tiistai 16. kesäkuuta 2020

Juhannukseksi kutrit kuntoon

* tuotteet saatu pr-näytteenä, sisältää mainoslinkkejä



Aivan ihanaa alkanutta viikkoa! Juhannukseen on enää muutama päivä ja näyttäisi kovasti siltä, että viikonlopusta on tulossa lämmin ja aurinkoinen. Juhannuksen viettoon ainakin itsellä kuuluu olennaisesti kesämekko, kukkaseppele, kaunis juhannusmeikki ja villisti hulmuavat kiharat. Tänään jaan teille muutamat vinkit juhannuskampaukseen Maria Nilan tuotteilla.




Maria Nila on ruotsalainen brändi, joka valmistaa erittäin laadukkaita ja tehokkaita hiustuotteita kaikenlaisille hiustyypeille. Olen jo aikaisemmin ihastunut brändin shampoo ja hoitoaineisiin. Nyt ihastuin myös hiusmuotoilutuotteisiin ja näillä saa aivan upeat kampaukset sekä freesattua hiukset huonoinakin hiuspäivinä. Brändissä minua kiehtoo, se että se on 100% vegaaninen ja tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen. Jokaisessa tuotteessa on ihanan erilainen ja raikas tuoksu, mistä brändin tuotteet myös hyvin tunnistaa.


Mitä sitten tarvitaan kauniiden juhannuskiharoiden luomiseen?




Maria Nila Cleansing powder

Mikäli hiuspohjasi on rasvoittuva, suosittelen aloittamaan kampauksen tekemisen tällä hiuspuuterilla. Hiuspuuteri poistaa rasvaisuutta ja kiiltelyä hiuksista ja antaa niihin hiukan enemmän pitoa, joka helpottaa hiusten käsittelyä. Maria Nilan hiuspuuterissa on aivan ihana raikas tuoksu ja se freesaa hiuspohjan todella todella tehokkaasti. Olen saanut tämän avulla pidennettyä hiustenpesu välin jopa kolmeen päivään! Arvostan hiuspuuterilta erityisesti sitä, ettei se jätä hiuksiin valkoisia rantuja. Tämä ei sitä tee, vaan se katoaa hiuksiin saman tien ja tekee niistä ilmavat mutta raikkaat ja puhtaan näköiset.

Puuteri kannattaa levittää aivan hiusten tyveen ja kammata varovasti sitten pois. Näin saat kampauksen pohjaan hyvän ja ilmavan startin, joka näyttää kivalta niin lettikampauksissa kuin kiharapilvenkin kanssa. Kun puuterin on levittänyt hiuspohjaan, voi hiukset kihartaa normaalisti. Kannattaa muistaa lämpösuoja!
Maria Nilan hiuspuuteri ylsi muuten toukokuun kosmetiikka suosikeihin. Käy lukemassa postaus täältä.
Hiuspuuteria myy mm. Lyko täällä* hintaan 26€.





Maria Nila Styling spray

Kun olet kihartanut (tai suoristanut hiukset) kannattaa lisätä kampaukseen ennen hiuslakkaa viimeistelysuihketta, joka estää hiusten pörröistymistä ja antaa kampaukselle pitoa. Viimeistelysuihkeessa on colour guard complex suoja, joka antaa hiuksillesi suojaa auringon UV-säteilyä ja vapaita radikaaleja vastaan. Etenkin aurinkoisella säällä kannattaa siis suojata hiukset sprayllä, jos ei aio käyttää hattua, sillä aurinkoa vahingoittaa hiusta siinä missä ihoakin. Tuotteen saa helposti harjattua hiuksista pois eikä se jätä hiuksia lähmäiseksi tai koviksi koppuroiksi. Tämä spray on hyvin hienojakoinen ja antaa juuri sopivasti tukea ja kiiltoa hiuksillesi.
Tuotetta myy mm. Lyko täällä* hintaan 28€.




Maria Nila Extreme spray

Brändin erittäin voimakkaasti tukea antava hiuslakka tuoksuu kesäisen mansikalle ja on oikeasti hiuslakaksi todella hyvän tuoksuinen. Tätä tekee ihan mieli jäädä aina suihkutuksen jälkeen nuuhkimaan. Hiuslakka viimeistelee kesäkampauksesi ja tällä saa taltutettua ne viimeisetkin hapsottavat sortuvat sekä viimesteltyä kauniit kiharat. Hiuslakka antaa tukea ja sisältää viimeistelysuihkeen tavoin UV-suojan sekä suojaa myös hiusväriä. Pidän tästä lakasta kovasti tuoksun lisäksi myös siksi, että monet muut erittäin voimakkaasti pitoa antavat lakat tekevät hiuksista koppuraiset ja se näkyy ja kauas. Maria Nilan hiuslakka ei tätä kuitenkaan tee ja vaikka hiukset asettuvatkin paikoilleen ja lakka todella antaa voimakasta pitoa, hiukset näyttävät silti siltä, kuin niissä ei olisi mitään ylimääräisiä mömmöjä tai aineita. Juuri sellainen hiuslakan minusta kuuluukin olla. Ja 400ml pullo on muuten todella riittoisa. Saatavilla on myös pienempi matkakoko.
Tuotetta mm. Lyko täällä* hintaan 28€.




Pakko sanoa, että Maria Nilan hiustuotteet jaksavat yllättää kerta toisensa jälkeen. Näillä saa luotua täydelliset kampaukset ja tuotteiden kesäisen raikas tuoksumaailma puree ainakin minuun ihan just eikä melkein. Kerrankin pakkaukset on myös niin reilun kokoisia, ettei tuote ihan hetkessä tule loppumaan. Hiuslakkaakin kun itsellä kuluu melko reippaalla otteella. Hiuspuuteri on muuten aivan loistava tuote pakata mukaan vaikka kesämökki reissulle, jos suihkumahdollisuutta ei ole, sillä hiukset näyttää vielä kolmen päivänkin päästä ihan puhtoisilta. Loistavia tuotteita!




Toivottavasti näillä vinkeillä onnistut loihtimaan täydelliset juhannuskutrit. Mikä on sun juhannuksen luotto kampaus?
2 kommenttia on "Juhannukseksi kutrit kuntoon"
  1. Hello I am so delighted I found your website, I really located you by mistake, while I was looking on google for something else, Anyways I am here now and could just like to say cheers for a tremendous post and a all round entertaining blog. Please do keep up the great work. best aftercare tattoo

    VastaaPoista