lauantai 8. toukokuuta 2021

Boxycharm premium huhtikuu 2021



Viimeisimmässä postauksessa unboxailin huhtikuun Boxycharm base boksin ja valitin, miten pettynyt olen nyt muutaman viime kuukauden aikana ollut Boxycharmin lähetyksiin. Tänään unboxaillaan huhtikuun premium boksi, jonka pitäisi olla parempi ja kalliimpi versio perus boksista. 

Onnistuiko premium yhtään paremmin, se nähdään kohta. Haluan kuitenkin vielä aluksi kertoa uutisesta, joka on voinut mennä teiltä ohi. Heinäkuusta nimittäin koko EU alueella astuu voimaan uusi säädös, jonka mukaan kaikki EU alueen ulkopuolelta tulevat lähetykset on tullattava ja niistä on myös maksettava verot. Tähän asti alle 22€ lähetykset on olleet verovapaita eli tuo base box on ollut ns. ilmainen verojen näkökulmasta. Nyt kun tämä muuttuu heinäkuun alusta niin harkitsen vakavasti perus boksin tilauksen keskeyttämistä ja mahdollisesti jatkavani vain premium ja luxe tilausta. Niissä kun saa rahalle huomattavasti enemmän vastinetta, joten postien ja tullaustenkin jälkeen jää vielä voitolle. Täältä pääset uutiseen, josta voit lukea asiasta lisää. Tämä saattaa myös rajoittaa omia ostohaluja add oneissa, sillä ne lähetetään aina erillisessä lähetyksessä, joka luonnollisesti tuplaa kustannukset.




No itse boksin sisältö sitten. Pakko sanoa, että pettymys jälleen kerran. Mikä kumma siellä Boxycharmilla on nyt meneillään. Kokonaisuus on jotenkin tosi vaisu ja yllättävän saman tyylinen tuo base boksin kanssa. Katsokaapas vaikka, 3 tuotteista lähes identtiset perus boksin tuotteisiin. Sain nimittäin base boksista myös kultaisen nestemäisen luomivärin, pinkin huulikiillon sekä Natasha Denonan luomiväripaletin (sen tosin eri sävyisenä). 




Pakkaus on upea tässä Dose of colors eyelinerissa, joka on siis auki kierrettävä kynä. Tämä on sävyltään punaruskea, jota ei kyllä itsellä rajausten tekemiseen tulisi käytettyä ikinä. Suosin pääasiassa mustia rajauksia tai sitten jotain glitter eyelineria tai jotain super värikästä sävyä. Mutta en punaruskeaa. Sävy on ehkäpä oikein sanottuna ruosteen punainen. Joten voitte varmasti kuvitella ettei se järin sinisen silmän sävyä imartele... Pakkauksen päästä löytyy myös teroitin, jolla kynän päätä voi tarpeen mukaan teroitella. Kätevää kieltämättä.
arvo: 15$




Tämä oli positiivinen ylläri, sillä Marc Jacobsin under blurring coconut face primer kuulostaa ainakin paperilla ihan täydelliseltä tuotteelta. Tämä on kosteuttava primeri, joka myös plurraa ihohuokosia ja tasoittaa ihonsävyä ennen meikkivoidetta. Se poistaa kiiltoa, mutta kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi sopii erittäin hyvin kuivalle iholle. Katsotaan miten se käytännössä toimii. Omalle kuivalle iholle voisi olla huippu löytö!
arvo: 39$




Boksin yksi arvokkaimmista tuotteista oli Natasha Denonan viiden napin paletti sävyssä Coral. Mähän olen Natasha Denonan suuri fani, koska ne luomivärit on vaan niin ihania ja pigmenttisiä. Tässä paletissa sattui sävytkin kohdalleen, koska kaikki persikkainen ja punainen on kovasti mun mieleen. Enemmän tykkään tämän sävyistä kuin edellisen postauksen vihertävän ruskeasta paletista, joten tämä saa jäädä kokoelmiini. Jotenkin mulla alkaa kuitenkin vähän mennä maku siihen, että viimeisten parin kuukauden aikana näitä ND:n paletteja tulee ihan koko ajan. Brändiähän pidetään kunnon luksus brändinä, mutta jos näitä tuutataan ulos joka boksissa niin mun silmissä brändi menettää jotenkin hohdokkuuttaan. Mitä mieltä olette?
arvo: 48$




