maanantai 23. marraskuuta 2020

Kesäinen tuulahdus: Artistry Studio Shanghai edition

 * tuotteet saatu



Tulin niin hyvälle mielelle, kun tässä yksi päivä availin pr-pakettia ja näin nämä kaikki kesäisen ihanat pakkaukset. Artistry Studio Shanghai edition tuotteet tuovat mukanaan kukkien tuoksut ja hedelmien makeuden. Upeasti kuvitetut pakkaukset ovat kuin karkkia silmille. Tällaisia tuotteita hipelöidessä tuntee niin suurta innostusta näin marraskuun harmaudenkin keskellä.

Artistry Studio oli aivan vieras tuttavuus minulle ja veikkaan, että moni teistäkään ei tästä välttämättä ole kuullut. Usein ihmiset hehkuttelevat ja ostelevat innoissaan niitä hypetettyjä kaikkien huulilla olevia tuotemerkkejä, mutta voin sanoa että testailtuani näitä itselle entuudestaa tuntemattomia meikkejä, ihastuin paitsi koko brändiin niin vakuutuin myös siitä, että kyllä vain voi vähän tuntemattomillakin brändeillä olla ihastuttavia tuotteita!

Tämä Shanghai edition huokuu kirsikkapuun kukkien makeaa tuoksua, yleellisten silkkikankaiden pehmeyttä ja alati sykkivää suurkaupunkielämää. Pakkaukset ovat laadukkaita, kauniisti kuvitettuja ja tuoksut erittäin vivahteikkaita, kukkaisenhedelmäisiä ja pirskahtelevan makeita. Tämä on syksyn 2020 limited edition kokoelma ja löytyy myynnistä vain Amway.fi verkkokaupasta täältä




Koko setistä kaikkein eniten innoissani olen näistä Eau de toilette rollerballs tuoksuista. Tuoksut on pakattu kapeisiin lasipulloihin, joissa jatkuu sama kaunis kuvitus kuin pahvipakkauksissakin. Se mikä tekee näistä hajuvesistä erikoisen, on se että hajuvesi hierotaan iholle roll-on päällä. Tätä ei siis suihkita, kuten normaalisti hajuvesiä käytetään. Roll-on pää on itseasiassa oikein kätevä, koska tuotteen saa hierottua suoraan sinne mihin haluaa eikä sitä vahingossa joudu esimerkiksi vaatteille. 

Myynnissä on kolme erilaista tuoksua: Lotus blossom & violet, Nectar & pomelo ja Plum blossom & vanilla musk. Kaikki tuoksut ovat makeahkoja ja hyvin kukkaisia sekä hedelmäisen raikkaita. Tykkään kaikista, mutta oma ehdoton suosikkini on lotus blossom sekä plum blossom tuoksut. Näissä on kivasti tuoksua, mutta ei niin voimakkaasti että se aiheuttaisi migreenikohtauksen. Tuoksu pysyy iholla kohtuu hyvin ja voin hyvin suositella juuri makeista hajuvesistä pitäville. Tuoksut ovat kevyitä, joten sopivat mielestäni hyvin nuorille aikuisille, miksei teineillekin. Aivan ihana joululahjaidea, sillä tuoksut tulevat valmiiksi upeissa pakkauksissa, joka on ilo antaa eteenpäin. Hinnaltaan pullo on noin 24€, joten ei tuoksuksi edes pahan hintainen!






Tämä Soft & silky eye & cheek pop trio minipaletti yllätti minut täysin. En yleensä ikinä innostu tällaisista pikkupaleteista, mutta tämän kohdalla tein poikkeuksen. Paletti on kolmikerroksinen ja kerrokset kiinnittyvät toisiinsa magneeteilla. Kannen sisäpuolelta löytyy vielä peili. Minulla on muutama tämän tyylinen meikkipaletti jo kaapissa, mutta niissä magneettikiinnitykset ovat aivan surkeat. Tässä magneetit ovat niin tehokkaat, että ne pysyvät kiinni vaikka kansi olisi kiinni vain yhdesä kulmasta ja palettia heiluttelee nurinpäin. Uskomattoman laadukas pakkaus!

