maanantai 25. tammikuuta 2021

Boxyluxe joulukuu 2020




Tänään vihdoin unboxaillaan joulukuun Boxyluxe. Olen ollut boksista super haltioissani siitä asti, kun tämän sain. En vain ole alkuvuoden kiireiltä ehtinyt tätä teidän kanssa vielä unboxailla, mutta nyt vihdoin!! Boxyluxe on harvoin pettänyt, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Boksi sisältää 7-8 täysikokoista tuotetta ja koska boksi maksaa sen 50$ (ja ilmestyy vain joka kolmas kuukausi) sen sisällön arvo on moninkertainen normaaliin boksiin verrattuna. Olen edelleenkin tilaamassa Boxyluxea, koska koen todella saavani rahoille vastinetta ja tässä luksus boksissa on aina todella kiinnostavia tuotteita ja huippu kalliitakin vaihtoehtoja.





Joulukuun boksissa oli kahdeksan tuotetta, joista yksi kuului tähän "lifestyle" kategoriaan. Yleensä boksista on tullut juomapulloja, tyynyliinoja tms pientä yleistavaraa, mutta tällä kertaa sain tosi kauniit zirkoniset nappikorvikset. Korvikset oli itse asiassa oma valintani boksiin ja näin luonnossa ne on vieläkin kauniimmat mitä kuvassa. Tykkään kaikesta kimaltavasta ja käytän kyllä juuri tämän tyylisiä korviksia, joten tuli todellakin käyttöön. Pieni miinus siitä, ettei pakkauksessa ole mitään merkintää nikkelittömyydestä tai muustakaan valmistusmateriaalista. Minulla on tosi tärkeää tietää korujen valmistusmateriaali, sillä olen allerginen nikkelille ja en todellakaan halua riskeerata pahaa ihoreaktiota sen takia. Netin syövereistä löysin jostain tiedon, että korvikset ilmeisesti ovat nikkelittömät. Arvostan kyllä erittäin paljon EU:n tarkkoja säännöksiä mm. pakkausmerkinnöistä, sillä Jenkeissä ilmeisesti on vähän hällä väliä asenne näiden kanssa...
arvo: 36$




Sunday Riley on ilmeisesti varsin suosittu brändi Yhdysvalloissa, mutta minulle tuotteet ovat liian hoitavia ja saavat aikaan ihoärsytyksiä. Sain pari vuotta sitten aivan kamalan aknen merkin retinoliseerumista, joka sisälsi retinolia 6%. Kasvohoidossa käydessä ja yli vuoden iho-ongelmien kanssa taistellessa vannoin etten ikinä käytä enää mitään merkin tuotteita. Sain myös kuulla, että moinen määrä retinolia ihonhoitotuotteessa luokitellaan EU:ssa jo lääkevalmisteeksi ja sitä saa vain reseptillä vakaviin iho-ongelmiin. Hupsista 😂 Joka tapauksessa boksista sain Sunday Rileyn Good genes lactic acid treatmentin eli kuorivan ja boostaavaan seerumin. Seerumi kuorii ihoa ja kirkastaa sitä samalla juonteita ja tummia läiskiä häivytellen. Kuulostaa kyllä kiintoisalta, mutta en kyllä uskalla tätä iholleni laittaa.
arvo: 86$




Kaikki hiuksiin jätettävät hoitosuihkeet on mulle enemmän kuin tervetulleita. Rakastan hyvältä tuoksuvia ja helppoja hiussuihkeita, joita testailenkin mielelläni. Sain Reza be obsessed love my leave-in hiussuihkeen, mikä sisältää melko kiinnostavia ainesosia. Suihkeessa on shampanjaa, kultaa ja timantteja, jotka antavat kiiltoa ja sähikettä hiuksiin. Löytyy suihkeesta myös aidosti hoitavia ainesosia kuten kookosöljyä, tryffeliöljyä ja mansikansiemen uutetta. Mielenkiintoinen ja melko yleellisen kuuloinen suihke kyseessä. Mahtaako toimia?
arvo: 22$




Sol de Janeiron tietää varmasti ihan kaikki. Brändi on ampaissut tunnetuksi herkullisilta tuoksuvilla vartalovoiteilla, joista kyllä itsekin pidän. Nyt sain brändiltä jotain ihan uutta testiin, nimittäin ihanan kesäiseltä tuoksuvan super pehmittävän ja kosteuttavan huulivoiteen. Luulin aluksi tämän olevan huulipuna, mutta kyllä tämä ihan huulirasva on, sillä tuotteessa ei ole lainkaan sävyä ja se on todella kosteuttava. Tulipa osuvaan aikaan juuri nyt talvella, kun haaveilen kesän lämmöstä. Kuivuneet huulet saa kyytiä ja tuoksu vie suoraan Karibialle. Kyllä kiitos!
arvo: 20$




Tässä boksin ehkäpä tylsin tuote, vaikkakin tosi hyödyllinen. Symbiosis London tightening & resplendent eye mask on siis nimensä mukaisesti silmänympärysiholle tarkoitettu naamio/ sy-voide. Voide sisältää hyaluronihappoa ja sheavoita, joten uumoilen tämän olevan todella kosteuttava. Silmänympärysvoiteita mulla on tällä hetkellä aivan liikaa avattuna, joten jää kaappiin odottelemaan. Ja siis saanko kysyä, mikä kumma tässä maksaa? Tuotehan on melkein sadan dollarin arvoinen, whaaaat!?
arvo: 93$





