perjantai 18. syyskuuta 2020

Goodiebox syyskuu 2020

 


Ihanaa päästä taas availemaan kauneusbokseja. Goodiebox on ollut nyt loppu kesästä vähän vaihtelevaa tasoa. Välillä boksit ovat olleet tosi laadukkaita ja kiinnostavia, välillä taas vähän vähemmän hyviä. Tämä syyskuun boksi oli kuitenkin pitkästä aikaa ihan huikea! Vei oikeastaan jalat alta, kun noita boksin tuotteita kävin läpi, koska mukana oli kiinnostavia brändejä ja kaikki tuotteet jää mulle omaan kokeiluun. Ihan parasta! Näin sen pitääkin olla. 

Vielä promoan ennen kuin mennään availemaan boksia, että Goodiebox on salaa vähän vihjaillut, että heiltäkin tulisi tänä vuonna joulukalenteri. Sneek peakeja tai muutakaan tietoa ei ole vielä tihkunut, joten odotan kyllä innolla millainen kalenteri heiltä on myyntiin tulossa. Toisaalta heidän kannattaisi kohta kyllä julkaista kalenteri, koska monet jo nyt kalentereita tilailevat ja lokakuun aikana on usein suosituimmat kalenterit jo loppuun myytykin. Goodieboxilla on muuten taas Happy invite kamppis, eli kutsumalla kaverin tilaajaksi saa itse Goodiepointseja ja kaveri ekan boksin  puoleen hintaan!

Sitten asiaan eli boksin sisältöön!




Biore Charvoal deep cleansing pore strip

Jeeeeessh! Mun eka reaktio oli tosi innostunut. Rakastan tällaisia mustapää liuskoja yli kaiken ja käytänkin niitä itse ihan viikottain. Niillä saa nenän alueelle tiukkaan junttautuneet mustapäät kiskottua irti aika tehokkaasti ja kivuttomasti. Liuskan sisältämä aktiivihiili tarraa ihonalaisiin epäpuhtauksiin ja noukkii ne mukaansa. Tulokset voi nähdä liuskan pinnalta (on aika ällöä katsottavaa). Harmillisesti boksiin oli laitettu vain yksi liuska. Olisipa ollut koko pakkaus eli kuusi liuskaa, kun ei nämä kovin arvokkaitakaan ole. Hyvä tuote joka tapauksessa.




Seraphine botanicals sugar + lemon moisturizing lip scrub

Huulikuorinnat on aivan ihania, varsinkin näin talvea vasten. Ihastelin myös ensitöikseni tätä upeaa pakkausta, joka on niin kaunis, ettei sitä raaskisi edes roskiin heittää. Kuorinta sisältää sokerikiteitä, jotka kuorivat huulia hellästi. Sokeri on ihoystävällinen, sillä se sulaa lämmöstä ja ei raavi ikävästi kuten mekaaniset rakeet. Kuorinta sisältää myös avokado-, aprikoosi- ja jojobaöljyjä sekä shea- ja kaakaovoita, joten se myös pehmentää ja kosteuttaa. Aivan ihana tuote!
arvo: 24€




We love the planet Deocreme sweet and soft

Tämäkin tuote oli ihan mahtava! Perus dödö boksissa olisi ollut aika plaah, mutta tällainen söpö metallinen purkki ja voidemainen deodorantti todella kiinnostaa. Brändihän on vegaaninen ja deodorantti kosteuttaa ja pitää hajut poissa ihohuokosia tukkimatta. Voidemaiset deodorantit on muuten tosi tosi riittoisiakin. Uskon että tykästyn, jos tästä vain tehoja löytyy. Tuoksu oli ainakin hyvä.
arvo: 12,95€




Novaexpert serum booster

Kaikenlaiset seerumit on tähän talouteen enemmän kuin tervetulleita. Novaexpert on kiinnostava brändi ja olen heidän tuotteistaan myös tykännyt. Tämä hyaluronihappoa sisältävä seerumi kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Pullo tuli 10ml matkakokoisena.
arvo: 16,6€




Figs & Rouge Ultra prime blurring primer

Tämä silikoniton primer kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Se häivyttää ihon pienet virheet, punoituksen ja kiillon. Lopputuloksena on mattainen iho, jonka päälle myös meikki asettuu kauniisti. Päivittäisessä käytössä primeri lupaa myös vähentää epäpuhtauksien ja finnien syntymistä iholle. En tiedä miten se tapahtuu, mutta kuulostaa ainakin todella mahtavalta ominaisuudelta. Olenkin brändin primeria joskus testannut ja ainakin se oli kohtuullisen hyvä, joten uskoa myös tähän primeriin löytyy.
arvo: 43€





Hairlust Hair growth formula gummies

Nämä karkit onkin kiinnostavia. Nämä vitamiineja ja mineraaleja sisältävät namit aktivoivat hiusten kasvua. Nämä on muuten ihan oikeiden karkkien makuisia, ihanan hedelmäisiä, joten tässä saa jo vähän itseään hillitä ettei koko purkki tyhjene kerralla. Karkeissa on mm. sinkkiä, biotiinia, C-vitamiinia ja foolihappoa, jotka kaikki aktivoivat hiusten kasvua. Karkkeja syödään kolme päivässä ja pakkauksesta riittää 15 päivän kokeiluun. 
arvo: 16,5€




No huh huh, olipas boksi Sisältö oli uskomaton ja ilolla availinkin purkkeja ja purnukoita. Boksi oli muuten kivan tasapainoinen. Ei mitään turhaa vaan kaikki käyttöön tulevia tuotteita ja kiinnostavan monipuolisia brändejä. Hyvin myös mietitty vuodenaikaa, sillä mukana oli juuri syksyyn ja kylmiin säihin sopivia tuotteita. 

