perjantai 30. huhtikuuta 2021

Helmikuun kosmetiikkaroskat

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Ihan ensiksi, hauskaa vappua!

Ajattelin tuutata vielä näin vappu aaton kunniaksi ulos tämän roskapostauksen, jotta teillä on luettavaa, jos tylsyys meinaa koronavappuna iskeä. 

Kasa näyttää taas isolta, mutta tällä kertaa joukossa on paljon isoja pakkauksia, joka vähän hämää ja saa määrän näyttämään ihan valtavalta. Huomasin tässä kuitenkin, että roskamäärä on pikkuhiljaa vähenemään päin. Olen saanut kaapista ulos pitkään siellä pyörineitä jämäpulloja ja tuotteita, joista en pidä, joten nyt on taas paljon uusia täysiä pulloja käytössä. Niiden tyhjenemisessä meneekin hetkinen.

Mutta aloitetaan, tässä on taas paljon ihmeteltävää.




Milk makeup Kush waterproof mascara

Sain tämän muistaakseni Boxycharmista ja olin tosi innoissani, kun monet ovat tätä brändiä kovasti kehuneet. Olen vain ihmetellyt, että kaikki ne tuotteet mitä itse olen kokeillut, ovat olleet todella huonoja. No jaa, tämä ripsiväri yhtyy niiden huonojen joukkoon. Olisinkohan tätä ihan pari kertaa testannut vain todetakseni, ettei ripsiin tartu mitään. Siis yhtikäs mitään! Massa on niin kuivaa, ettei harjaan jää mitään ja vielä vähemmän sinne ripsiin asti päätyy. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.

Pupa Vamp! all in one mascara*

Huikea ripsiväri! Tämä oli viime lokakuun kosmetiikkasuosikeissakin ja postauksen voit käydä lukemassa täältä. Tämä ripsiväri erottelee ripset todella kauniisti, antaa niihin tuuheutta ja pituutta pitäen myös taivutukset hyvin. Harjaskin on miellyttävä käyttää ja massa sopivan notkeaa. Aivan loistava!
Jatkoon!

Anastasia Lash brag mascara

Tätähän monet kehuu ja lähdin uteliaana testaamaan. Mutta ei tämä ollut kyllä mistään kotoisin. Ei pitänyt taivutuksia, karisi nopeasti silmien alle ja loppu tulos oli aika vaisu. Omissa ripsissäni ainakin. Lisäksi massa tuoksuu erikoisen kemikaaliselta, joten sekin oli itseäni häiritsevä ominaisuus. Tähän hintaan löytyy kyllä tusinoittain parempiakin ripsivärejä.
Ei jatkoon.

Essence Lash princess

Ostin Lipstick Love Lindan suosituksesta tämän parin euron Essencen ripsivärin testiin ja rakastuin. Tämä osoittautui nimittäin aivan super hyväksi ja wau wou mihin hintaan. Tällä saa tekoripsimäisen efektin eli paljon pituutta ja tuuheutta, mutta myös hyvin erottelevuutta. Massa ei karise ja kokonaisuudessaan myös taivutuset pysyy hyvin. Ei mitään huonoa sanottavaa, koska harjakin on näpsäkän kokoinen. Uusi on jo käytössä.
Jatkoon!
Myynnissä mm. Tokmannit, Lyko* ja Cocopanda*




Faith in nature aloe vera & tea tree hand wash*

Faith in nature on todella kiinnostava brändi, sillä tuotteet on täysin luonnollisia tuoksuja myöten ja lisäksi vegaanisia. Mikä parasta tuotteet on vieläpä huippu edullisia ja koska pakkauskoot on reilut, niin tässä säästää rahaa ja myös vaivaa, kun ei tarvitse olla ostamassa uusia pulloja joka viikko. Erittäin riittoisa käsisaippua, raikas mieto tuoksu ja ei kuivattava koostumus. Kädet kiittää!
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis

Faith in nature aloe vera body wash*
Faith in nature aloe vera conditioner*

Kuten myös käsisaippua, niin myös nämä muut Faith in nature tuotteet oli oikein hyviä. Isot pullot kestää pitkään ja aloe vera on kosteuttajana hyvä myös kuivalle iholle. Tuoksut näissä on tosi miedot (lähes olemattomat), joten sopii varmasti myös hajusteherkille.
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis* jossa myytävänä 3 pullon bundle (body wash, shampoo ja hoitoaine)


