sunnuntai 11. lokakuuta 2020

Elokuun kosmetiikkaroskat

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Myönnän, että nyt on roskapostaus odotuttanut itseään aika kauan. Syyskuussakin tuli jo uusi kasa, mutta se käsitellään alta pois ihan lähipäivinä niin ei tarvitse kovin kauaa odotella. Roskapostauksista kirjoittaminen on itselle kovin työlästä, koska loppuneita/poisheitettäviä tuotteita on aina yllättävän paljon ja niistä kirjoittaminen vie moninkertaisesti aikaa normaalipostauksiin verrattuna. Toisaalta tykkään näiden postausten tekemisestä ihan hirveästi, koska tykkään sanoa rehellisesti mielipiteen tuotteista, mikä toimi mikä ei. 

Joulukalenterikausi on jälleen kuumimmillaan ja osa kalentereista jo loppuunmyyty. Ilahduttavasti olen huomannut, että omista varastoista on hyvää vauhtia huvennut viime talven joulukalentereista saamiani tuotteista ja tässäkin postauksessa mukana muutamia. Elokuun roskissa nähdään myös muutama täysin floppituote, joka päätyy roskiin lähes käyttämättömänä. Lähden kurkkailemaan.




Organic shop Natural hair mask coconut & shea*

Tosi hyvä hiusnaamio, kosteutti ja siloitti. Mun omat kuivankarheat hiukset oli tämän naamion käytön jälkeen liukkaat ja helposti kammattavat. Pieni miinus epäkätevästä pakkauksesta, sillä pakkauksen ohut muovi ei tahtonut pysyä täysin muodossaan jolloin kannen sulkeminen toisella kädellä oli hieman vaikeaa. Voisin ostaa uudelleen ja varmasti ostankin, koska tuote on edullinen.
Jatkoon!

Saatavuus: Oletkaunis* (4,50€), House of organic* (3,90€), Biodelly* (4,30€) ja Ruohonjuuri (3,99€)


Cantu coconut oil shine & hold mist

Ostin tämän Cantun hoitosuihkeen ihan huvikseen kokeeksi ja tykästyinkin aivan valtavasti. Kookosöljyä sisältävä hoitosuihke kosteutti ja teki luonnonkiharoille hyvää. Se myös auttoi setvimään takut ja antoi kiiltoa, joten toimi niin kuin pitkin. Tuotteesta teki aivan mahtavan sen vastustamaton pina coladan tuoksu, joka jäi hiuksiin leijumaan vielä pitkän aikaa suihkuttelun jälkeen. Iso pullo on ihan mahdottoman riittoisa.
Jatkoon!

Saatavuus: Cocopanda* (14,30€), Lookfantastic* (6,90€) ja Lyko* (11,50€)


Elemis Superfood Cica calm cleansing foam

Tämä puteeli taisi tulla Boxycharmin mukana ja olin tästä aluksi valtavan innoissani, koska tykkään Elemiksestä brändinä ja lisäksi vaahtopursarit on mun suosikkeja. Petyin kylläkin pahasti. En pitänyt tuotteen yrttimäisestä tuoksusta. Vaahto oli kyllä ihanan pehmeää ja se ei kuivattanut ihoa. Koostumus muuttui parin viikon käytön jälkeen oudoksi, sillä pullosta ei tullut enää ulos vaahtoa vaan koostumus oli limaista. En halunnut käyttää tätä enää, joten menee puolitäytenä roskiin.
Ei jatkoon.


Rituals Ritual of ayurveda nurturing shower oil

Rituals on yksi suosikkibrändeistäni, joten odotukset oli kovat. Tässä suihkuöljyssä oli aivan ihana tuoksu. Yksi parhaimmista heti Sakura sarjan jälkeen, sanoisin. Öljy oli öljymäistä, mutta yllättäen se hiukan vaahtosi veden vaikutuksesta, mikä teki pesusta helppoa. Ja tämähän on talvella kuivaihoisille oikein unelma tuote, sillä öljy kosteuttaa ja pehmittää. 
Jatkoon!

