torstai 10. joulukuuta 2020

Boxycharm marraskuu 2020

 


Piiiitkästä aikaa päästään availemaan Boxyharmia. Näistä onkin nyt ollut oikein harmia kerrakseen. Viimeisin Boxycharm nimittäin saapui syyskuulta. Lokakuun normaali Boxy sekä premium versio molemmat jäivät kateisiin. Olen tapellut näistä paketeista ensin kuljetusfirman Planet Expressin kanssa ja myöhemmin vielä Boxycharmin kanssa. Lähetin molemmat lokakuun boksit USA:n PE varastolta samana päivänä. Kun niitä ei marraskuussa alkanut kuulua, olin yhteydessä PE aspaan. Sieltä kehotettiin vielä odottelemaan, koska korona on viivästyttänyt lähetyksiä. Aloin kuitenkin saada kaikkia muita bokseja ja lähetyksiä, jotka shippasin viikkoja viikkoja myöhemmin kuin nuo kateissa olevat boksit, joten kummissani kävin pitkät viestit Planet Expressin kanssa. 

Paketeilla pitäisi olla seuranta, mutta seuranta päättyy heidän varastolta lähetypäivään ja sen jälkeen ei yhtään mitään. Ei voi olla sattumaa, että samana päivänä lähetetyt molemmat paketit katoavat, joten tuo näytti aika pahasti siltä, että joku on vain nyyhinyt paketit itselleen. Harmillista! PE yritti pestä käsiä koko asiasta, koska en ollut ostanut kuljetuksilleni vakuutusta. Yritin selittää, että yhden boksin katoaminen on vielä jollain tavalla anteeksiannettavaa, mutta että oikein kaksi kerralla ja samana päivänä. Olin vielä Boxycharmiinkin yhteydessä ja selitin heille tilanteen. Onneksi edes he ymmärsivät kunnon asiakaspalvelun päälle ja korvasivat minulle molemmat boksit rahallisella hyvityksellä, vaikka syy ei varsinaisesti edes heidän ollut. PE on edelleen vielä selvitykset käynnissä, mutta mun silmissä yritys laski jo nyt aika paljon pisteitä. 

Pääasia, että sentään marraskuun boksit ovat nyt täällä ja tänään availlaan perus Boxycharm, myöhemmin sitten premium. Mun omasta mielestä tämä perus boksi oli marraskuussa sisällöltään parempi kuin premium. Oikeastaan sanoisin, että ihan huikea! Innostuin kaikista tuotteista ja yksi oli aivan kirkkaasti ylitse muiden.




Mä tykkään tosi paljon nykyään erilaisista naamioista. Innostuinkin, kun boksissa oli näin kaunis oranssi tuubi Yensa Pumpkin turmeric kurpitsanaamiota. Naamiossa on appelsiini uutetta ja kurpitsaa. Se kirkastaa ihoa samalla tehden siitä pehmeän ja kosteutetun. Tämä on oikein superfood naamio ja odotan innoissani sen korkkaamista. Sopii myös hyvin Boxycharmin marraskuun sadonkorjuu teemaan.
arvo: 45$





Okei, saako pikkaisen hehkuttaa!? Kaikki varmaan jo tietää mun Natasha Denona rakkauteni. Oon aivan liekeissä heidän tuotteistaan, mutta ne on mielestäni vähän ylihinnoiteltuja vaikka ovatkin kirkkaasti parhaimpia käyttämiäni meikkejä. Boxycharm tarjosi marraskuun perusboksissa yhden Natasha Denona mini paletin, tarkemmin Peak paletin!! Siis wow! Mun suu loksahti, kun näin tämän boksissa. Kauniin punaruskeat ja oranssilla pohjasävyllä varustetut luomivärit sopii myös kauden teemaan ja koko paletti on itse upeus. Näissä on mahtava pigmentti. Sävyt on koottu Natasha Denonan suosituimmista paleteista.
arvo: 48$




Uusille kiinnostaville ripsiväreille on aina tilaa. Boksissa oli Milk makeup Kush waterproof mascara, joka on vedenkestävä ripsiväri. Pakkaus on hämmentävän tutun näköinen, joten rupesin miettimään olenkohan saanut tämän saman jostain muusta boksista joskus. Joka tapauksessa, tämä ripsiväri on paljon kehuttu, joten odotan että saan vanhat ensin käytettyä ja korkkaan tämän sitten. Pakkaus on upea metallinen ja yllättävän painava.
arvo: 24$




Juuri kuin ajattelin, ettei boksi enää paremmaksi muutu niin olinpahan väärässä. Alamar cosmetics on pieni indie brändi Jenkeissä ja mitä vielä, boksista löytyi heidän Pero primero primer, joka luomiväriprimeri. Olen aivan rakastunut brändin kasvo- ja luomiväripaletteihin ja myös heidän siveltimet on ihania. Niinpä en odota tältäkään primerilta muuta kuin huikeaa laatua. Ihana tuote!
arvo: 15$




Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä Peach & Lily Power calm hydrating gel cleanser, joka on korealaista kosmetiikkaa. Ongelmaiholle kehitetty putsari syväpuhistaa, mutta on silti iholle hellä ja harmiton. Pakkauksessa korostetaan erityisesti, ettei tämä kuivata ihoa lainkaan, joten uskon tämän olevan hyvä juuri nyt talvella ja varsinkin pintakuivalle iholle. Korkkaan heti.
arvo: 28$


Huh, kyllä oli uskomaton boksi ja kaikesta turhautumisesta ja vastoinkäymisistä huolimatta hypin tasajalkaa, kun availin boksin tuotteita. Boxycharm on tämän vuoden aikana minusta nostanut hurjasti tasoa ja nämä perusboksitkin on nykyään ihan mahtavia. Ei tule enää niitä tylsiä rajauskyniä ja huulikiiltoja joka kuukausi vaan oikeasti arvokkaita, kiinnostavia ja ennen kaikkea monipuolisia tuotteita. Joten hei, jos boksin tilaaminen vaikka joululahjaksi alkoi kiinnostella, niin klikkaa tänne. Et varmasti kadu. Muista, että Boxycharm ei postita suoraan Suomeen, joten tarvit USA:n puolelle osoitteen välitysfirman kautta. Itse käytän Planet Expressiä, toinen tunnettu kuljetusyritys on Shipito.