Goodieboxin yksi ärsyttävä ominaisuus kuitenkin yhä vaivaa minua. He luopuivat paperisesta tuotekortista viime keväänä ja siitä lähtien tuotekortti on tullut sähköisesti. Boksin mukana kuitenkin edelleen tulee se turha pahvinen lipuke, jossa on yleensä jonkinlainen positiivinen lausahdus. Minusta se on täysin turha enkä ymmärrä, miksi siihen ei voitaisi jo painaa sitten kunnolla niitä tuotetietoja, kun kerta lappunen boksissa joka tapauksessa on. On nimittäin rasittava kaivella sähköpostin syövereistä sitä mailia, mistä ne tuotteiden tiedot löytyy. Varsinkin kun maili tulee yleensä monta päivää ennen kuin boksi.

Muuten Goodiebox on kyllä onnistunut taas tehtävässään ja odotankin innolla joulukalenterin lanseerausta ja seuraavaa boksia. Jos haluat tilata oman boksin niin tästä linkistä saat ensimmäisen boksin -50%.

Oliko boksi kiinnostava ja aiotko tilata Goodieboxin joulukalenterin?
10 kommenttia on "Goodiebox syyskuu 2020"
  1. Tää boksi oli ihan loistava! Ehdottomasti yksi parhaimpia Goodieboxeja mitä on tullut :) Toi tuotekortin puuttuminen ärsyttää muakin ja just sen takia, että bokseissa kuitenkin on se mietelauselappunen tms. Mähän en saa Goodieboxilta mitään sähköposteja, lukuun ottamatta niitä maksuvahvistuksia, joten joudun aina heidän sivuiltaan etsimään ja katsomaan ne tuotetiedot. Nyt se on sentään parin kuukauden ajan toiminut, mutta jossain vaiheessa oli aina ongelmaan se, ettei sitä saanut auki vielä siinä vaiheessa, kun sain boksin itselleni.

    Odotan mielenkiinnolla mitä Goodieboxin kalenteri sisältää, mutta tuskin lähden sitä kuitenkaan tilaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis uskomatonta miten sulla ei ne mailit vieläkään toimi. Siitähän oot tainnut sinne viestiäkin laittaa ihan :O
      Goodieboxin kalenterinhan saa muuten tilattua Goodiepointseja käyttämällä joten jos sulla on niitä varastossa ja kalenteri kiinnostaa niin go for it ;) Mä tilasin jo omani <3

      Poista
  2. Minusta se lappunen on kanssa turha koska heitän lukematta roskiin. Jos jossain pitää säästää niin se sitten pois. Huippu boksi kyllä, kaikki oli todella mielenkiintoisia vaikka eivät omaan käyttöön jääkään. Mä olisin kyllä innostunut vaikka olisi joku hyvä, toimiva kalliimpi perusdödö ollut mukana kun ei nämä luonnollisemmat pidä mulla. En siksi testaa ja totea että huono ja heitä roskiin, vaan annan esim. siskolle joka käyttää vain luonnonkosmetiikkaa.
    Se joulukalenteri kiinnostelee mutta on vähän traumat sen elevenin kalenterin kanssa, että sisältö pitäis kyllä nähdä etukäteen. Sikaa säkissä ei uskalla ostaa koska köh köh, mulla on jo kaksi joulukalenteria ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joku muukin vihaa tuota lappusta :D Mä en voi sietää sitä kun se on ihan täysin turha kapistus ja lentää heti roskiin.
      Dödöissä on aina vaikea, kun fakta on ettei kaikki sovi kaikille. Itselläkin on tosi vaikea löytää hyvää dödöä. Kokeilemalla se sitten selviää.

      Mulla on kalentereiden kanssa ihan sama. Pakko nähdä sisältö ennen ostopäätöstä tai ainakin useampi spoileri ennakkoon :D

      Poista
  3. Tää boksi ois kyllä ollut itellekin mieluinen:)

    VastaaPoista
  4. Kun se goodieboxin joulukalenteri tulee niin muista mainostaa sitä niin pääsee vakoilemaan sisällön :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa kalenteri on tänään tullut myyntiin. Early bird tarjoushinta tilaajille on 89,95€. Joten jos kiinnostaa niin nyt tarjouksessa

      Poista
  5. Joo tuotteet olivat kyllä hyviä ja kiinnostavia. Kokonaisuudessaan hyvä boksi oli tälläkin kertaa ja kaikki pääsevät käyttöön! Mustakin se lipare mikä tulee mukana on vähän turha. Miksei sitä positiivista lausetta voi painattaa vaikka laatikon pohjaan tai tarraan, mikä sinetöi silkkipaperin kiinni...Ennemmin niinpäin että tuotetiedot ja esittelyt olisi mukana jollain tapaa. En nimittäin aina muista sivustolta käydä tuotteita katsomassa. Ei mikään suuren suuri ärsytyksen aihe, mutta kumminkin.
    Ja ehdottomasti aion tilata joulukalenterin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä mäkin olen ihmetellyt. Tuotetiedot on ne tärkeimmät siinä boksissa eikä se kannustuslause. Jos se on pakko johonkin tunkea niin vaikka tarralla kiinni tai tuotekortin toiselle puolelle...
      Ihanaa, hei joulukalenteri on tänään tullut myyntiin ;) Itsehän tilasin jo!

      Poista