tiistai 15. syyskuuta 2020

Boxycharm elokuu 2020


Boxycharm on kevään ja kesän aikana parantunut todella paljon ja erityisen iloinen olen siitä, ettei boksin kautta enää lähetetä niitä tylsiä rajauskyniä, joita yhdessä vaiheessa tuntui tulevan ihan joka kuukausi. Olen viime aikoina myös pitänyt boksien sisällöt itselle yllätyksenä ja en olekaan katsellut spoilereita etukäteen. Onkin ihan hauskaa vaihtelua saada avata boksin tietämättä mitä sisältä paljastuu. Boxycharm on tällä hetkellä mun oma suosikki kauneusboksini, koska bokseista on tullut todella kiinnostavia brändejä, tuotteita ja boksien arvot ovat olleet aivan tähtitieteellisissä lukemissa. Elokuun boksi oli kesän viimeinen boksi, joten katsotaan mitä se piti sisällään.




Boksissa oli Morphe Eye got this brush set eli neljän silmämeikkisiveltimen pakkaus. En ole itse koskaan ollut innoissani Morphen tuotteista ja paria heidän luomiväripalettia testanneena en myöskään ymmärrä brändin ympärillä pyörivää hypeä. Ainakaan nimittäin minun testaamani tuotteet ei koskaan ole olleet kovinkaan laadukkaita tai hyviä. Siveltimiä käsissä pyöritellessä selväksi kävi välittömästi, että nämä siveltimet eivät tule jäämään kokoelmiini. Valitettavasti nimittäin siveltimet vaikuttivat todella huonoilta, karva hapostelli ja oli melko karkean tuntuinen iholla. Harmi, että boksiin oli laitettu tällaiset heikkolaatuiset siveltimet, kun yleensä Boxycharmin mukana tulevat siveltimet ja tuotteet ovat laadukkaita. Noh tällaiset tällä kertaa, pieni pettymys, mutta elämä jatkuu.
arvo: 12$




Boksista löytyi myös Trestiquen Mini matte lip crayon set eli kuuden mini huulipunan setti. Sikäli huvittavaa, että sain brändiltä lähes samanlaisen setin jokin aikaa sitten Ipsy plussasta, joten nämä mini huulipunat ovatkin minulle jo tuttuja. Huulipunat ovat kaikki mattaisia ja kuudessa kauniissa eri sävyssä. Huulipunat ovat kynän näköisissä pakkauksissa ja onhan tämä söpö paketti. Taidan kuitenkin laittaa tämän itse eteenpäin, sillä en tarvitse tuplakappaleita näistä punista, kun osa sävyistä jo itseltä löytyy.
arvo: 58$




Kun kaivelin boksin sisuksista toista Trestique pakkausta, pelkäsin jo hetken että boksiin on vahingossa pakattu kaksi samaa tuotetta. Onneksi ei kuitenkaan, sillä boksissa oli brändiltä Summer glow + go set, joka sisältää kynämuodossa highlighterin, poskipunan, kulmakynän sekä luomivärikynän. Setti sinänsä olisi ollut ihan hauska, mutta petyin siihen, että samaan boksiin oli laitettu kaksi eri tuotetta samalta brändiltä. Kauneusboksilta kun odotan itse nimenomaan uusien ja erilaisten tuotteiden sekä brändien testaamista. Siksi olisin ottanut mieluummin boksissa jonkun muun tuotteen. 

Highlighter kynää ehdin jo testata ja se vaikuttaa tosi hyvältä ja pigmenttiseltä. Poskipuna oli sävyltään kovin vaalea, enkä tiedä osaanko käyttää tällaiste puikkomallista poskipunaa muutenkaan. Luomivärikynä taas oli sävyltään tumma metallisen pronssinen eikä sävy tuntunut omalta. Kulmakynästä taas ei tuntunut irtoavan pigmenttiä lainkaan nopealla kokeilulla, joten harmillisesti setti oli omaan makuuni vähän huti. Ainoastaan highlighter jää omaan käyttöön.
arvo: 42$




Boksista paljastui myös Elizabeth Mott Thank me later eye primer eli luomivärinpohjustustuote. Oli hiukan outoa, että boksiin oli laitettu jälleen luomivärinpohjustaja, sillä muistelisin Boxycharmista tulleen vasta ihan äskettäin pohjustustuotteen. Sikäli myös harmi, että näitä luomivärinpohjustajia kuluu tosi hitaasti, joten en ole vielä varma avaanko tuotetta heti. Tuote sinällään kuitenkin ihan kiva ja tulee varmasti testattua jossain vaiheessa. Brändi minulle ennestään tuntematon.
arvo: 20$




