maanantai 7. syyskuuta 2020

Saaren taika sisustusuotteet, joko olet kuullut?

* kaupallinen yhteistyö Saaren taika




Mä olen ehdottomasti kesän lapsi ja rakastan valoa ja lämpöä. Syksyssä on kuitenkin oma tunnelma ja mulle syksy edustaa aina uuden alkua. Silloin on kiva aloittaa uusi harrastus, ostaa uusi planneri ja sisustaa koti sekä ostaa vaatekaappiin uusia ihania syysneuleita. Pimenevät illat on mitä mainioin tapa viettää sohvan nurkassa hyvää kirjaa lukien ja kynttilöitä poltellen.

Saaren taika onkin mulle tuttu jo kosmetiikan osalta. Heillä on ihanan laadukkaita kotimaisia hius- ja ihonhoitotuotteita, mutta viime aikoina valikoima on kasvanut myös sisustustuotteiden osalta. Sisustaminen on yksi mun rakkaista harrastuksista, joten voittekin arvata miten innoissani olin tästä yhteistyöstä. Sain Saaren taialta testiin tuoksukynttilän sekä huonetuoksun ja heidän super suositus hamam pyyhkeen. Näiden lisäksi heiltä löytyy myös saunatuoksuja.







Mä rakastan huonetuoksuja! Ne tuo kivan vivahteen huoneeseen ja tyylikäs pakkaus on kaunis lisä hyllylä tai kylpyhuoneessa. Saaren taika huonetuoksut on pakattu savunharmaaseen lasipulloon, joten se sopii ihanasti ajattomaan skandinaaviseen sisustukseen. Pakkaus sisältää myös viisi ekoystävällistä käsinvalmistettua tuoksutikkua, joita voi oman maun mukaan asetella pulloon. Mitä enemmän tuoksutikkuja laittaa, sitä enemmän tuoksua huoneeseen vapautuu. Oma vanilja & pioni tuoksu on hienostunut makea kukkaistuoksu. Tuoksu ei ole liian äitelä vaan juuri ihanan makea ollakseen sopivan houkutteleva. Tuoksu ei sisällä lainkaan alkoholia, minkä ansiosta se kestää 6-12 kuukautta. Huikeaa, pitkäkestoinen ilo ja satsaus! Tuoksupohja sisältää eteerisiä öljyjä sekä korkealaatuisia tuoksuöljyjä, joten myös tuoksu itsessään on biohajoava. Tyhjän pakkauksen voi käytön jälkeen kierrättää lasinkeräykseen.






Saaren taika tuoksukynttilä on yksiä mun lemppari tuotteita. Kaunis lasinen kynttilä palaa pitkään, sillä sen paloaika on jopa 45 tuntia! Tämä raparperin tuoksu on hämmästyttävän autenttinen, hiukan vaniljainen raparperi enkä todellakaan saa tästä tarpeekseni. Kynttilän päälle voi polton jälkeen asettaa kauniin metallisen kannen, jolloin tuoksut eivät karkaa ja kynttilän pinta pysyy puhtaana pölyltä. Kynttilä on tehty soijav*///ahasta ja se palaa myrkyttömästi. Kun kynttilä on palanut loppuun, tyhjän lasiastian voi kierrättää tai käyttää tuikkukippona. 






Hamam pyyhe ~ 25€

Saaren taika hamam pyyhkeet ovat aivan huippu suosittuja ja usein loppuun myyty. Sain oman pyyhkeni upeassa mintun vihreässä värissä, joka on ihana viileän pirtsakka. Värejä on kuitenkin saatavilla useita ja myös eri kuvioilla tai ihan vain yksinvärisenä, joten jokaiselle löytyy varmasti oma juttunsa. Saaren taika hamam pyyhkeet valmistetaan käsin Turkissa ja niiden parhaita puolia on ehdottomasti pyyhkeen pehmeys ja suuri koko. Tähän on ihan kääriä itsensä uinnin tai suihkun jälkeen. Tai käyttää torkkupeittona sohvan reunaan käpertyen. Tai levittää puistoon piknik viltiksi eväiden kanssa. Käyttötapoja on monta ja ihana värikäs pyyhe muuntautuukin mihin sitä ikinä tarvitsetkaan käyttää. Pyyhkeen saa pakattua pieneen tilaan ja se on myös kevyt, joten soveltuu myös mainiosti retkikaveriksi tai salireppuun. Puuvillainen hamam pyyhe on mahtava myös hiuksillesi, sillä se kuluttaa hiuksia vähemmän kuin normaali froteepyyhe. Hamam pyyhe on muuten myös erittäin imukykyinen ja sen imukyky paranee pesukertojen myötä. Mikä mainio tuote ja kestää aikaa!





Joko sä olet kuulut Saaren taika lifestyle tuotteista ja kenties testannutkin vaikka?

2 kommenttia on "Saaren taika sisustusuotteet, joko olet kuullut?"
  1. Huonetuoksu ois kiva just vessaan ainakin, miksei makkariin jos tykkää tuoksuista, mulla on niin iso olkkari-keittiö ettei yksi purkki varmaan riittäisi. Saaren taialta katselin jo nettisivuilta mitä kaikkea sielä olisi, olisi kyllä kiva noita kosmetiikka tuotteita testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse en makkariin halua tuoksuja, koska haluan yöllä hengittää ns raikasta ilmaa, mutta olkkarissa ja kylppärissä tuoksut on tosi kivoja. Tuossa Saaren taika tuoksussa on muuten aika vahva tuoksu, joten ainakin mun isossa olkkarissa se tuoksuu tosi kivasti :)
      Suosittelen myös heidän kosmetiikka tuotteitaan. Olen paljon testaillut ja tykännyt <3

      Poista