keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Tammikuun kosmetiikkasuosikit

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Tänään käydään läpi tämän vuoden ensimmäisen kosmetiikkasuosikit. Koska olen testaillut tosi paljon uusia tuotteita viimeisen kuukauden aikana, huomasin etten millään pysty rajaamaan suosikkeja vain viiteen tuotteeseen. Niinpä mukana pari extra tuotetta, mutta haittaakos tuo. Kaikki tammikuun suosikit on nousseet kovalle käytölle ja näköjään nyt panostetaan oikein urakalla ihonhoitoon. Mutta sehän on talvella erityisen tärkeässä roolissa, joten senkin takia ollaan oikein asian äärellä. 





Tammikuun ainoa meikkituote on Laura Geller baked blush-n-brighten. Upea marmorikuvioitu poskipuna jättää tosi hienostuneen ja kauniin punan poskille ja onhan tuo kokonaisuus ihan itsessäänkin valtavan kaunis. Puna on valtavan iso ja siinä mahtuu pyörittelemään ihan jättimäistä sivellintäkin. Sävy sulautuu kivasti ihoon ja on helppo häivytellä. Olen itse käyttänyt kovasti ja tykännyt ihan älyttömästi. 




Nuxe on vegaaninen ja sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteiden raaka-aineista vähintään 99% on luonnollista alkuperää. Valmistusmenetelmä ja raaka-aineet on huolella valittu ja tiukan valvonnan alaisesti valmistettu. Bio sarjan Moringa seeds misellivesi* on aivan ihanan yleellinen kasvojen puhdistustuote, jota ei tarvi huuhdella pois. Tuote sisältää moringasiemenuutetta ja sen raikkaan makea tuoksu  on ihana lisä. Tämä poistaa meikin tehokkaasti ja sopii käyttää myös silmämeikin poistamiseen. Iho tuntuu raikkaalta ja kosteutetulta, mikä on kiva ja tällä voi sivellä kasvot myös aamuisin yön jäljiltä.
Saatavilla: Sokos, Stockmann, Eleven* (alessa nyt 15,96€), Nordicfeel* (alessa nyt 15,96€) ja Lookfantastic* (19,45€, muista käyttää alekoodi GATALVI)




Muutama päivä sitten kirjoittelinkin oman postauksen Bernard Cassieren tuotteista ja tämä aloe veraa ja bambua sisältävä kosteuttava yönaamio* nousi heti mun suosikiksi. Tästä on muuten instan puolella (@glitteriaddiktiofficial) menossa myös arvonta sunnuntaihin saakka, joten käy osallistumassa. Geelimäinen mutta melko tuhti yönaamio on täydellinen kosteusköyhälle iholle ja kosteuttaa ihan uskomattoman hyvin. Tämä on ihan paras talvella, mutta geelimäisen koostumuksen ansiosta voi kyllä ihan mainiosti käyttää ympäri vuoden. Siis suosittelen hankkimaan, tämä on täydellinen!
Saatavuus: Kauneushoitolat, lähimmän löydät täältä




Olen viimeisen vuoden aikana oppinut käyttämään huuliöljyjä, koska ne on paljon kosteuttavampia ja hoitavampia kuin normaalit huulirasvat. Suosittelen BBIA lip oilia*, joka on heittämällä paras huuliöljy ikinä. Monista öljyistä jää raskas ja tahmainen tuntuma huuliin eikä öljy oikein tahdo imeytyä huulilla. Tässä BBIA huuliöljyssä ei ole mitään edellä mainittuja ongelmia, sillä se on kevyt, raikas ja vähän viilentävä ja kosteuttaa sekä hoitaa juuri niin kuin huuliöljyn pitääkin tehdä. Jos haluat välttää talvirohtumat niin osta tätä!
Saatavuus: Bearel* (11,95€)




Clarins total eye lift* on aivan ihastuttava ja uuden sukupolven tehokas anti-age vaikutteinen silmänympärysvoide, joka antaa freesimmän ilmeen jo 60 sekunnissa. Tutkimusten mukaan kuukauden käytöllä 86% naisista sanoi sy-ihon olleen kiinteämpi voiteen käytön jälkeen. Geelimäinen koostumus sulaa ihoon välittömästi ja antaa heti kosteutetun fiiliksen iholle. Tämä vähentää turvotusta, poistaa tummuutta ja häivyttelee juonteita. Sanoisin tämän olevan paras silmänympärysvoide pitkään aikaan. Ja pakkaus on myös yleellinen ja pullon pumppu niin tehokas, että annostella voi juuri niin paljon tuotetta kuin haluaa. Täyttä kultaa ja vaikka kallis onkin niin ihan huikea tuote! Sisältää mm. kofeiinia, D-pantenolia ja karitevoita.
Saatavilla. Sokos, Kicks* (alessa nyt 58,40€), Eleven* (55,60€) ja Skincity* (70€)




