torstai 1. lokakuuta 2020

Ipsy plus syyskuu 2020

 



Ipsy plus oli pitkään mun ykkös kauneusboksini ja odotin boksin saapumista joka kuukausi malttamattomana. Jossain vaiheessa keväällä kelkka kuitenkin kääntyi ja boksien taso laski ja laski vain. Taso on taas jonkin verran parantunut, mutta Ipsy ei jotenkin enää onnistu sykähdyttämään samalla tavalla kuin ennen. Viimeinen niitti olikin kesällä sattunut kömmähdys, jossa ostamani extra tuotteet olivat päässeet loppumaan vaikka olin tuotteista vielä erikseen maksanut. Ipsyjen sisällöistä on myös tullut jotenkin ennustettavia. Kauneusboksilta nimenomaan kaipaan sitä yllätyksellisyyttä, kiinnostavia brändejä ja joka kuukausi vaihtuvia tuotteita. Yllätyksettömyydestä kertonee ehkä se, että sain elokuun Ipsyssä samalta brändiltä sivellinsetin kuin nyt syyskuussakin, mutta hiukan eri siveltimillä. Siveltimissä ei ole vikaa, mutta toivoisin silti vähän enemmän varatiaatiota ja vaihtuvuutta boksiin. 

Niin surulliselta kuin tuntuukin, päätin raskain mielin pistää Ipsy plussan nyt tauolle. Tilauksesta pystyy hyppäämään yli kuukausi ja palaamaan taas tilaajaksi. Päätin nyt aluksi tehdä niin eli seuraan tulevina kuukausina spoilereita hyvin tarkkaan ja jos sama meno jatkuu keskeytän tilauksen ihan kokonaan. Tällä hetkellä tilaus siis on vain tauolla ja seuraan tilannetta.

Katsotaan kuitenkin tarkemmin syyskuun pussukan tuotteet.





Trestique Color + contour bronzer stick ~ 28$

Trestique on kiinnostava brändi, mutta alan jotenkin itse olla aivan kurkkua myöden täynnä, sillä viime aikoina heidän tuotteitaan on tullut ihan jokaisesta kauneusboksista. Viimeisin huipentuma taisi olla Boxycharm, jossa oli peräti kaksi tuotetta samassa boksissa kyseiseltä brändiltä. Jenkki bokseissa tahtoo vähän olla se ongelma, että kun tietty brändi ostaa näkyvyyttä tai lahjoittaa tuotteitaan boksiin, niin sitten niitä tuotteita tulee seuraavat kuukaudet ihan jokaisesta kauneusboksista. Vaihtelukin virkistäisi.

En myöskään ole turhan innoissani tästä voidemaisesta bronserista, sillä en vieläkään oikein osaa käyttää tällaisia tuotteita. Suosin puuterisia kasvotuotteita ja nämä puikot ja voidemaiset aurinkopuuterit ja poskipunat ei kuulu suosikkeihini. Sävy näyttää puikossa melko tummalta ja ruskealta. En ole vielä iholle testannut, mutta ajattelin kokeilla josko tämä olisi hyvä. Turhan innoissani en tästä kuitenkaan ollut.



Laruce Beauty Essentials brush set ~ 154$

Sain myös syyskuussa Laruce Beautylta viiden siveltimen pakkauksen. Samaiselta bräniltä tuli siveltimiä myös viime kuussa ja hetken aikaa jo luulin, että tulen saamaan saman setin. Onneksi en sentään. Vaikka siveltimistä todella pidänkin, olisi ollut kiva saada tässä kuussa jotain muuta ja vaikka ensi kuussa taas siveltimiä. Larucen siveltimet on todella laadukkaita ja super pehmeitä. Näillä saa meikkaamisen ihan uudelle tasolle, mutta tuo hinta on silti minusta aivan yli kaiken järjen. En ikinä maksaisi viidestä siveltimestä yli 150 dollaria! Sen puolesta siis ehdottoman kiva juttu saada tällaiset huippu laadukkaat siveltimet boksista itselle, vaikkakin veikkaan että hiukan on hinnasta ilmaa tämän brändin kohdalla.




