sunnuntai 7. helmikuuta 2021

Kevättä rinnassa; The Body shopin uusi sitruunsarja yllätti!

 * tuotteet saatu pr



Kevättä kohti tässä mennään kovaa vauhtia ja onneksi! Meikäläisessä on ainakin viime viikkoina näkynyt pahasti uupumuksen merkkejä ja vallitseva kylmyys ja pimeys vain pahentaa tätä olotilaa. Normaalissa elämässä olisin jo varannut äkkilähdöt jonnekin etelän lämpöön, mutta kiitos koronan sekään ei ole mahdollista. Niinpä täällä kärvistellään ja koitetaan sinnitellä vielä pari kuukautta. Onneksi työpäivien jälkeen on hetken aikaa vielä valoisaa, joten muutosta parempaan suuntaan on päivä päivältä enemmän havaittavissa.

Mutta asiaan, kevät alkaa näkyä myös kosmetiikka uutuuksissa. Viimeisin rakkauspakkaukseni on nämä keväisen pirtsakat The Body shopin sitruunasarjan tuotteet, joissa tuoksuna on ihanan autenttinen ja kirpeä sitruuna. Pidän sitruunaisen raikkaista tuoksuista muutenkin, mutta eritoten näistä, koska tuotteissa on käytettyä aitoa sitruunan eteeristä öljyä, jotenka myös tuoksu on aito. Mikään ei ole niin ällöä kuin esanssiset markettituoksut, joten pisteet kotiin tästä!




Käsidesien kulta-aika on ja jatkuu. Toisaalta olen iloinen, että koronan myötä ihmisten hygienia tietoisuus on lisääntynyt ihan valtavasti ja toivon, että tämä olisi asia, joka iskostuu kaikkien takaraivoon loppu elämäksi vaikka korona joskus selätettäisiinkin. Käsidesin käyttö nimittäin auttaa välttämään myös ne flunssapöpöt ja vatsataudit, josta itse olen enemmän kuin kiitollinen (nyt kun flunssaa en ole sairastanut kahteen vuoteen). 

Käsideseissäkin on kuitenkin ihan valtavia eroja. Jotkut käsidesi jättää kädet ihan limaisiksi eikä aine tahdo haihtua käsistä vaikka kuinka raivokkaasti hankaa jo viidettä minuutia. Toiset taas haisee niin vahvalta alkoholilta, että keuhkot ei meinaa saada happea. Toiset taas kuivattaa niin, että käsiä ihan kirvelee. Hyvää käsidesiä onkin ollut aika vaikea löytää. Ilokseni sanon, että tämä sitruunainen käsidesi on mahtava. Oikeasti, voiko käsidesi olla mahtava!? Kyllä, koska tämä haihtuu käsistä nopeasti, ei kuivata vaan tuntuu jopa kosteuttavalta, ei tuoksu voimakkaalta alkoholilta vaan sitruunalta ja mieto sitruunan tuoksu jää jopa käsiin levityksen jälkeen. Käsidesi sisältää 70% alkoholia ja sitruunan eteeristä öljyä, joka antaa sille sen ihanan raikkaan tuoksun. 

Myynnissä on kahden kokoisia pakkauksia, 100ml ja 250ml. 100ml pakkaus mahtuu täydellisesti käsilaukkuun ja isompi sitten vaikka työpöydälle tai toimistolle. Fiilistelen myös näitä pakkauksia ja tuotteethan on tietysti vegaanisia.




Hyvän käsisaippuan merkitystä ei voi liiaksi korostaa. Monet saippuat kuivattaa käsiä niin mahdottomasti, että ajatuskin sattuu. Siksi suosin varsinkin nyt talvella, mutta ihan muutenkin sellaisia saippuoita, jotka ei tee ihosta korppukuivaa. Body shopin sitruuna saippuaan voin suositella, ei muuten kuivata yhtään. Tässä myös koostumus on sellainen "tuhti", joten saippuaa ei myöskään tarvitse ihan valtavia määriä vaan jo pieni tippa riittää. Pumppu on tosi tehokas ja se sallii jopa tuotteen annostelun mielensä mukaisesti. Ja tässäkin, kuten kaikissa muissakin sarjan tuotteissa aivan ihana kirpeä sitruunan tuoksu!




Minua ihan nauratti tämä monitoimi tuote hiuksille ja vartalolle, koska miehethän on tunnettuja siitä, että yhtä ja samaa tuotetta käytetään aivan kaikkeen. Naisten kylppärin hyllyiltä taas löytyy miljoona purnukkaa ja suurin piirtein viisi eri pesugeeliä vartalon eri alueille (okei, myönnän ehkä vähän liioitelleeni😂). Kuinka kätevää siis oikeasti olisi, jos vartalon ja hiukset voisi pestä yhdellä ja samalla tuotteella. Totesin, että aika hemmetin kätevää ja säästää rahaa sekä tilaa sieltä kylpyhuoneen hyllyiltä. Hyvin toimi tämä sitruuna pesugeeli myös hiuksiin ja tuhti koostumus on oikeastaan aika miellyttävä. Se vaahtoaa aivan valtavan hyvin ja pieni määrä riittää. Tykkään, ettei tämä ole sellainen vesimäisen liuru, joka valuu sormien välistä lattialle ja saippuaa tarvii puoli pulloa, jotta saa vartalonsa pestyä. Tästä 400ml pakkauksesta riittääkin tällä vauhdilla pitkäksi aikaa. Sitruuna-sarjan tuotteet on muuten valmistettu 100% kierrätetystä muovista.




