sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Ipsy plus elokuu 2020



Elokuun Ipsy plus tuli jo jokin aikaa sitten ja tämä onkin ensimmäinen uudistunut pussukka, jonka sain. Ipsyllä tosiaan tapahtunut nyt paljon uudistuksia, joista yksi selvin on tuo pussukka. Tuotteet tulevat nykyään tuollaisissa ala-asteen jumppapussin näköisissä kangaspusseissa ja se on pakattu kuplamuovikirjeeseen. Enää Ipsy ei siis lähetä tuotteita boksissa kuten aikaisemmin. Pussukka on minusta ihan hauska uudistus, sillä tuonne saa pakattua reissuille mukaan vaikka mitä ja onhan tuo tilavempi kuin ne vanhat pienet meikkipussit.

Toinen uudistus on tuotteiden valinta pussukkaan. Uudistuksen myötä jokainen tilaaja voi valita pussukkaansa kolme tuotetta viidestä. Ipsy tekee sitten ne kaksi muuta valintaa. Tämä laajentunut kustomointimahdollisuus on tosi kiva, sillä näin pystyy enemmän vaikuttamaan oman pussinsa sisältöön. Edelleen on myös mahdollista ostaa lisämaksusta add-on tuotteita, jotka ovat tuotteiden oikeita myyntihintoja huomattavasti huokeampia. Elokuun boksin sisältö olikin oikein onnistunut kokonaisuus, joten tarkastellaan seuraavaksi mitä tuotteita olin pussiin valinnut ja mitä valintoja Ipsy oli minulle tehnyt.




Laruce Face set ~ 134$

Tämä huikea sivellinsetti oli oma valintani pussiin ja ehdottomasti koko pussin arvokkain tuote. Siveltimet vaikuttavat todella todella laadukkailta! Varsi on tukeva ja pienet sahalaidat helpottavat tukevan otteen saamista. Itse karva on aivan uskomattoman pehmeä. En ole ikinä eläessäni nähnyt näin super pehmoisia siveltimiä, joten nämä todella yllättivät. Tosin tuohon hintaan kyllä odotan saavanikin jotain aivan luksusta, mutta nämä yllättivät todella positiivisesti. Siveltimistä löytyy kabuki, iso ja pieni kasvosivellin sekä viistoleikattu sivellin esimerkiksi varjostusten tekemiseen. Tämä oli aivan huikea, hyvä valinta!




Beauty for real Hi def mascara ~ 19$

Uusia ripsivärejä on aina kiva saada testiin, joten periaatteessa tästä olin aluksi innoissani. Kuitenkin netin arvostelujen perusteella monet sanoivat tämän olevat todella huono ripsiväri ja massa hyvin vesimäinen. Toiseksi tämän ripsivärin harja on ihmeellisen pieni miniharja, joten en usko että tulen tätä edes korkkaamaan. Tämä oli oma valintani boksiin, mutta en tiennyt että ripsiväri on huono. Harmi sinänsä, pitää ensi kerralla tutkia tarkemmin.





Ciate London Watermelon burst pressed setting powder ~ 28$

Kun näin Ciate Londonin valittavien tuotteiden listalla, en miettinyt sekuntiakaan vaan nappasin tämän söpön puuteripakkauksen pussukkaani. Tykkään brändistä ihan älyttömästi ja heidän tuotteet on laadukkaita, pigmenttisiä ja toimivia. Toiseksi myös pakkaukset on super söpöjä, joten tämä valinta oli helppo tehdä. Harvoin kylläkään käytän pressattuja puutereita, mutta tätä aion ehdottomasti testata. Puuteri sisältää myös E-vitamiinia, joka suojaa ihoa. Puuterin kerrotaan esimerkiksi suojaavan ihoa siniseltä valolta.




Beauty for real Shadow stx 24-7 eyeshadow duo ~ 38$

Ipsy oli valinnut minulle boksiin kaksi luomivärikynää. Minulla muutaman tämän tyylinen kynäluomiväri löytyykin enkä niitä kovin usein ole muistanut käyttää, mutta ne on käteviä ja uskon että voisin näihinkin ihastua. Sävyt ovat ainakin hurjan kauniita, hieman metallisia. Kynä on auki kierrettävä, joten sitä on helppo käyttää eikä teroitinta tarvita. Melko arvokkaat yksilöt nämä kaksi...




Huda Beauty Demi matte cream liquid lipstick ~ 20$

Tämä rusehtava nude mattahuulipuna on ihana! Huda Beauty kuuluu mun lemppari brändeihin heittämällä ja olinkin tosi iloinen, että Ipsy oli tämän puolestani pussukkaan valinnut. Kaunis sävy sopii juuri nyt syksyyn ja vaikka puna kuivahtaakin huulille mattaiseksi, se ei silti kuivata. Päin vastoin, puna tuntuu huulilla kermaiselta ja huulet mukavan pehmoisilta. Tämä tuoksuu muuten vähän kookokselta ja huulille levitettäessä puna hieman viilentää ja pistelee huulia, sillä tässä on myös huulia pullistava efekti. En itse siitä ominaisuudesta pidä, sillä huulien nipistely ei tunnu minusta kovin mukavalta. Tässä se nipistelevä tunne oli kuitenkin niin pieni ja huomaamaton, ettei se haitannut ja viilentävä efekti oli itse asiassa oikein kiva. Tykkään!



