sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Kesäkuun kosmetiikkasuosikit

* merkityt tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Kesäkuun suosikeissa onkin tällä kertaa mukana kattavasti sekä meikkejä, ihonhoitoa, hiustenhoitoa että ajankohtaisesti myös aurinkosuoja tuote. Kesäkuu on ollut minulle inspiraation aikaa ja onkin ollut ilo huomata monien uusien itselle tuntemattomien tuotteiden toimivan aivan erityisen hyvin juuri nyt kesäaikaan. Kesä nimittäin tuo itselle paljon haastavuutta sekä ihonhoidon että meikkaamisen saralla. Ihonhoitotuotteiden tulisi olla riittävän kevyitä, mutta silti kosteuttavia. Samalla haluan myös meikin olevan kevyt ja hengittävä, joten paksut meikkivoiteet ja tuhdit puuterit on ollut aika haudata kaapin perälle. Kyseinen viisikko onkin oikea kesä kombo, joten toivottavasti tästä löytyy myös teille uusia suosikkeja.




Schwarzkopf Gliss hair repair hoitoainesuihke

Sain tämän hoitoainesuihkeen joskus Betten mukana, ja se on siitä lähtien seissyt avaamattomana kaapissa. Löysin pullon tehdessäni kaappien suursiivousta ja päätin kokeilla onko tästä suihkeesta mihinkään. Kesällä hiukset tahtovat kuivua vielä entisestään, kun aurinko, hikoilu ja tiukalle nutturalle väännetyt hiukset kärsivät kovasta rasituksesta. Myönnän myös, että nyt olisi aika käydä napsimassa kuivat latvat pois, koska sekin osaltaan saa hiukset takkuuntumaan.

Tämä hoitoainesuihke on ollut aivan super loistava apu kuivien, takkuilevien ja muuten vain pörröisten hapsuttavien hiusten taltuttamisessa. Suihkuttelen tätä muutaman kerran hiuksiin kauttaaltaan ja hiuksista tulee oitis sileät ja helposti kammattavat. En enää kykenisi elämään ilman tätä ja olenkin jäänyt suihkeeseen ihan koukkuun (voiko näin sanoa). Tykkään suihkeen jättämästä silkkisestä tunnusta ja se antaa myös hiukan kiiltoa elottomiin hiuksiin. Suihke sisältää mm. keratiinia, joka auttaa hiuksia vahvistumaan ja tukee niiden tervettä kasvua. Aivan loistava tuote!




*Diego dalla palma professional 51+3 hyalu complex icon time correcting eye cream

En ole varmasti tähän mennessä ikinä nostanut silmänympärysvoiteita kuukauden suosikkeihin, mutta nyt näin teen. Italialainen Diego dalla palma professional silmänympärysvoide on aivan loistava tuote ja tekee eron moniin tavanomaisiin silmänympärysvoiteisiin sillä, että se aidosti kosteuttaa. Eron huomaa välittömästi levityksen jälkeen. Siinä missä monet sy-voiteet tuntuvat rasvaisilta ja lähinnä pehmittävät ihoa, tämä hyaluronihappoa sisältävä sy-voide suorastaan uppoa ihoon ja kosteuden voi tuntea aidosti. Voide sisältää oranssia väriä korjaavia pigmenttejä sekä timanttihiukkasia, jotka häivyttävät välittömästi tummia silmänalusia. Lisäksi voide parantaa mikroverenkiertoa saaden sy-ihon tasoittumaan.




*Clarins invisible sun care stick SPF 50

Kirjoittelinkin ihan vasta vähän aika sitten blogissa Clarinsin uutukaisista aurinkosuojatuotteista. Tämä puikkomuodossa oleva kasvoille tarkoitettu aurinkosuoja valikoitui mun ehdottomaksi lemppariksi sen helppokäyttöisyyden ja näppäryyden ansiosta. Litteä puikko on kätevä sujauttaa pieneenkin käsilaukkuun tai vaikka taskuun. Kierrettävä puikko tekee aurinkosuoja lisäämisestä kasvoille helppoa ja koska suoja on näkymätön, sitä voi helposti "pyyhkäistä" kasvoille kesken päivän ilman peiliäkin. Sopii myös meikin alle.
Aikaisempi kirjoitus löytyy täältä.





