torstai 17. joulukuuta 2020

Boxycharm premium marraskuu 2020

 


Unboxaillaan tänään marraskuun Boxycharm premium. Viimeisimmässä Boxycharm postauksessa kerroinkin mun vastoinkäymisistä boksien kanssa ja edelleen on lokakuun boksit kadoksissa. Tuskin ne sieltä enää löytyy, kun aikaakin on jo niin paljon kulunut, mutta onneksi nyt on taas boksit ruvenneet kulkemaan. Joulukuun bokseja odotan kyllä kovalla innolla, sillä sieltä tulee taas normi boksin lisäksi Boxyluxe. Marraskuun normi Boxycharm oli suorastaan mykistävä! Käy lukemassa aikaisempi postaus täältä. Premiumista en aluksi ollut yhtään innoissani, mutta hetken aikaa tuotteita tutkailtuani löysinkin boksista muutamia tosi kivoja juttuja. Ei tämä kyllä ihan suosikki boksikseni yllä, mutta tasaisen hyvää jälkeä kumminkin.





Illamasquan Unveiled artistry palette oli oma valintani boksiin. En enää muista mitä muut vaihtoehdot olivat, mutta tämä oli kaikista houkuttelevin. Paletin alarivi on pelkkiä mattasävyjä melko vaaleissa nuden sävyissä poikkeuksena pari vähän tummempaa rusehtavaa sävyä. Ylärivi puolestaan on pelkkiä shimmereitä ja fiilistelen etenkin noita punertavia kirsikan sävyjä. 

Paletti ei ensi vilkaisulta herättänyt kovin suuria tuntemuksia suuntaan tai toiseen. Nopeasti katsottuna paletti näyttää jopa liian harmoniselta ja ehkä jopa tylsältä. Valossa nuo shimmerit kuitenkin päääsevät oikeuksiin ja onhan tuossa alarivin mattasävyissäkin kuitenkin arkisia perusmeikkejä ajateltuna todella käyttökelposia sävyjä, joita joka paletissa kaipailen. Taidan siis kuitenkin jättää paletin itselle testiin, koska Illamasquan meikit on tosi laadukkaita ja olen tähän mennessä tykännyt kaikista testaamistani meikeistä.
Arvo: 50$





Boksin tylsin tuote oli tämä Cosmedix skincare brush set, joka sisältää kaksi sivellintä. Toista on tarkoitus käyttää naamioiden, seerumeiden ja voiteiden levittämiseen. Silikoninen sivellin soveltuukin siihen tarkoitukseen oikein hyvin, mutta mulla ei yksinkertaisesti ole kyllä tälle mitään käyttöä. Toinen pakkauksen sivellin on pyöreä ja hyvin tiheäkarvainen sivellin, jonka pinta on muotoiltu nystyröin. Tätä sivellintä on tarkoitus käyttää kasvojen putsauksen yhteydessä hierontaan ja kuorintaan. Tiedän jo nyt, että myöskään tälle mulla ei ole mitään käyttöä, koska käytän kasvojen kuorintaan erillisiä kuorintatuotteita eikä tällainen sivellin herätä minussa mitään mielenkiintoa.
Arvo: 25$




Vaikka olen todella huono käyttämään mitään yksinappisia luomivärejä, niin tämä Dose of colorin upea block party single eyeshadow sai pienen innostuksen aikaan. Sävy on tumman ruskea kultaisella vivahteella. Sävy on kaunis ja todella kimaltava, joten tätä voisi hyvin käyttää glitterinä tummissa silmämeikeissä. Pienessä pakkauksessa on peili ja näitä oli bokseissa jaossa useita sävyjä. Pakkaus vaikuttaa tosi laadukkaalta ja kansi tukevalta. Hinnaltaan kuitenkin yhdeksi napiksi aivan törkeän hintainen, joten en kyllä ikinä lähtisi tätä itse ostamaan.
Arvo: 20$




Viimeisen vuoden ajan mulla on ollut suuri nudepuna villitys, joten arvatkaa vain olinko pikkaisen innoisani tästä kuaniista Ilia Beauty Color block high impact huulipunasta. Huulipunan luvataan olevan pitkäkestoinen, pigmenttinen ja kosteuttava. Sävy on myös todella kaunis ja pakkaus tyylikäs. Tästä tulee ehkä suosikkini!
Arvo: 28$




Pakkauksen perusteella tämä tuote ei kehuja kerää, mutta netin arvostelujen perusteella tämä on kovinkin pidetty tuote. Growtn alchemist detox night cream sisältää peptidejä, vitamiineja, hyaluronihappoa ja iholle hyviä omega-rasvoja, joten tämä on varsinainen tehopommi. Hinnaltaan tämä on ihan överi, joten onhan tällaisia luksus tuotteita oikeasti kiva saada boksien kautta testiin. Korkkaan tämän heti, kun olen saanut aikaisempia yövoiteita hiukan tyhjennettyä kaapeista. 
Arvo: 125$




Boksissa oli myös kaksi Realher huultenrajauskynää. Yleensä vihaan näitä rajauskyniä, mutta nämä olivat ihan kivoja ja käyttökelpoisia. Olen innostunut muutamien testaamieni huulipunien jälkeen Realherista brändinä ja nämä rajauskynät ovat kierrettäviä, joten teroitinta ei tarvita ja se on ehdottomasti plussaa. Sävyt ovat myös kauniit, sillä toinen on viininpunainen ja toinen nude. Nude saattaisikin sopia saamani uuden nudepunan kanssa.
Arvo: 25$




Premium boksi on tähän asti ollut ihan huikea, mutta nyt ensimmäisen kerran sain boksin joka ei ollut täysin leukoja loksauttava. Pienen tuumailun jälkeen sanon kuitenkin, että boksin ihan jees vaikkakaan ei mikään sykähdyttävä. Toivonkin, että joulukuun boksi veisi taas jalat alta, mutta katsotaan mitä sieltä tulee. Jätän kuitenkin kaikki muut tuotteet siveltimiä lukuunottamatta testiin ja katson sitten, miltä tuotteet alkavat vaikuttaa.

Oliko sinusta sisältö aikaisempaa tylsempi vai olisitko ollut tyytyväinen boksiin?
6 kommenttia on "Boxycharm premium marraskuu 2020"
  1. Olisin tykännyt, huultenrajauskynät vaikuttaa hyvän värisiltä, samaten huulipuna. Siveltimet vähän oudot mutta kyllä mä kaikesta muusta olisin ilahtunut :)

    VastaaPoista
  2. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta jostain syystä muhun ei ikinä iske nää Premium boksit samalla tavalla kuin ne perusboksit :D Tässäkin oli sinänsä ihan kivanoloisia tuotteita, toi paletti esimerkiksi on tosi kaunis, mutta jotenkin mun mielestä kokonaisuutena Base Boxit toimii paremmin kuin nää Premiumit :) Odotan myös innolla mitä joulukuun boksista tulee<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, oho :D Mä olen kyllä usein tykännyt näistä premiumeista vaikka pakko kyllä myöntää että uudistuksen myötä ne perusboksit on nykyään tosi tosi hyviä!

      Poista
  3. Ihan kiva sisältö! Tuo huulipunan sävy näyttää tosi kauniilta ja samoin Dose of Colorsin luomiväri on superkaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulipuna oli ihana. Se onkin huulilla vähän tummempi kuin sävy näkyy hylsyssä, mutta ei haittaa. Ihana nude silti <3

      Poista