Starskin face masks ~ 17$

Sheet maskit kiinnostaa aina ja niitä saakin ilokseni usein näistä Jenkkibokseista useamman kappaleen testiin. Starskin naamioita tulikin tuossa jokin aika sitten Ipsystä, mutta nyt sain eri setin. Toinen naamioista on kiinteyttävä kasvonaamio, joka boostaa erityisesti ihon elastisuutta. 

Toinen paketti ei ollutkaan naamio vaan C-vitamiinia sisältävä vaahtoava sieni. Mielenkiintoinen tuote enkä ole vastaavaan ennen törmännyt. Pussiin laitetaan vettä hiukan ennen käyttöä, jolloin sieni alkaa vaahdota ja turpoaa. Sitten sienellä käydään kevyesti hieroen kasvot läpi ja se poistaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastaa ihoa. Sienen voi käytön jälkeen kuivata ja jättää odottelemaan seuraavaan kertaan, sillä samalla sienellä saa ainakin 3 käyttökertaa. Tämä oli kiva tuote.





Space case cosmetics Custom eyeshadow palette ~ 32$

Boksista löytyi pieni luomiväripaletti. Pääsääntöisesti olen paleteista aina tosi innoissani, mutta tämä neljän napin paletti jätti jotenkin kylmäksi. Sävyt ovat maanläheisiä, mutta paletissa on vain shimmerisiä sävyjä eikä yhtään mattasävyä. Lisäksi nuo paletin vaaleat sävy on hyvin lähellä toisiaan eikä tätä palettia mielestäni pysty yksistään kovin hyvin meikkeihin käyttämään. Sanoisin jopa, että nuo vaaleat sävyt sopisivat paremmin highlighteriksi. Tämä paletti ei tällä kertaa sykähdyttänyt.




Laura Geller Spackle mist restore with coconut water ~ 32$

Tässä mun boksin suosikki tuote eli kosteuttava kasvovesisuihke, jota voi käyttää myös meikinkiinnityssuihkeena. Suihke sisältää kookosvettä ja probiootteja, jotka häivyttelevät pieniä ilmejuonteita. Olen tykännyt kaikista testaamistani Laura Gellerin tuotteista, joten tästä tuotteesta olinkin oikeasti innoissani. 



Syyskuun pussukka oli viininpunainen vakosamettipussi, joka ei nyt ihan omaan makuunii istunut sekään, mutta tykkään näistä pussukan muodoista paljon enemmän kuin niistä ipsyn vanhoista perinteisistä meikkipusseista. Aikaisempi pussukka onkin jo päässyt käyttöön ja varmasti otan tämänkin, vaikka ulkoasu ei täysin omaa tyyliäni olekaan.

Lokakuun Ipsy mulle ei nyt tosiaan tule ja katson miltä marraskuun spoilerit näyttävät. Se määrittää tilaanko Ipsyä marraskuussakaan. Jos kuitenkin kaikesta edellä kertomastani hehkutuksesta huolimatta kiinnostuit tilaamaan oman Ipsyn niin tilaamaan pääset täältä.

Mitä mieltä olet Ipsy plussasta ja syyskuun boksin sisällöstä?
8 kommenttia on "Ipsy plus syyskuu 2020"
  1. Kirjotin just blogiin postauksen omasta boksistani huomiseksi. Meillä oli lähes kokonaan eri sisältö, ainoastaan tuo luomiväripaletti oli sama. Eipä aiheuttanut täälläkään tämä boksi riemunkiljahduksia, joten toivottavasti lokakuu olisi kivempi. Olen vasta päässyt tähän genreen mukaan, niin mulle monet merkit on ihan uusia ja koko hommassa sellaista uutuudenviehätystä mutta näköjään nämäkin alkaa jossain vaiheessa toistaa itseään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jenkki bokseissa on tosiaan se kiva juttu, että brändit on usein tuntemattomampia tai sellaisia joita ei Suomesta kovin helposti edes saa. Mutta tietty raja näissäkin menee. Kun alkaa liikaa toistumaan niin mulla ainakin menee maku koko boksiin. Toivottavasti jatkossa taas kiinnostavampia kuukausia tulossa :)

