sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Colose joulukalenteri 2020 unboxing

 * kalenteri saatu Colose


TĂ€nÀÀn jatketaan taas joulukalenteri unboxailuja. TĂ€mĂ€ joulu tulee olemaan monella erilainen joulu johtuen koronasta. Monilla on saattanut myös viime kesĂ€nĂ€ jÀÀdĂ€ lomareissut tekemĂ€ttĂ€ tai tulevan vuoden ulkomaan matkat on peruttu. NĂ€in ollen on ennustettu, ettĂ€ ihmiset kĂ€yttĂ€vĂ€t tĂ€nĂ€ jouluna enemmĂ€n rahaa joululahjoihin ja itsensĂ€ hemmotteluun. Joulukalenterit on yksi ihana tapa hemmotella ja muistaa itseÀÀn. Tuntuukin, ettĂ€ tĂ€nĂ€ vuonna on myös kalentereiden osalta ollut enemmĂ€n tarjontaa, mikĂ€ nĂ€in kuluttajan nĂ€kökulmasta on toki sekĂ€ huono ettĂ€ hyvĂ€ juttu. KalenteripÀÀtöstĂ€ tehdessĂ€ voikin valinnanvaikeus olla se isoin ongelma. Siksi helpotetaan teidĂ€n tuskailuja ja unboxaillaan taas yksi mielenkiintoinen ja erilainen kalenteri. 

TĂ€nÀÀn vuorossa siis Colosen kosmetiikkajoulukalenteri. Colose on sveitsilĂ€inen ihonhoitobrĂ€ndi, jonka tuotteet on laadukkaita ja innovatiivisia. Testailin vuosi sitten Colosen muutamia ihonhoitotuotteita, joista löytyy postaus tÀÀltĂ€. TykĂ€styin sarjaan ja sain tĂ€nĂ€ vuonna teille esiteltĂ€vĂ€ksi heidĂ€n ihanan joulukalenterin. Kalenteri on kĂ€sin pakattu upeisiin pieniin joulupaketteihin, mikĂ€ tekee kalenterista erilaisen ja persoonallisen. TĂ€hĂ€n on todella nĂ€hty vaivaa ja panostettu, mikĂ€ on aina perinteisiĂ€ tusinakalentereita huomattavasti ihanempi sekĂ€ ulkonÀöltÀÀn ettĂ€ idealtaan. Paketit voi kasata jonnekin esille koko joulun ajaksi tai tehdĂ€ niistĂ€ vaikka seinĂ€lle oman kalenteriviritelmĂ€n. Jokainen voi soveltaa tyylillÀÀn. Kalenteri kĂ€tkee sisÀÀnsĂ€ Colosen klassikkotuotteita sekĂ€ muutamia erikoissarjojen tuotteita. Kalenterin tuotteiden arvo on 313€ ja se maksaa 149€. Tilaamaan pÀÀset tÀÀltĂ€.

Jos et halua nÀhdÀ mitÀ tuotteita kalenteri sisÀltÀÀ, lopeta lukeminen tÀhÀn!






























Koko kalenterin sisĂ€ltö: 

Plant stem cell 24H repair cream 15ml
Rouge a Levres hoitava huulipuna (sÀvyt voivat vaihdella kalentereissa)
Bain de mousse suihkuvaahto 250 ml
Pesukukka
Detox purifying sheet mask
Lait demaquillant doux puhdistusemulsio 40ml
Caviar nourishing 24H cream 15ml
Kynsilakka sÀvyssÀ red love 10ml
Punainen meikkipussi
Lait de calendula kosteusemulsio 150ml
Lotion tonic astringente alkoholiton kasvovesi 40ml
Sensitive sheet mask
ViistokÀrkiset pinsetit
Exfoliation Aha3 kuorintalaput
Hyaluron4 24H face cream kasvovoide15ml
HuultenrajauskynÀ sÀvyssÀ sable
KĂ€sidesi 200ml (sitruunan tuoksu)
Kuorintahanskat
Hyaluron4 hydration refresh sheet mask
Kabukisivellin
Creme pour led mains erikoiskÀsivoide 15ml
Huulikiilto sÀvyssÀ sable
Lotion apres bain parfymoitu kosteusemulsio 40ml
Sensitive eye cream silmÀnympÀrysvoide 50ml




Kalenterin sisÀltö oli aika mieletön. Innostuin oitis kun sieltÀ löytyi sekÀ vÀrikosmetiikkaa ettÀ vartalotuotteita. Pakkaukset olivat isoja ja myös matkakokoiset pakkaukset olivat yleisesti reiluja eikÀ mitÀÀn todella minejÀ. Erityisen innoissani olen upean sÀvyisestÀ huulipunasta, kaviaarivoiteesta ja kasvojenhoitotuotteista muutenkin. Muutama turhakekin kalenterista löytyi sillÀ meikkipussi on minusta ihan jÀrkyttÀvÀ ja suihkukukkaa en kyllÀ ikinÀ kÀytÀ. Kuorintahanskatkin on siinÀ ja siinÀ onko ne vÀhÀn turhake, mutta voi toimiakin kÀytÀnnössÀ ihan hyvin. Pinsetit oli kivat ja itseasiassa aika tyylikkÀÀt kultaiset. Nuo kalentereiden turhakkeet aina vÀhÀn ÀrsyttÀÀ, koska tÀmÀn hintaluokan kalenterissa niitÀ ei soisi olevan lainkaan sisÀllön tÀytteenÀ. Onneksi kuitenkin vain pari turhaketta, ja muuten reiluja isoja ja useampi ihan tÀysikokoinenkin pakkaus. Meikit oli myös positiivinen yllÀri!

KyllĂ€ itsellĂ€ kokonaisuutena jĂ€i tĂ€stĂ€ ihan hyvĂ€ mieli ja kalenteri ulkoasu saa tĂ€stĂ€ kyllĂ€ tĂ€ydet pisteet persoonallisuudellaan. Sanoisin jopa, ettĂ€ yksi tĂ€mĂ€n joulun kauneimpia kalentereita! Kalenterin mukaan oli pakattu myös erillisessĂ€ kirjekuoressa lehtinen, jossa kaikki kalenterin tuotteet on esitelty. PienessĂ€ pussukassa kirjekuoren mukana löytyi myös söpö pieni piparkakkumuotti! ❤ Jos tilaus kiinnostaa, niin tilaamaan pÀÀset tĂ€stĂ€.




Onko joulukalenteri jo hankittu?

4 kommenttia on "Colose joulukalenteri 2020 unboxing"
  1. Tuo on kyllĂ€ supersöpö joulukalenteri, kun pussukat paketoitu ♥

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Muutama niitÀ valitettavasti tÀstÀ kalenterista löytyi. SisÀltö siitÀ huolimatta kiva ja onneksi niitÀ ei ollut kuin nuo pari!

      Poista