tiistai 1. syyskuuta 2020

Glossybox syyskuu 2020

 * boksi saatu Glossybox



Se on syksy virallisesti nyt! Syyskuun ensimmäinen päivä tarkoittaa myös sitä, että kuukauden vaihtumisen myötä on aika startata kauneusboksien tarkastelu. Tänään on tullut myyntiin siis syksyn ensimmäinen Glossybox, jonka teemana oli Glossy Spa. Teemahan sopii hyvin viileneviin ja pimeneviin koti-iltoihin, jolloin on aikaa panostaa kauneudenhoitoon ja ottaa sitä kuuluisaa omaa aikaa.



Pakko muuten jo vinkata myös joulukalenterista, vaikka tässä onkin vielä jouluun aikaa. Kosmetiikka joulukalentereiden ennakkomyynti on kuitenkin jo alkanut ja tänäkin vuonna Glossybox julkaisee oman kauneusaiheisen adventtikalenterin. Jos haluat saada uutiskirjeen heti, kun kalenteri tulee myyntiin ja näin varmistaa oman joulukalenterin niin klikkaa tänne*. Kalenteri tulee maksamaan 99€ ja sen tuotteiden arvo on yli 500 euroa!! Ihan superia, pakko saada tämä itselle.






Ensivaikutelma syyskuun boksista oli, että vau. Ainakin Avantin tuotteet on kovasti mun mieleen ja ne on sen verran arvokkaita, etten tulisi niitä itse ostamaan. Boksin arvo kipusikin yli 100 euroon tuon Avantin voiteen ansiosta ja löytyi boksista monta muutakin kiintoisaa tuotetta. Yksi tuote oli kuitenkin täydellinen pettymys. Katsotaan kohta mikä.





Kuten jo tuossa mainitsin, olin tästä Avantin Supreme Hyaluronic acid anti-oxidising duo moisturiser kasvovoiteesta tosi innoissani. Muistaakseni olen vastaavan tuotteen joskus jostain boksista jo saanutkin ja käyttänyt, mutta sehän ei haittaa koska nämä kosteuttava hyaluronihappo voiteet vaan on niin loistavia. Voide tuli täysikokoisena ja sen arvo oli yksistään jo 98€! Voidehan on syväkosteuttava sen sisältämän hualuronihapon sekä avokadoöljyn ansiosta, joten tämä on täydellinen tuote alkavaan syksyyn ja sen myötä kylmeneviin ilmoihin.
arvo: 98€





Olisiko se sitten kuorinnan aika? Tottahan toki kotispa hetkeen kuuluu perusteellinen kuorinta. Minetan Coffee scrub on täydellinen tuote ihon kirkkaana ja nuorekkaana pitämiseen, sillä kahvikuorinnat sisältävät kahvipavun öljyjä ja muita kosteuttavia ja hoitavia raaka-aineita, joten ne eivät kuivata, kuorivat tehokkaasti, mutta myös pehmentävä ja hoitavat ihoa. Mahtavaa ja kahvikuorinnan tuoksuhan on aina niin herkullinen tuore kahvi. Kyllä tykkään ja onhan tämä pinkki pakkaus myös äärettömän söpö jo itsessään.
arvo: 12,95€





Nyt on selkeästi Jade rollerien aika. Tulihan vastaavan tyyppinen rolleri elokuun Goodieboxista. Sikäli siis erittäin hyvä ja tehokas tuote ihonhoitoon, mutta kahdelle ei minulla ole tarvetta, joten tätä en itselle aio jättää. Jade roller on kasvojen hierontaan tarkoitettu jadekivestä valmistettu "työkalu" ja hieronnan tarkoituksena on kiinteyttää kasvojen lihaksi, vähentää mikrojuonteita, lisätä ihon kirkkautta, parantaa mikroverenkiertoa ja tehdä ihosta elastinen mutta kimmoisa. Monen laisia kauneushyötyjä on siis tämän säännöllisellä käytöllä ja hyvänä vinkkinä on esimerkiksi rullailla kasvoja samalla, kun iholla on kosteuttava sheet mask. Rullailu nimittäin myös nopeuttaa nesteiden imeytymistä ihoon. Kiva tuote!
arvo: 18€





