sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Lookfantastic Valentine's Collection 2021

 * saatu pr-lahja, sisältää mainoslinkkejä



Lookfantastic julkaisee aika ajoin limited edition beauty boxeja, ja yksi tällainen julkaistiin ystävänpäivän hengessä helmikuun alussa. Kuten aina, nämä limited edition boksit myydään tosi nopeasti loppuun ja valitettavasti tämäkin on jo loppuunmyyty, mutta esittelen boksin sisällön teille kuitenkin, kun boksini käsiini sain pari päivää sitten. 

Boksin kuvitus on ihana vaaleanpunainen ja rasian reunat liukuvat ulospäin paljastaen sisältä varsinaisen laatikon, jossa tuotteet ovat. Ystävänpäivä boksista löytyi seitsemän tuotetta, joista peräti neljä oli täysikokoisia! Ja boksin tuotteiden arvo oli huikeat 225€ sen maksaessa vain 60€. Mielestäni näissä limited edition bokseissa on aina aivan valtavan hyvä hinta-laatusuhde ja fiilistelen myös upeita boksien ulkoasuja. Veikkaanpa, että pääsiäisenä on ainakin taas tulossa pääsiäisteemainen boksi, joten kannattaa seurailla LF verkkosivuja, jotta ei mene boksi ohi!





Tämä ystävänpäivä boksi oli mielestäni yksi parhaimpia ja onnistuneimpia kokonaisuuksia Lookfantasticilta ikinä. Lähes kaikki tuotteet boksissa oli jo ennestään tuttuja, mutta se ei haitannut, koska nämä kaikki ovat myös älyttömän hyviä ja olen ne todennut erittäin toimiviksi. Kaikkia näitä saa myös erikseen ostettua LF verkkokaupasta ja koodilla GALF saatte syyskuun loppuun normaalihintaisista tuotteista jopa -22% alennuksen, joten kannattaa ottaa koodi talteen ja hyödyntää. Täältä* pääsette myös kurkkaamaan tämän Valentine's collection boksin kokonaisuudessaan, vaikka boksi onkin jo loppuunmyyty. Käydään seuraavaksi lyhyesti läpi boksin tuotteet.





Boksin yksi yleellisimmistä tuotteista ja oma henkilökohtainen suosikkini on tämä Elemiksen Pro-collagen rose clansing balm*, joka on voidemainen balmi ja tarkoitettu kasvojen ja meikin putaukseen. Purkki tuli boksista täysikokoisena ja erikseen ostettuna sen hinta on 50€. Minulla on itsellä tämä putsari käytössä ja rakastan sitä! Vaikka monesti ruusun tuoksu kosmetiikassa ei olekaan kovin herkullinen, niin tässä tuotteessa se ruusun tuoksu on aivan ihana. Tuoksu on raikas, sopivasti makea ja kukkainen olematta kuitenkin ällöttävä ja esanssinen. Balmi sulaa nopeasti käsien välissä ja ihokosketuksessa öljyksi, joka poistaa meikin ihan täydellisesti. Pakkauksen mukana tulee myös liina, jonka voi kostuttaa ja poistaa meikin, lian ja öljyn kasvoilta helposti. Tämä on tosi yleellinen tuote ja super riittoisa! Suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan, mikäli ruusun tuoksu vain sinua miellyttää ja haluat laadukkaat kasvoputsarin, jolla taatusti meikit lähtee.




Boksin toinen täysikokoinen tuote on tämä vegaaninen REN ready steady glow daily AHA tonic*, joka on kuoriva AHA-happoja sisältävä kasvovesi ihan päivittäiseen käyttöön. AHA-happojen säännöllinen käyttö kirkastaa ihoa ja kuorii pinnalta kuollutta ihosolukkoa. Sopii varsinkin samealle iholle. Säännöllinen käyttö myös pienentää ihohuokosia. Muistanko väärin, vai tuliko kyseinen tuote myös LF tämän vuoden joulukalenterista matkakokoisena? Tätä en ole vielä testannut, mutta tulee ehdottomasti käyttöön!




Nyt kuulolle! Jos olet haaveillut maailman herkullisimmalta tuoksuvasta hiustenpesuaineesta, niin nyt on löytynyt. Rehellisesti ja puolueettomasti sanon, että tämä Aveda cherry almond shampoo ja hoitoaine* kaksikko on parasta mitä olen koskaan tuoksutellut. Ainakin siis jos tykkää kirsikan ja mantelin tuoksusta. En ole koskaan törmännyt kirsikalta tuoksuviin shampoisiin ja tässä tämä tuoksuyhdistelmä toimii jotenkin aivan äärettömän hyvin. Tuoksu on makea ja kirsikkainen, erittäin koukuttava ja tulee ihan nälkä kun purkin avaa. Tämä kaksikko kosteuttaa ja pehmentää hiukset, jättäen niihin herkullisen kirsikan tuoksun. Päätin hommata näitä itselle ihan täysikokoiset purkit ja juuri nyt näytti olevan LF myös alessa. Kannattaa hyödyntää myös aikaisemmin jakamani uniikki alekoodi!