Huxley on yksi mun lemppari tuotemerkeistä ja se ei varmasti tule teille yllätyksenä. Olen monet monet kerrat ylistänyt Huxleyn ihonhoitotuotteita ja viimeisin rakkauteni on Huxleyn scrub mask*. Tämä tuote on kasvokuorinnan ja -naamion yhdistelmä. Sisältää antioksidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä ja hellästi kuorivaa sokeria, luffaa ja saksanpähkinän kuorta. Tämä kannattaa levittää iholle kuivana ja pyöritellä kasvot kauttaaltaan. Lisää lopuksi vähän vettä ja jatka pyörittelyä. Sokeri sulaa mukavasti vedellä iholta jättäen ihon pinnan silkkisen pehmeäksi. Tämä kuorintanaamio ei muuten kuivata, sillä viikunakaktusöljy lukitsee kosteutta ihoon. Tuotteessa Huxleylle ihanan yleellinen ja ominainen tuoksu. Pidät varmasti!
Saatavilla: Sokos, Stockmann, Nobe* (alessa nyt 23,91€), Kicks* (alessa nyt 23,21€), Oletkaunis* (27,90€) ja Eleven* (alessa nyt 20,76€)





Bonuksena vielä mun meikkipisteen uusi järjestyksen luoja eli pyörivä meikkiteline, joka on kaunis puinen ja sisältää kivasti tilavia koteloita, lokeroita ja kolosia puteeleille ja meikeille. Mulla oli kauhea kaaos aina pöydällä, kun kaikki tavarat pyöri aina siinä päällä ja mitään ei tahtonut löytyä. Ei myöskään ollut oikein tilaa meikata, kun kaikki meikit ja tuotteet oli levällään. Tämä on ollut paras ostos pitkään aikaan, koska sain tuohon telineeseen kaikki pöydällä sekaisin olleet tuotteet ja nyt ne löytyy tosi kätevästi tuosta telinettä pyöräyttämällä. Tässä mulla on kaikki kulloisellakin hetkellä käytössä olevat tuotteet ja vaihtelen niitä tietysti niin, että kaappien kätköistä tulee välillä tuotteita kiertoon. Ihan tavalliselle kosmetiikan käyttäjälle teline on kuitenkin hyvän kokoinen ja tosi tilava, joten tuohon saa jopa koko kosmetiikkavaraston kätevästi esille ja helposti tongittavaksi.
Saatavilla: Cocopanda* (alessa nyt 35,90€, norm 49,90€)




Oon itse aivan liekeissä näistä tammikuun tuotteista, koska nämä oli kaikki ihan valtavan hyviä! Löytyikö tästä setistä joku/jotkut jotka kiinnitti heti sun huomion?
8 kommenttia on "Tammikuun kosmetiikkasuosikit "
  1. Mulla on toi Laura Gellerin poskipuna sävyssä Tropic Hues ja se on ehdottomasti yksi mun kaikkein aikojen suosikeista! Tykkään siitä, ettei siinä ole liikaa pigmenttiä, vaan poskille saa halutessaan tosi luonnollisen lookin ja kerrostamalla sitten voimakkaampaa lopputulosta. Muuten tässä ei ollut tuttuja tuotteita, mutta toi Huxleyn Scrub Mask on kiinnostanut jo pitkään. Kiva kuulla että oot pitänyt siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on totta, tykkään kans ettei puna ole liian "ärjy" vaan sitä voi hyvin kerrostella ja saada just sellainen luonnollinen meikkaamaton look. Aivan ihana <3

      Poista
  2. Onpa kiva tuo poskipuna! Mulla oli joskus teininä kaikki poskipunat (ja luomivärit..) tuollaisia marmorikuvioituja, kun mun mielestä ne oli niin nättejä :D Tuo näyttää sävynsä puolestakin tosi kauniilta :)

    BBIA:n huuliöljy kuulostaa tosi hyvältä. Sellaiset todella tahmeat ja paksut öljyt övat aivan kamalia. Täytyy pitää tuo mielessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha eikä, enpä yhtään ihmettele. Marmorikuvioiset tuotteet on kyllä hurjan kauniita!

      En tykkää itsekään sellaisista raskaista tahmaöljyistä. Oikeastaan mikä tahansa huulituote, joka jättää liian tahmean pinnan on mulle ehdoton nou nou. Tää BBIA öljy on kyllä yksi parhaimmista <3

      Poista
  3. Tuo säilytysteline kyllä niin ässä. Jotenkin mikään näistä ei ollut kovin tuttu tuote mulle, en säästänyt aikanani jostain boksista saamaani huuliöljyä ja siitä varmaan sitten kärsitään nyt. Ovat ilmeisesti osa tosi hyviä, kuten tämä sun :) ehkä sit joskus kun saan lukuisia huulirasvoja ja kiiltoja alta pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, tuo säilytysteline on kyllä pelastus! :D

      Huuliöljyjä suosittelen kyllä etenkin talveksi niiden reilun hoitavuuden ja kosteutuksen vuoksi. Huulikiillot ei siihen auta ja jotkut huulirasvatkin on aika huonoja. Varsinkin pakkasella öljy tuntuu suojaavan huulia paremmin

      Poista
  4. Olenkin miettinyt uusia Nuxe Bio tuotteita, täytyypä otata testiin :)

    Mutta tuo Huxley kuorinta! Aivan huikea, varsinkin jos etsii kunnon jykevää kuorintaa, niin tässä sellainen joka kuorii sielunkin pois (hyvällä tavalla siis) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on Nuxe bio sarjasta ollut myös se kasvovoide käytössä ja se oli aivan ihana! Just talveen sopiva pajsu voide <3

      Hah, olipa hauskasti sanottu tuo sielun kuorinta :D Mutta olet oikeassa, kuorinta on melko rouhea, mutta itse tykkään!

      Poista