Paletista löytyy poskipuna sekä kaksi luomiväriä, joista helmiäisversiota voi aivan hyvin myös käyttää highlighterina. Poskipuna on sävyltään super kaunis korallinen. Sopii aivan ihanasti kevääseen ja kesään, vaikkakin kyllä sitä testailin näin talvi-ihollekin ja kauniilta näytti. Luomivärit ovat sävyiltään hillityt. Tummempi nappi on vaalea kupari ja vaaleampi helmiäinen, joka kimaltelee valossa tosi kauniisti. Eniten yllätyin kuitenkin sormea nappiin hieroessa sävyjen koostumukseen. Napit tuntuvat ihon alla kermaisen voidemaisilta, mutta iholla muuttuvat täysin puuteriseksi. Vertaisin näiden koostumusta oikeastaan Sensain yleellisiin meikkeihin, joiden samettinen pinta tuntuu iholla aivan ihanalta. Tämä onkin super monipuolinen pakkaus, koska pienen koon puolesta mahtuu sujahtamaan pieneenkin meikkipussiin ja paletista löytyy tuotteet niin kasvoille kuin silmillekin. Paletin hinta on 35,87€, joka omaan makuuni vähän turhan kirpsakka näin pienestä pakkauksesta, mutta toisaalta laadusta tässä maksetaan ja siinä minulla ei ole mitään moittimista.






Koronan vaikutus alkaa varmasti itse kullakin näkyä käsissä. Käsidesin kuivattamiin käsiin kun vielä lisätään kylmien säiden vaikutus niin paletti on valmis. Paras ratkaisu ja ehkä koko syksyn kiinnostavimmat käsivoiteet tulevat tässä. Soft as silk käsivoidetrio on upeassa lahjapakkauksessa ja tuubeja koristavat muodikkaat kiinalaiset tytöt. Rauhoittavat käsivoiteet imeytyvät sekunnissa jättäen kädet ihan oikeasti silkin pehmeiksi. Miten se tunne voikin olla niin silkkinen? Nopeasti imeytyvinä nämä voiteet on täydellisiä toimistotyöläisillekin ja ihan kenelle vain, joka ei jaksa istua voiteen levityksen jälkeen kädet sylissä odotellen sen kuivumista.

Voiteissa on käytetty hoitavia ainesosia ja mm. granaattiomenasta saatavaa antioksidanttisuojaa. Tuoksuina on saatavilla Lotus blossom, Pomelo ja Vanilla. Tuoksut ovat herkullisia! Nam ❤ Ne jäävät iholle leijumaan levityksen jälkeen, mutta eivät hajuvesien tavoin ole liian voimakkaita tai imeliä, vaikka makeita ovatkin. Tykkään ja erityisesti tuo silkkinen jälkitunne on jotain aivan ihanaa.





Mulla heräsi tämän kokeilun myötä niin suuri kiinnostus tätä brändiä kohtaan, että seurailen jatkossakin mitä tuotteita heidän valikoimiin tulee. Tekisi oikeastaan mieli vähän ostella testiin myös noita muita limited edition tuotteita. Vaikka tuotteet todella laadukkaita ovatkin, niin monilla varmasti tulee hintakatto vastaan. Katselin nimittäin sarjan muita myynnissä olevia tuotteita, joiden hinnat lähentelevät high-end tuotteiden hintatasoa. Brändi ei siis mielestäni enää lukeudu normaaliin markettikosmetiikkaan. Brändin tuotteita on myynnissä vain amway.fi sivustolla, joka voi sekin olla monille tuntemattomampi ja siksi jäädä tuntemattomammaksi. Oman kokemukseni perusteella voin kuitenkin suositella, jos haluaa oikeasti laadukkaita tuotteita, kauniit pakkaukset ja ihanat tuoksut kaikki samassa paketissa.

Nyt kiinnostaisi kuulla moniko teistä lukijoista on tähän brändiin ennen törmännyt?
4 kommenttia on "Kesäinen tuulahdus: Artistry Studio Shanghai edition"
  1. Juuri yksi päivä käytin noita luomivärejä ja ne on kyllä ihanat ja on kiva, että niissä on glitteriä joka ei päällepäin näkynyt. Sopii hyvin arkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään myös ja koostumus on ihana! Huomasin tosin että ilman luomivärinpohjustajaa ei kyllä pysy luomilla. tahtoo helposti lähteä luomivakoon livakkaan karkuun...

      Poista
  2. I need artistry studio shanghai edition perfume in finland…where i get it in finland.?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Amway.fi was selling them but unfortunately seems like it's not anymore on sale

      Poista