torstai 29. lokakuuta 2020

Uutuus testissä Saaren taika Professional ihonhoitotuotteet, kosteutusta talveksi

* kaupallinen yhteistyö Saaren taika




On ilo päästä kertomaan teille usean viikon testijaksosta uuden Saaren taika Professional linjan tuotteilla. Olen liputtanut kotimaisten Saaren taika tuotteiden puolesta monet kerrat ja olen näistä yhteistöitä aivan suunnattoman innoissani joka ikinen kerta. Ekologiset ja kotimaiset kosmetiikkatuotteet ovat nimittäin todella laadukkaita ja tehty korkealaatuisista luonnollisista raaka-aineista. Vuosien saatossa Saaren taika tuoteperhe on kasvanut siivoustuotteilla, sisustustuotteilla, tekstiileillä ja viimeisimpänä tänään esittelemälläni Professional sarjalla, joka on kehitetty erityisesti ammattilaiskäyttöön kosmetologeille ja kauneushoitoloihin.

Sain testiin neljä tuotetta, joten pääsin tekemään kattavasti kasvohoitoja sarjan tuotteilla. Kaikki Professional sarja tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia sekä tehty luomulaatuisista raaka-aineista. Pakkaukset ovat Saaren taika tyylille uskollisesti hillittyä ja vaaleaa värimaailmaa. Ensivaikutelma sarjasta jo pelkkien pakkausten puolesta on todella laadukas ja ammattimainen. Käytin tuotteita kolmisen viikkoa ja ihoni tykkäsin lähes kaikista tuotteista. Kerron seuraavaksi tuotteista hiukan tarkemmin.






Mähän rakastan kasvokuorintoja, varsinkin tehokkaita mutta silti iholle helliä, koska oma herkkä ja reagoiva ihoni ei kestä kovin rouheita kuorintoja. Odotukset tämän kuorinnan osalta olivat korkealla, sillä tuote on tarkoitettu erityisen herkälle ja kuivalle iholle. Kuorinnan kaurauute syväkosteuttaa ihoa ja auttaa sitä parantumaan. Manteli taas sisältää E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka pitävät ihon kosteutettuna ja auttavat suojaamaan ihoa vaurioilta.

Koostumus tässä kuorinnassa on melko ohutta ja kevyttä. Alku tuntuma voi kuitenkin hämätä, sillä tämä on todella ihanan samettinen ja kosteuttava. Voide sisältää pienen pieniä kuorivia rakeita, jotka tuntee hyvin iholla, mutta ne eivät silti raavi herkkää ihoa inhottavasti. Kasvopesun jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja pehmeältä. Sen pintaan on hyvä levittää seuraavat hoitavat tuotteet. Tämä on ollut yksin sarjan lemppareistani ja tykkään tästä todella paljon. Tuoksu on mieto ja tuo minulle aina mieleen vastaleivotun munkin. Älkää kysykö miksi, en tiedä tuoksuuko kuorinta oikeasti munkilta vai tekeekö hajuaistini tässä sokerilakossa jo tepposia, mutta tämä on yksi monista syistä, miksi pidän tästä kuorinnasta niin paljon.







Kasvovedet kuuluu mulla päivittäin ihonhoitorutiiniin ja saatanpa käyttää niitä myös meikinkiinnityssuihkeena. Joskus tykkään suihkia kasvovettä myös meikin päälle kesken päivän, sillä se tuo ihanan raikastavan ja kosteuttavan tunteen ihon pinnalle. Ehdottoman tärkeää kasvovesissä on pullon suihkumekanismi. En nimittäin siedä lainkaan sellaisia kasvovesiä, joissa se suihke kastelee ikävästi koko naaman tai ruikkii nestettä kasvoille miten sattuu. Onnekseni Saaren taika kasvovedessä on maailman hienojakoisin suihke, joka leviää kasvoille tasaisesti naamaa täysin kastelematta. Siksi se sopiikin myös meikin päälle käytettäväksi.

Kasvoveden tehtävänä on esikosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen pH-arvo. Ruusu kasvovesi poistaa iholta ylimääräisen rasvaisuuden ja kasvoveteen lisätty aloe vera kosteuttaa ihoa. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja appelsiinin eteerinen öljy auttaa syväpuhdistamaan ihohuokoset. Kasvovedessä ei mielestäni ole tuoksua lainkaan, joten se sopii myös tuoksuherkille. Alla olevassa kuvassa näette tuotten incin, jossa ruusuvesi on heti incin toisena ja kaurauute kolmantena. Kokonaisuudessaankin inci näyttää oikeasti laadukkaalta ja siinä olevat tehoaineet iholle oikeasti hyödyllisiltä ilman turhia täytteitä. Suosittelen suihkimaan tätä suoraan kasvoille, sillä sumu on niin hienojakoinen, ettei tuotetta tarvi tuhlata vanulappuihin.







