perjantai 30. lokakuuta 2020

Helppo halloween klovni meikki ja Lookfantastic alekoodi

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Halloween on meikkauksen suhteen mun lemppari vuoden aika ihan kirkkaasti. Silloin saa todella päästää luovuutensa valloilleen ja tehdä näyttäviä, vähän hullunkurisiakin meikkejä, mitä ei normaalisti ehkä lähtisi tekemään. Halloween meikki on mulle jokavuotinen perinne ja jokaisena vuotena olen yrittänyt myös tehdä ihan erilaisen meikin ja päästää mielikuvituksen oikein valloilleen. Olen kuitenkin huomannut, että joku vetää aina klovni meikkeihin, koska pari vuotta sitten esiinnyin halloween bileissä It-klovnina ja tänä vuonna tuli vähän eri tyylinen karmiva pelle look. Erona tietysti se, että tänä vuonna ei ole halloween bileitä vaan istutaan kotona neljän seinän sisällä eristyksissä. Mutta mikäänhän ei estä fiilistelemästä halloweenia kotona yksinkin. Joten rohkeasti vain meikit huomenna naamaan!





Lookfantastic yllätti minut halloween aiheisella pr-paketilla, jossa oli kaikkea ihanaa halloween meikin tekoon. Toteutin klovni meikin siis pelkästään käyttämällä tämän setin meikkituotteita, valkoista kasvomaalia lukuunottamatta. Klovni meikki on myös erittäin helppo tehdä, joten siitä suoriutuu ihan kuka vain. Tärkeintä on tehdä skarpit rajaukset silmiin ja huulien ympärille. Sillä pääsee jo pitkälle.




Meikkilähetyksessä oli mukana vaikka mitä ihania tuotteita. Hetken aikaa inspiraatiota netistä selatessani halusin tehdä klovni meikin, jossa on käytetty värejä ja glitteriä. Glitterit inspiroi minua ihan valtavasti ja jos vain on tilaisuus, niin meikki sisältää aina glitteriä. Kuinkas muutenkaan. 
Tämän lähetyksen tuotteet kuuluvat muuten kaikki Lookfantasticin suureen halloween kamppikseen, jossa on meikkejä, ihonhoitoa ja vaikka mitä ihanaa hurjilla alehinnoilla. Koko lista alekamppiksen tuotteista löytyy täältä*. Suosittelen kurkkaamaan, koska alessa on mm. Urban Decayn meikkejä, Real Techniquen siveltimiä ja monia muita huikeita brändejä kuten Elemis, Illamasqua ja Nyx. Mulla on teille myös uniikki alekoodilla eli koodilla GLITTERIHALLOWEEN saatte 31.10.2020 loppuun mennessä tehdyistä ostoksista -22% alennuksen halloween kamppikseen kuuluvista tuotteista. Nyt kannattaa hyödyntää!




Halloween meikissä käytin mm. tätä Sleek makeup High flyer palettia ja etenkin sen sinisiä sävyjä toisen silmän tekemisessä. Värit oli pigmenttisiä ja helposti työstettävissä. Sleek makeup on muuten super edullinen brändi, jolta lähtee luomiväripalettejakin 10 euron hintaan! Ihan tutustumisen arvoinen brändi ja tämän kokeilun perusteella uskalla kyllä suositella. Kaikki halloween kamppikseen kuuluvat Sleek makeup meikit löytyy täältä*.




Lime Crime on ollut meikkibrändi, jota olen himoitellut testata jo vuosien ajan. Nyt sain kauniin nestemäisen mattahuulipunan sävyssä spiced pumpkin. Se on metallinen oranssi sävy, joka pysyy huulilla syömiset ja juomiset. Tämä on upea sävy syksyyn, mutta miksei muinakin vuodenaikoina. Rakastuin!

Klovnin silmien rajaukset luonnistui erinomaisesti Eyeko Skinny liquid eyelinerilla, jossa oli terävä kärki ja paksumpi tyviosa. Mustetta tuli kynästä niin hyvin, ettei sitä tarvinnut ravistella tai muutenkaan nähdä vaivaa. Tosi hyvä lineri siis, vaikka mulla on itsellä niin paljon huonoja kokemuksia linereista, jotka kuivuu heti ja kynän pää hapsottaa tai ei tee tarkkaa jälkeä.

Urban Decayn meikinkiinnityssuihkeet on legendaarisia ja olinkin innoissani päästessäni testaamaan brändiltä uutta meikinkiinnityssuihketta. Tämä de-slick oil control suihke on tarkoitettu erityisesti rasvoittuvalle iholle ja se pitää ihon pinnan mattaisena ja kiiltelyn kurissa. Sumu on hienojakoista ja toimii kaikin puolin.




Nyxin glitteri primeri on ihan ehdoton, jos haluaa meikkiin kiinnittää mitään irtoglittereitä. Myös vaseliini toimii, mutta en itse tykkää siitä, miten vaseliini pehmenee ja sulaa iholla. Siksi suosin itse näitä erillisiä glitter primereita. Nyxin irtoglitterit oli luomillä myös aika mageat ja glittereillä todellakin saa lisää näyttävyyttä silmiin. Kannattaa ihan rohkeasti kokeilla lisätä joskus näyttävät glitterit vaikka ihan arkimeikkiin, juhlameikistä puhumattakaan.





Tämä Illamasquan Elemental artistry palette oli ihan uskomattoman kaunis pakkaukseltaan. Nahkaa muistuttava kansi on erilainen ja yleellinen. Sisällä olevat lukuisat mattasävyt ovat super pigmenttisiä ja paletin sävymaailma onkin murrettuja ruskean ja oranssin sävyjä muutamalla mauvella ja harmaalla sekä mustalla. Käytin meikissä mattaista mustaa sekä oranssinpunaista sävyä. Kaunis ja monipuolinen mattapaletti, jonka tueksi voi sitten käyttää erikseen shimmereitä ja glittereitä, jos sellaisia meikkiin kaipailee. Paletti löytyy myynnissä täällä* ja on nyt edullisemmin tarjouksessa.





Näillä kuvilla toivottelen teille karmivan hauskaa halloweenia koronasta huolimatta! Mikäli juhlitte, pitäkää turvavälit. 

Olisi muuten myös hauska kuulla, mihin halloween lookiin te yleensä turvaudutte?


6 kommenttia on "Helppo halloween klovni meikki ja Lookfantastic alekoodi"
  1. En halua mitään pelottavaa, joku iloinen kurpitsa tai haamu naamaan mutta ei luurankoja tms, mistä lie johtuu.... ja kynttilät sytytän koska pyhäpäivä 💜

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ymmärrän ihan täysin. Monet pelkää esim just pellejä ja voi tuntea olonsa tosi epämukavaksi halloweenina jos näkee pellenaamoja. Onneksi halloweenina voi pukeutua melkein ihan mihin tahansa söpöstä pupu-lookista pelottavaankin halloween asuun :)

      Poista
  2. Hurja meikki, kun huuletkin on rajattu!

    VastaaPoista