The Body shop lemon hair & body wash*

Oih, tämä Body shopin kevään uutuus raikas sitruunasarja nousi mun suosikiksi, ja siitä oma postaus löytyy täältä. Näissä sitruunasarjan tuotteissa oli erityisen raikas ja autenttinen sitruunan tuoksu mistä pidin ja tämä suihkugeeli oli myös riittoisa eikä kuivattanut ihoa. 
Jatkoon!
Vaikka tämä olikin kausituote, niin näytti vielä toistaiseksi olevan verkkokaupassa myynnissä, joten nappaa omasi Body shopilta* ennen kuin poistuu valikoimista




Feel free rose & berries balmy cleanser

Tämä balmiputsari tuli Goodieboxista ja tuli käytettyä pois pitkin hampain. Tuoksu oli todella voimakas ruusu ja erittäin esanssinen sellainen. Juuri siinä rajalla pystyinkö käyttämään ollenkaan. Lisäksi pakkaus oli hankala käyttää, kun korkin avattua tuotetta vuosi ulos vaikka tuubia ei edes puristanut. Pesuteho oli ihan ok, mutta kasvot piti olla aina kostutettu valmiiksi, jotta tätä pystyi hieromaan ja veden kanssa kosketuksiin joutuessaan, tuote muuttui maitomaiseksi ja tuntui häviävän iholle. Tykkään itse putsareista, jotka pyörivät iholla ja vaahtoavat, jolloin putsauskin tuntuu helpommalta.
Ei jatkoon.

Espa Optimal skin pro-cleanser*

Tätä putsaria en edes käyttänyt loppuun. Se sisälsi erikoisia todella valtavia (!) muovisen tuntuisia rakeita, jotka rehellisesti sanottuna tuntuivat iholla ikäviltä. En myöskään kokenut tätä kovin putsaavaksi ja en todellakaan kaipaa mitään rakeita päivittäiseen kasvoputsariin. 
Ei jatkoon.

Peach & Lily power calm hydrating gel cleanser

Tämä K-beauty putsari sen sijaan oli oikein loistava. Geelimäisestä koostumuksesta huolimatta ei kuivattanut ollenkaan. Harmi, ettei tuota noin vain Suomeen ole saatavilla.

Dr. organic rose otto body wash

Tässäkin oli ruusun tuoksu, mutta se oli yllättävän hyvä vaikka voimakas olikin. Tuoksu muistutti todella autenttisesti oikeita ruusuja ja pesunesteeksi oli myös todella riittoisa.
Jatkoon!




The Body shop lemon hand soap*

Kuten jo tuolla edellä kirjoitin, niin tämä sitruuna sarja on aivan ihana. Kaikissa tuotteissa sama raikas tuoksu ja ihanan paksu koostumus, joka vaahtoaa hyvin. Riittoisa käsisaippua.
Jatkoon!

Love beauty & planet blooming color conditioner

Mähän aivan hullaannun tämän brändin tuoksuista. Nams, on ollut useaan kertaan näitä Love beauty & planetin tuotteita käytössä ja ne ei kyllä petä. Vegaanisia ja pakkaukset valmistettu 100% kierrätetystä materiaalista. Tässä muru muru sarjassa on ihana tuoksu ja hoitoaine on hiuksia siloittava ja kosteuttava. Omat hiukset on tykänneet tosi paljon ja ostan varmasti jatkossakin uudelleen.
Jatkoon!
Myynnissä erä super halvalla Matsmartilla* (shampoo + muita tuotteita) sekä Lyko*

TIF dramatic body lotion*

TIF tuotteissa on voimakkaat persoonalliset tuoksut. Tämä vartalovoide on koostumukseltaan ohut ja tuoksuu raikkaan makealle mandariinille. Tuoksuna hyvä ja jää hetkeksi iholle. Vaikka koostumus on kevyt, sitä saa hetken pyöritellä ennen kuin imeytyy ihoon. Laiskana vartalon rasvaajana arvostan erityisesti voiteita, jotka solahtaa ihoon vaivattomasti ja nopeasti. 
Ei jatkoon.