*Wet'n wild coloricon blusher ~ Pearlescent pink

Tämän kesän suosikki poskipunani on super edullinen Wet'n wild persikkainen sävy pienellä shimmerisellä twistillä höystettynä. Sävy on todella kaunis iholla ja sopii hyvin myös päivettyneelle ihonsävylle. Tämä puna on pigmenttinen, mutta sitä saa hyvin työstettyä ja häivyteltyä. Todella loistava löytö ja hintaan nähden aivan erityisen hyvä poskipuna.
Aikaisempi postaus löytyy täältä.






*Clarins Milky Boost meikkivoide

Sain joskus kevään puolella testiin Clarinsin Milky Boost meikkiemulsioita ja en silloin järin syttynyt näistä. Tuote oli talvi-iholle liian kevyt ja ilmava. Koska kesällä pyrin välttämään paksua meikkikerrosta, kaivoin uudelleen testiin tämä kevyehkö meikkivoiteet ja rakastuin päätä pahkaa. Miten en muka näistä innostunut jo keväällä?!

Clarinsin uudet Milky Boost meikkivoiteet ovat monella tapaa innovatiivisia ja erikoisia. Meikkivoide on pullosta ulos puristettaessa täysin valkoista maitomaista emulsiota. Emulsio sisältää aivan pienenpieniä mikrorakeita, joista syntyy meikkivoiteen sävy, kun emulsiota hierotaan iholle. Tämä meikkivoide sulautuu aivan uskomattoman täydellisesti omaan ihonsävyyn antaen kevyen värin pintaan, mutta jättämättä ihoa kuitenkaan varsinaisesti meikatun näköiseksi. Aivan täydellinen kesämeikkivoide siis, joka tasoittaa ja korjaa ihon värivirheet, mutta antaa oman ihosi hehkua silti meikkivoiteen alta.

Meikkivoide sisältää luomukiiviuutetta ja persikkamaitoa, jotka kosteuttavat, pehmittävä ja energisoivat ihoa jopa kahdeksan tunnin ajan. Meikkivoide onkin uskomattoman kosteuttava ja tämä pysyy itsellä hyvänä lähes koko päivän ihan ilman mitään meikinpohjustustuotteitakin. Ja pakko vielä mainita, että tässä on älyttömän herkullinen aidon persikan tuoksu, joka jää levityksen jälkeen hetkeksi iholle tuoksumaan. Sävyvaihtoehtoja on myynnissä neljä ja olen käyttänyt itse sävyjä milky nude ja milky cashew.
Tuotetta myy mm. Sokos, Kicks*, Stockmann, Cocopanda* ja Skincity*.


Miltä vaikuttivat kesäkuun suosikit? Olisiko näistä joku sinun uusi suosikki?
6 kommenttia on "Kesäkuun kosmetiikkasuosikit"
  1. Olipa kivoja suosikkeja ja nimenomaan tosi hyvin kesään sopivia<3 Schwarzkopfin suihke tuli mullekin Bettestä ja pidin siitä, mutta onnistuin jotenkin tiputtamaan sen lattialle korkitta siten, että se pumppumekanismi hajosi :D Jouduin siis heittämään sen pois, koska suihke levisi kaikki käsille ja ties minne eikä lentänyt enää hiuksiin :/ Pidin kyllä enemmän Schwarzkopfin Gliss hoitosuihkeesta, joka myös tuli Bettestä joskus! Suosittelen kokeilemaan sitä, jos et oo kokeillut<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla noita muitakin brändin suihkeita. Ei näyttänyt olevan pahan hintaisiakaan :)

      Poista
  2. Mä tykkään myös tuosta hoitissuihkeesta. Muut ei olleetkaan tuttuja, mut aurinkosuojat ym kiinnostaa toki näin kesällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, se hoitosuihke on kyllä aivan mahtava! Suunnittelin jo ostavani lisää ja tämä tuote jää kyllä mun vakiokäyttöön <3

      Poista
  3. siis mä olin sillon knu tuo glissin hoitosuihke tuli betessä jopa pettynyt siihen, mutta avasin sen itsekin kesäkuussa ja se on ihan loistava!! (kuhan ei laita parketilla tai siitä tulee vaarallisen liukas:D) ja tuote on tosi halpa, ostaisin ehdottomasti uudestaan! myös muut suosikit kiinnostavia :) pitäisi hankkia itsekin vastaava 50UV-suojapuikko ihan vaikka tatuointeja varten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli muuten ihan sama :D Ajattelin aluksi että onpas tylsä tuote mutta vitsi mikä helmi! Ja just kun hintakaan ei päätä huimaa niin tämä tulee kyllä löytymään mun kaapista jatkossa aina.

      Poista