perjantai 25. syyskuuta 2020

Yves Rocher suosikit kautta aikojen ja uudet tuttavuudet

 * merkityt tuotteet saatu maahantuojalta, sisältää mainoslinkkejä



Yves Rocher on monella varmasti tuttu brändi. Tämä ranskalainen kosmetiikka jätti valmistaa sekä värikosmetiikkaa että ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Minulla oli vielä pari vuotta sitten Yves Rocherista huono mielikuva postimyyntiyrityksenä, jonka tuotteita tuputetaan katalogeista ja tilauksen aloittamalla yrityksestä ei ikinä pääse eroon. En tiedä mistä tämä mielikuva oli tullut, sillä kun ensimmäisen kerran testasin heidän tuotteitaan ihastuin välittömästi. Brändi on myös vuosien aikana kokenut varsinaisen muuntautumisen ja nykyään se on freesi ja nuorekas. Monet sen tuotteet ovat myös erittäin ympäristöystävällisiä ja Yvesin pakkauksissa käytetään vähemmän muovia valmistuksessa kuin normaaleissa tuotepakkauksissa, joten he todella panostavat ympäristön suojelemiseen. Voipa tilauksen yhteydessä myös lahjoittaa istutettavan puun, jolloin Yves Rocher istuttaa puun puolestasi. Ihanan ekologista ajattelua! ❤

Tänään haluan kertoa teille omista Yves Rocher suosikeistani. Sain loppukesästä maahantuojalta testiin paljon brändin tuotteita ja olenpa itsekin jo aikaisemmin tehnyt tuttavuutta heidän tuotteisiin, joten tiedän mistä puhun. Tähän postaukseen valitut tuotteet ovat oikeita helmiä. Lämpimästi suosittelen tutustumaan. Yvesin hinnat ovat myös hyvin huokeita varsinkin heidän laadukkaisiin tuotteisiin nähden ja usein heidän sivuillaan on menossa tarjouskampanjoita, jolloin valmiiksi huokean hintaisia tuotteita saa aivan pilkka hintaan. Linkkailen tähän postaukseen myös valmiiksi nämä omat lempparit, joten löydätte ne linkkien kautta helposti (linkit affiliate linkkejä ja niistä saadut tulot käytetään blogin kehittämiseen).






Nämä keväällä lanseeratut uutuus lakat on aivan täydellisiä! Kauniit sävyt ovat pigmenttisiä ja kynsillä ne saavat upean kiilto efektin, joka pysyy hyvänä useita päiviä, jopa viikon! Minulla ei lakat kestä kauniina yleensä kahta päivää pidempään, joten todella positiivinen löytö.

Go green lakat ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne on valmistettu kasvipohjaisesta biomassasta, bambu-uutteesta, sokeriruo'osta ja kookosöljystä. Valikoimassa on myös aivan upeita nudesävyjä, joihin etenkin itse menin rakastumaan aivan päätäpahkaa. Katsokaa vaikka tuota kynsillä olevaa Beige rose sävyä! 

Lakan kannattaa antaa kuivua kunnolla. Se kuivuu minusta normaalia vauhtia, mutta ei mitenkään turhan nopeasti, joten lakkauksen jälkeen on hetki maltettava olla toimettomana. Mutta voi kuulkaas miten upeana jälki sen jälkeen pysyykin päiviä.



Kynnet voi vielä viimeistellä tällä läpinäkyvällä innovatiivisella päällyslakalla, joka antaa sileän ja kiiltävän geelilakkausta muistuttavan pinnan kynsille. Lakan avulla kynnet voi pysyä kauniina lakkauksineen jopa 10 päivän ajan! 






Poskipuna ~ 13,90€

Yves Rocherin poskipuna on heittämällä yksi parhaimmista poskipunista mitä olen ikinä käyttänyt. Tässä on upea pigmentti, joka ei ole lainkaan shimmerinen ja se on täydellisesti häivyteltävissä. Sävyjä on saatavilla kymmenen ja ne ovat saaneet inspiraation ruusun terälehdistä. Hmm, ihan kuin puna jopa miedosti tuoksuisi ruusulle... Vaikka pannu näyttää pieneltä niin uskokaa, tämä on todella riittoisa. Mietin jo usean eri sävyn haalimista itselleni. Saanko, saahan?





Tässä on todellinen innovaatio! 100ml pullo sisältää saman verran saippuaa kuin normaali iso 400ml pullo. Miten se on mahdollista? Suihkugeeli on tiivistetty siten, että todella todella pieni määrä tuotetta riittää koko vartalon pesuun. Tämä pieni pakkaus riittää noin 40 pesukertaan eli samaan mihin normaali iso 400ml pullo riittäisi. Uskomatonta kyllä, tämä todella oli riittoisa ja kesti todella pitkään. Geeli vaahtoaa täydellisesti ja riittääkin siksi hyvin koko vartalolle. Se ei myöskään kuivata ja tuoksuu niin ihanalle lootuskukalle. Pakkauksessa on kätetty puolet vähemmän muovia ja se on 100% kierrätysmuovia. Toivottavasti tulevaisuudessa ihmiset alkaisivat ostaa näitä vähemmän ympäristöä kuormittavia pikkupulloja, jotka kuitenkin riittävät yhtä pitkäksi aikaa kuin isotkin pakkaukset.





