lauantai 21. marraskuuta 2020

Goodiebox marraskuu 2020

 


Voi olispa tänä vuonna pikkujouluja, kun nyt on tullut kauneusbokseista aivan ihania pikkujouluun sopivia tuotteita. Marraskuun Goodiebox oli sisällöltään aivan huikea ja monella sen tuotteella olisi loihtinut aivan upean juhlalookin. Vaikka virallisesti pikkujouluja ei mulla tänä vuonna olekaan niin päätin kuitenkin muuton jälkeen juhlistaa kotona mieheni kanssa pikkujouluja ihan kahdestaan. Sen kunniaksi voisikin sitten laittaa vähän juhlavempaa päälle ja kunnon pikkujoulumeikit glittereineen. 

Marraskuun Goodiebox yllätti minut todellakin, sillä boksi oli aivan ihana! Ihan taisi myös koko historian aikana ensimmäistä kertaa boksissa olla kokonainen luomiväripaletti. Aika juhlavaa!

Haluan muuten vinkata hyvästä joululahjaideasta. Nimittäin Goodiebox tilaushan on aivan ihana yllätys naiselle, joka rakastaa kosmetiikkaa ja itsensä hemmottelua. Lisäksi Goodieboxilla on myynnissä myös limited edition bokseja ihan yksittäiskappalein, joten mikä sen helpompi joululahja, kuin kauniisti paketoitu boksi täynnä ihania kosmetiikkayllätyksiä. Uutena tilaajana saat ensimmäisen boksin puoleen hintaan täältä. Limited edition boksit löytyy täältä, ja siellä myynnissä myös yksi miesten boksi.





Beaver the perfect hair oil

Hiusöljy on ihan välttämätön tuote mille tahansa hiuslaadulle, mutta erityisesti kuiville, kiharoille ja kärsineille hiuksille. Hiusöljy on hyvä käyttää ihan päivittäin hiusten latvoihin, sillä se hoitaa ja poistaa pörröisyyttä. Hiusten latvat saavat myös upeaa kiiltoa eivätkä katkeile niin helposti. Tämä olikin ihana tuote boksissa. Öljy sisältää argan- ja rose canina öljyä. Saimme boksista matkakokoisen pullon.




Nails Inc 45 second top coat with retinol

Tämä top coat lakka tekee ihmeitä, sillä se lupaa kuivattaa kynsilakan alle minuutissa. Voi siis jättää hyvästit kynsilakan kuivumisen odottelulle, mikä on minusta aivan ihanaa. Eniten kynsien lakkaamisessa ärsyttääkin juuri lakan kuivumisen odottelu. Jos tämä toimii, niin on kyllä supertuote! Päällyslakka antaa myös kauniin kiillon ja viimeistellyn lopputuloksen kynsillesi.




Starskin VIP the gold mask eye revitalizing luxury gold foil eye mask

Starskin onkin tuttu näky Goodieboxissa, mutta brändin tuotteet ovat varsin laadukkaita ja myös aika arvokkaita, joten brändin naamioita on kyllä mukava saada testiin. Tällä kertaa boksissa oli yksi pari kultaisia silmänympärysnaamioita. Sy-naamioita tuleekin näin talviaikaan käytettyä entistä enemmän, koska ainakin itsellä iho tahtoo juuri silmien ympäriltä kuivua tosi pahasti. Näillä naamioilla saa ihanasti lisäkosteutta iholle ja häivyteltyä juonteita.




Ivy Aia Face cream with provitamin B5

Tätä tanskalaista Ivy Aia brändiäkin on Goodieboxissa näkynyt ennenkin. Tällä kertaa saimme ihanan kosteuttavan kasvovoiteen, joka sisältää rauhoittavaa ja ravitsevaa B-vitamiinia. Voide on hajusteeton ja vegaani. Toivottavasti se on riittävän kosteuttava talven kuivattamalle iholle. Testaan mielenkiinnolla.




Nire Beauty Domed blending brush

Tämä super kaunis kultahippuinen luomivärin häivyttelysivellin ihastutti boksissa melkein eniten. Aikaisemmin Goodieboxissa olemme saaneet brändin kasvosiveltimiä, mutta nyt ensimmäisen kerran boksista tuli luomivärisivellin. Karva on todella pehmeä ja kyllähän tällaista glitterifania ilahduttaa suuresti myös siveltimen kaunis kimalteleva ulkoasu. Tulee heti käyttöön!


Phase Zero Bare necessities eyeshadow palette

Ensimmäistä kertaa ikinä Goodieboxista löytyi myös kokonainen paletti. Tästä olin super innoissani. Paletista löytyy muutama mattainen, metallinen ja shimmerinen luomiväri sekä poskipuna ja aurinkopuuteri. Kaikki siis mitä täydellisen juhlameikin tekemiseen tarvii. En ole palettia vielä testannut, mutta himoittelen noita kimaltavia luomivärejä. Testailen tätä heti, kun muuttokiireiltä ehdin jossain välissä meikkailemaan 😂

Kokonaisuutena boksi oli oikein onnistunut ja toisaalta asettaa aika korkean tason joulukuun boksille! Tällä kertaa boksissa ei ollut lainkaan huteja ja uskon aika monen ilahtuneen tästä sisällöstä. Toivottavasti joulukuun boksi pistää vähintään yhtä parasta kuin tämä marraskuun boksi, joka todellakin piriti tätä pimeää vuodenaikaa. Kohta muuten saadaan jo availla ensimmäisiä joulukalenteri luukkuja. Mulla odottaa Goodieboxin oma kalenteri vielä korkkaamattomana joulukuuta, joten vähän jo alkaa sormet syyhytä luukkuje puoleen...

4 kommenttia on "Goodiebox marraskuu 2020"
  1. Mieki lasken jo aamuja että pääsee Goodieboksin kalenterin kimppuun ;) ja muiden...tämä boksi oli kyllä huippu, paras tähänastisista! Just tuo paletti ja upea sivellin, kaikki muukin tulee kyllä käyttöön <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha ihanaa, että siellä toinen kalenterihullu <3 Toivottavasti joulukuun boksi olis vielä vähän parempi ;)

      Poista
  2. Sisältö oli kiva! Äitiltä kuulin viikonloppuna ettei hän vielkään ole saanut boksia, ei houkuttele tilaamaan jos saa boksin vasta kuukauden vikalla viikolla ja muut paljon aiemmin, kun pitää vältellä sitten somea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas on. Tuo on Goodieboxilla alusta asti ollu vähän kurja juttu että boksit lähetetään niin eri aikaan että osa saa boksin päiviä ensimmäisten jälkeen. Ei se pitäis niin mennä vaan kaikkien tilaajien pitäisi olla samanarvoisia :/

      Poista