sunnuntai 4. lokakuuta 2020

Glossybox lokakuu 2020

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä




Lokakuu toi postin mukana taianomaisen Glossyboxin. En voinut kuin henkäistä ihastuksesta, nähdessäni miten upeasti kuvitettuun laatikkoon oli tämän kuukauden tuotteet pakattu. Boksista on muuten liikkeellä kaksi kuvitusta, tämä violetti sekä tumman sininen. Sisältö pitäisi olla molemmissa bokseissa sama. Lokakuu on taianomainen kuukausi Glossyllä myös toisesta syystä. Muutamiin kuukauden bokseihin on nimittäin piilotettu Golden ticket, jolla kaksi henkilöä pääsee ilmaiseksi leffaan katsomaan tämän talven ensi-illan eli Wonder woman elokuvan. Aika jännittävää, eikö! Omalle kohdalleni ei golden ticket osunut, mutta boksin sisältö oli muuten kyllä aivan huikea ja yksi lemppareistani ikinä!





Tämä tuote boksissa aiheutti eniten hämmennystä. Tuote kortin mukaan boksissa olisi pitänyt olla upea The Beauty crop merkkinen poskipuna duo. Sen sijaan minun boksissani olikin poskipuna, mutta aivan eri brändiltä ja aivan eri näköinen kuin kaikissa mainoskuvissa. Ei se sinänsä haittaa, sillä saamani poskipuna on todella kauniin sävyinen ja tuoksuu ihan ruusulta. Pakkaus on vähän epäkäytännöllinen, sillä tykkään itse enemmän niistä auki-kiinni napsautettavista pakkauksista kuin kierrekorkista, mutta pieni miinus tämä vain on. 




Luxien siveltimet on aivan ihania! Olikin kiva yllätys löytää boksin väriteemaan mätsäävä vaalean violetti Luxie small duo fibre brush. Sivellintä voi käyttää niin voide- kuin puuterituotteiden levitykseen. Omaan makuuni harjakset ovat kuitenkin liian pehmeitä meikkipohjan luomiseen, joten itse käyttäisin tätä ennemmin poskipuna tai highlighter siveltimenä.





Boksin yksi kiinnostavimmista tuotteista oli Bellapierre cosmetics peitevoidepaletti, joka sisältää kolme eri sävyä. Vihreä sävy sopii punaisuuden peittämiseen, keltaiset sävy häivyttävät sinisen ja violetin sävyjä eli esimerkiksi tummia silmänalusia. Tuote oli luonnollisesti täysikokoinen ja olen itse tykännyt Bellapierren tuotteista tosi paljon, joten tämä oli kiva tuote. Paletin arvo 25€.




Sattuipa sopivasti. Nimittäin juuri kun vanha silmämeikinpoistoaine alkoi vedellä viimeisiään, niin sain boksista uuden kiinnostavan meikinpoistoaineen. Kueshi facial make up remover on kaksifaasinen hellävarainen silmämeikinpoistoaine, jolla lähtee myös vedenkestävä meikki. Kiinnostava testata uutta, varsinkin kun olen niin jumittunut omaan Yves Rocherin lemppari meikinpoistoaineeseen. Pullo tuli täysikokoisena.




Ihanaa, että myös huulia hellitään. Steve Laurant Orchid lip oil on super söpö pakkaus ja öljy tuoksuu ihan vaniljaisen kookoksiselta. Mikä parasta, koostumus on super kosteuttava, mutta ei tahmaa tai jätä huulia liian öljyisiksi. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai yhdessä huulimeikin kanssa. Tällä tuotteella on myös arvoa kerrakseen, sillä huuliöljyn arvo on 16,90€.



Olin aivan ihana availla tätä lokakuun boksia, joka todellakin yllätti sekä kauniilla laatikolla että vielä paremmalla sisuksella. Pidin myös siitä, että nyt oli väriteemaa mietitty ja boksin sisältö oli hillityn harmoninen. Pienetkin yksityiskohdat usein merkitsevät ja itselle jäi tästä boksista todella hyvä fiilis. 

Glossybox on kauneusboksimarkkinoiden yksi edullisimpia bokseja, sillä hintaa jää yksittäiselle boksille kuukaudessa 17,99€ (hinta laskee mitä pidemmäksi aikaa tilauksen ottaa). Alekoodilla ANSKU30 saatte ensimmäisestä boksista -30% alennuksen, joten koodi kannattaa ehdottomasti käyttää. Tilaamaan pääset tästä*. Muistutan myös, että Glossybox joulukalenteri kannattaa tilata vielä, kun kalentereita riittää. Omani tilasin viikko sitten ja odottelen jo jännityksellä, koska postitus alkaa. Joulukalenterin tilaukseen pääset tästä*. 


Pidittekö lokakuun boksin teemasta ja sisällöstä?
6 kommenttia on "Glossybox lokakuu 2020"
  1. Teema on ihana, mutta sisältö ei olisi mulle tässä kuussa ollut paras mahdollinen. Luxien siveltimet on tosi hyviä ja toi on hurjan kaunis, mutta multa löytyy jo nyt ainakin pari tollasta duo fibre sivellintä, joita en pahemmin käytä, eli toikin olisi varmasti jäänyt vain meikkipöydälle pyörimään. Silmämeikinpoistoainetta olisin mieluusti testannut, mutta mun silmät ei kestä oikein mitään putsareita niin pelkään, etten olisi saanut totakaan käytettyä :D Periaatteessa tässä oli tosi kiva sisältö, mutta ei just mulle paras mahdollinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei tuolle siveltimelle ole käyttöä, mutta Luxien siveltimet muuten on kyllä huippuja. Itse rakastuin tuohon huuliöljyyn, se on aivan täydellinen ja tuoksuukin hyvältä.

      Poista
  2. Ihana sisältö! Todella kaunis ja väritykset mietitty nappiin. Huulijutusta, bellapierrestä ja Luxiesta olisin tykännyt eniten, muutkin menettelisi :) Ehkä paras sisältö tähän asti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Bellapierren palettia testasin itse asiassa juuri tänään ja se toimi tosi hyvin. Yllätyin, koska odotukset sen suhteen ei olleet niin korkealla, mutta taidankin jättää ihan omaan käyttöön. Hyvä peittävyys siinä <3 Ja huuliöljy on aivan täydellinen!
      Minusta tämä oli yksi parhaimmista Glossyboxeista <3

      Poista
  3. Kiva sisältö, mutta tuo märkäpaletti olisi jäänyt käyttämättä. Koen että noi on ollut teinivuosien villitys enkä enää halua alkaa noilla sotkemaan ja tekemään paksua meikkipohjaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuo paletti oli tosi hyvä. Juuri tänään testasin ja peittokyky oli erinomainen. Käy ihan peitevoiteesta silmänalusille ja vaikka koko kasvoille :)

      Poista