Monuskin eye cool gel

Tämä oli mulla ehkä käytössä vähän väärään vuoden aikaan, koska ohut geelimäinen koostumus ei silmänympärysvoiteena todellakaan riittänyt talvella. Tuntui, että iho oli koko ajan kuivana kun tätä käyttö. Kesällä tämä on varmasti ihan hyvä

SVR topialyse palpebral irritated eyelid cream

Ohut voidemainen koostumus oli hyvä ja kosteuttava. Voide sisältää omega happoja sekä hyaluronihappoa, joten se on myös erityisen ravitseva. Ja erityis huomio siitä, että tämä on tehty herkille silmille.
Jatkoon!

Clarins total eye lift*

Clarinsin silmänympärysvoide on ehkäpä juuri se paras mihin olen eläessäni törmännyt. Tämä ei vain lupaa vaan myös tekee. Super kosteuttava, ihana koostumus, imeytyy hetkessä ja ihan kuin ne juonteetkin olisi käytön aikana tasoittuneet vai kuvittelinko vain (?). Joka tapauksessa huikea tuote ja pakkauskin on kuin tuliterä Mersu. Aivan varmasti hommaan tämän joskus vielä uudestaan. Aikaisempi postaus kuukauden suosikki tuotteena täällä
Jatkoon!
Myynnissä Kicks*, Cocopanda*, Lyko* ja Skincity*

Dewytree ultra vitalizing snail*

Tämä etanan limaa sisältävä sy-voide vaikutti kovin kiintoisalta, mutta en tiedä mikä tässä oli sellaista, että se sai silmät rähmimään tosi pahasti. Koostumus oli myös jotenkin erikoisen tahmean liisterimäistä, jolloin sitä tarttui helposti ripsiin ja jätti ihon tahmaiseksi. En käyttänyt loppuun.
Ei jatkoon.




Whamisa organic flowers rose mist

Whamisan tuotteet ei kyllä petä. Tämä ihana kasvovesi sisältää Damaskoksen ruusun terälehtiuutetta, joka kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Veden tilalla tässä on käytettyä aloe veraa, joten tämä on todellinen kosteuspommi. Ja tässä ei ole kovinkaan voimakas ruusun tuoksu. Suihke on todella hienojakoinen ja sopii vaikkapa myös meikin päälle tai pitkin päivää suihkittavaksi. Pullossa on mukana aitoja ruusun terälehtiä.
Jatkoon!

Pure Bueaty Juniper mist*

Pure Beauty on tosi kiinnostava kotimainen brändi ja sain viime syksynä heiltä näitä uusia kasvovesiä testiin. Tässä Juniper mistissä on kuorivia AHA happoja ja se sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle. Itse en pystynyt käyttämään tätä aivan hirveän pistävän hajun takia, mistä en tykännyt yhtään. Kaappeja alkuvuodesta siivotessa löysin tämän ja ilmeisesti se oli pilaantunut, sillä neste oli täynnä erikoisia hiutaleita joiden ei todellakaan siellä kuuluisi olla. Joten tämä lentää nyt roskiin.
Ei jatkoon.




Makeup eraser*

Mä itse tykkään aivan valtavasti näistä pehmoisista kuitukangasliinoista, joilla saa meikin poistettua pelkällä vedellä. En käytä näitä päivittäin vaan ainoastaan hätätapauksissa, kuten reissuilla, vaelluksilla tai jos olen illalla vain niin äärettömän väsynyt, etten jaksa pitkällistä meikinpoisto rutiinia. Nämä on konepestäviä ja kestää käytössä pitkään. Toimii ja kangaskin on ihanan pehmää. Tällä lähtee muuten silmämeikkikin ihan täydellisesti ja kangas säästää jopa 3600 kertakäyttöistä meikinpoistoliinaa, wow!
Jatkoon!
Myynnissä Nobe*

Last swap kestovanupuikko*

Kun kuulin tällaisesta silikonisesta kestopuikosta, oli ihan super innoissani. Olisiko tässä seuraava maailman pelastava superkeksintö?! Mutta käytäntö osoitti, ettei tämä pysty korvaamaan niitä oikeita vanupuikkoja. Nimittäin tuo silikonipää tuhraa meikin kyllä aivan huolella. Käytän itse vanupuikkoja meikkisotkujen korjailuun ja juuri eniten levinneen ripsivärin poistamiseen. Tällä silikonipäällä se ei onnistu, sillä puikko vain levittää ripsiväri ihoon. Lisäksi tämän puhtaanapito on vaikeaa, sillä kaikki väri pinttyy silikoniin ja se näyttää törkyiseltä jo parin käyttökerran jälkeen. Roskiin menee nyt, kun ei tätä tule käytettyä.
Ei jatkoon.

