perjantai 12. helmikuuta 2021

Goodiebox helmikuu 2021

 


Helmikuun Goodieboxin teemana oli pop the confetti ja boksissa juhlittiin naisten saavutuksia. Kaikkiin boksiin valitut tuotteet oli nimittäin yrityksiltä, joiden perustajana on nainen. Varsin ihana ajatus tämän boksin takana juuri nostaa naisten yrittäjyyttä esiin ja tukea sitä näin näkyvästi. Laatikon reunassakin luki vihreällä pohjalla tämä "pop the confetti" teksti. Olen kyllä itse tykännyt enemmän niistä kuvitetuista laatikoista, mutta teema kyllä tällä kertaa osui ja upposi!




Itse boksi oli ensi vilkaisuiltaan vähän laimean oloinen, mutta lopulta tuotteita tutkiessa löysin sieltä kuitenkin pari kivaa juttua! Boksi ei kuitenkaan pääse suosikkeihini, jotain tästä puuttui vaikka sisältö olikin ihan ok. Ehkäpä tuo pieni saippua esimerkiksi olisi voinut olla isompi tai joku oikein sykähdyttävä tuote tästä kokonaisuudesta puuttui. Mutta varsin kiva, että Goodieboxeista on viime aikoina alkanut tulla enemmän meikkejäkin. Itse nimittäin kaipeilen niitä kovasti näihin Suomalaisiin bokseihin.




Boksin itseäni vähiten kiinnostava tuote oli tämä minikokoinen Respire Solid face cleanser eli palamuodossa oleva kasvojenpuhdistusaine. Sisältää orgaanista pellavaöljyä ja auringonkukkaöljyä. Palaa hierotaan kosteiden käsien väliin ja siitä kasvoille. Saippua on tuoksuton ja vegaaninen. Itse en osaisi tällaisia palatuotteita käyttää, koska käytän aina nestemäisiä putsareita. Ehkä annan tälle kuitenkin mahdollisuuden.




Saimme boksista myös kaksipäisen Nire Beautyn The multitasker brush luomivärisiveltimen. Toisessa päässä on shimmereiden pakkaamiseen luomelle aivan täydellinen littana pää ja toisessa taas häivyttelyyn sopiva hieman tuuheampi pää. Tuo tuuheampi pää ei testatessani tuntunu olevan kovin löysä ja taipuisa, mitä itse suosin häivyttelyssä, mutta ehkä tämä toimii kuitenkin. Tykkään siveltimistä, mutta toivoisin Goodieboxin vaihtavan joskus myös brändiä. Kaikki tähän mennessä tulleet siveltimet on Nireltä. Vaikka brändissä itsessään ei toki mitään vikaa olekaan, kaipaisin vähän vaihtelua.




Boksin kiinnostavin tuote oli ehdottomasti tämä Modelco Instant radiance concealer peitevoide, joka on kosteuttava ja koostumukseltaan erittäin kirkas. Tuote tuli ihan täysikokoisena ja sävykin näyttää tuubin läpi ihan omalle vaalealle iholle toimivalta. Kiva tuote ehdottomasti ja tällaisia toivoisin lisää!




Ecooking on tansakalainen brändi ja sitä on Goodieboxin teemabokseissa ja joulukalenterissa näkynytkin jokisen verran. Boksissa tuli täysikokoinen repair shampoo, joka on ravitseva, korjaava ja kosteuttava shampoo. Shampoo lupaa tehdä hiuksista pehmeät ja tuoksuna on raikkaat kukat. Testiin lähtee ehdottomasti!




Boksin yksi turhimmista tuotteista oli Miquran decoltee naamio. Naamio asetellaan rintakehälle ja sen voidemainen seerumi syväkosteuttaa ihoa. Sisältää mm. kameliaöljyä, sheavoita, hyaluronihappoa ja useita muita kasviuutteita. En ihan täysin ymmärrä naamion funktiota, vaikka toki vartalon ihosta kannattaa pitää huolta. Mutta että erikseen ihan naamio. Luulisi esim kosteusvoiteen riittävän. Joskus kyllä aina ihmettelen, että miksi kosmetiikkamarkkinoille kehitellään tällaisia aivan ihmeellisiä tuotteita. Kai näillekin sitten kysyntää on?


Nappasko boksi vai mitä mieltä olit sisällöstä?
6 kommenttia on "Goodiebox helmikuu 2021"
  1. Kiva postaus ja tosi kiva lukea muidenkin mielipitäitä goodiebokseista :) Huomasitko muuten että tuo sivellin onkin tarkoitettu peitevoiteen levittämiseen ja häivytykseen eikä luomiväreille kuten itsekin aluksi luulin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      No huomasin sitten lopulta :D Haha oon niin malttamaton joskus etten jaksa edes lukea noita tuotekortteja kunnolla. Sieltähän se tieto sitten löytyi. Mutta taidan silti käyttää tuota mielummiin luomiväreille kuin peitevoiteelle :D

      Poista
  2. Mä luulin myös luomivärisiveltimeksi ja luulen kyllä että siihen käyttöön päätyy itsellä. Totta kyllä että kaikki siveltimet on olleet Nirelta mutta mieluummin näin, koska kaikki siveltimet on olleet todella laadukkaita ja kauniita! En halua mitään randomeita tai halpiksia.Itse en uskalla saippuapalaa kokeilla koska on nuo ripset ja jos sitä menisi silmiin, ei saisi sitten hangata ;DD

    https://charmingnails.blogspot.com/2021/02/goodiebox-helmikuu-2021.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta tuokin, Niren siveltimet on kyllä ollut tosi hyviä joten sen puolesta niitä mielellään kyllä jatkossakin saan, mutta kun kauneusboksien idea toisaalta on se että testaillaan uusia merkkejä niin siksi olisi kiva saada vaiheluakin :)

      Poista
  3. Nyt oli ihan hyvä sisältö tässä, olisin tykännyt! Vaikka kaksipäiset siveltimet eivät ole mun suosikkeja, mutta toi brändi on osoittautuntu tosi hyväksi ja nekin siveltimet, jotka ehdin itse Goodieboxien mukana saada, on olleet kovassa käytössä :) Toi dekolteenaamio kuulostaa joo vähän turhalta. Siis ymmärrän periaatteessa pointin, kun vissiin aika monilla unohtuu rasvata just toi alue, mutta aika useinhan esim. sheet maskeista jää sitä seerumia pussin sisälle sen verran, että sitäkin voi levitellä sitten just kaulalle ja dekolteelle. Puhumattakaan ihan kunnon vartalovoiteista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä, itsekin käytän ylijäämä seerumit sheet maskeista kaulalle ja dekolteelle ja kyllä sitä tulee myös rasvailtua aina toisinaan. Ehkä kuitenkin selvästi vähemmän kuin muuta kroppaa eli siinä saisi kyllä petrata :D

      Poista