Saatavuus: Rituals (9,50€), Lookfantastic* (norm 9,95€, alekoodilla GA20 vuoden loppuun -22% eli hintaa jää 7,76€), Bangerhead* (9,90€) ja Eleven* (8,50€)





Sunkissed Express 1 hour tan*

Yksi parhaimmista testaamistani itseruskettavista. Tuote tulee pullosta ulos vaahtona, joka on levityshanskalla todella helppo levittää tasaisesti. Tuoksu hyvä hiukan kookoksinen. Väri pysyy kauniin lähes viikon. Tämä antaa pikarusketuksen jopa tunnissa, mutta pidempään pitämällä väri syvenee. Kannattaa käydä myös lukemassa aikaisempi postaus tuotteesta täällä.
Jatkoon!

Saatavuus: Sokos (8,90€)


IN17 Deep effect ac cream*

Tämä Suomessa valmistettu atselaiinihappoa ja A-vitamiinia sisältävä kasvovoide kuulosti teoriassa hyvältä, sillä se on tarkoitettu tukkeutuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Tämän kanssa ei kuitenkaan ystävystytty sitten alkuunkaan, koska en saanut voidetta imeytymään ihoon millään konstilla. Ihan kuin olisi hieronut laastia tiiliseinään. Valkoinen voide pyöri vain iholla ja lopulta jouduin pyyhkimään sen pois paperilla. Tämä menee roskiin käyttämättömänä.
Ei jatkoon.


Soaphoria Chillophoria kasvonaamio*

Raikkaan minttuisen tuoksuva virkistävä ja puhdistava kasvonaamio oli todella iloinen yllätys. Naamio on hyvin jankkia, joten sen levittäminen on ainoastaan hieman haasteellista. Lisäksi se sisältää pieniä vihreitä kasvin palasia ja on väriltään muutenkin vihreää, joten pois pesun yhteydesäs lavuaari ei enää imartele, mutta muuten tämä tuote oli mahtava. Viilentää ja raikastaa kasvot. Pois pesun jälkeen iho tuntuu ihanan hengittävältä. Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Jatkoon!

Saatavuus: Soaphoria


Acure Brightening facial scrub

Tämä kasvokuorinta sisälsi merilevää ja mahdollisesti jotain muitakin merellisiä yhdisteitä, sillä tuoksu oli hyvin leväinen ja rehellisesti sanottuna ällöttävä. Koostumukseltaan kuorinta oli vihreää litkua, jossa oli seassa rakeita, joten ei kovin houkutteleva sekään. 
Ei jatkoon.




L'oreal Paris True match super blendable foundation

Uusi suosikkimeikkivoide on löytynyt! Tämä true match meikkivoide on nimensä mukaisesti täydellinen true match. Nestemäinen koostumus levittyy tosi helposti ja sävyjä löytyy niin paljon, että oikean sävyn omalle iholle löytää varmasti. Meikkivoide on kosteuttava, joten sopii erityisesti kuivaihoisille. Antaa melko peittävän lopputuloksen. Sävy hapettuu hiukan iholla, joten kannattaa valita sävy, joka on astetta vaaleampi kuin oma iho. Edullinen markettimeikkivoide, todellinen helmi!
Jatkoon!

