maanantai 14. syyskuuta 2020

Kuulas ja heleä meikki Zuii Organic best seller tuotteilla

* kaupallinen yhteistyö Zuii Organic, sisältää mainoslinkkejä


Kuulas ja heleä meikki on nuorekas. Se saa ihon parhaat puolet esiin ja korostaa ihon terveyttä. Luulenkin, että kuulas meikkipohja on tullut jäädäkseen, sillä ihonhoidon edistyksellisyys ja luonnolliset meikit mahdollistavat nykyään jokaisen naisen oikeuden näyttää luonnollisen kauniilta ilman paksua pakkelikerrosta. Vaikka vannon edelleen kevyesti puuteroidun mattaisen meikkipohjan nimeen, olen entistä enemmän alkanut lämmetä myös kevyelle kuulalle meikille. Varsinkin silloin kun iho voi hyvin, on ihanaa, ettei sen kauneutta tarvitse peittää. Korkeintaan kevyesti ehostaa. 


Voitte vaikka hetken pohtia näyttääkö yllä oleva kuva kovinkaan meikatulta.


Välillä palaan kuvakollaaseissani ajassa taaksepäin ja vertailen minkälaisia meikkejä tein ennen. Koen tietysti, että olen kehittynyt vuosien saatossa meikkaajana noin muutenkin, mutta järkyttävän ison muutoksen näen kuvissani nimenomaan meikkipohjassa ja kasvojen ihossa. Siinä missä ennen meikkipohja oli peittävimmän meikkivoiteen ja paksun puuterikerroksen alla niin, ettei yksikään ihosolu hengittänyt koko päivänä, on se nykyään kevyt ja suosin nimenomaan kevyitä meikkivoiteita, jotka tuovat esiin ihon nuorekkuuden. 




Tänään kerron teille Zuii Organic best seller tuotteista, joiden avulla kaunis kuulas meikki syntyy käden käänteessä. Koska meikkaamisen pitää olla kivaa ja helppoa, suosin tuotteita jotka ovat mahdollisimman monipuolisia niin arkeen kuin juhlaankin. Alkupostauksen johdannolla pyrin pohjustamaan teitä päivän aiheeseen eli siihen, miten saadaan kaunis ja nuorekas meikki. Nyt on aika heittää pinttyneet käsitykset tunkkaisesta meikkipohjasta romukoppaan ja kokeilla avoimin mielin vähän toisenlaista lähestymistapaa meikkaamiseen. Vaikka kuulas meikki saattaisikin näyttää omaan silmään aluksi vieraalta, voin luvata että siihen tottuu nopeasti ja ihosi näyttää heti ainakin viisi vuotta nuoremmalta. 




Zuii Organic on australialainen luomusertifioitu lunnonkosmetiikkabrändi. Heidän tuotteet valmistetaan luomukukista, hoitavista kasviperäisistä ainesosista sekä mineraaleista. Harvoin johonkin brändiin rakastuu ensi kokeilulta, mutta Zuiin kohdalla minulla lähti suoraan sanottuna jalat alta. Zuiin meikkivoiteet antavat luonnolliset hehkuvan lopputuloksen puolipeittävällä lopputuloksella. 

Testailin Zuii Organic liquid foundation meikkivoidetta*, jonka samettinen koostumus sulautuu niin kauniisti ihoon. Meikkivoide ei ole peittävimmästä päästä, mutta se sopii erinomaisesti hyvinvoivalle iholle, josta voi korjata pienet punoitukset ja värierot peitevoiteella. Meikkivoide on vegaaninen ja se sisältää rauhoittavaa aloe veraa, tulehduksia estävää kehäkukkaa, kosteuttavaa E-vitamiinia ja ihon juonteita siloittavaa C-vitamiinia. Oma meikkivoiteeni sävyssä natural bisque, joka sopii neutraalille vaalealle iholle.