Oma valintani boksiin oli ehdottomasti Glamglow Moisturetrip Omega-rich face moisturizer. Glamglow tuotteet on todella mun mieleen ja mielellään testaan heiltä jälleen uutta tuotetta. Tämä kevyehkö voide sisältää omega rasvoja, jotka on saatu kannabis siemenöljystä. Voide auttaa rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, lievittää punoitusta ja kosteuttaa koko päivän. 
arvo: 54$




Elokuun boksi oli arvoltaan jälleen kerran aivan huikea, mutta sisältö ei tällä kertaa mennyt aivan nappiin omalla kohdallani. Boksin tuotteista ainoastaan Glamglow voide, primeri ja highlighter kynä jäävät omaan käyttöön. Olisin toivonut, että toisen trestique setin tilalla olisi ollut jokin muu tuote ja toivonkin ettei jatkossa bokseista enää löydä samalta brändiltä useampaa tuotetta. Nyt jännityksellä odotan syyskuun bokseja ja seuraavaksi sitten availlaankin Boxyluxe.

Miltä boksin sisältö vaikutti?
8 kommenttia on "Boxycharm elokuu 2020"
  1. Aika jännä, että on noin paljon tuotteita yhdeltä merkiltä. Se olisi myös mulle ollut miinus tässä boksissa. Glamglown tuote olisi näistä kyllä mieluisin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli aika ärsyttävää että laitettu kaksi saman brändin tuotetta. Vähän laski pisteet siitä :(

      Poista
  2. Toi on tosi tylsää, että osa sai kaksi noita Trestiquen tuotteita. En muista että Boxycharmista olisi koskaan tullut kahta saman brändin tuotetta yhdessä boksissa! Ja harmi sekin, että toi toinen sulta jo löytyi :/ Morphen siveltimet oli niin hempulat, etten muista vastaaviin törmänneeni vähään aikaan. Tai nojoo, joskus keväällä Boxycharmista tuli se sateenkaaren eri väreissä oleva setti siveltimiä ja ne oli kuin lapsille tehtyjä :'D Mutta yleensä näistä tulee tosi laadukkaita siveltimiä! Glamglown voide kuulostaa ihanalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista että ikinä olis tullut mistään kauneusboksista kaksi saman brändin tuotetta. Jotenkin tosi laimeeta. Nyt on Boxylla muutenkin ollut jotain ongelmia toimitusten kanssa ja ties mitä. Mun syyskuun boxyluxe ei ole vielä edes lähtenyt ja viesteihin ei vastata! Harkitsen jo tilauksen jäädyttämistä jos siellä on jotain suurempiakin ongelmia taustalla.
      Hahha naureskelin noille Morphen siveltimille. Ne oli ihan pohjanoteeraus. Ihmettelen miten tuollaisia ylipäänsä edes valmistetaan...

      Poista
  3. Tosi omituista, että laittoivat kaksi saman brändin tuotetta boksiin. Etenkin kun molemmat on vielä tuollaisia monen tuotteen settejä. Joskus ihmetyttää, että miten näitä eri variaatioita oikein luodaan :D Morphen siveltimet kuulostavat kyllä kamalilta :/ Heillä se laatu taitaa aika paljon vaihdella.. Glamglown voide kuulostaa onneksi tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös ymmärtänyt että Glamglow laatu voi vaihdella tosi paljon mutta nuo siveltimet oli kyllä ihan roskis kamaa suoraan sanottuna. En ole ikinä törmännyt noin huonoihin siveltimiiin!

      Poista
  4. Meillä oli tismalleen sama boksi! :D Ja Glamglow oli miunkin valinta.
    Trestiquen Summer Glow + Go -setti menee joulukalenteriin ja osa noista huulipunista. Itselleni jätin kolme sävyä ja ei miun huulilla kyllä ole kovin kestäviä (tosin Jeffreen punatkaan ei miulla kestä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana idea laittaa osa tuotteista joulukalenteriin :)
      Minulla nuo on kestäneet ihan ok, mutta sävyt eivät ole niin intensiivisiä kuin normi punissa.

      Poista