Saatavuus: Lyko* (norm. 16,50€ nyt alessa13,20€), Kicks* (norm. 15,90€ nyt alessa 12,72€), Cocopanda* (norm.15,50 nyt alessa 11,30€) ja Eleven* (15,50€)


Laritzy cosmetics huulikiilto sävyssä vibe

Tämä tuli viime vuoden joulukalenterista ja harmillisesti loppui nyt. Ihanan samettinen koostumus tässä huulikiillossa, joka antaa huulille kauniin nuden sävyn. Tuoksui kookokselta ja kosteutti sekä pehmitti. Käytin usein vähän huulirasvan tapaan.
Jatkoon"


Commedeux huuliöljy sävyssä red

Ihana huuliöljy, joka tuli käytettyä ihan ennätysnopeasti. Kiva kosteuttava ja hoitava koostumus. Ei tahmaa huulia ja pysyy hyvin pitkään. Ei kylläkään mielestäni anna huulille mitään värisävyä, vaikka tämän pitäisi olla punainen.
Jatkoon!


Makethemake Vitamin B brow/eye marker*

Super hyvä kulmakynä, joka on vielä vedenkestävä! Sopii myös silmien rajaukseen. Sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa panthenolia. Kynän toisesta päästä löytyy harja ja kynä on ulos kierrettävä eli teroitinta ei tarvita. Sävy light brown oli loistava vaalean harmahtavan ruskea. Aikaisempi postaus lyötyy täältä.
Jatkoon!

Saatavuus: Skincity* (12€)


Weleda Everon huulirasva*

Yksi surkeimmista huulirasvoista ikinä. Rasva oli niin kovaa, ettei siitä voimallakaan hieromalla tuntunut tarttuvan huuliin mitään. Inhottava koostumus, lensi roskiin puoliksi käytettynä.
Ei jatkoon.





Four reasons Silky moisture conditioner*

Ihana kuiville hiuksille tarkoitettu kosteuttava Silky moisture sarja teki vaikutuksen. Antoi eloa ja kiiltoa ja kosteuttavan vaikutuksen tunsi heti jo suihkussa. Ei ollut hiukset yhtään pörröisinä tai takkuisina. Aikaisempi postaus löytyy täältä.
Jatkoon!


Kicks Water lily shower mousse

Aivan ihanan tuoksuinen ja kiva vaahtoava koostumus tässä suihkuvaahdossa. Harmillisesti Kicks lopetti oman kosmetiikkasarjansa myynnin eikä tätä taida enää saada mistään. Toivottavasti Kicks sarja tulisi vielä joskus myyntiin, koska heillä oli monia loistavia tuotteita!
Jatkoon!


Clarins After sun shower gel*

Pidin tästä tuotteesta aluksi, mutta tuoksu alkoi melko pian tökkimään ja pullo pyörikin siitä syystä pitkään suihkun hyllyllä. Tuoksu oli minusta hiukan aikuiselle naiselle tarkoitettu ja jopa hivenen tunkkainen. Koostumus oli myös jankkia geeliä, jota sai oikein urakalla puristaa purkista ulos.
Ei jatkoon.





Gunry Tropic vibes coconut & lime

Ihan perus Prismasta ostettu käsisaippua, jossa hyvin hyvin mieto tuoksu. Tuoksu tuntui katoavan alun käytön jälkeen kokonaan. Liekö nenä tottunut. Kiva koostumus, ei kuivata.
Jatkoon!


Alamuti Organic coconut soap bar

Petyin hiukan ettei tässä palasaippuassa ollut mitään tuoksua. Olisin nimittäin olettanut nimen perusteella tämän tuoksuvan kookokselta. Koostumus oli melko pehmeää ja siksi pienikin määrä vettä saippuatelineessä sulatti koostumusta ja saippua hupeni ihan vauhdilla.
Ei jatkoon.


Tiama cosmesi bio Deo roll on melagrana

Aivan surkea deodorantti. Luonnonmukainen ja biohajoava ja mitä kaikkea, mutta ei pitänyt mitään hajuja poissa. En viitsinyt käyttää edes loppuun.
Ei jatkoon.


Starskin vip Illuminating luxury bio-cellulose face mask

Hyvä perus kasvonaamio, jossa paljon seerumia. Imeytyi hyvin ja kosteutti. 
Jatkoon!