Tämä ihanan tuoksuinen vartalokuorinta sisältää Tahitin monoita sekä hellästi ihoa kuorivia kookospähkinän kuoren rakeita. Tuoksu on taivaallinen ja tuo mieleen tropiikin. Hellävarainen koostumus kuorii kuollutta ihosolukkoa ja koostumus muuttuu iholla öljymäiseksi. Se on helppo huuhdella iholta pois ja kuorinnan jälkeen voit nauttia silkinpehmeästä ihosta ja herkullisesta tuoksusta. Pidän Yves Rocherin tuotteissa erityisesti siitä, että tuoksut ovat hyvin luonnonllisia ja sopivan voimakkaita. Ne eivät ärsytä nenää ja siksi tuotteita on miellyttävä käyttää.





Kuka tykkää mangosta? Tässäpä sulle aivan ihanan autenttisesti mangolle tuoksuva todella kosteuttava käsivoide. Voide imeytyy hetkessä eikä jätä käsiä rasvaiseksi, joten on oiva tuubi vaikka työpisteelle tai käsilaukkuun. Pieni pakkaus mutta riittoisa, sillä jo pieni määrä riittää hyvin kosteuttamaan.





Tässä on mahtava kasvovesi meikin ja lian poistoon kasvoilta aamuin illoin. Koostumus on ihanan kosteuttava eikä iho tunnu yhtään kuivalta tai kiristelevältä puhdistuksen jälkeen vaikkei heti rasvaa sen jälkeen iholle levittäisikään. Nesteessä on ihanan raikas tuoksu, joka tosin ei jää iholle leijumaan, mutta se on havaittavissa puhdistusta tehtäessä. Vie meikin täydellisesti mennessään ja käytänkin tätä usein esim, jos haluan putsata meikkivoiteen iholta ennen treenejä tai työpäivän päätteeksi, mutta en halua varsinaisesti suorittaa kasvojen pesua.


Tämä on mun kestosuosikki ja ties monesko tuubi mulla on tätä jo menossa. Aivan ihanan kosteuttava mutta tehokas tuote. Geelimäinen koostumus ei kuitenkaan lainkaan kuivata ja geeli tuntuu iholla viilentävältä, mikä on aivan mahtava ominaisuus illalla pitkän päivän päätteeksi. Raikas tuoksu on plussaa ja egopakkaus sisältää 25% vähemmän muovia normaaleihin putkiloihin verrattuna. 


Siinäpä mun suosikit. Oliko joukossa tuttuja tuotteita ja onko Yves Rocher ylipäänsä sulle mieluinen brändi? Tiestikö muuten, että Yvesillä on vuoden 2020 joulukalenteri myynnissä ja sitä myydään jo vinhaa vauhtia. Tein unboxauksesta Youtubeen videon, joten jos haluat kurkata mitä sisältä löytyy niin klikkaa tänne. Kalenterin hinta on 49,90€ ja sen arvoksi luvataan 134€. Jos tilaaminen kiinnostaa niin klikkaa tänne*.
4 kommenttia on "Yves Rocher suosikit kautta aikojen ja uudet tuttavuudet"
  1. Hydra Vegetal sarjan misellivesi on paras miselli mitä olen ikinä kokeillut! Aivan ihana mutta pullo loppui turhan sutjakasti :D aion tilata sitä lisää ja esim. suihkugeelejä tarttuu aina mukaan, samaten Monoi kuorinta olis ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, musta taas tuntuu että on tosi riittoisa, mutta käytänkin tässä rinnalla paljon myös muita tuotteita :D
      Mäkin tilaan usein ison satsin kerralla ja Yvesillä on aina niitä huikeita kamppiksia kun saa myös jotain kaupanpäällisiä niin uutta testailtavaa.

      Poista
  2. Miun makuun (tuntuu siltä), että Yvesinkin hinnat ovat nousseet. Mikä nyt ei sinällään yllätä, kun on ihan normaalia joka paikassa :D

    Omia suosikkeja on vanulaput, joita käytän pelkästään lakkausten poistoon. Mango & korianteri -sarja aiheutti pettymyksen, olisipa pelkkää mangoa!

    Valitettavasti enemmän kyllä huteja sattunut omalle kohdalle heidän tuotteistaan kuin hittejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä tuossa mango&korianteri sarjassa ei ollut kiva? Kiinnostaa siis ihan vaan tietää :) Mä en nimittäin haista siitä käsivoiteesta mitään muuta kuin ihanan makean mangon ja se voide on kyllä mulle aivan täydellinen <3

      Harmi, että sulla on ollut huonoja kokemuksia. Jotkut tuotteet ei mullekaan ole sopineet, mutta päällisin puolin olen kyllä tykännyt tosi paljon.

      Poista