maanantai 5. lokakuuta 2020

Syyslomavinkki: uusittu upea Naantalin kylpylä

 * yhteistyössä Naantalin kylpylä



Instagramin puolella kerroinkin jo viikko sitten aivan ihanasta rentouttavasta minilomasta Naantalin kylpylässä pari viikkoa sitten. Ajattelin tehdä myös tänne blogin puolelle kuvakollaasin lyhyen selostuksen kera, mitä Naantalissa tuli tehtyä ja miten loma sujui.
Tässä myös erinomainen syysloma vinkki, koska Naantalin kylpylässä riittää tekemistä ja puitteet on ihan mahtavat ja ympäröivä luonto upeaa. Täällä kelpaa rentoutua ihan koko perheen voimin, viettää romanttinen pariskunta viikonloppu tai ottaa vaikka perheen lemmikitkin mukaan ja nauttia aktiivisesta liikunnallisesta lomasta. Naantalin kylpylä tarjoaa vähän kaikkea kaikille.





Naantalin kylpylä sijaitsee noin 15km päässä Turusta aivan ihanalla paikalla meren rannalla. Naantalin keskustaan ja vanhaan kaupunkiin on alle kilometrin matka ja hotellin keskeinen sijainti houkutteleekin matkaajia paitsi upeiden puitteiden myös kauniin luonnon ja aktiviteettien puolesta. Naantalin kylpylässä on kevään aikana remontoitu lähes kaikki huoneet ja uusittu ulkoallas, joten tilat on viimeisen päälle modernit ja upeat. Hotelli on sisältä upean kreikkalaishenkinen ja aulan komeat pylväiköt saavat lomailijan heti tuntemaan, kuin astuisi toiseen maailmaan. 

Vietin itse miehen kanssa rentouttavan yhden yön miniloman Naantalissa ja se tuli kyllä aivan tarpeeseen. Syksy on alkanut vauhdikkaasti, joten pieni rentoilu hyvää ruokaa syöden, ulkoillen ja allasosastolla nautiskellen oli juuri meidän näköinen irtiotto arjesta. 







Tulopäivänä pääsin testaamaan Naantalin kylpylässä olevan kauneushoitolan Bellezzan palveluita. Ihastuin hoitolan rauhallisen seesteiseen tunnelmaan. Testasin heidän kosteuttavaa kasvohoitoa, joka tehtiin laadukkailla Phytomerin tuotteilla. Phytomer on ranskalainen kosmetiikkasarja, jonka tuotteissa käytetään monia eri leväyhdisteitä. Levä on tunnettu mahtavista ihoa hoitavista, kosteuttavista sekä anti-age ominaisuuksista. 

Hoitolakokemus oli aivan ihana. Kasvohoidon aikana rentouduin täysin ja unohdin kaiken työstressin. Taustalla kuuluva rauhallinen musiikki vei minut pois huoneesta ja oli vain ihana tuntea, kun kasvot hoidettiin ja kosteutettiin ihan tiptop viimeisen päälle. Henkilökunta oli muuten aivan ihanan ystävällistä. Kertoivat tuotteista ja hoidon jälkeen Phytomerin hoitotuotteita on myös mahdollista ostaa itse myymälän puolelta. Kasvohoitojen lisäksi kauneushoitola tarjoaa erilaisia hierontoja, kylpyjä, käsi- ja jalkahoitoja sekä kosmetologipalveluita. Hyvät puitteet vaikka juhlien järjestämiseen ja samassa yhteydessä hoitaa meikit ja hiukset kuntoon. Tällä kertaa en hierontaa kokeillut, koska aika oli rajallinen, mutta olen aikaisemmalla reissulla käynyt myös ihanassa rentouttavassa vartalohieronnassa, joten suosittelen ehdottomasti!










Tykkäsin uusituista huoneista tosi paljon. Pieniin yksityiskohtiin oli panostettu ja huoneen puolelta löytyi mm. muutama iso viinipullo sekä Phytomerin hoitotuotteita, joita pystyi ostamaan testiin. Tai jos vaikka kasvovoide oli sattunut kiireessä unohtumaan kotiin niin eipä hätää, koska huoneesta löytyy. Kylpyhuone oli myös aivan super hieno! Paljon lasipintaa ja upeaa mustaa kivilaattaa. Huoneen ehdoton helmi oli kuitenkin oma pieni kahvinurkkaus, josta löytyi kapselikeitin ja valikoima erilaisia kahveja sekä kaakaota. Siinä sitten sumpit tulille ennen kylpylään siirtymistä.