Mulla ei yleensä ole nestemäisiä highlightereita käytössä lainkaan, koska tykkään enemmän puuterisista, mutta Illamaswuan nestemäinen highlighter tekee poikkeuksen. Boksista tuli Illamasquan Beyond liquid highlighter sävyssä OMG*. Itseltäni löytyy samainen tuote eri sävyssä ja se on mun pitkäaikainen suosikki ja tosiaan ainoa nestemäinen highliter mitä käytän. Tuote jättää tosi luonnollisen ja upean kuullon poskipäille ilman, että se vie alla olevaa meikkipohjaa mennessään. Lopputulos on myös oikeasti tosi kaunis ja luonnollinen, ei mitään överi glitteripommi kuten monista nestemäisistä tuotteista yleensä jää. Joten oikein lämmin suositus tällekin tuotteelle.




Boksin arvokkain tuote oli yllätys yllätys 111Skin rose gold radiance booster*, joka maksaa yli 100€. Mulla on tämä samainen tuote ollut ja päässyt pari kuukautta sitten loppumaan. Pakko sanoa, että vaikka tuote olikin älyttömän hintainen niin tämä oli yksi ihanimmista seerumeista ikinä. Aitoa kultaa, ruusuvettä ja niacideminia sisältävä kosteuttava ja täytelöittävä seerumi tekee ihosta kauniin kuultavan, heleän ja hyvinvoivan. Käytin tätä päivittäin pari tippaa aamuisin kasvovoiteen joukkoon ja iho oli selvästi paremmassa kunnossa kuin aikoihin. Seerumi oli aivan mahtava, mutta en ikinä raaskisi ostaa näin kallista tuotetta (varsinkaan opiskelijabudjetilla), joten olin super onneissani, kun sain nyt uuden pullon loppuneen tilalle. 




Viimeisenä boksista löytyi vielä matkakokoinen Too Faced Better than sex mascara*, joka on monen teistä lukijoistakin suur suosikki. Mullakin on tämä ollut käytössä ja ripsiväri itsessään loihtii kauniit unelmaripset, mutta omissa ripsissä tämä ei valitettavasti pysy täydellisesti vaan varisee hiukan päivän mittaan aina poskille ja tekee siksi rumat pandasilmät. Tästä syystä en luokittele sitä omaksi suosikiksi, vaikka ripsistä tämä tekeekin ihmeellisen tuuheat ja pitkät. Saatanpa kuitenkin ottaa tämän matkakoon testiin pitkästä aikaa ja katsoa, miten se käyttäytyy nykyään.




Sellainen oli Lookfantastic valentine's day box ja minusta sisältö oli aivan häkellyttävän upea! Kaikki tuotteet jää käyttöön ja etenkin tuo shampoo ja hoitoaine kaksikko lähtee myös tilaukseen heti välittömästi. Hankitko sinä tämän upeuden tai olisiko kiinnostanut hankkia?

Ihanaa ystävänpäivää! ❤
6 kommenttia on "Lookfantastic Valentine's Collection 2021"
  1. Ihanaa ystävänpäivää! Tämä boksi, wow, siis nyt on kyllä tosi kivat tuotteet ja erittäin laadukasta ihonhoitoa. TUollaiset matkakoon hiustuotteet just hyviä reissuun tai vkl retkillekin, joten ei yhtään sinällään haittaa vastaavia saada time to time. Tuota Better Than Sex mascaraa olisi kyllä kiva joskus kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana, samaa sinne vaikkakin myöhässä <3
      Boksi oli kyllä uskomattoman hyvä! Yksi parhaimmista erikoisbokseista Lookfantasticilta ehdottomasti.

      Poista
  2. Hyvää ystävänpäivää ♥ Mulla on mennyt ihan ohi koko boksi ja hyvä niin koska mulla on ennestään osa noista tuoitteista. Ihan kiva boksi sekä ulkoisesti että sisällöltään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin Maikku <3
      Multakin pari tuotetta löytyi mutta sen verran hyviä nuo oli kaikki ettei edes haittaa :D

      Poista
  3. Kiva sisältö! :) Etenkin tuo shampoo+hoitoaine kuulostavat aivan ihanilta ja niitä olisi kiva päästä itsekin tuoksuttelemaan. Better Than Sex kuuluu lopputuloksensa puolesta aivan suosikkeihini, mutta se ei mullakaan pysy ripsissä kunnolla, niin tosi harvoin tulee käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi noi on ollut ihania, siis tuo shampoo ja hoitsikka <3
      Better than sex on harmillisesti pysyvyydeltään vähän kehno. En tiedä olisko se vedenkestävä versio sitten ehkä parempi?

      Poista