Syy miksi ihastuin meikkivoiteeseen, on sen ihanan kosteuttava tunne iholla, kevyen kaunis kuulas iho ja mahtava koostumus. Koostumus ei ole täysin juoksevaa, kuten meikkivoiteissa yleensä vaan enemmän samettisen pehmeää voidetta. Meikkivoide kuitenkin sulaa iholle ja mukautuu ihon lämmön mukaan iholle vielä hetken levityksen jälkeen. Meikkivoiteesta ei jää ikäviä rantuja, vaan sen asettuu ihan täydellisesti. Kevyt koostumus sopii myös herkälle ja kuivalle iholle, sillä puolipeittävä ja puolimattainen koostumus ei kerry juonteisiin ja antaa iholle kosteuttavan tunteen koko päiväksi. Tätä meikkivoidetta voinkin suositella sen ominaisuuksien vuosi sekä nuorille että vähän vanhemmille naisille. Halutessaan meikkivoiteen päälle voi sipaista pienen kerroksen puuteria, mutta sekään ei ole välttämätöntä, sillä tämä meikki ei kiiltele naamalle vaikka se kauniin kuulauden iholle antaakin.






Zuiin organic volume ripsiväri* on yksi kauniimmista koskaan näkemistäni ripsiväripakkauksista. Näyttävä pakkaus kätkee sisäänsä volyymia antavan ripsivärin, joka sisältää ripsien kasvua stimuloivaa mehiläisvahaa, D- ja E-vitamiinia sekä ripsiä kosteuttavaa ruusuöljyä. Ripsivärien suhteen olen todella nirso ja sen tiedostan. Omat ripseni ovat luonnostaan keskipitkät, suhteellisen tuuheat mutta pinnaltaan myös hyvin liukkaat. Kaipaan ripsiini näyttävyyttä, pituutta ja nimenomaan sitä tuuheutta. Lähdinkin avoimin mielin tätä ripsiväriä kokeilemaan.

Ripsivärin massa oli minulla haastava, koska se on jo valmiiksi kuivakka eikä tahdo oikein helposti tarttua ripsiini. Kerrostelemalla lopputuloksesta tulee miellyttävä, mutta siihen tarvitaan useampi kerros ja tällaiseen ei ainakaan itselläni ole normaaleina arkiaamuina aikaa. Ripsiväri on meikkaamisessa itsellä se kulmapiste, missä mene sieltä missä aita on matalin. Aamuisin ripset on saatava minttiin nopeasti ja helposti. Sitä tämä Zuii ripsiväri ei valitettavasti tee ja se nimensä mukainen volyymikaan ei täysin minua vakuuta. Itse kun olen tottunut siihen, että volyymiripsiväri antaa lähes hämähäkkimäiset tuuheat ripset. 

Sanoisin kuitenkin, että rauhallisella työskentelyllä ja kerrostelemalla ripsiväristä saa kauniin. Kuten alla olevasta kuvasta näette, ei lopputulos ole lainkaan huono. Se kuitenkin vaati minulta viisi kerrosta ripsiväriä, joka on mielestäni aivan liikaa vaivaa. Tiedän kuitenkin, että osaksi syynä on mun hankalat ripset ja joillakin muilla tämä ripsiväri varmasti toimii kuin unelma. 








Meikkivoiteen ohella toinen aivan huikea tuote on tämä Zuii lip & cheek voidemainen huuli- ja poskipuna*. Kauniissa kristallisen näköisessä pakkauksessa on upea korallin värinen monitoimituote, joka tosiaan sopii sekä huulille että poskille. Kirkkaan värin tämä tuote saa hedelmä- ja kukkapigmenteistä. Voidemainen 2-in-1 tuote on helposti levittyvä, mutta huikean pigmenttinen. Se on myös hoitava, sillä tuote sisältää mm. karitevoita, jojobaöljyä ja aloe veraa. 

Olen aikaisemmin vieroksunut voidemaisia poskipunia, koska koen ne jotenkin hankaliksi. Pari kertaa olen vuosia sitten kokeillut voidemaisia poskipunia ja en tiedä oliko minussa vikaa vai oliko tuote huono, mutta meikkipohjani lähti kyllä punaa levittäessä rullaamaan tosi pahasti. Siksi en olekaan tähän päivään asti enää uskaltanut voidemaisia punia käyttää. 