Vaikka yleensä tykkään tosi paljon boksissa tulevista paleteista, niin tällä kertaa Iconic Londonin Blaze chaser kasvopaletti ei iskenyt sävyjen puolesta yhtään. Paletti näyttää minun silmään jotenkin tosi tunkkaiselta ja tummalta. Tykkään itse raikkaista sävyistä, jotka antavat pirteyttä kasvoilla. Tässä kaikki sävyt näyttää jotenkin tosi likaisilta ja ei houkuta yhtään laittaa niitä kasvoille. Paletti on vielä suhteellisen arvokaskin, niin kiinnostaisi todella tietää onko tämä hintansa arvoinen. Nakkaa kommenttia, jos olet testannut!
arvo: 55$





Luxien kauniista kultaisesta sivellinsetistä oli aivan liekeissä. Siveltimet tuli upeassa matkapussukassa, missä siveltimet pysyy suojassa ja kätevästi mukana. Pussukka on tosi nätti ja tulee ehdottomasti käyttöön, sitten kun matkustamaan taas pääsee. Itse siveltimet on tosi herkullisen näköiset kultaiset ja tuttua Luxie laatua. Luomivärisiveltimet jätä itselle, mutta ihot siveltimet lähtevät eteenpäin. Vastaavia minulta jo nimittäin löytyy. Tosi kiva setti joka tapauksessa enkä ole nähnyt vastaavaa Suomessa myynnissä.
arvo: 85$






Viimoisena vielä tosi kaunis sininen Hipdot cenote pressed luomiväripaletti. Multa ei ihan hirveästi löytykään sinisiä luomiväripaletteja, joten tämä tulikin ihan tarpeeseen. Paletissa on niin mattaisia kuin shimmereitäkin sinisiä ja löytyypä paletistä muutama maanläheinen ruskea ja kultainenkin sävy vähän neutraalimpiin meikkeihin. Hipdotin paletit on tosi laadukkaita ja pigmenttisiä, joten tämä jää ehdottomasti mulle käyttöön. Katsotaan mitä raikkaita sinisiä talvimeikkejä saan tällä aikaan.
arvo: 30$


Kyllä boksi taas kirkkaasti lunasti odotukset ja arvoltaan se oli jälleen kerran aivan huikeaa settiä! Arvostan sitä, miten Boxycharm panostaa näiden sisältöihin joka kuukausi ja saa bokseihin kiinnostavia ja mielenkiintoisia tuotteita mukaan. Odottelen myös innolla seuraavaa Boxyluxea, sillä spoilereissa näin instagramissa että mahdollisesti olisi tulossa Anastasian Norvina jättipaletti. Siis wow sanon minä! Jos haluat ryhtyä tilaajaksi niin klikkaa itsesi tänne. Muista myös, että Boxycharm ei suoraan toimita Suomeen, joten tarvitsen USA:n osoitteen esimerkiksi Planet expressiltä täältä.
8 kommenttia on "Boxyluxe joulukuu 2020"
  1. Siveltimet ja tuo silmänympärysnaamio ois olleet mulle mieluisimmat tässä boksissa. Luomiväripaletti sykähdyttää varmasti innokasta ja kokeilevaa meikkaajaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luomivärit on aika kirkkaat, harvoin tulee kyllä sinertäviin tartuttua mutta nyt aion kyllä kokeilla ;)

      Poista
  2. Siis tosi kiva boksi! Kaikki oli vaan wau wau wau! Korvakorut tosi nätit, itellä tulis käyttöön ja nopeasti sit tuntis oliko ne halpametallia vai ei. Paletti+siveltimet+janeiron tuote tässä semmosia mitkä itsellä kolahti kyllä heti. Tosi kiva boksi ja joulukuun boksiksi tosi sopiva kun ajatellaan juhlapyhiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on korvikset ollu ihan päivittäin käytössä ja luojan kiitos niistä ei ole tullut mitään reaktiota. Hyvin toimii siis ;)

      Poista
  3. Kunnon luksussisältö! Kaikki olisi ollut mieluisia ja korvikset tosi nätit, ostin just itse vähän aikaa sitten samanlaiset zirkoniset. Mulla kans paha nikkeliallergia niin en uskalla mitä vaan koruja käyttää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tätä turhaan luxe boksiksi kutsuta ;) Mutta samaa mieltä, sisältö oli ihan 10/10!

      Poista
  4. Sivellinsetti olisi ollut tästä mulle kiinnostavin, samoin noi korvikset näyttää tosi kauniilta! Tunkkaiselta näyttää munkin silmään toi kasvopaletti, en usko että saisin tosta kovinkaan montaa sävyä sopimaan omalle kalpealle iholleni :D Luomiväripaletti on ihana, vaikka itse en kovin usein sinisiä luomivärejä käytäkään<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen kyllä tuota kasvopalettia, miten onkin noin tunkkaiset sävyt siihen valittu. Toki en tiedä miten toimii iholla, mutta epäilen että se kovin hyvältä näyttäisi...

      Poista