Marc Jacobsilta oli boksissa toinenkin tuote, joka siis tuo metallisen kultainen nestemäinen luomiväri. Lähes saman sävyisen nestemäisen luomivärin sain myös base boksista, joten en innostunut tästä yhtään. En muutenkaan järin osaa käyttää nestemäisiä luomivärejä, joten mulla ei yksinkertaisesti ole tälle käyttöä. En siis jaksanut innostua yhtään.
arvo: 26$

Paketista löytyi taas myös huulikiilto täysin mitäänsanomattomalta brändiltä eli Róen Beautylta. Mä en jaksa yhtään syttyä näistä perus huulikiilloista, ellei ne ole joltain tunnetulta brändiltä. Näitä kun saa joka marketista parilla eurolla niin ei vakuuta yhtään, että nämäkin arvoltaan noin 20€ luokkaa. Tuotteen lupaillaan kosteuttavan ja hoitavan samalla, kun sillä saa ultimaattisen kauniin kiillon huulille. Niinhän ne kaikki aina lupailee.
arvo: 26$




Boksin arvokkain tuote oli Wander Beautyn overnight repair soncentrate, joka on retinolia sisältävä yöksi iholle jätettävä hoitonaamio. Se tasoittaa ihonsävyä, häivyttää juonteita ja kosteuttaa samalla ihon elastisuutta lisäten. Pakkaus on kyllä kaunis, mutta mulla on tästä brändistä niin huonoja kokemuksia, että päätin jättää tuotteen testaamisen tällä kertaa välistä. Tähän asti nimittäin kaikki testaamani Wander Beautyn tuotteet on olleet todella huonoja ja pakkaukset hajonneet tai muuta vastaavaa, joten ei houkuttele kokeilemaan vaikka tuote muuten kiinnostavalta vaikuttaakin. Harmi, sillä kyseessä olisi tosiaan ollut boksin arvokkain tuote.
arvo: 68$


Hmm, ehkä äänensävystäni jo kuuluu läpi pieni turhautuneisuus ja suuri pettymys näihin bokseihin. En ole nyt pitkään aikaan seurannut mitä näistä Boxycharmeista on tulossa. Aikaisemmin kyttäsin aina kuukauden etukäteen spoilereita, jotta tiesin mitä tuleman pitään. Mutta minusta kyllä selkeästi boksien taso on laskenut ja se tuntuu erityisen pahalta silloin, kun aikaisemmin olet saanut jotain aivan älyttömän upeaa. Jos tämä meno jatkuu vielä kesäkuussa samanlaisena niin ei epäilystäkään, että heinäkuun lakiuudistusta silmällä pitäen pistän tilausta tauolle (ainakin perus boksin osalta).

Vaikuttaako teidän tilauksiin/tilaus intoon tuo lakiuudistus, joka nostaa lähetysten hintaa?
10 kommenttia on "Boxycharm premium huhtikuu 2021"
  1. Nyt kun olen parin ihmisen kanssa jutellut niin eihän tämä lakiuudistus uusi juttu ole, kun ainakin kynsilakkoja tilatessa on ollut koko ajan takaraivossa että se muinainen vapaa tilaus loppui ja se raja nousi kahteen kymppiin? Joskus kymmenisen vuotta sitten uskalsi tehdä vaikka 50 e:n lakkatilauksen mutta nykyään en enää ole tilaillut kun ne saattavat mennä tulliin.
    Olen niin tuore Boxycharmin tilaaja että haluaisin nyt nautiskella boxista kun jatkaa tilaamista. Tälläiselle sivusta seuranneelle ja uudelle tilaajalle nuo Natasha Denonan on wau, tai sitten joku Marc Jacobs. Mutta see viimeisin Luxe on kyllä vähän pettymys itselle ja sit kun miettii mitä premium ja luxe oikeasti maksaa niin pitää saada ihan kunnolla arvokkaampia tuotteita :) seurailen itsekin, jospa ensi viikolla saisin huhtikuun boxin kun toukokuu on jo lähetetty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep, kyllähän ne tullirajat on vissiin aina olleet, mutta ärsyttää että nyt ne häviää kokonaan ja kaikesta pitää maksaa. Häviää myös terve kilpailu markkinoilta. Suomessakin kun ei tiettyjä brändejä ole edes myynnissä tai ne maksaa maltaita USAn hintoihin verrattuna...