Ladyskin Icing gel bar

Olisin nimen perusteella kuvitellut tämän tuoksuvan vesipelonille, mutta tämä geelimäinen koostumus olikin täysin tuoksuton. Kuitenkin ihana nopeasti imeytyvä ja kosteuttava geeli, jota käytin seerumin tavoin ennen kasvovoidetta.
Jatkoon!





It cosmetics Confidence in a cleanser

Tykkään monista It cosmeticsin tuotteista aivan valtavasti. Tästä geeliputsarista en oikein osaa sanoa. Tuotteessa oli joksenkin hassu haju, mikä ei itseäni niin miellyttänyt, vaikka muuten tuote oli hyvä eikä kuivattanut liikaa, vaikkakin hiukan pintakuivuutta pesun jälkeen tuntui. Korkki oli hiukan rikki ja siksi vuosi reunoille. On kuitenkin parempiakin putsareita.
Ei jatkoon.


Dermosil aloe gel*

Aloe vera geeliä kuluu kesällä valtavasti, koska se on niin loistava kuivalle iholle, auringon polttamalle iholle ja kutiaviin itikan puremiin. Yleensä aloe geelit imeytyvät ihoon nopeasti, mutta tämä geeli ei imeytynyt kyllä sinne päinkään. Se pysyi märkänä länttinä iholla pitkään ja monta kertaa tuli tuhrittua sohva tai vaatteet, kun uhodin ettei geeli vieläkään ollut kuivunut.
Ei jatkoon.


Rituals Rituals of karma 24h anti-perspirant spray

Vaikka Rituals tuoksuista yleensä pidänkin niin tässä deodorantissa oli makuuni turhan voimakas tuoksu. Varsinkin spray muodossa tuoksu jäi pitkäksi aikaa huoneeseen leijumaan ja ärsytti jopa välillä nenää. Piti kuitenkin hyvin hajut poissa koko päivän rankastakin urheilusuorituksesta huolimatta, Jos voimakas parfyymisyys ei haittaa niin sanoisin jatkoon, mutta itselle tuoksu oli liian voimakas.
Ei jatkoon.




Pulpe de vie Like a diamond kasvoseerumi*

Heleyttävä ja kirkastava C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi oli aivan ihana. Sen hedelmäinen tuoksu oli nautinnollinen ja seerumi imeytyi välittömästi ihoon. Sisälsi pieniä kimaltavia hippuja, jotka eivät kuitenkaan jääneet iholle. Heleytti ja sopii käytettäväksi aamuin illoin.
Jatkoon!

Saatavuus: Ruohonjuuri (16,75€), Sokos (18,90€), Oletkaunis* (15,90€) ja Biodelly (18,90€)


Skin Treat Hydra infused face elixir*

Tähän tuotteeseen mulla oli viha-rakkaus suhde. Seerumi oli hyvinkin kosteuttava, mutta iholle kuivuessa se mureni ja koko naama oli täynnä pientä kuivunutta purua. Meikin alla tätä ei missään nimessä voinut käyttää, sillä se tuhosi koko meikin. Käytin tämän pois yöseerumina, mutta se ei poistanut sitä tosi asiaa, että kasvoilla oli aamulla kauttaaltaan kuivunutta seerumiputua...
Ei jatkoon.


Sonage Patagonia berry stem cell mask

Ihana sininen ja mustikoilta tuoksuva kasvonaamio. Aktivoivia ainesosia ja saikin suunympärysihon punoittelemaan. Muualla kasvoilla toimi hyvin ja virkisti.
Jatkoon!


Bio2you eye contour seabuckthorn cream*

Aivan loistava silmänympärysvoide, joka pehmittää ja kosteuttaa sekä hoitaa. Itselläni auttoi hoitamaan kuivat ja hilseilevät silmäkulmat kuntoon. Voidemainen koostumus, mutta imeytyy saman tien!
Jatkoon!

