva tuote joka tapauksessa ja brändistä plussaa, sillä ihan perus huulivoide ei olisi minua niin paljon kiinnostanut.




* Huygens Verveine D'huygens body scrub ~ 10€

Ai että, vartalokuorinnat on aivan ihania ja näitä tuleekin nykyään säännöllisesti käytettyä. Brändi on  minulle entuudestaan tuntematon ja Goodieboxin ehdoton plussa puoli onkin uudet kiinnostavat brändit, joihin boksin kautta pääsee tutustumaan. Tässä vartalokuorinnassa on raikas minttuinen ja hiukan karvasmantelia muistuttava tuoksu, joka ainakin omaan nenään tuntui miellyttävältä ja vähän eksoottiseltakin. Mielenkiintoinen tuote ehdottomasti.




* Bellabierre cosmetics Mineral blush ~ 19€

Bellabierren meikit on todella laadukkaita ja pigmenttisiä, joten olin aika innoissani tästä kauniin roosasta mineraali poskipunasta. Puna on vaalean roosa, joka sopii sävyltään hyvin juuri kesään. Puuteri on melko shimmerinen, joten se sopii minusta parhaiten poskipunan topperiksi tuomaan kaunista kuultoa kasvoille. Toki tätä voi poskipunana käyttää ihan sellaisenaankin, mutta omaan makuun tämä on hiukan liian kimalteleva yksistään käytettynä vaikka sävy onkin todella kaunis.




* Niré Radiant blush brush ~ 16€

Olipas mukava yllätys, että boksista löytyi tyylikäs poskipuna sivellin, joka on varta vasten valmistettu Goodieboxin tilaajille. Kyseistä sivellintä ei siis saa mistään muualta kuin boksin kautta. Parhautta, että boksiin pakattu poskipuna saa kaverikseen siveltimen, joten tässä on todellakin kokonaisuutta mietitty. Karva on todella pehmeää ja kaunis valkoinen sivellin kultaisilla yksityiskohdilla antaa yleellisen vaikutelman. Sivellin on poskipunasiveltimeksi melko kompaktin kokoinen, mikä onkin kiva, sillä usein kasvosiveltimet ovat todella isoja ja pienien pannujen käytössä ne ovatkin todella epäkäteviä. Ehdottomasti pääsee käyttöön tämä upeus!




* Herbina Sulfaatiton shampoo 3in1 ~ 3,5€

Boksissa oli ilokseni myös hiuksille tarkoitettuja tuotteita ja tämä täysikoinen Herbinan sulfaatiton shampoo onkin kiinnostava uusi tuttavuus. Sitrukselta ja inkivääriltä tuoksuva shampoo on erityisen hellävarainen ja shampoo sisältää vehnäproteiinia sekä inkivääriä. Shampoo raaka-aineista 95% on luonnollisia ja shampoo soveltuu myös curly girl -metodiin. Kiva raikas kesätuoksu on ehdottomasit plussaa.




* Flower by Kenzo Poppy-bouquet tuoksunäyte

Tuoksunäytteet jakavat näissä kauneusbokseissa mielipiteitä. Jotkut tykkäävät kovasti ja näytteiden kautta voikin löytyä uusia lempparituoksu. Toiset taas vihaavat näitä pikku puteeleita, joille harvoin löytyy käyttöä. Itse olen vähän kahden vaiheilla. Usein nämä pikku pullot on käteviä esim matkoilla, mutta normaalissa arjessa en kyllä näihin minipulloihin tahdo tarttua, ellei tuoksu todella ole jotain aivan erityistä. Tällä kertaa tuoksu ei ihan napannut, sillä se oli omaan makuuni hieman liian raskas ja tunkkainen. Tämä oli boksin extra tuote.




