tiistai 14. heinäkuuta 2020

Boxyluxe kesäkuu 2020



Tänään otetaan katsausta kesäkuun Boxyluxeen, joka on siis neljä kertaa vuodessa esiintyvä Boxycharmin erikois luxus paketti. Normaali boksi sisältää sen viisi tuotetta, mutta Boxyluxessa tuotteita on peräti 8-9 ja boksin arvo on keskimäärin 250 dollaria. Toki boksi myös maksaa hiukan enemmän kuin normaali Boxycharm ja hintaa tuleekin 49,99$ mutta itse olen tätä Luxe boksia tykännyt tilata, sillä tuotteet on monipuolisia ja monesti myös hyvin arvokkaita. Uudistuksen myötä Boxycharm on alkanut lähettää boksien mukana myös koruja ja lifestyle tarvikkeita ja myös omaan boksiini tällä kertaa osui tämän kategorian tuote. Lähdetään availemaan ja katsomaan millainen boksi tällä kertaa oli.




Billion dollar brows Charcoal 5-piece brush set

Siveltimet on aina todellakin tervetulleita ja boksista tulikin reilu viiden siveltimen pakkaus. Pakkaus sisälsi kaksi kasvoille tarkoitettua isoa sivellintä sekä kolme silmämeikkisivellintä. Karva on hämmästyttävän kevyt ja pehmeä. Kun siveltimellä vetelee pitkin iho, tuskin tuntee edes mitään. Nämä ovat ihan uskomattomia enkä olekaan vastaaviin ennen törmännyt. Sivellin on tukeva ja laadukkaan oloinen ja musta-kultainen yhdistelmä toimii aina. Siveltimien karva on päällystetty hiilellä, jolla on antibakteerisia ominaisuuksia.
arvo: 55$




Kylie Skin by Kylie Jenner Foaming face wash

Jenkeissä varsin monilla seurapiirihenkilöillä on omat kauneusbrändit ja niin näköjään Kylie Jennerilläkin. Boksin mukana tullut kosteuttava ja vaahtoava kasvoputsari sisältää mm. kiivi siemenöljyä, c- ja E-vitamiinia. Itse käytän päivittäin vaahtoavia kasvoputsareita, koska ne yleensä ovat todella hellävaraisia ja helposti levittyviä. Olen myös huomannut, että vaahtoputsarit eivät jostain syystä kuivata ihoani yhtä paljon kuin normaalit nestemäiset putsarit. Tämä on siis kiva tuote ja pääsee pian käyttöön.
arvo: 24$




Purlisse Beauty Perfect glow BB cream

Purlisse on korealainen brändi ja Ipsy mukana brändin tuotteita on tullut omaan makuuni aivan liian usein. Brändi ei lainkaan ole mun mieleen, sillä ihan kaikki sen tuotteet on pumpattu täyteen silikonia ja ne yleensä löytyvät vielä incin alkupäästä. Ymmärtäisin, jos tuotteessa olisi korkeintaan pari silikoniyhdistettä, mutta tässäkin BB voiteessa silikoniyhdisteitä oli nopealla laskutoimituksella ainakin seitsemän! Oma helposti tukkeutuva ihoni ei siedä silikoneja näin runsain määrin, joten jätän suosiolla testaamatta. Tuote muuten olisi ollut kiinnostava, sillä se on samalla BB-voide, aurinkosuoja sekä kosteusvoide.
arvo: 35$




Lilly Lashed triple X mascara

Tämä ripsiväri lupaa melkein kuuta taivaaltaa. Lilly Lashes mascara nimittäin loihtii extra pituutta, extra volyymia  ja extra näyttävyyttä ripsiin. Koostumuksen pitäisi olla samettinen ja harjaksien yltää jokaiseen ripseen tehden niistä uskomattomat. Kuulostaa aika täydelliseltä. Saa nähdä lunastaako lupaukset.
arvo: 24$




Bodygraphy Lip pencil set

Boksissa oli myös kahden huultenrajauskynän setti. Sävyt pouty ja rosewood ovat molemmat hyvin käyttökelpoiset, sillä toinen on hyvin nuden persikkainen ja toinen tummempi punainen. Itse olen vain niin kovin laiska käyttämään huultenrajauskyniä, joten taitaa tämäkin setti lähteä eteenpäin.
arvo: 28$




Malin + Goetzz Recovery treatment oil

Nopeasti imeytyvä kasvoöljy, jonka inci on vieläpä täynnä aivan uskomattomia tehoaineita, kuulostaa enemmän kuin hyvältä. Öljy auttaa kosteuttamaan ja häivyttelemään jo näkyviä juonteita. Öljy sisältää mm. jojobaa, arganöljyä ja esikon kukkaa. Lisäksi öljyssä on C- ja E-vitamiineja. Itse suosin juuri nopeasti imeytyviä kevyehkö öljyjä, sillä en tykkää yhtään mikäli öljy jättää kasvoille kovin raskaan ja märän tuntuisen kalvon. Tämä voisi olla siis hyvä kesäöljy.
arvo: 82$