Oliko huikea boksi?
10 kommenttia on "Boxycharm marraskuu 2020"
  1. Tosi kiva boksi! Etenkin luomiväripaletti on ihana.

    PE:lla on nyt tosiaan jotain hässäkkää, kun mulle ei viime kuussa tullut mitään ilmoitusta saapuneesta paketista. Nyt sitten marraskuun IPSY on jossain eikä seuranta ole taaskaan päivittynyt. Sentään tällä kertaa osaan kytätä PE:n sivuja, josko paketti päivittyisi sinne vaikka ilmoitusta ei tulekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh en tiennytkään että PE:llä on noin paljon säätöä siellä. Ärsyttävää :(

      Poista
  2. Oikein kiva ja monipuolinen sisältö tällä boksilla, en itse kyllä välittäisi enää kovin paljon tuollaisista noin mineistä paleteista vaan tykkäisin reilummista. Tuntuu oudon kapealta vaikka ei varmasti mitää vikaa väreissä tai laadussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo minipaletit on käteviä reissuilla (sitten kun taas saa reissata) ja toisaalta tuossakin on hyvin sävyt jos haluaa rusehtavan oranssin silmämeikin. Itsekin kyllä tykkään isoista paleteista, mutta joskus on ihana mennä helpolla ja olla miettimättä liikaa mitä sävyjä haluaa. Silloin nuo pienet on käteviä kun ei ole valinnanvaraa :D

      Poista
  3. Huh mikä supersisältö!! Natasha Denonat kiinnostelee mutta hinta on kova. Jos Boxycharm olisi helpommin tilattavissa, tilaisin mutta pelkään että tulee tuota säätöä etenkin kun puhun vaan keppienklantia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turhaan jännität. Tilaamisessa ei paljon kielitaitoa tarvitse ja google kääntäjällä pärjää sen vähäisen mitä tarvii. Rohkeasti vaan tilausta menemään ;)

      Poista
  4. Voi apua mitä säätöä noiden pakettien kanssa :/ Toivottavasti saapuvat vielä perille! Mähän sain maaliskuun Boxycharmin ja Ipsy Plussan yli kahden kuukauden odottelun jälkeen eikä seuranta ollut päivittynyt kummassakaan puoleentoista kuukauteen. Toivottavasti sulla olisi käynyt samoin ja paketit vielä löytäisivät perille, kuten munkin molemmat silloin lopulta!

    Mulla itsellä on pankkikorttien vaihtumisen jälkeen ollut "pientä" säätöä Boxyn kanssa, kun se ei hyväksynyt mun uusia kortteja, koko tilaus meni Failed-tilaan ja piti tehdä uusi, kun Boxy lopulta hyväksyi mun luottokortin. Nyt odottelen lähteekö joulukuun boksi ikinä liikkeelle ja minkä jämäboksin ne mahtaa mulle lähettää :D Ipsy Plus taas päätyi Shipitolle, kun uusia pankkikorttitietoja laittaessa en katsonut, että se päivitti ne Shipiton varaston osoitteet sinne. Nyt odottelen mielenkiinnolla koska sekin paketti mahtaa tulla, varmaan joskus tammikuun loppupuolella :'D

    Mutta tän boksin sisältö oli kyllä hurjan hyvä<3 Toi Natasha Denonan paletti on ihana ja oon niin onnellinen, että mulla on nyt jo kaksi noita pikkupaletteja :) Toi Alamar Cosmeticsin primer olisi ollut ihana saada! Toivottavasti se on yhtä hyvä kuin kaikki muutkin heidän tuotteensa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa että sulla boksit tuli lopulta. Mä olen kyllä toivoni jo heittänyt, mutta ei sitä koskaan tiedä. Tosin nyt alkaa olla jo niin paljon aikaa kulunut että tuskin niitä enää mistään löytyy.

      Mulla kävin kerran Ipsyn kanssa samoin kun vaihdoin pankkikorttitietoja ja se osoite on jostain syystä ihan epäloogisesti pompannut siihen vanhaan shipiton osoitteeseen :O Millähän järjellä sekin, en tajua! Kyllä se sieltä lopulta suomeen löysi mutta shipiton postarit oli aivan järkyttävät!! Varaudu siis niihin.

      Poista
  5. Onpa harmillinen säätö noiden boksien kanssa :( Toivottavasti ne kuitenkin löytävät vielä tiensä perille.

    Sisältö oli tosi kiva :) Tuossa luomiväripaletissa on todella kauniit sävyt <3 ja vaikken yleensä putsareista olekaan kovin innoissani, niin tuo Peach & Lilyn kuulostaa kyllä tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo paletti onkin ollut jo käytöllä ja sävyt ovat myös luomilla tosi kauniit ja pigmenttiset. Fanitan ihan täysillä <3

      Poista