tiistai 27. lokakuuta 2020

Nordicfeel kosmetiikkakalenteri 2020 unboxing

 * sisältää mainoslinkkejä



Olen tästä tulevasta joulusta enemmän innoissani kuin koskaan. Monenlaisia suunnitelmia on nimittäin tiedossa, mutta pieni materialismionnellisuus on myös iskenyt, koska tänä jouluna olen panostanut erityisesti joulukalentereihin. Minulla jo useampi kalenteri kotoa löytyykin, mutta viimeisimpänä päätin hankkia itselle luksuksellisen Nordicfeel kosmetiikkakalenterin. Tämä hankinta oli itselle poikkeuksellinen siitä syystä, että en yleensä osta ns. sikaa säkissä. En siis tiennyt etukäteen kalenterin sisällöstä muuta kuin muutaman brändin ja mainoskuvassa olleet seitsemän tuotetta. 

Kalenterin ulkoasu on kaunis ja jouluinen. Tykkään tästä violetti-valkoisesta värimaailmasta ja tuotteet on pakattu pahvisiin luukkuihin. Kalenterin voi siis vallan mainiosti käyttää uudelleen ensi vuonna ja täyttää luukut itse. Tänään unboxaillaan kalenterin sisältö, joten jos haluat välttyä spoilereilta, lopeta lukeminen tähän. Sen verran voin kuitenkin paljastaa, että kalenteri on yksi tämän joulun omista suosikeistani ja sisältö oli aivan huikea!! Kalenteri sisältää tuotteita mm. Hugo Bossilta, Clarinsilta ja Esteé Lauderilta. Kyseessä on siis oikeasti luksus kalenteri, jossa sekä meikkejä että iho- ja hiustenhoito laatumerkeiltä.

Kalenterin hinta on 119,95€ ja arvo 305,50€. Tilaamaan pääset tästä*. 






Totetutetaan unboxaus taas tuttuun tyyliin niin, että luettelen tuotteet ja niiden koot. Lopussa vielä oma arvioni kalenterin sisällöstä. Tuotteet on aikajärjestyksessä.




1. Clarins Wonder perfect mascara 4D 3ml
2. Filorga Optim-eyes 4ml
3. Clinique Fresh presssed daily bosoter with pure vitamin C 10% 8,5ml
4. Babor Hydra plus ampoule





5. Essie apricot oil nail & cuticle oil 5ml
6. Dermalogica calm water gel 10ml
7. Browfood makeup eraser pen 0,5ml
8. Elisabeth Arden White tea parfume 10ml




9. Hugo Boss The scent for her 7,4ml
10. Beherenow sheet mask x2
11. Clarins Instant eye make-up remover 50ml
12. B.tan gradual tan mousse 30ml




13. Xbrow Perfect brow tweezer
14. Maria Åkerberg Eye cream 15ml
15. Nuxe Multi purpose dry oil 10ml
16. L'Occitane Amande Shower oil 75ml




17. Sebastian professional dark hair oil 30ml
18. OPI kynsilakka 
19.Schwarzkopf spray conditioner 50ml
20. Maroccanoil Intense hydrating mask 75ml




21. Lernberger Stafsing dryclean kuivashampoo 80ml
22. Estelle & Thild antioxidant eye cream 15ml
23. Frankbody Original coffee scrub 20g
24. Clinique high impact mascara 3,5ml ja Estee Laurer Pure color envy sculpting lipstick sävyssä Unshakeable




Kalenterin sisältö oli mielestäni aivan huikea! Paljon kiinnostavia ja laadukkaita brändejä ja löysin jo heti monta uutta mielekästä tuotetta, joita ehdin jo pikaisesti testaillakin. Aluksi kalenterin luukuista tuli todella pienikokoisia tuotteita ja ehdin jo hetken pelätä onko koko kalenteri vai minejä, mutta loppua kohden meno vain parantui ja pakkaukset olivat reilun kokoisia. Jouluaaton luukusta paljastui peräti kaksi tuotetta! Toinen oli aivan super kaunis Estee Lauderin huulipuna ihan täysikokoisena. Ja ehdin myös rakastua Hugo Bossin hajuveteen, joka on todella ihanan tuoksuinen hajuvesi. Kiilasi lemppariksi välittömästi. Myös Essien aprikoosilta tuoksuva kynsiöljy on aivan huikea. Ja monta muutakin niin ihanaa tuotetta. Olen aivan liekeissä ja vähän jo harmittelin, kun pakkasin tuotteet takaisin luukkuihin odottelemaan joulua, että vielä yli kuukausi pitää odotella.

