keskiviikko 30. syyskuuta 2020

COSRX nyt Suomessa!

 * kaupallinen yhteistyö Beautyko.fi



Se olisi syyskuun viimeinen päivä huh. Tänään pääseen hehkuttamaan teille ilouutisia, jotka olette jo saattaneetkin muualta kuulla. COSRX on nimittäin vihdoin saatavilla myös Suomessa! Tämä maailman myydyin korealaisen kosmetiikan brändi ansaitsee tulla nostetuksi jalustalle. Sen huikeat ainesosat, korkeat aktiiviainepitoisuudet ja koko brändin olemus on niin valtavat ihastuttava, etten yhtään ihmettele sen ympärillä pyörivää hypeä. Testattua heidän tuotteitaan oikeastaan tietää, ettei paluuta entiseen enää ole.

Nettiä selatessa COSRX kuulee vain kehuja ja ylistyksiä. Olinpa itsekin kasvatellut uteliaisuuttani vuosikausia, kunnes en voinut uskoa onneani todeksi. Kädessäni komeili kolme kosteuttavaa ja hoitavaa COSRX tuotetta. Esittelen teille testaamani tuotteet ja postauksen lopusta löytyy alekoodi, joka voimassa 4.10 saakka. Suosittelen lämpimästi muuten käyttämään ja tutustmaan brändiin. Et ihan takuulla tule pettymään ja voin vaikkapa lyödä vetoa, että näistä tulee sinun loppuelämän tuotteita.





Oletko ehkä joskus kuullut puhuttavasta etanalimasta kosmetiikassa? Monia ajatus etanoista ja limasta omalla iholla etoo, mutta älä suotta lopeta lukemista tähän. Etanalima on nimittäin kosmetiikan ihmeaine ja sillä on ihoa uudistava vaikutus, aknearpia parantavia ominaisuuksia, se rauhoittaa tulehduksia ja tuhoaa bakteereja, mutta se on myös todella kosteuttava tuote ja siksi erinomainen kuivaihoiselle. Oikeastaan tiivistetysti voisi sanoa, että etanalima sopii kaikkiin vaivoihin ja kaikille ihotyypeille. Uskomatonta eikö!? 

Jos et vielä usko puheitani, niin antakaas kun kerron ihan tosielämän tarinan. Bloggaajana joudun vaihtelemaan testattavia tuotteita nopealla tempolla ja se ei tee iholle hyvää. Varsinkin oma pintakuiva ja herkkä ihoni ottaa helposti nokkiinsa ja minulla onkin usein suunympärysihottumaa, näppyjä ja kutinaa silmänympäryksissä. Parin viime viikon aikana suunympärysihottuma äityi todella pahaksi, kiristeli ja kirveli vaikka mitä rasvaa laittoi. Kun viikko sitten aloin testaamaan etanahoitonestettä, olo helpotti heti ja jo parin päivän jälkeen ihottuma ja punoitus oli lähtenyt paranemaan. Nyt ihottumaa ei ole enää lainkaan ja punoitustakin enää todella vähän. Hoitoneste on myös todella kosteuttava ja kuivuus on hävinnyt. Tuotetta saa helposti kerrosteltua ja se imeytyy saman tien sopien aamu ja iltakäyttöön. Ja ei, tuote ei tee ihosta limaista. Hoitoneesteestä 96% on etanalimaa.





Jos kaipaat kuivalle iholle kosteuttavaa, mutta suhteellisen kevyehkö ja nopeasti imeytyvää yövoidetta, niin tässä on aivan täydellinen. Vaikka käytänkin yövoiteena tuhdimpia voiteita kuin aamuisin, en silti tykkää monien voiteiden överituhdista koostumuksesta, joka jättää ihon rasvaiseksi ja tahmaa tyynyliinat ja vaatteet. Tämä 68,9% riisiuutetta sisältävä naamio on ihanan kosteuttava, mutta silti koostumukseltaan kevyt ja täydellisesti imeytyvä. Olen tykästynyt voiteeseen itse asiassa niin paljon, että käytän sitä myös aamuisin. 

Naamio sisältää myös 2% niasiiniamidia, joka kirkastaa ihoa ja auttaa laajentuneisiin ihohuokosiin. Itsellä ei ole ongelmia ihohuokosten kanssa, joten en osaa vastata auttaako tuote niihin vai ei, mutta kosteutta se ainakin antaa ja yhdessä etanahoitonesteen kanssa en ole muita seerumeita tarvinutkaan. Tämä kaksikko on toiminut loistavasti ja saanut ihon rauhoittumaan ja tasapainon palaamaan monen viikon taistelun jälkeen. Tuotetta voi käyttää myös halutessaan kasvonaamiona. Silloin kannattaa levittää vähän reilumpi kerros iholle ja pyyhkiä lopuksi ylimääräiset paperilla pois tai pestä kasvot kokonaan.






Pakkauksessa on 70 kpl päivittäiseen käyttöön soveltuvia hoitolappuja. Lapuissa on hoitonestettä, jonka pääraaka-aine on propolis eli mehiläisen kittivaha. Sillä on tulehduksia rauhoittava vaikutus sekä taistelee epäpuhtauksia ja ihon punakkuutta vastaan samalla ihoa kosteuttaen. Lappuihin on imeytetty myös syväkosteuttavaa hyaluronihappoa, joka ainakin itsellä kuuluu päivittäin ihonhoitoon. 

Yllätyin miten ihania ja helppokäyttöisiä laput ovat. Näitä voi käyttää ihan päivittäin, sipaista vaikka kasvot aamulla tai asetella sheet maskin tavoin illalla kasvoille vähän pidemmäksi aikaa vaikuttamaan. Laput eivät ole ärsyttäneet ihoani lainkaan. Tuntuu, että ihoni on rauhoittunut ja saanut jo esikosteutuksen näiden avulla. Valmiiksi kosteutetulle iholle onkin ollut hyvä jatkaa etanahoitonesteen levitystä. Todella kokeilun arvoinen tuote, jota en olisi itse osannut ostaa.



COSRX on valloittanut paikkansa minun meikkikaapissa ja himokkaana jo katselin, mitä kaikkea aion alekoodilla nyt ostaa itselleni testiin. Tekisi mieli kovasti kokeilla jotain muitakin etanatuotteita, sillä tämän yhden perusteella olen jo aivan vakuuttunut. 

Sitten se alekoodi! Eli koodilla glitteriaddikti saatte koko Beautyko.fi valikoimasta 4.10 saakka -20% pois ostosten lopullisesta hinnasta. Aika ohittamaton tarjous. Vinkkaanpa vain, että COSRX lisäksi Skinfoodin tuotteet on aivan uskomattomia. Aikaisemman postauksen mun Skinfood suosikeista voit käydä lukemassa täällä

Valikoimissa on myös kosteuttavia sheet maskeja, joita on nyt hyvä tilaisuus hamstrata koko talven tarpeisiin. Noita Eyenlip naamioita saa muuten myös edullisesti Prismoista kautta maan. Voit napata K-beauty naamioita ostoskassiin siis ruokakauppa reissuilla. Aika huimaa 😉





2 kommenttia on "COSRX nyt Suomessa!"
  1. COSRX:lta multa löytyy kaapista aina Pimple Patcheja, ne pelastaa, kun patti ilmestyy naamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mulla on myös noita pimple patcheja, tosin eri brändiltä vain. En luopuisi niistä mistään hinnasta, koska ne oikeasti tehoaa ja vie näppylät yön aikana veks :D

      Poista