* My Jewellery headband ~ 12,95€

Boksin ehkäpä vähiten kiinnostava tuote oli tämä pantteri kuvioinen hiuspanta. Ajatuksena panta on ihan hauska, mutta olen vain todella huono tällaisia käyttämään eikä eläinkuosit oikein ole mun juttu. Enkä oikein kauneusbokseissa perusta näistä niin sanotuista extra härpäkkeistä, jotka eivät suoraan ole kosmetiikkatuotteita. Näissä kun on niin helppo mennä metsään. Katsotaan kuitenkin, jos tälle kesällä jotain käyttöä löytyisi.


Boksin tuotteiden arvo oli noin 74€ mikä on todella hyvä suhde 25€ maksavalle boksille. Lisäksi kokonaisuudessaan boksi oli erittäin mielenkiintoinen ja ainoastaan hiuspanta oli tuotteena sellainen, mikä ei tällä kertaa minua ihan napannut. Kaikki muut tuotteet pääsevät käyttöön ja vaikuttivat mielenkiintoisilta. Goodieboxin ehdoton kilpailuvaltti on alati vaihtuvat ja uudet brändituttavuudet, jotka pitävät boksin sisällön yllätyksellisenä ja kiinnostavana. Toukokuun boksi iski kyllä minuun. Jos innostuit, niin oman boksin voit käydä tilaamassa goodieboxin sivuilta.

Mitä ajatuksia toukokuun boksin sisältö herätti?
8 kommenttia on "Goodiebox toukokuu - The Boozt box"
  1. Täällä toinen, joka ei välitä boksien härpäkkeistä! :D Keskitytään asiaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä nimenomaan :D Hiuspannan tilalla olisin niin mieluusti ottanut jonkun meikki tai ihonhoitotuotteen!

      Poista
  2. Millähän ihmeen profiililla kommentoin, apua... No, sama Iina täällä kuin ennenkin. <3

    VastaaPoista
  3. Näköjään erilaisia boxeja liikkeellä, sillä mulle tuli shampoon tilalla saman sarjan muotoiluvoide ja hiustuotteena sellainen ysäriltä tuttu hainhammasklipsu. Ei ollut kovin mieleinen sekään :D Mutta ihan mukava boksi silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään tosiaan kahdenlaista boksivariaatiota on ainakin ollut liikkeellä. Se hiusklipsi olisi mua miellyttänyt vielä vähemmän kuin tuo panta, vaikka kummastakaan en kyllä yhtään innostunut. Harmi, mutta onneksi muu sisältö oli varsin mieluinen

      Poista
  4. Mulla oli vähän erilainen boksi, mutta suurin osa tuotteista kuitenkin samoja ja mä tykkäsin tästä boksista tosi paljon! Noi Pixin huulivoiteiden pakkaukset on tosi kehnoja, mulla on siis pari noita jo entuudestaan ja ne on kaikki samanlaisia tosi halvan oloisia, vaikka tuotteet itsessään ihan toimivia onkin :) Mä sain ton hiuspannan tilalle vaaleanvihreän hiusklipsin, joka lensi mulla samantien laatikkoon, jonne säilön kaikki eteenpäin laitettavat tuotteet :D Ei mulla tolle pannallekaan olisi käyttöä ollut, ja oon samaa mieltä, että tällaiset ei-kosmetiikkatuotteet bokseissa on vähän tylsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ihmetyttää välillä nuo Pixin pakkaukset, kun brändi kuitenkin yrittää olla laadukas, mutta niiden pakkaukset on usein vähän halvan näköisiä ja oloisia. Harmi juttu. Onneksi itse tuote on kuitenkin hyvä :)
      Se vihreä hiusklipsi oli minusta ihan vitsi ja sopii korkeintaan johonkin pikkutyttöjen leikkeihin. Itse en olisi innostunut siitä tippaakaan. Harmi, että boksissa oli tällä kertaa vähän tuollainen täytetavara :(

      Poista
  5. Mä tykkäsin tämän kuun boksista tosi paljon :) kirjoitin siitä just blogiin:

    https://charmingnails.blogspot.com/2020/05/goodiebox-toukokuu-2020.html

    Mieluisin oli ehdottomasti sivellin ja se hiuspanta :D poskipuna oli kans kiva <3

    VastaaPoista