Sweety sivellinshampoo*

Nestemäinen siveltimien pesuun tarkoitettu shampoo on ideana varsin hyvä, sillä itseäni ärsyttää aina hinkata siveltimiä kovaan palasaippuaan. Tämä ei kuitenkaan teholtaan ollut aivan niin hyvä kuin olisin kuvitellut. Luomivärisiveltimien pesuun tämä oli riittävä, mutta esim kasvoille tarkoitetut siveltimet sekä meikkivoidesiveltimet jäivät pesusta huolimatta likaisiksi. Pinta jäi siveltimissä rasvaiseksi eikä tämä kyennyt poistamaan meikkivoidetta. Kevyeen likaan hyvä, mutta isompaan likaan ja etenkin rasvaan ei pure.
Ei jatkoon.




Flow cosmetics hyaluron & probiotics serum*

Ihan ok seerumi, joka imeytyi nopeasti ja kosteutti kohtuullisen hyvin. Ei kuitenkaan tuntunut mullistavalta ja jäin kaipaamaan tuoksua. Nyt tuoksu oli vähän tunkkainen.
Ei jatkoon.

Huxley secret of sahara oil essence

Huxleyn super ihonhoitotuotteet on kyllä kultaa. Ostin itselle testiin tämän oil essencen, joka yhdistää sekä seerumin että kasvoöljyn. Ja tiedättekö mitä, tämä ei ollut yhtään öljyinen eikä jättänyt kasvoja tahmaisiksi. Päin vastoin koostumus oli tuhti seerumimainen neste, joka imeytyi nopeasti ja jätti kasvot aivan ihana hehkuviksi, ja jessus se tuoksu. Erittäin ravitseva ja kosteuttava. Sisältää mm. viikunakaktuksen siemenöljyä.
Jatkoon!
Myynnissä Kicks*, Eleven* ja Oletkaunis*

Novexpert the repulp creme*

Novexpertistä tuli kertaheitolla yksi suosikeistani, kun testailin loppu vuodesta heidän tuotteitaan. Tämä ranskalainen ihonhoitosarja panostaa tuotteissaan lääketieteen ja kosmetiikan yhdistämiseen ja tuotteet onkin huippu tehokkaita. Tämä kasvovoide on tarkoitettu erittäin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Se sopikin hyvin talvikäyttöön ja vaikka voide oli ohuehko, se oli silti erittäin kosteuttava mutta samalla tosi nopsaa imeytyvä eikä jättänyt rasvaista kalvoa iholle. Mulla odottelee kaapissa jo täysikokoinen pullo.
Jatkoon!
Myynissä Jolie*

Avant Supreme hyaluronic acid antioxidising DUO moisturiser

Avantin tuotteet on aivan älyttömän hintaisia. Olen yleensä tykännyt kovasti, mutta jostain syystä tämä kosteusvoide aiheutti ihoärsytystä ja punoitusta, joten lopetin sen käytön. Mieheni käytti tämän loppuun. Voide oli kuitenkin erittäin kosteuttava ja tuhti koostumukseltaan, joten sopi talveksi ja myös yökäyttöön. En kuitenkaan itse ostaisi uudestaan, koska ei sopinut mun iholle ja hintakin on kovin korkea.
Ei jatkoon.




Hairlust hair growth formula*

Näistä hiuskarkeista olen kirjoitellut niin monet kerrat aikaisemmin. Minähän yksinkertaisesti rakastan näitä. Päivittäin nautittavat hiusten kasvatukseen tarkoitetut viinikumit, maistuu hyville ja nämä saa aidosti hiukset kasvamaan nopeammin ja vahvempina. Söin usean kuukauden näitä putkeen ja eron kyllä huomasi. Ongelma näiden kanssa on vain se, että ne on liian hyviä. Joka aamu sai taistella, jottei koko purkki olisi tyhjentynyt kerralla 😂 Käyppä lue aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

Bernard Cassiere wild mango & cupuacu butter hydrating body milk*

Nami nami! Siinä ehkä ajatukset tästä. Ihana makean mangon ja kesän tuoksuinen vartalovoide, joka imeytyy sekunnissa eikä jätä ihoa edes lähmäiseksi. Ihana! En yleensä jaksa vartaloa rasvailla, mutta tämän käytin loppuun aivan ennätysnopeasti. Käy lue aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!

