sunnuntai 2. elokuuta 2020

Glossybox elokuu Birthday edition

* boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä



Nyt on aika kaivaa ilmapallot ja serpentiinit, sillä Glossybox juhlii 9 vuotis synttäreitään! Synttäreiden kunniaksi elokuun boksi onkin Birthday edition ja boksin kuvitus on hurjan kaunis pinkki rasia suurella rusetilla. Synttäreiden lisäksi Glossyboxilla on myös mahtava yllätys uutinen. Glossybox on nimittäin lanseerannut oman ihonhoitosarjan, jota boksin tilaajat pääsevät ensimmäisenä testaamaan. Ihan huikeaa! Kerron tästä uutuus tuotteesta psotauksen lopussa. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi boksin tilausta varten, joten käyhän nappaamassa oma koodisi talteen.





Boksi sisälsi tuttuun tapaan viisi tuotetta. Muutama brändeistä oli tuttuja, mutta mukaan mahtui myös itselle uusia nimiä ja tuotteita. Tämä Brushworks HD wonder complexion sponge ei ole minulle brändinä ennestään tuttu, mutta hurjan kaunis vaaleanpunainen lateksiton 3-in-1 meikkisieni vaikuttaa kyllä todella laadukkaalta. Itsehän käytän meikkisientä päivittäin meikkaamisessa, sillä nämä on tosi käteviä ja voi käyttää sekä kuivana että märkänä. Isoa laakeaa puolta käytän meikkivoiteen levittämiseen ja terävää kärjeä taas peitevoiteen tai luomiväriprimerin levittämiseen. Tämä pääsee kyllä varmasti käyttöön, kun vanha meikkisieni joutuu roskiin.
arvo: 6,90€




Nyt kun olen kesän aikana oikein innostunut kynsien laitosta, niin olipas kiva ylläri saada boksista Nailmedic Rejuvenator eli kynsinauhaöljy. Mä en ole juurikaan tämän kaltaisia tuotteita käyttänyt, mikä kyllä näkyy kuivista ja halkeilevista kynsinauhoista. Tämä tuli siis todellakin tarpeeseen. Kaksifaasinen kynsinauhaöljy ei varsinaisesti kuitenkaan jätä ihoa öljyiseksi, mikä on todella hämmentävää. Neste imeytyy ja katoaa ihoon samantien, eikä kynsinauhoihin jää merkkiäkään mistään öljystä tai nesteestä. Kynsinauhat taas toki saavat kaipaamiaan vitamiineja, öljyjä ja kosteutusta, joten toimii. Pullo kannattaa ravistella hyvin, jotta kerrokset sekoittuvat kunnolla. Tuotteessa on myös hyvin voimakas tuoksu. Itseäni tuoksu ei häiritse yhtään, sillä se on todella miellyttävä makeahko kukkaisen hedelmäinen. Hajusteherkille tuoksu voi toki olla liikaa. Mielenkiintoista nähdä, miten tämä vaikuttaa käytössä.
arvo: 7€






Yksi boksin helmistä oli tämä Modelco Liquid metal eyeshadow kultaisessa sävyssä. Pigmentti on intensiivinen ja jo pieni sipaisu riittää tuomaa kauniin kultaisen hohteen luomille. Kuivahtaa nopeasti ja on todella helppokäyttöinen. Tämä tulee olemaan yksi mun syksyn meikkisuosikeista, olettaisin. Mulla on muutamia Modelcon meikkituotteita ollut käytössä ja olen kyllä brändistä pitänyt todella paljon.
arvo: 16,50€






Synttäreiden kunniaksi boksista löytyi Realher Matte liquid lipstick birthday edition. Nestemäinen mattapuna kuivahtaa huulille nopeasti, mutta ei kuivata mikä on täydellinen ominaisuus mattapunassa. Sävy on heti levityksen jälkeen kuvassa näkyvä hyvin vaaleanpunainen, mutta kuivahtaessa sävy tummuu hieman ja lopulta se näyttää marjapuuron väriseltä hiukan luumuisella vivahteella. tosi kaunis sävy ja rakastuin tähän heti.
arvo: 12€