      Poista
  2. Voi äh, noita tullimaksuja. Mitään ei enää raaski tilata rapakon takaa, kun paketti ei ole postikulujen ja tullimaksujen arvoinen.
    Sehän noissa bokseissa on aina riskinä, että tulee jotain itselle sopimattomia tuotteita. Musta tuo punertava silmänrajauskynä vaikuttaa kivalta, voisi olla kiva alaluomelle johonkin punertavaan smokeyeyehin.
    Mulla on ollut ennen yksi nestemäinen luomiväri ja siitä on jäänyt niin paha maku suuhun, että olen karsastanut kaikkia nestemäisiä luomivärejä. Varmaan jotkut on toimii hyvin, mutta tuollaisia peruskultaisia kyllä varmaan kaikilla on ihan normipaleteissakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä kieltämättä into tilailla menee noiden tullimaksujen myötä, mutta se kai on myös tarkoitus. Että rahat jäisi tänne Eurooppaan sen sijaan että tilataan esim Kiinasta halpaa tavaraa.
      Mä en ole kans oppinut noita nestemäisiä oikein käyttämään. Ne myös jotenkin kuivahtaa hassusti luomelle ja näyttää vähän irralliselta, kun niitä ei pysty häivyttelemään.

      Poista
  3. Tässä boksissa oli kyllä tosi vaatimaton sisältö verrattuna base-boksiin, olisin itsekin ollut pettynyt. Ja ketuttaa tuo tullaushomma, luultavasti jää mun boksien tilailut siihen koska ei tosiaan huvita maksaa vielä kalliiden toimituskulujen lisäksi alveja ja postin käsittelymaksuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vielä harkitsen tilauksen jatkamista, mutta ehkä täytyy 3 boksin sijaan tilata sitten vain yhtä. Muuten nousee kyllä kulut hulluna. Tai sitten ottaa planetilta se boksien yhdistämislähetys, jolloin kolmen paketin sijaan tuleekin vain yksi lähetys.

      Poista
  4. Jotenkin en ole tuohon säädökseen tutustunut, tilaan niin paljon Euroopasta. Nyt saattaa sitten tilanne muuttua kun tilaa jenkeistä, mutta mun boksit taitaa muutenkin olla 25 usd hinnallaan juuri tuossa rajalla, riippuu siis käsittelijästä meneekö verotettavaksi vai ei. Jos tuo vaikuttaa kauhean paljon ja vaikeuttaa voi olla että ei sitten tule kovin monta kertaa tilattuakaan jenkeistä.

    Kun tutustuin Boxycharmiin ja Ipsyyn, totesin ipsyn olevan mulle parempi. Ja jostain syystä kun näitä bokseja seuraa niin olen ollut tosi tyytyväinen mun valintaan kun pääsee itse valitsemaan 3 tuotetta siihen boksiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis nyt se raja onkin Suomessa 25€ eli alle sen ei tarvi tullata. Lakimuutoksen myötä se raja on 0€ eli kaikki pitää tullata vaikka paketin arvo olis 1€. Todella hölmöä ja ruuhkauttaa kyllä postin pakettipalvelut aivan totaalisesti.
      Ipsyssä on joo hyvä se, että voi valita 3 tuotetta. Syy miksi itse sen lopetin oli se, että alkoi käydä sisältö tosi tylsäksi ja toistaa itseään liikaa. Mutta kiva että olet tykännyt :)

      Poista
  5. Base Boxit (ja Ipsy Plussat) on mulla monesti jääneet Tulliin, jos valuuttakurssit on olleet epäsuotuisat ja 25 dollaria on mennyt sen 22 euron yli. Tänä vuonna niin ei oo käynyt, mutta viime vuonna maksoin ties kuinka monesta boksista alvit + sen Postin naurettavan käsittelymaksun. Ärsyttävää, mutta ei valitettavasti siis uutta, että bokseista joutuu maksamaan niitä veroja :D

    Natasha Denonan paletissa on upeat sävyt, just sellaset mistä itse eniten pidän<3 Marc Jacobs kuulostaa myös loistavalta! Tää sisältö oli ehkä muuten vähän laimea, vaikka kivojakin juttuja tonne boksiin kuitenkin mahtui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep viime vuonna totta, bokseja jäi tulliin. Nyt dollarin kurssi on ollut niin heikko, että boksit on tulleet ilman tullauksia ja on säästänyt aika paljon.

      Poista