Dermosil honey candy hand cream*

Voi miksi tämä oli vain kausituote? Ihastuin viime talven Dermosilin Goodwill käsivoiteiden karkkituoksuihin. Näissä oli kaikissa teemana joku herkku (lakritsi, hattara jne) ja tämä hunajakarkki oli ihanan makean hunajan tuoksuinen. Ja tosi hyvä kevyt ja kosteuttava voide, joka ei jättänyt käsiä rasvaan.
Jatkoon!




Beaver Nutritive moisturizing shampoo*

Ei mikään kummoinen shampoo. Tuotetta tarvi hirveän ison määrän, jotta hiukset sai puhtaiksi. 
Ei jatkoon.

Molton Brown orange & bergamonte shower gel*

MB tuoksut on voimakkaita ja joskus vähän liian "aikuismaisia" omaan makuuni, mutta tästä appelsiinin raikkaasta tuoksusta kyllä pidin. Ihana yleellinen.
Jatkoon!

Janssen Cosmetics Goodnight lip mask*

Ihana huulinaamio yökäyttöön. Aivan pieni määrä riittää ja pitää huulet pehmeinä ja hoidettuina. Käytin tätä itse päivittäin yli vuoden ennen kuin tämä vihdoin loppui. Super riittoisakin siis. Ja ei päässyt huulet rohtumaan edes talvella. Aivan super. Ja tätä voi toki käyttää myös päivisin huulirasvan asemasta, mutta koostumus on sen verran tuhtia joten todella pieni määrä riittää.
Jatkoon!

Sumilayi ooh so soft curls oil*

Sumilayi tuotteet on suunniteltu kiharoille hiuksille ja siihen ne kyllä hyvin sopikin. Öljyssä oli ihanan appelsiininen tuoksu ja koostumus ei ollut liian rasvainen. Toi kauniisti esiin kiharan omaa taipuisuutta ja kosteutti latvoja. Tykkäsin. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!




Illamasqua hydra veil primer

Hydra veil primer on mun suosikkini jo vuosien takaa ja näitä on kulunut. Jännä hyytelömäinen koostumus sulaa nesteeksi iholla ja tämä kosteuttava primeri on kuivaihoiselle aivan huippu löytö. Pieni määrä riittää koko kasvoille, joten purkki kestää pitkään. Yleellinen pakkaus ja toimiva tuote.
Jatkoon!
Myynnissä Lookfantastic* (muista alekoodi GA20 syyskuun loppuun)

Eclips blur powder pact*

Harvoin tykkään kivipuutereista, mutta tämä oli huippu ja käytinkin loppuun aivan ennätysnopeasti. K-beautyä edustava Eclips puuteri on puolikova ja helppo levittää iholle. Se poistaa öljyisyyttä ja kiiltoa samalla ihohuokosia blurraten. Puuteri myös sisältää ihoa hoitavia kasviuutteita, kuten rosmariinia, aloeta ja lootusta. Suosittelen!
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis*




Uoga uoga Lemon squeezy*

Vegaaninen palasaippua valmistetttu mintusta ja limestä. Pakko sanoa, että palasaippuaksi aivan loistava, koska se pysyi kovana ja kasassa telineessä, vaikka astian pohjalle kertyikin vettä. Mulla nimittäin palaa aina niin kiinni sellaisiin palasaippuoihin, jotka muuttuu löllöksi ja liukenee siihen veteen, mitä astian pohjalle kertyy. Tämä ei mennyt vaan pysyi silti kovana. 
Jatkoon!
Myynnissä Greenlipsbeauty

By Terry Biphase makeup remover

Mullahan meni By Terryyn brändinä aivan maku viime jouluna. Jotkut teistä muistaakin varmaan sen joulukalenteri flopin. Tämä 2-faasinen meikinpoistotuote tulikin kalenterista ja brändille ominainen voimakas ruusun tuoksuhan sieltä puski ensin läpi. Meikin poisti kyllä ihan kohtuu hyvin (toisinaan jäi ripsiväriä vähän) mutta iho jäikin sitten niin perkuleen öljyiseksi ettei tosikaan. En tykkään siitä öljyn tunteesta iholla yhtään.
Ei jatkoon.