Ja lopuksi tadaa, Glossyboxin ikioma ihonhoitosarja, jota Glossyboxin tilaajat pääsevät testaamaan. Saimme boksissa Glossybox skincare eye boost creamin eli silmänympärysvoiteen, jonka koostumus on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Voiteen inci näyttää varsin hyvältä ja siinä on runsaasti hoitavia öljyjä ja vitamiineja. Tätä en ole vielä testannut, mutta odotan innolla ja otan testiin heti kun vanha sy-voiteeni loppuu. Kiinnostuksella odotan myös mitä muita tuotteita Glossybox skincare brändin alata tulee löytymään. Tämä oli boksin arvokkain tuote.
arvo: 23€




Synttäriboksi oli varsin onnistunut kokonaisuus ja olipa kiva saada uusia meikkituotteitakin taas kokeiluun. Mielenkiinnolla odotan myös tuon uuden Glossybox skincare brändin testaamista. Boksin tuotteiden arvo oli noin 65 euroa, mikä on taas varsin hyvä suhde boksin 17,99€/kk tilaushintaan. Ja nämä laatikot on kyllä kuukausi toisensa jälkeen aivan häkellyttävän upeita ja täytyy tämäkin rusettiboksi ehdottomasti säilöä jatkokäyttöä varten.

Minulla on teille myös alekoodi eli koodilla ANSKU30 saatte boksin tilauksesta -30% alennuksen. Kannattaa ottaa koodi talteen. Boksin tilaukseen pääset tästä*.


Miltä synttäriboksin sisältö vaikutti?
8 kommenttia on "Glossybox elokuu Birthday edition"
  1. Onpa nätti laatikko! tykkään siitä, että näiden kuukausiboksien ulkonäköön panostetaan :)

    Huulipuna näyttää superkauniin sävyiseltä! Ja luomiväri on myös tosi kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on kans tosi upeaa että näihin laatikoihin panostetaan. Tulee paljon enemmän fiilistä availla, kun boksissa on joku teema ja ulkoasu on kaunis <3

      Poista
  2. Tää sisältö oli kyllä tosi hyvä<3 Välillä tekisi mieli vaihtaa Goodieboxin tilaus Glossyyn, mutta mulla oli silloin joskus niin paljon ongelmia Glossyn aspan kanssa, etten tiedä haluanko enää boksia tilata. Tuntuu että näissäkin taso vaihtelee aika paljon eri boksien välillä, mutta nyt viimeisimmät boksit on olleet aikas kivoja! Se toukokuun boksi esimerkiksi oli niiiin huippu, että mua oikeesti vähän harmittaa, etten saanut sitä itselleni :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, taso vaihtelee ja joskus on ihan huikea kuukausi, joskus taas ihan meh. Mutta Glossy on nyt ainakin tämän muutaman kuukauden aikana mitä olen siihen päässyt tutustumaan, ollut tosi hyvä joten olen aika innoissani tästä. Ja vitsi joo, se toukokuun paletti oli upea. Kuolasin sitä itsekin ja harmitti etten vielä silloin ollut tilaaja :(

      Poista
  3. Olipa kiva sisältö. Mulla kans jäi niin huono maku Glossyn aspasta, ettei tee mieli tilata vaikka olis millainen sisältö. Mutta nämähän vaihtelee, eikä koskaan tiedä mitä seuraavsasa kuussa tarjolla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho no onpa kurja jos monelle on jäänyt aspasta huono maku. Toivottavasti ottaisivat opiksi ja parantaisivat. Aspalla on nimittäin tosi iso merkitys tilaajille ja jos homma ei toimi niin ei muakaan kyllä yhtään kiinnosta tilaamista jatkaa.

      Poista
  4. Laatikko kaunis ja sisältö ihan ok. Mulla ei olisi kuin tuolle meikkisienelle käyttöä. Kynsinauhaöljyä 2 purkkia jo eli loppuu 3 vuoden päästä aikaisintaan ne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahha apua no joo, jos ei tule muutenkaan käytettyä kynsinauhaöljyä ja vaikka tuliskin niin sitä kuluu kerralla tosi vähän. Ei sulla siis varmasti hetkeen ole tarvetta :D

      Poista