Ipsyssä on sama ominaisuus kuin kaikissa muissakin kauneusbokseissa, eli saadut tuotteet arvostellaan ja niistä saa pisteitä. Saaduilla pisteillä voi sitten lunastaa itselleen Ipsyn sivuilta ilmaisia tuotteita. Mulle oli nyt kertynyt sen verran pisteitä, että päätin lunasta tämän kauniin rusehtavan punaisen huulipunakynän. Puna on uloskierrettävä ja kynämallinen, mutta sävy kaunis ja puna kosteuttava. Tämä tulee olemaan kiva tuote juuri nyt syksyllä.

Elokuun Ipsy oli onnistunut kokonaisuus ripsiväriä lukuunottamatta. Siitä ei tosin voi syyttää kuin itseään, koska sen pussiin valitsin. En enää muista mitä muita vaihtoehtoja valinnoissa oli, mutta muistaakseni ei mitään kovin ihmeellistä ja siksi tuon ripsivärin otin. Syyskuun pussukka on toivottavasti jo matkalla ja ehkä päästään availemaan sitä vielä tämän kuun puolella. Jos Ipsyn tilaaminen kiinnostaa, niin tilaamaan pääset täältä. Ja muistakaa ettei Ipsy toimita suoraan Suomeen, joten sinun täytyy luoda osoitetiedot Yhdysvaltoihin. Se käy helpoiten välitysfirman kautta, kuten Planet expressin jota itse käytän. Tunnukset pääset luomaan täällä


Mitä ajatuksia Ipsyn uudistuksista ja pussukan sisällöstä?

6 kommenttia on "Ipsy plus elokuu 2020"
  1. Oo toi Hudan puna näyttää ihanalta! Mulla on myös yksi Larucen sivellinsetti ja noi on kyllä tosi hyviä :) En ikinä maksaisi itse muutamasta siveltimestä noin paljoa, vaikka toisaalta oonha mä laittanut satoja euroja Sigmankin siveltimiin, mutta ei nekään ihan noin tyyriitä sentään olleet :D Mutta siis just sen takia on ihana saada tollasia tuotteita bokseista :)

    Mä tykkäsin tosi paljon myös omasta elokuun Ipsy Plussastani, mutta syyskuun pussukan suhteen mulla on vähän ristiriitaiset fiilikset. En oikein hyppinyt riemusta, kun näin mitä Ipsy oli mulle valinnut enkä kyllä niistäkään, mitkä itse valitsin. Tuntui että tällä kertaa oli paljon huonommat tuotteet valittavana, vaikka valikoimaa oli paljon enemmän :'D No ehkä ne fiilikset muuttuu, kun saan tuotteet itselleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noissa siveltimissä tuntuu olevan kyllä usein tosi paljo ilmaa hinnoissa. En ihan käsitä mistä noin isot hinnat ylipäänsä revitään. Toki laadusta maksaa jos se hinta on jollain tavalla kohtuullinen mutta että noin korkea :D

      Mä pistin itse asiassa oman ipsyni nyt lokakuuksi tauolle. Ei näyttänyt olevan spoilereiden perusteella mitään kivaa tulossa niin en turhaa viitsi tilata ja pettyä

      Poista
  2. Ipsyn uudistus on kyllä tosi mielenkiintoinen ja mun mielestä kiva, kun saa vaikuttaa enemmän sisältöön :) Myös noi pussukat vaikuttavat tosi käteviltä esimerkiksi reissuja ajatellen, kun ovat tuollaisia litteitä, niin eivät vie tyhjänä hirveästi tilaa :) Mulla on myös Larucen siveltimiä ja ne ovat kyllä todella hyviä! En kyllä tuohon hintaan ostaisi, mutta kauneusbokseista ihan huippuja saada! Ciaten puuteri kuulostaa kans todella mielenkiintoiselta.

    Mä otin omaan Ipsy-pussiini lisätuotteena noita Hudan Demi Matteja ja tykästyin siihen koostumukseen kovasti <3 Mä en myöskään sellaisesta kihelmöivästä efektistä pidä, mutta tossa se oli onneksi tosi lyhyt ja kevyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa Hudan punassa se kihelmöinti on kyllä mitätön. Tuskin lainkaan tuntee edes. Tykkään ja sävy on kaunis <3

      Mä tykkään myös noista Ipsyn uusista pussukoista. Onkin jo heti päässyt käyttöön itse asiassa. Kätevän mallisia ja tilavia!

      Poista
  3. tuo hudan puna on aivan ihana! se olisi näistä mun lemppari, muille ei välttämättä olisi tarvetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olenkin aivan rakastunut siihen <3 Ahkeralla käytöllä on ollut

      Poista