Dermalogica special cleansing gel*

Tämä putsari kuivatti omaa ihoani tosi paljon, joten ei ollut ainakaan kuivalle ja herkälle iholle sopiva.
Ei jatkoon.




Comfort zone Hydramemory mask

Kasvoille jätettävä naamio, joka sisältää runsaasti hyaluronihappoa. Ja kyllä sen tunsikin. Iho oli niin kosteutettu ja freesi tämän jälkeen, että kyllä kelpasi lähteä kylille. Ehdottomasti jatkoon ja ostan kyllä täyden tuubin tilalle!
Jatkoon!
Myynnissä Kicks*

Nuface prep-n-glow*

Näistä jo monet kerrat täällä turissut. Meikinpoistoliinat, joissa toisella puolella on myös kuorivia nystyjä. Lähtee meikki ja lähtee kuollut ihosolukko.
Jatkoon!
Myynnissä  Lookfantastic* (muista alekoodi GA20)




Miqura foot mask

Jalkanaamiot on ihanaa hemmottelua aina silloin tällöin. Näissä oli runsaasti seerumia ja kyllä tuli pehmeää jälkeä. Kelpaa taas tallustella.
Jatkoon!

Luonkos Delicious heavenly vartalokakku*

Luonkosin kakut on ihania. Vartalokakkukin toimii. Tosin levittäisin itse illalla, sillä ihon pinta jää rasvaiseksi, joten se ehtii imeytyä yön aikana.
Jatkoon!

Frudia sheet mask*

Sheavoita sisältävä kasvonaamio oli super kosteuttava. Seerumiakin oli aivan riittämiin, jotta riitti ihan kaulalle asti. Ihana ja hyvin istuiva.
Jatkoon!
Myynnissä Oletkaunis*

Miqura bubble mask

Kuplanaamiot on hauskoja, mutta myös tehokkaasti puhdistavia. Tykkäsin!
Jatkoon!


Sellainen läjä tällä kertaa. Olikos tuttuja, uusia kiinnostavia tai mielipiteitä ylipäänsä?
4 kommenttia on "Helmikuun kosmetiikkaroskat"
  1. Montakin tuttua löytyi, kuten vaikkapa Illamasquan primer joka on mustakin tosi hyvä. Mutta mä en ole samaa mieltä riittoisuudesta, ihan megapieni purkki eikä mulla riitä kovin moneen käyttökertaan :D Oon sellainen läträäjä :)
    Flow cosmetics hyaluron & probiotics seerumi on taas mun lemppari, ehkä paras kaikista seerumeista ikinä mutta nää on niin makuasioita :)

    Hauskaa vappua ♥

    VastaaPoista
  2. Mä taas inhosin Illamaquan primeria koska se rullasi meikin alla. Ei toiminut ollenkaan kuten ei oikein ikinä mitkään geelimäiset tai hyytelöt minulla, varmaan niin rasvainen iho. Dewytreen tuotteista en ole oikein pitänyt ( vaikka olisivat kiinnostaneet ) koska ne teki mulla silmien rähmimistä.

    VastaaPoista
  3. Vitsit mikä määrä taas kerran<3 :D Kiva kuulla, että toi essencen ripsari on ollut sunkin mieleen! Se on ihan loistava ;) Samoin Illamasquan primer on tosi hyvä, odotan että saan jossain kohtaa avattua sen täysikokoisen purnukan. Espan putsarista meillä taas on ihan päinvastaiset ajatukset, kun mun mielestä se oli ihan valtavan hyvä tuote :D Mutta sehän taas osoittaa, ettei kaikki voi toimia kaikilla :)

    VastaaPoista
  4. Feel free rose & berries balmy cleanser siirtyi mulla suosiolla sivellinten putsariksi, sillä käytän aina jotain öljyä tai balmia voidemaisten tuotteiden irrottamiseen siveltimistä. Siinä se toimii, mutta kasvoputsarina sillä ei ollut mitään virkaa.

    VastaaPoista