Nälkää ei tällä reissulla tarvinnut kokea. Naantalin kylpylässä on useampi ravintola ja saimme nauttia aivan ihanan illallis buffetin. Tarjolla oli vaikka mitä herkkuja ja ihania salaatteja. Siinä olikin kynttilän loimussa ihana katsella illan hämärtymistä merellä ja syödä illallista seuralaisen kanssa. Le Soleil ravintola on palkittu Rotisseurs-kilvin ja ravintolan huippukokit vievät vierailijat makumatkalle skandinaaviseen, eurooppalaiseen ja thai-keittiöön. Nautin, ruoka oli niin hyvää! Parasta lomalla ehdottomasti onkin syöminen ja varsinkin aktiivisen päivän jälkeen ruoka kyllä maistuikin.







Hyvän ruuan ja kasvohoidon lisäksi loman kohokohta oli tietenkin spa osasto. Allasosasto on iso ja sieltä löytyy muutama lämmitetty poreallas, iso uima-allas sekä lämmitetty ulkoallas. Ulkoallas olikin aivan ihana ja maisemat merelle upeat. Hauskasti sattui muuten juuri meidän vierailun ajaksi kamala syysmyräkkä, joten siinä oli vähän jännät paikat istua lämpimässä uima-altaassa ulkosalla ja ihmetellä kun tuuli meinaa kiskoa viereiset puut juurineen maasta irti. Spa osasto oli rauhallinen ja turvaväleistä huolehdistaan. Porealtaisiin ei esimerkiksi oteta kuin rajallinen määrä ihmisiä kerralla. Uinnin päätteeksi oli ihana istahtaa vielä höyrysaunaan ennen unten maille siirtymistä.






Aamupalalle suunnattiin nälkäisinä, mutta huh olipa olo rento edellisen päivän touhuista. Uiminen, sauna, ulkona lenkkeily, herkullinen illallisbuffet ja lasi viiniä tekivät kyllä tehtävänsä. Aamiaisella olikin laaja tarjonta kaikenlaista, oikeastaan ihan perinteistä hotelliaamiaista kirjavempi kattaus. Ihastuin itse noihin terveellisiin Froosh smoothieisiin ja woow löytyipä sieltä pannarit kunnon nutella kerroksellakin. Myönnettäköön kuitenkin, että ennen aamiaista tuli käytyä vetämässä päivän treeni hotellin omalla modernilla kuntosalilla. Sali oli tilava. Yllätyin oikeastaan, sillä se veti ihan vertoja isoille yksityisille saleille. Laitteisto oli monipuolinen ja mitään ei oikeastaan puuttunut. Kylläpä onkin kaikki mietitty täydellisesti.

Hotellin pihamaalla on saatavilla myös tenniskentät ja mm. minigolf. Ne tosin ei talvikaudella taida olla auki, mutta esimerkiksi nyt syyslomalla ruskan ollessa kauneimmillaan suosittelen merenranta kävelyä, sillä hotellin takaa lähtee upeat lenkkipolut heti rannan viertä pitkin.






Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Jos Naantali ei ole sulle tuttu, tai vaikkei olisikaan niin tässä on loistava lomavinkki. Tuli kyllä nautittua lomasta ja arkeen palaaminen tuntui yllättäen tämän pienenkin irtioton jälkeen paljon helpommalta. Pitäisi muistaa pitää niitä pieniä minilomia aina pitkin vuotta, jotta stressi ehtii vähän laskea ja mieli sekä keho rentoutua. 

Mitäs syysloma vinkkejä ja suunnitelmia sinulla on?
6 kommenttia on "Syyslomavinkki: uusittu upea Naantalin kylpylä"
  1. Käytiin torni hotellissa tampereella, sielläkin oli kyllä kiva fiilis, mutta ois tuolla naantalissakin ehkä kiva käydä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Torni hotelli ja varsinkin se sky bar on ihan loistava paikka! Käyn siellä yleensä aina kun käyn Tampereella :)

      Poista
  2. Ei ole varaa tavallisella työläisellä noin kalliiseen juttuun ja paikkaan.��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säästämällä varmasti onnistuu ja toisaalta hemmottelulomille ei ihan joka päivä lähdetäkään. Itse kyllä annan Naantalin kylpylälle ison peukun! :)

      Poista
  3. Naantalin kylpylä on ihana<3 Ollaan miehen kanssa pariin otteeseen käyty tuolla ja se tunnelma paikassa on aivan ihana :) Aamupala tuolla oli ihan älyttömän hyvä ainakin silloin edelliskesänä, kun viimeksi tuolla oltiin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa! <3 Tunnelma kylpylässä on kyllä aivan mahtava ja rentouttava. Ja kyllä se aamupala aivan erinomainen oli nytkin. Oikeastaan nautin aina hotelleissa eniten aamupalasta :D

      Poista