Saatavuus: Life (norm 26,90€ nyt tarjouksessa 20,90€)


Holland&Barrett Vitamin c + hyaluronic acid serum

Ihana kosteuttava hyaluronihappo seerumi. Koostumus oli hyaluronihapolle tyypilliseen tapaan limaista, mutta imeytyi hyvin ja pystyi jopa kerrostelemaan helposti. Ei tuoksua ja nopea imeytyvyys.
Jatkoon!


Siinäpä oli taas komea kattaus loppuneita! Monia aivan loistavia tuotteita loppui taas. Se on aina harmi, mutta toisaalta näiden loppuneiden myötä kaappiin vapautuu tilaa aina uusille testattavilla. 

Löytyikö sinulle tuttuja tuotteita?
8 kommenttia on "Elokuun kosmetiikkaroskat"
  1. Kicksin oma tuotesarja palasi itseasiassa myyntiin, nimellä BeautyAct by Kicks. Mutta ainakaan tällä hetkellä ei ole pikaselauksella suihkutuotteita :) Saa nähdä tuleeko ja millä hinnalla.

    Miulta loppuu kohta Kypriksen seerumi, joka tuli tänä vuonna Boxycharmista se on ollut niin hyvä! On kyllä sen verran hintava tuote, että ei tule kyllä ostettua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsos vaan, niinpä olikin tullut myyntiin tuo uusi sarja. Tosin pikaisella vilkaisulla tuotteet näyttävät muuttuneen eikä ainakaan omia vanhoja Kicks suosikkeja ole noissa uudistuneissa valikoimissa saatavilla, harmi :(

      Kiva kuulla että seerumi oli hyvä. Mulla se vielä odottelee käyttöön ottoa :)

      Poista
  2. Mun on tehnyt mieli kokeilla tota it:n putsaria, mutta into kyllä laski vähän. Merkillä on useampia kivoja tuotteita, niin aattelin, että tuokin olisi hyvä. Tykkään juuri tästä syystä lukea näistä loppuneista, koska näissä saa nopeasti hyviä ideoita tai sitten voi vastaavasti säästää rahansa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä syystä mäkin tykkään lukea näitä loppuneita. Saa inspiraatiota ja tietää mitä ei ainakaan lähde ostamaan. It cosmeticsillä on kyllä monia tosi hyviä tuotteita ja varmasti tuo putsarikin voi jollekin sopia. Olen itse kuitenkin käyttänyt paljon parempiakin putsareita ja paljon edullisemmin, joten joo, en lähtis itse uudelleen ostamaan.

      Poista
  3. Mulla oli joskus sunkissedilta gradual tanning enkä tykännyt kun oli niin tönkköä ja paksua rasvaa. Mahdotonta levittää.

    True Match meikkivoide ei kyllä mielestäni kosteuta ollenkaan, se on kuivakkaa ja levittyy laajalle alueelle, kotiin vielä tuosta lykon adlinkistä tarkistaa mitä tuotekuvaus sanoo mutta linkki ei vie tuotesivulle.

    Tuo Kicksin oma vaahtosaippua ihana, ostin juuri sitä poistomyynnistä yhden pullon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla oli ilmeisesti siis tuo sunkissed voidemainen itseruskettava? Mulla oli tuo vaahto ja se oli kyllä helppo ja hyvä levittää.

      Oho okei no harmi kuulla ettei sulla toiminut tuo meikkivoide. Minusta se on ollut hyvä ja ajattelin ostaa uudenkin kun se on varsin edullinen laatuun nähden. (Linkki korjattu, kiitos huomiosta)

      Poista
  4. Clarinsin After Sunissa on kyllä todella voimakas tuoksu, se olisi muuten kiva, mut tuoksu oli mullekin liikaa oikeastaan ihan heti. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aluksi sinnittelin tuosun kanssa, mutta mitä enemmän tuotetta käytti niin sitä enemmän se tuoksukin alkoi etoamaan :O

      Poista