Sitruunasarjaan kuuluu myös käsi- ja vartalovoide, joka kosteuttaa jopa 72 tuntia. Nyt on sellaista herkkua tarjolla, että ei kannata pistää ohi! Yleensä voiteet kun imeytyy ihoon niin iho tuntuu kyllä pehmeältä ja kosteutetulta, mutta ihon pinta ei jää tuntumaan "märältä". Tämä voide on ihmeellinen, sillä levityksen jälkeen minulla ainakin iho tuntui kuin se olisi edelleen kostea, mutta kädellä kokeillessa iho onkin täysin kuiva. Tässä on siis aivan uskomattomat kosteustehot ja raikas tuoksu jää mietona iholle. Tykkään myös siitä, että imeytyy heti eikä jätä ihoa rasvaan, joten sopii myös käsille päiväkäyttöön. Oma suosikkini!




Sitruunasarjaan kuuluu näiden esittelemieni tuotteiden lisäksi myös hiussuihke sekä kasvoputsari. Kaikki tuotteet löytyy Body shopin myymälöistä sekä verkkokaupasta*. Hinta-laatu suhde todellakin kohtaa ja nämä on kuitenkin kohtuullisen edullisia tuotteita, varsinkin kun pienet määrät riittää jo pitkälle. Kannattaa tutustua, on yksi omista suosikeistani koko Body shopin valikoimassa.

Nyt vinkkaan myös, että Body shopilla on kaikki lahjapakkaukset* -20% ystävänpäivään eli 14.2 saakka. Nyt onkin hyvä tilaisuus muistaa ystävää tai hemmotella itseään! 

7 kommenttia on "Kevättä rinnassa; The Body shopin uusi sitruunsarja yllätti!"
  1. Näitä täytyy päästä tuoksuttelemaan pian<3 Mulla on vielä sitä viime vuoden Zesty Lemonia jäljelle avaamaton suihkugeeli enkä malta odottaa kevättä/kesää, jolloin aion sen korkata! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, kaikki sitruunatuoksut kosmetiikassa on kyllä nami nami <3

      Poista
  2. Sarja kuullostaa ihanalta, kun käyn lähikauppakeskuksessani voisin noita käydä tuoksuttamassa, mutten nyt kyllä voi mitään uutta hankkia :)

    VastaaPoista
  3. Mä olen todennut, että vaahtomaiset käsidesit on parhaita. Ne imeytyy nopeasti, eivätkä liru sormien välistä, lisäksi ne ei musta kuivata ihoa niin paljon kuin muut.

    TBS on kyllä onnistunut pullottamaan näihin tosi hyvin aidon raikkaan sitruunan tuoksun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaahtomaiset käsidesit kyllä toimii, olet oikeassa. Monet nestemäiset kuivattaa enemmän. Tämä TBS käsidesi oli kuitenkin yllättävä eikä se kuivattanut ja imeytyikin nopeasti! :)

      Poista
  4. Tämä sarja yllätti minutkin, mutta olin silti melko varma, että TBS lisää tämän sarjan joskus tällaiseksi "koko ajan myytäväksi" koska Zesty lemon sai niin ison suosion viime kesän kausisarjana :D Mulla on vielä kyseistä tuotetta yksi täysi pullo suihkugeelinä ja otan sen kevät-kesä välillä ihan varmasti käytölle. Veikkaan myös, että kausisarjojen rinnalla tulen ostamaan tätä sitruuna sarjaa, ja se jää minullekin vakiotuotteeksi. Rakastan näet sitruksisia pesutuotteita <3

    Mulla on TBS:n käsideseistä jäänyt huono kokemus, kun usein ne jätti sellaisen lähmätunteen käsiin ja sitten käsiin jäi sellaisia "palasia" mitä lie :D En tiedä johtuiko se siitä, että käytin silloin käsirasvaakin paljon ja se tbs:n käsirasva irtosi sitten käsistä, kun pistin käsidesiä käsiin. Vaikka siis rasvan ja käsidesin välissä oli muutamia tunteja, etten niitä siis peräkkäin laittanu :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi oispa ihanaa, jos tulisi jäädäkseen tämä sarja. Toivottavasti jättäisivät valikoimiin jos nytkin kysyntä on reipasta!
      Tiedän ton fiiliksen käsideseistä jotka jättää kunnon lähmäfiiliksen. Ne on ihan kamalia! Tämä käsidesi oli kuitenkin tosi hyvä, imeytyi oikeasti nopsaa ja ei kuivata. En myöskään huomannut niitä kuivuneita palasia sormissa vaikka käytin käsidesin yhteydessä myös käsivoidetta. Kannattaa käydä myymälässä testailemassa jos niillä olis siellä testeripullo ;)

      Poista