Lähdin testaamaan Zuiin punaa siis pienellä varauksella, mutta aivan turhaa. Sävy oli iholla aivan älyttömän kaunis ja pigmenttinen. Lisäksi se levittyi helposti meikkipohjaa sotkematta. Postauksen ensimmäisessä kuvassa näettekin poskilla ja huulilla tätä tuotetta ja kuten poskilta huomaa, on tuo sävy hyvin hienostunut, täydellisesti blendaantuva ja antaa kauniin hehkuvan punan poskille. Myös huulilla sävy on kaunis ja kosteuttava. Puna on kuitenkin normaaleja huulipunia kevyempi koostumukseltaan, vaikkakin aivan yhtä pigmenttinen ja jopa enemmän kosteuttava kuin tavalliset punat.





Oma punani on sävyssä Helene, joka on lämmin persikkainen ja raikkaan korallinen. Poskilla sävy näyttää imartelevalta ja sanoisin tämänkin tuotteen sopivan sen koostumuksen ja kostauttavan ominaisuuden ansiosta monenlaiselle ja eri ikäisille ihotyypeille. Huulilla sävy on pehmeä, kosteuttava ja kevyt. Sitä on helppo huulirasvan tavoin sipaista huulille kesken päivänkin eikä sävy liiaksi hyppää silmille. Zuii lip & cheek tuotehan on muuten voittanut myös palkintoja ja saanut muun muassa vuonna 2018 Cosmopolitanin beauty awards kisassa parhaan luonnonkosmetiikan tuotteen palkinnon. 





Oli aivan ihana päästä testailemaan näitä Zuiin tuotteita ja löytää kaksi aivan huikeaa tuotetta, jotka jää mulla ihan päivittäiseen käyttöön. Koska minulle on sydämen asia suositella teille lukijoille parhaita tuotteita, on ilo jakaa teille myös alekoodi, jolla pääsette tutustumaan tuotteisiin vähän edullisempaan hintaan. Alekoodi GLITTER on voimassa 30.9 saakka ja koodilla saatte -15% alennuksen Biodelly.fi verkkokaupasta Zuiin tuotteista. 


Oletko sinä tutustunut Zuii luonnonkosmetiikka tuotteisiin? Entä oletko käyttänyt voidemaisia poskipunia?
4 kommenttia on "Kuulas ja heleä meikki Zuii Organic best seller tuotteilla"
  1. Toi Zuiin meikkivoide on mun pitkäaikainen lemppari, aina tulee palattua siihen taukojen jälkeen. :) Poskipunista Peach on jatkuvassa käytössä, se on poskipuna pitää olla aina varastossa, kun entinen pääsee loppumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olisi ihana testata muitakin punia. Tuo on nimittäin niin ihana ja kaunis pakkauskin <3

      Poista
  2. Näyttää niin ihanan heleältä ja kevyeltä meikiltä! Sopii sulle todella hyvin :). Zuiin tuotteita olen nähnyt, mutta ei ole kokemusta niistä. Voidemaisen poskipunan olen omistanut ja yksi onkin mulla kaapissa vieläkin! Suosikki meikkivoiteeni kanssa se tahtoo vain kuoriutua irti vieden meikit poskilta mukanaan, joten mun on keksittävä sille jokin uusi käyttötapa tai kokeilla jonkun toisen meikkivoiteen kanssa kun nykyinen loppuu. Ehkä just huulilla voisi toimiakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Noissa voidemaisissa poskipunissa on muuten joissakin tuo ongelma että lähtee kuoriutumaan. Mulla on myös pari ollut ja siksi vähän uskoni niihin menetin. Mutta hyvä voidemainen poskipuna ei kuori. Tämä esim toimi mulla tosi hyvin vaikka monet voidemaiset on vetäneet koko meikkipohjan sotkuun kun sitä on lähtenyt poskille töpöttelemään :D

      Poista