Hyaluronihappo on ihonhoidon varsinainen tehoaines ja suosinkin tätä raaka-ainetta etenkin seerumeissa. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja sitoo itseensä moninkertaisesti nestettä, joten se saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja häivyttelee pieniä juonteita. Seerumin koostumus on hyaluronihapolle tyypilliseen tapaan hiukan limainen, mutta se imeytyy silti hyvin nopeasti ja notkea koostumus on helppo levitellä iholle taputellen tai sivellen. Hyaluronihappo löytyy incistä heti ensimmäisenä, joten sitä on tuotteessa runsaasti. Tämä onkin ihanan kosteuttava seerumi.

Seerumi ei kuitenkaan valitettavasti itsellä toiminut päiväkäytössä lainkaan. Se lähtee meikkipohjaa tehdessä nimittäin rullailemaan meikin alta todella ikävästi, joten luovutin sen suhteen varsin nopeasti. Olenkin käyttänyt seerumia vain yöisin. Toiseksi oma ihoni kirveli hiukan suunympärysiholta seerumia levittäessä, sillä suunympärysihottumani reagoi tähän seerumiin aika voimakkaasti. Iho punoitteli ja kuumottelin hetken levityksen jälkeen. Lopulta jätin tuotteen pois kokonaan suunympärysiholta ja käytin vain muualle kasvoillani. Näistä pienistä havainnoista huolimatta seerumi on ollut hyvä ja toimiva iltakäytössä ja kosteuttanut erinomaisesti kosteusköyhää ihoa.





Kaipaatko talveksi täyteläistä ja super hoitavaa kasvovoidetta? Tässä olisi sellainen ja vieläpä tyylikkäässä pumppupullossa, jolloin voide ei pääse kosketuksiin hapen kanssa ja säilyy näin myös pidempään. Voide sisältää sheavoita ja kaurasiemenöljyä, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat intensiivisesti. Sheavoissa on runsaasti A-vitamiinia, joka rauhoittaa kuivaa ja kutiavaa ihoa. Sopii myös hyvin herkälle iholle. 

Tämän voiteen kanssa pieni määrä riittää! Voide on nimittäin tuhtia ja täyteläistä, joten sitä ei todellakaan tarvitse levittää paljon. Hyvin riittoisa tämä iso 100ml pakkaus siis. Voide imeytyy hyvin ja se tekee ihosta pehmeä jättämättä sitä varsinaisesti rasvaiseksi. Pidän voiteen pehmoisesta koostumuksesta, joka on täyteläinen ja samettinen. Miellyttävä käyttää ja rauhoittava iholle. Itsellä tämä on ollut käytössä aamuin illoin.




Saaren taika professional sarjan tuotteet olivat vakuuttavia ja toimivia. Ne rauhoittivat punoittavaa ihoa ja varsinkin suunympärysihottumani rauhoittui, kun lopetin seerumin käytön. Voide on ollut aivan ihana nyt kylmien säiden alkaessa, sillä se tehokosteuttaa ja hoitaa. Ehdottomat suosikit tästä nelikosta ovat kuitenkin kasvokuorinta ja kasvovesi. Etenkin tuo kuorinta on aivan ihana iholle ja käytän sitä aina pari kertaa viikossa. Kaikki tuotteet ovat riittoisissa pakkauksissa ja näitä ei todellakaan tarvitse läträillä, sillä laadukkaat tuotteet tunnistaa myös siitä, että ne on täynnä tehokkaita raaka-aineita, jolloin myös pienikin määrä tuotetta jo riittää. Näissä voikin siis säästää myös rahallisesti moniin halvempiin tuotteisiin verrattuna, joita tarvii lotrailla iholle ja pullot hupenevat alta aikayksikön.
Suosittelen tutustumaan!




1 kommentti on "Uutuus testissä Saaren taika Professional ihonhoitotuotteet, kosteutusta talveksi"
  1. Kuullostaa ihanilta! Työkaverilta kuulin näistä ja aloin facessa seuraamaan, on kyllä mielenkiintoisia tuotteita. Näitä vielä joskus testattava! Kasvovesi ja tuo kuorinta olisi näistä kiinnostavimmat itselleni :)

    VastaaPoista