Tämäpä sattui juuri sopivaan hetkeen. Juuri kun edellinen hyaluronihappo seerumi pääsi loppumaan sain uuden boksista tilalle. La Roche-posay Hyalu B5 serum on B5-vitamiinia, hualuronihappoa ja madecassosidea sisältävä super seerumi kosteuttaa ja kiinteyttää kasvoja. Reilusta 10ml pullosta riittää seerumia kyllä joksikin aikaa, jotta tuotetta pystyy oikeasti hyvin testaamaan.
arvo: 14€




Viimeiseksi tämän boksi floppi. Katsoin ensivilkaisulla tämän olevan sellainen paristoilla toimiva pyörivä kasvoharja. Paketista paljastui kuitenkin ihan tavallinen hammasharjaa muistuttava (hiukan isompi toki) kasvoharja, jota saa ihan itse kasvoille pyöritellä. Spa to you Deep pore cleansing facial brush on pehmeä harjaksinen ja silikonityynyillä varustettu harja, jonka pitäisi syväpuhdistaa ihohuokoset samalla kun hieronta parantaa verenkiertoa. Totesin kuitenkin tämän heti paketista ulos ottaessani, että tämä on suoraan roskis kamaa. Harjakset olivat jo valmiiksi hapsuilla ja sojottivat miten sattuu. Kämmenelle hieroessa kokeiltuani harjan pehmeyttä siitä irtoili jo noita valkoisia harjaksia, joten se siitä. Todennäköisesti tämä härveli ei tulisi kovin kestävä ratkaisu olemaan ja koen, että saan ihan perinteisillä kasvokuorinnoilla paljon paremman lopputuloksen, joten tälle ei valitettavasti ole käyttöä. Olisipa tämän tilalla ollut joku vartaloa hemmotteleva tuote tai kasvoöljy. Jännä valinta boksiin muutenkin, että laitetaan kaksi ns työkalua, kun jade roller jo boksista löytyi.
arvo: 7€


Boksi oli tätä viimeistä turhaketta huolimatta oikein onnistunut kokonaisuus ja hyvin teeman mukainen. Itse jäin kaipaamaan jotain värikosmetiikkaa tai jotain sykähdyttävää tuotetta, sillä tuo kasvoharja jäi harmittamaan. Ostohintaansa nähden boksi oli kuitenkin valtavan hyvä, sillä jo pelkästään Avantin voide lunastaa kaikki eurot moninkertaisesti takaisin. Jos boksin tilaaminen kiinnostaa niin koodilla ANSKU30 saatte uutena tilaajana boksista -30% alennuksen. Tilaamaan pääset tästä*.

Mitä ajatuksia tästä boksista? Aiotko ottaa syksyn tullessa enemmän aikaa kauneushoitoon?


2 kommenttia on "Glossybox syyskuu 2020"
  1. ou mai gaad. Onneksi en ollut tilannut boksia ja pääsinkin heti avaamaan tämän kirjoituksen ja katsomaan sisältöä! Jotenkin avantin ökykalliit kasvotuotteet tuntuvat tulevan jo ulos korvista, tuo pieni seerumi vaikutti kaikista kivoimmalta kuin myös jaderolleri -mutta selkeästi heiltäkin huono kerralla markkinoida myymällä usean kauneusboksin kautta samaan aikaan kun tilaajakunta usein tilaa useampaa laatikkoa kerralla. Tuo vika kasvoharja, tsiisus! :D Ei muuta sanotuksi saa. Ei olisi mulla päässyt kyllä mihinkään suosioon ikävä kyllä tämä boksi vaikka usein olen mieltänyt Glossyboxin parhaaksi kauneusboksiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä itse tykkään Avantin tuotteista, vaikka ne ihan ylihintaisia ovatkin. Ehkäpä just siksi niitä on kiva bokseista saada ja ne on kuitenkin omalla iholla toimineet tosi hyvin.
      Jade roller oli varmasti puhdas sattuma, sillä Goodieboxissa oli eri brändin rolleri vaikkakin huono ajoitus nyt kaikista bokseista näitä suoltaa ulos samaan aikaan. Mutta sattuuhan näitä. Seerumi on itse asiassa ollut ihan loistava! On ollut jo kovasti käytössä.
      Mutta joo, tuo kasvoharka oli kyllä maailman turhakkein tosiaan. En ymmärrä miksi tuollainen on pitänyt boksiin laittaa pilaamaan muuten hyvä sisältö...

      Poista