perjantai 21. toukokuuta 2021

Glossybox toukokuu 2021

 * boksi saatu, sisältää mainoslinkkejä



Toukokuun Glossyboxini saapui minulle tällä kertaa verratain myöhään, koska kuukausi alkaa vedellä jo loppusuoralla. Tosin boksi oli saapunut postiin jo jokunen päivä sitten, pääsin sen vasta eilen noutamaan, mutta kuitenkin. Yleensä Glossybox on tullut ihan kuukauden alkumetreillä, joten pelkäsin jo, onko yhteistyösopimukseni lakannut tai boksini hukkunut. Mutta sieltä se tuli lopulta ja oikein kesäisen aurinkoisesssa teemaboksissa. Ihastuin tuohon laatikkoon, se on niin kaunis. Ja kuten Glossyboxin teemabokseille ominaiseen tapaan, boksin kuvituks on myös teemaa erinomaisesti tukeva! 




Toukokuun boksi oli myös erittäin monipuolinen ja kokonaisuudessaan sisältö kutkutteli uteliaisuushermojani välittömästi. Katselin tuotteita haltioissani. Tuo ja tuo ja tuo, kaikki tosi kivoja, erilaisia ja kiinnostavia brändejä. Pitkästä aikaa boksi siis todella sykähdytti ja tästä tulikin yksi oma lempparini vuoden 2021 tähän mennessä saapuneista bokseista.

Haluan myös vinkata kutkuttavista tarjouksista, jos haluat lähteä tilaamaan Glossyboxia. Oma tarjouskoodini ANSKU30 on edelleen voimassa, ja sillä saat uudesta kuukausitilauksesta -30% hinnasta pois. Tällä hetkellä Glossyboxilla on myös limited edition kamppis koodilla GLOWTIME. Käyttämällä koodia saat tilaukseesi yhden aikaisemmin julkaistuista Glossyboxeista ilmaiseksi mukaan. Kumpaa koodia sitten päätitkin käyttää, muista syöttää se kassalle, kun tilaat boksin täältä*.




Melusine paris Hair protection elixir SPF 20

Tämä tuote oli yksi boksin lemppareistani ja ihmettelinkin aluksi mikä se tällainen eliksiiri oikein on. Selvisi, että kyse on erittäin ajankohtaisesti ja hyödyllisestä tuotteesta. Nimittäin kuivaöljystä, joka suojaa hiuksia vaurioittavalta UVA- ja UVB-säteilyltä eli auringon haitalliselta säteilyltä. Ihoahan me muistammekin suojata, mutta kuinka moni suojaa hiuksia? Itse en tykkää pitää päässä hattuja tai huiveja, joten tällainen suojaöljy onkin ihan loistava tuote. Kyllä se aurinko nimittäin hiuksiakin korventaa. Aina kesäisin sen huomaa, kun hiukset vaalenee, ohenee ja myös katkeilee helpommin. Tämähän johtuu suoraan UV-säteilyn rasitteesta hiuksille. Hiusöljyssä on aivan älyttömän ihana trooppinen monoin tuoksu, joten veikkaan tästä tulevan oma kesän hittituotteeni!

BubbleT cleansing hand gel

Koronan myötä käsidesit ovat varmasti tulleet jäädäkseen ja kyllähän niitä ainakin itsellä myös kuluu. Varsinkin kesällä, kun ulkona tulee vietettyä paljon enemmän aikaa rannalla maaten ja piknikeillä puistoissa. Käsidesi onkin se pika help, jolla saa kädet puhtaaksi. Tässä käsidesissä on raikas sitruunan tuoksu ja se imeytyy nopeasti. Kätevä pieni pullo mahtuu pieneenkin käsilaukkuun.




Doucce Luscious lip stain

Tämä oli boksin ainoa tuote, josta en pitänyt. Tämä siitä syystä, että täysin sama huulilakka on jossain tässä vuoden sisään tullut Lookfantastic  beautyboxista ja täysin saman sävyisenä. Muistan, etten silloin pitänyt tästä mattaiseksi kuivuvasta kirkkaan oranssinpunaisesta huulilakasta. Lookfantastic ja Glossybox taitaa toimia saman kattoyrityksen alla, joten ihmettelen, että samoja tuotteita näin kierrätellään. Toki siitä on jo aikaa, kun tämä tuote LF boksista tuli ja tilaajatkin ovat voineet vaihtua, joten en koe tätä niin pahana mokanan kuin Goodieboxin joulukalenterituotteiden kierrätystä, vaikkakin ainahan se harmittaa kun saman tuotteen saakin uudestaan eikä se edes ole mieluinen.




