lauantai 2. tammikuuta 2021

Palettihaaste marras-joulukuu

* sisältää mainoslinkkejä



Palettihaaste jatkuu taas vaikka marraskuussa tulikin pieni tauko muuton takia. Meikkailut jäi muiden kiireiden takia niin vähälle, että päätin jatkaa samoilla paleteilla joulukuun ja vaihtaa uudet paletit nyt kuukauden vaihtuessa tammikuuksi. Joten tänään esittelyssä taas kolme palettia, jotka ovat olleet pääasiallisella käytöllä nyt loppuvuoden. Pakko sanoa, että tähän kuukauteen osui kova kolmikko. Kaikki ovat omia suosikkejani ja aivan huippuja paletteja. Meikkilookit jäivät kuvien muodossa nyt hyvin vähälle, koska valon puute on talvisin aina haastava meikkikuvien suhteen. Nyt kuitenkin ostin itselle ring lightin, joten jatkossa myös meikkikuvia tulee enemmän.

Palettihaasteen rinnalle otan tänä vuonna myös huulipunat kiertoon haasteen, jossa käytän yhtä punaa aina viikon kerrallaan ja kuukauden lopuksi tehdään katsaus kuukauden aikana käytettyihin puniin pienten arvioiden kera. Pannuprojektia en halua aloittaa tänäkään vuonna, koska se ei ole ihan mun juttu. Sen sijaan nämä kiertävät ja vaihtuvat haasteet pitävät mielenkiintoa ja inspiraatiota yllä, joten jatketaan näillä.





Tämä kolminappinen Sleekin kasvopaletti tuli muistaakseni joko LF joulukalenterista tai beautyboxista jokunen vuosi sitten. Olen käyttänyt palettia aika paljonkin ja nyt se oli kaksi kuukautta oikein tehokäytöllä. Paletissa on mattainen aurinkopuuteri, shimmerinen poskipuna sekä highlighter. Paletti on kompakti ja sen pannut isot, joten isommallakin kasvosudilla mahtuu paletissa pyörimään. Paletti on aivan loistava vaalealle iholle, sillä varsinkin aurinkopuuteria on sopivassa sävyssä usein hankala löytää näin vaalealle iholle. Tämä on kuitenkin täydellinen sävy, ei liian lämmin, ei liian punakka, ei liian tumma. 

Paletin poskipuna ei ole aivan mieleeni, sillä en yleensäkään tykkää shimmereistä poskipunista ja se on sävyltään vähän liian pinkki omaan makuuni. Highlighter sen sijaan on aivan ihana ja näitä kahta olenkin paletista eniten käyttänyt. Aurinkopuuterista onkin kohta jo pannu tulossa näkyviin. Pigmenttiä sävyissä on sopivasti. Ei liikaa eikä liian vähän, joten sitä on helppo häivytellä ja kerrostella. Todella lämmin suositus tälle minipaletille, joka ei ole edes hinnalla pilattu. 

Myynnissä: Lookfantastic* 11,45€ (nyt alessa ja koodilla GATALVI tammikuun loppuun -30% jolloin paletin hinnaksi jää 10,30€)

Arvio: 4½






Anastasia Beverly Hills Norvina

Anastasian paletit on omia lemppareitani ja jos pitäisi valita yksi ainoa luomiväribrändi loppu elämäksi niin kyllä se varmasti olisi Anastasia. Rakastan tätä Norvina palettia, jossa on kauniita sävyjä ja etenkin paletin vaaleanpunaiseen taittavat sävyt ovat hurjan kauniita. Paletti on ollut mulla ahkeralla käytöllä ja tällä on helppo tehdä ihan nopea yhden tai kahden sävyn arkimeikki parissa minuutissa. Sävyt ovat pigmenttisiä ja helppoja työstää, joten tämä sopii myös kokemattomalle meikkaajalle. Mattasävyt pöllyävät aika paljon, siitä ainoa miinus, mutta asian kanssa oppii elämään, eikä se minua ainakaan häiritse kunhan muistaa kopistella ylimääräiset murut siveltimestä ennen kuin lisää väriä luomelle. 

Paletin ylärivi on shimmereitä ja metallisia sävyjä, alarivi taas ainoastaan mattaa. Sävyt ovat tässä paletissa todella helppoja käyttää, sillä ne sopivat yhteen melkein minkä tahansa paletin muun sävyn kanssa. Vaaleanpunainen shimmer wild child ja mattainen love sekä kultainen kimaltava dreamer ovat omia suosikkejani ja niitä onkin paletista selkeästi eniten käytetty. Paletin kansi on kaunis ja pehmeää samettia. Se toki likaantuu helposti käytössä, mutta on silti tosi kiva!

Myynnissä: Kicks* (57,40€) ja Beautybay* (52,25€)

Arvio: 5






Smashit cosmetics 15 color glitter palette mix 2

Yksi uusimmista paleteistani on tämä mykistävän hieno glitteripaletti, joka sisältää pelkkiä super säihkyviä glittersävyjä. Paletissa on lähes kaikkia sävyjä ja glitterit ovat erittäin näkyviä ja pysyvät luomella myös ilman glitterliimoja ja -primereita. Tykkään paletissa siitä, että sävyt ja glitterit ovat niin intensiivisiä ja antavat pisteen i:n päälle meikkiin. Olen käyttänyt tätä palettia jo monessa meikissä ja tykästyn tähän aina vain enemmän. Paletti sopii siis kaikille glittereitä rakastavalle. Erityismaininta siitä, ettei tämän kanssa tosiaan tarvi mitään erillisiä liimoja, kuten glitterit yleensä tarvitsevat. Helppo käyttöinen ja näyttävä valinta juhlameikkiin. Kirjoittelin tästä paletista blogissani jo aikaisemmin täällä. Alempaa löytyy myös kuvat yhdestä meikkilookista tällä paletilla.

Myynnissä: Lyko* 24,50€

Arvio: 5






4 kommenttia on "Palettihaaste marras-joulukuu"
  1. Hyvät valinnat, Norvina on hirmu ihana ja kauneimpia ABH paletteja :) tuo Sleek näyttää käytettävältä ja hyvältä paletilta päivään ku päivään. Glitterpaleteista en kovinkaan välitä vaikka säihkyviä ovatkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sun kans samaa mieltä, Norvina on ehdottomasti ABH paleteista upein. Voisin oikeastaan pärjätä pelkästään tuon paletin voimin, jos vain yksi pitäisi valita :D

      Poista
  2. Mullakin on Norvina mutta teen sillä aika tylsiä lookeja kun en oikein osaa yhdistellä noita näyttävämpiä sävyjä, niin odotan innolla niitä meikkikuvia inspiraatioksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyypä tehdä tutoriaalipostausta jossain välissä ;)

      Poista