      Poista
  2. Tota Trestiqueta nyt tulee näköjään joka tuutista.. Mä en sentään onneksi saa tässä pussukassa mitään heiltä! Brändin tuotteet on hyviä, mutta ne alkaa tosiaan kyllästyttää, kun joka boksista tulee niitä koko ajan. Multa löytyy toi kyseinen sivellinsetti ja oon siitä tykännyt, mutta onpa outoa että heti perään laitetaan samalta brändiltä uusi sivellinsetti sulle :o No toisaalta toi menee varmaan samaan kategoriaan kuin ne kymmenet eyelinerit, mitä bokseihin yhdessä vaiheessa laitettiin aina peräkkäisinä kuukausina :D

    Mullekin Ipsy Plus oli jossain vaiheessa se huippuboksi, jota aina odotti innolla. Nyt on taas Boxycharm kiilannut Ipsyn ohi ihan selkeästi. Saa nähdä laitanko itsekin oman boksini jossain vaiheessa tauolle, odottelen tällä hetkellä pelonsekaisin tuntein mitä valintoja lokakuun Ipsy Plussaan saa tehdä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä se, en tajua miten ne ei voi katsoa sieltä järjestelmästä etteivät samoja merkkejä laittaisi koko ajan samoille ihmisille. Vaihtuvuus on se juttu mun mielestä näissä bokseissa ideana.
      Mä tykkään tällä hetkellä myös Boxycharmista huomattavasti enemmän. Ipsyn taso on laskenut niin paljon, että pohdin ihan laittaisinko koko tilauksen tauolle.

      Poista
  3. Mä tykkäsin kans aluksi Ipsy Plussasta tosi paljon, mutta jotenkin alkuvuodesta alkoi tökkimään se toistuvuus niin keväällä sitten oman tilaukseni lopetin. Itseasiassa mun piti nyt lokakuuksi ottaa taas plussa testiin pitkästä aikaa, kun tykkäsin siitä lokakuun pussidesignista, mutta jostain syystä en saa maksettua tilausta. Laitoin eilen tilauksen menemään ja eilen he myös ihan onnistuneesti veloittivat multa normi-Ipsyn. Tänään on sitten tullut plussasta virheilmoituksia, ettei maksu mene läpi eikä heidän asiakaspalvelustakaan apua ollut, niin päätin sitten antaa koko asian olla :D En käsitä missä vika, kun mitään muutoksia maksutietoihin en ole tehnyt ja tililläkin katetta oli..

    Jotenkin outoa, miten tota Trestiquea tosiaan tulee nyt ihan joka paikasta. Heillä on joitain hyviä tuotteita, mutta jotkut ovat kyllä aivan surkeita.. Näistä kiinnostavin on ehdottomasti tuo Laura Gellerin suihke :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas jännä että sulla on ollut maksujen kanssa ongelmia. Mikähän kumma siinä sitten tökkii... Ja erikoista ettei aspakaan auta. Yleensä he on kyllä avuliaita ja vastaavat nopeasti.

      Mulla on kans osunut muutama tosi hyvä ja tosi huono tuote. Mutta niinhän se on monilla brändeillä. Ei kaikki ole aina niin loistavia :D

      Poista
  4. Saisiko vielä arvostelua oliko siveltimet oikeasti niin hyviä että ne olisivat hintansa värtti :D Ihan naurettavaa..? En ikinä ostaisi noin kalliita siveltimiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siveltimissä ei ole mitään vikaa, yksiä parhaimpia omistamiani siveltimiä itse asiassa. Karva on tosi pehmeää ja työskentely sujuu näillä tosi hyvin. Hinta vaan on kyllä liian suolainen silti vaikka hyviä ovatkin :D

      Poista