Hallmart collectibles Satin pillow & mask set

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, on Boxycharmin mukana alkanut tulla myös näitä lifestyle tuotteita. Viime kertaisessa Boxyluxessa sain kultaisenväriset metalliset pillit ja nyt tämän upean satiinisen tyynyliinan ja unimaskin. Tykkään satiinisista vuodevaatteista tosi paljon ja vaalea kuosikin on kaunis, vaikka yleensä en eläinkuoseista pidäkään. Kiva ja hyödyllinen tuote. Tämä valitsin itse mukaan boksiin muutamasta eri vaihtoehdosta. Harmittelin valintoja tehdessä, että alumiininen vesipullo oli päässyt jo loppumaan, mutta nyt kun näin tämän setin livenä niin en harmittele yhtään.
arvo: 50$





Tarte Tarteist Pro Amazonian clay palette

Koko boksin kruunasi tämä aivan upea Tarten Pro luomiväripaletti. Paletti koostuu suurimmaksi osaksi mattaisista sävyistä ja paletin oikeassa reunassa on neljä hyvin käyttökelpoista shimmeristä sävyä. Periaatteessa paletista löytyykin siis kaikki mitä silmämeikin tekemiseen tarvii. Vaaleita häivytyssävyjä on kerrankin hyvin runsaasti ja värimaailma muutenkin helppo. Aluksi ajattelin paletin olevan liian vaalea ja yksinkertainen, mutta tarkemmin tutkittua kaksi oikeanpuoleista mattariviä sisältääkin kivasti meikkiin syvyyttä tuovia tummempia ja värikkäämpiä sävyjä. Shimmerisillä sävyillä pystyy myös kikkailemaan ja tuomaan meikkiin sen kirsikan kakun päälle. Mulla ei olekaan varsinaisesti mitään mattapalettia, joten tämä on oikein tervetullut mun meikkikokoelmaan.
arvo: 49$


Kokonaisuudessaan pidin boksista, vaikka muutama tuote ei itselle sopinutkaan ja lähtee eteenpäin. Boxyluxen parhaimpiin puoliin kuitenkin kuuluu hyvä hinta-laatusuhde ja vaikka nytkin muutama tuote oli sellainen, ettei ne omaa käyttöön jääkään, on boksin arvo silti ostohintaan nähden aivan uskomaton ja todellakin lunasti taas kerran lupauksensa. Erityisen iloinen olen tuosta tyynyliinasetistä, Tarten paletista ja ripsiväristä. Jos oma Boxycharmin tilaus kiinnostaa, niin klikkaa Boxyn sivuille täältä.


Miltä Boxyluxe vaikutti? Oliko joku tuote ylitse muiden?
8 kommenttia on "Boxyluxe kesäkuu 2020"
  1. Ihana sisältö, wau!! Tarten paletissa on kivat värit, harvemmin näkee noin räikeitä mattasävyjäkään :) hyvä kesäpaletti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarten paletti on huikea. Brändillä on muutenkin yllättävän kirkkaita mattasävyjä monissa muissakin paleteissa <3

      Poista
  2. Ihana sisältö<3 Tarten paletti olisi ollut mulle ehdottomasti mieluisin! Rajauskynät on tosi tylsiä tuotteita saada bokseista, mutta noissa on sentään ihan kivat sävyt. Mä en oo itse ihan vähään aikaan saanut tollasia bokseista, mutta jossain vaiheessa niitä tuntui tulevan ihan jatkuvalla syötöllä :D Toi sivellinsetti näyttää myös tosi kivalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep paletti on kyllä munkin ehdoton suosikki. Ihanaa myös, että se oli noin iso ja täynnä kivoja sävyjä. usein Tarten paletit mitä näistä kauneusbokseista on tullut, ovat olleet tosi pieniä

      Poista
  3. Tosi kiva sisältö :) Mä tilasin kans aiemmin Luxea, mutta jotenkin kesäkuun spoilerit eivät näyttäneet kiinnostavilta ja peruin sen sitten. Mutta sulle osui kyllä tosi kiva sisältö! :) Tarten paletti on upea ja tuo kasvoöljy kuulostaa tosi hyvältä. Samoin tuo tyynyliina kuulostaa todella ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes muista milloin olisin viimeksi ehtinyt ja muistanut katsella mitään spoilereita :D Jotenkin elämä on pitänyt niin kiireisenä. Pitäisi ehkä välillä kurkkia heh. Nyt tässä harkitsen lopetanko boxyn premiumin tilauksen vai en

      Poista
  4. Kiva sisältö, tuon kasvoöljyn koostumuksesta/kokemuksista olisi kiva lukea myöhemmin koska itse käyttelen välillä öljyjä mutta usein niin palksuja että ei oikein välitä niistä sitten kuitenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuleekin myöhemmin blogiin tuosta öljystä. Mä käytän kasvoöljyjä enemmän talvisin, kesällä ne on turhan paksuja iholle.

      Poista