maanantai 11. tammikuuta 2021

Boxycharm premium joulukuu 2020

 



Juuri kun kirjoittelin joulukuussa, ettei yksikään Suomessa ilmestyvä kauneusboksi juurikaan sykähdyttänyt joulun boksien sisällöillään, sainkin aivan luksus boksin Boxycharmilta. Boxycharmin osalta on kyllä pakko kehua, ettei se nykyään näytä pettävän enää laisinkaan. Sisällöt on kuukausi toisensa jälkeen aivan mykistäviä ja joulukuun premium boksi oli unelmien täyttymys. Ihan jokainen tuote boksissa oli kiinnostava ja jää omaan käyttööni. Tällaisia niiden boksien pitäisi ollakin. Jos viimeistään nyt Boxycharmin tilaaminen alkoi kutkuttelemaan niin klikkaa tänne. Muista myös luoda Planet expressille USA:n varasto-osoite täällä, jonka kautta saat boksit lähetettyä Suomeen. Boxycharm ei nimittäin toimita suoraan tänne Eurooppaan. 

Mutta nyt boksin sisältöön! En malta odottaa, että pääsen kertomaan...





Okei ensinnäkin teille, joille Boxycharm ei ole vielä niin tuttu, niin kerron että boksista tekee timanttisen joka kuukausi ilmestyvä uusi paletti. Paletti voi olla luomiväripaletti tai kasvopaletti, joskus jopa molemmat. Mä olen saanut kasvatettua palettikokoelmaani juuri Boxycharmin avulla ja saanut harvinaisia ja aivan tajuttoman arvokkaitakin paletteja boksien kautta. Viseart on mulle tuntematon brändi, mutta jossain somessa olen siihen törmännyt toisinaan. Ensinäkemältä paletti ei vaikuta kummoiselta, mutta kun kurkkasin tietoja paketin mukana tulleesta kortista, hakoin henkeä. Tämän paletin arvo on nimittäin 80 dollaria! Jep, putosin tuolilta. Yksi kalleimpia omistamiani paletteja, jos black fridaylta alesta ostamiani Natasha Denonan paletteja ei lasketa. Viseart Neutral mattes milieu 14 paletti sisältää vain mattaisia sävyjä, jotka ovat tosi käyttökelpoisia monenlaisten meikkien luomiseen. Sävyt ovat vieläpä tosi kauniita ruskeita ja joukosta löytyy myös pinkki ja sininen väripilkku. Värit ovat luksuksellisen pigmenttisiä ja intensiivisiä. Olen haltioissani!





Boksissa oli myös toinen paletti, True+ Luscious Lucky glow paletti, joka on siis kasvopaletti. Pannut ovat valtavan kokoisia ja sävyt vaalealle iholle aivan ihania. Brändi on minulle vieras, mutta paletti on hyvin kaunis. Tämän arvo on 46$ joten ei mikään halpa paletti tämäkään. Paletissa on kaksi vaaleaa aurinkopuuteria, yksi korallinen poskipuna ja kolme eri sävyistä highlighteria. Meinasin jo laittaa paletin eteenpäin, mutta sitten swatchailin sävyjä ja olin ihan myyty. Ihana paletti ja sävyt aivan täydellisiä. Harvoin nimittäin löytyy kasvopalettia, josta kaikki sävyt pääsevät vaalealle iholle käyttöön.




Erityisesti ilahduin myös boksissta olleesta Crown All eyes on you 5 siveltimen setistä, jotka ovat yleellisen pehmeitä ja myös kauniita. Hyville ja laadukkaille siveltimille on kokoelmissa aina tilaa ja paketissa olikin varsin käteviä häivytyssiveltimiä. Ihastuin näihin heti ja pääsevätkin uuden luomiväripaletin kanssa käyttöön. Nappivalinta boksiin!
arvo: 35$




Ja sitten meikkilinjalla jatketaan, sillä minulle oli valittu mukaan myös Elizabeth Mottin It's so big volumizing mascara, joka antaa täydellisen tuuheat ja mega-volumiset räpsyt. Uusia ripsivärejä testaan aina mielelläni. Kuulostaa ainakin paperilla täydelliseltä tuotteelta!
arvo: 20$




Boksin ainoa ihonhoitotuote oli Elemisen super hintava geelimäinen ja viilentävä kasvovoide. Voiteen käyttö saa kosteuden lukittumaan ihoon ja ihon siten näyttämään nuorekkaammalta ja hehkuvalta. Elemiksen tuotteet on mun yksiä lemppareita, mutta korkean hinnan takia näitä ei tule kyllä normaalisti juurikaan osteltua. Tämä kyseinen voide on mulle uusi tuttavuus, jota testaan kyllä mielelläni.
arvo: 65$




Viimeisenä vielä boksista löytyi aivan ihastuttavan sävyinen Fenty Beauty Mattemoiselle plsuh matte lipstick. Samainen huulipuna tuli myös Glossyboxin joulukalenterista, mutta eri sävyisenä. Tykästyin itse tähän korallisen nudeen punaan, joka liukuu huulilla mutkattomasti ja antaa intensiivisen värin ja ihanan kosteuttavan tunteen huulille. Pakkausekin on yleellisen kaunis! Kruunasi tämän boksin.
arvo: 18$


Kyllä oli aivan huikea kokonaisuus! Sanattomaksi vetää ❤
Iskikö boksin sisältö sinuun?
4 kommenttia on "Boxycharm premium joulukuu 2020"
  1. Törkeen upea sisältö!! Viseartin paletti on upea, ne on niin kalliita etten raaski ostaa mutta todella laadukkaita. Olispa ihana tämmönen boxi jossa sais kaikkee upeeta, nuo siveltimetkin niin ihania ja kaikki muukin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kovan vuoden lopetuksen Boxycharm kyllä lykkäsi pakko sanoa! Tulispa yhtä timanttisia bokseja tänäkin vuonna <3

      Poista
  2. Katsoin tämän instasta, näyttää tosi kivalta :) Ehkä tuo yksi glitteri näyttää vähän semmoselta halvemmalta kun on nuo hileet noin päällä että kuvittelis jonkun halpismerkin tuotteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihmettelin itsekin tota hilenappia! :D Ei aluksi näyttänyt yhtään houkuttelevalta, mutta onpahan erilainen mitä yleensä

      Poista