Kalenterista ei turhakkeita löytynyt, niin kuin ei tämän hintaluokan kalenterista pitäisikään löytyä. Pinsetit oli ainoa kalenterin tarvike, mutta nekin hyödylliset ja laadukkaille pinseteille on aina tarvetta, joten tulee kyllä itsellä käyttöön. Baborin ampulli tosin tuli vain yhtenä kappaleena ja pakkauksessa luki, että kyseessä näyte eikä myytäväksi tarkoitettu tuote, joten en tällaiselle laske itse ainakaan arvoa. Mielestäni muutamat tuotteet olisivat voineet olla isompia, mutta tästä huolimatta kalenteri lunastaa arvonsa ja tuotteet erittäin hyviä. Itsehän innoistuin valtavasti tuosta makeup eraser kynästä, jolla saa meikkiä tärvelemättä "kumitettua" suttaantuneet ripsivärit tai levinneet rajaukset. Huikeaa, jos toimii niin todellakin ostan täysikokoisena itselle.

Kalenteri tosiaan myynnissä Nordicfeel verkkokaupassa hintaan 119,95€ ja ostoksille pääset tästä*.

10 kommenttia on "Nordicfeel kosmetiikkakalenteri 2020 unboxing "
  1. Hugo Bossin The Scent For Her on mun ehdoton suosikkihajuvesi<3 Tässä oli mun mielestä joitain ihan älyttömän hyviä ja mielenkiintoisia tuotteita, mutta varsinkin ensimmäisistä luukuista löytyi paljon myös sellaisia tuotteita, joista en itse olisi ollut turhan innoissani :) Hyvä kokonaisuus kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin oot tykännyt tuosta hajuvedestä! Mä jo mietin, että taidan pyytää joululahjaksi tuosta sen täyden pullon kun rakastuin tohon heti <3

      Joo, muutamia tuotteita oli munkin mielestä jotka ei niin innostanut, mutta kokonaisuutena hyvä kalenteri ja monta hurjan kiinnostavaa ja arvokastakin tuotetta. Ja brändit mitä kalenteriin on valittu, on minusta onneksi laadukkaita ja lunastavatkin näin hinnan takaisin :)

      Poista
  2. Aika kiva sisältö ja vähän erilainen kuin muissa. Huomasin kalentereita vertaillessani, että tosi monessa on samoja tuotteita, esim. Hudan luomiväripaletti löytyi ties kuinka monesta kalenterista:D Sekin on kiva, että on monipuolisesti ihonhoitoa ja värikosmea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mullahan meni ihan hermot moniin kalentereihin just tuon takia, että samoja tuotteita pyörii ihan kaikissa. En käsitä! Eihän siinä ole mitään järkeä että saman brändin tuotteita on joka paikassa kun itsekin just katselin sillä silmällä että ostaisi useamman. Moni jäi ostamatta juuri tuosta syystä! Mutta tässä ei tainnut olla mitään samoja tuotteita, mitä muissa kalentereissa niin ehdottomasti kyllä kiva juttu :)

      Poista
  3. Olipas kiva kalenteri ja paljon hyviä brändejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä kalenterista kyllä tykkäsin ja monta lempparia on jo käyttöön asti löytänyt, mikä minusta on sen kalenterin tarkoituskin :D

      Poista
  4. Kiva sisältö, mutta ihankun ois kaksi kynsiöljyä vaikka toinen on ns. monitoimiöljy. Sisältö on kyllä laadukkailta brändeiltä joita on kiva tällaisen kautta päästä kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuolla kahta öljyä ollut, vai mitä tarkoitit? Nimenomaan, oli oikeasti kiva että kalenteri oli tämmösiltä kalliimmilta luksus brändeiltä mitä ei normaalisti lähtis testaamis mielessä ainakaan ostamaan

      Poista
  5. Tosi nätti kalenteri ,ja tuotteekin näyttävät hyviltä💜

    VastaaPoista