Monu Professional skincare Illuminating primer SPF 15

Tämä tuote on myös yksi boksin suosikkini. Monu on huippu laadukas Britti brändi ja olen jo aikaisemmin tykännyt heidän tuotteistaan. Tämä ihonsävyä tasoittava ja upean glown antava pohjustaja kuulkaas sisältää myös aurinkosuojan (SPF15)! Wow, harvoin olen törmännyt aurinkosuojallisiin pohjustajiin. Mutta tämä on huippu juttu, koska kaikissa meikkivoiteissa ei suojaa ole, joten on hyvä että se löytyy sitten pohjustajasta. Tätä tuotetta voi käyttää meikkivoiteen alla pidentämään meikin kestoa tai ihan yksistään.




OPI Infinite shine long wear lacquer

Vaikka en mikään suuri kynsilakkojen fani omine tynkäkynsineen, niin tämä kaunis vaaleanpunainen lakka oli kyllä erittäin kaunis. Tällä lakalla saa kiiltävän geelimäisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen, jonka luvataan kestävän siis jopa 11 päivää. Wow, nyt mullistuisi kynsien lakkaaminen ja saattaisinpa oikeasti pitkästä aikaa jopa syttyä lakkaamisesta. Onneksi sävy on näin upea ja sopiikin kesäksi erinomaisesti.




Skin & Co Roma Truffle therapy whipped cleansing cream

Tämä brändi on mulle tuttu Jenkki kauneusbokseista ja olen tykännyt kovasti. Olikin suuri yllätys saada se nyt Glossyboxista. Syväpuhdistava geelivoide sopii kaikille ihotyypeille ja poistaa meikin ja epäpuhtaudet iholta. Tuote sisältää hoitavaa mustaa talvitryffeliä, joten se on myös erittäin yleellinen. Saimme pienen 20 ml pakkauksen, joten eihän tämä mikään valtava ole, mutta kyllä tässä ihan hyvin pääsee tätä testaamaan.


Siinä oli kesäkauden avaava toukokuun Glossybox. Itse olen aivan äimistynyt, miten ihana boksi meille oli koottu! Tuotteet ajankohtaisia ja kesään sopivia, kiinnostavia brändejä ja uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia. Tämä boksi oli kovasti mieleeni!

Tykkäsitkö itse?
10 kommenttia on "Glossybox toukokuu 2021"
  1. Kynsilakka pisti heti silmään, OPI lakat on laadukkaita ja yllätys että olisin tykännyt siitä eniten ;) aurinkotuotteet on vähän njääh koska ne jää aina pyörimään parin alkukokeilun jälkeen. Tuo hiusöljy kyllä olisi kiinnostava ja voisi käyttää muutoinkin kuin kesällä. Glow primereista en tykkää enkä oransseista huulimeikeistä, käsidesiä en kauneusboxista halua. Tuo putsari olisi kyllä kiinnostava. Ihan ok kiva boxi, parempi kuin mitä muuta tässä kuussa on nähty :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas aurinkotuotteet on kovalla käytöllä kun olen kesäisin aina ulkona kun paistaa :D Mutta toki ymmärrän, että näissä porukka jakaantuu kahteen leiriin. Käsidesi kyllä lähtökohtaisesti tylsä tuote kauneusboksiin mutta nyt kun niitä kuluu reippaalla tahdilla niin en pistä pahaksi vaikka sellainen boksista tulikin :)

      Poista
  2. Mulle ei tästä boksista olisi jäänyt käteen oikeastaan mitään, toi putsarikin löytyy täysikokoisena enkä oo sitäkään vielä korkannut :D Huulilakka on nätin sävyinen, mutta koska korona ja maskiaika, ei mulla niitäkään kulu ja tällä hetkellä lähinnä harmittaa, jos bokseista tulee huulimeikkejä, kun niitä en kuitenkaan pysty normaalissa arjessa käyttämään. Periaatteessa tässä oli tosi kiva tuotekokonaisuus, muttei yhtään sellainen, mistä itse innostuisin :D

    VastaaPoista
  3. Näistä tuotteista Opin lakka olisi paras vaikka en itse lakkaa kynsiä, niin se olisi tuotteista silti mieluisin :) Muista tuotteista ei oikein mitään sanottavaa.

    VastaaPoista
  4. Mun tilaus lähtee tämän boxin myötä tauolle, olen sitä koko vuoden harkinnut ja tämä viimeisteli päätöksen. Osa tuotteista menee testiin, mutta olisin pärjännyt hyvin ilmankin näitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boksit alkaa kyllä jossain vaiheessa toistaa kovasti itseään. Siksi itsekin aikanaan laitoin LF boksin tauolle. En vain jaksanut niitä samoja brändejä ja samoja tuotteita.

      Poista
  5. Kynsilakka ja kasvoputsari vaikuttavat kiinnostavilta, mutta muuten vähän tylsä sisältö mun makuun :/ Toivottavasti Skin & Co :n tuotteita alkaisi tulemaan muistakin bokseista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tainnut tätä ennen eurooppalaisissa bokseissa törmätä Skin&co tuotteisiin. Toivotaan että tulis jatkossa :)

      Poista