maanantai 17. toukokuuta 2021

Maaliskuun kosmetiikkaroskat

 * tuotteet saatu, sisältää mainoslinkkejä



Käydäänpäs nyt oikein urakalla roskia läpi, koska haluan vihdoin saada nurkista nuo edellisten kuukausien roskakassit pois pyörimästä. Näiden kirjoittaminen aina tahtoo jäädä, kun roskaa tulee niin paljon ja niistä kirjoittaminen vie niin paljon aikaa. Mutta tiedä, että pidätte näistä, joten tässä taas kasa roskia pengottavaksi, olkaatte hyvät 😊




B.tan Just shut up and sun kiss me tan mousse*

Mähän itse siis tykkään nimenomaan itseruskettavista mousseista, joten olin tämän suhteen aluksi aivan super innoissani. Mutta tiedättekö miten kova on pettymyksen fiilis, kun joku ei vaan toimi. Tästä ei siis tullut MITÄÄN väriä iholle. Ei siis mitään. En tajua, miten tämä voi kutsua itseään itseruskettavaksi, kertokaa mulle.
Ei jatkoon!

Vita Liberata self tanning tinted mousse*

Vita Liberatan nimeen vannovat monet, enkä suinkaan ihmettele miksi. Tämä kevyt moussemainen ruskettava ei tuoksu miltään (jes, kerrankin näin päin!) ja karttavärin ansiosta iho saa väriä heti levityksen jälkeen. Koostumus on super nopeasti imeytyvä, joten se ei tahri lakanoita. Tietysti ehkä valkoisia vaatteita kannattaa välttää, mutta muuten mulla ei ole mitään sanottavaa tämän sotkemisesta. Ja tällä saa niin upean kullertavan päivetyksen ettei tosikaan. Väri kestää iholla jopa viikon ja tuote on myös samalla kosteuttava. Huippu!
Jatkoon!
Saatavilla: Nobe*, Oletkaunis*, Lyko*, Cocopanda*, Skincity* ja Lookfantastic (alekoodi GA20 antaa valikoimasta jopa -20% alen)




Maria Nila Extreme spray*

Maria Nila on yksi mun suosikki hiustuotebrändeistä ja olenkin heidän tuotteitaan nostanut useita useita kertoja kanavissani esiin. Kyllä mä vaan tykkään näiden hedelmäisistä tuoksuista. Tämä lakkapullo oli muuten aivan jätti! Tuntui, ettei se lopu tosiaan ikinä. Tuoksu tässä oli mansikkainen, vaikkakin lakan katku sieltä silti läpi puski. Tässä oli todella voimakas pito, joten käytin tätä aina treenitukan laittamiseen tai jos kaipasin kampaukselle erittäin voimakasta pitoa. Ei se silti hiuksia klimpannut, ettei suihkuttanut yhteen kohtaan ja liian läheltä. Ainoa mikä minua tässä risoi oli tuo suihke. En tiedä oliko omani maanantaikappale, vai vahingoittunut kuljetuksessa tai ottanut osumaa lattialle pudottua, mutta se välillä lakkasi toimimasta ja lopulta alkoi myös vuotaa sivuilta, aina kun suihketta painoi alas. Harmi sinänsä, vaikka hyvin tämän silti pystyi käyttämään pois.
Jatkoon itse tuotteena, pakkauksen puolesta ei jatkoon.

Uberwood color shine conditioner*

Tämä shampoo oli tarkoitettu värjätyille hiuksille ylläpitämään värin kirkkautta ja hiusten kiiltoa. Paha mennä sanomaan tuotteen toimivuudesta, koska mulle ei ole värjättyjä hiuksia. Ihan hyvin tuo muuten pesi ja tuoksu oli hyvin mieto hedelmäinen. Pakkauskin on valmistettu puoliksi puun kuiduista, joten tämä on varsinainen ekotuote. Olen testannut Uberwoodin perus shampoota ja hoitoainetta, ne oli omille hiuksille aivan loistavia. Jos haluat lukea tuotesarjasta enemmän, kurkkaa mun aikaisempi postaus täältä*. 

Hairlust hair growth & protection condiotioner

Monet Hairlustin tuotteet on aivan ihania, mutta tämä hoitoaine ei kyllä oikein vakuuttanut. Tuote uppoaa ja häviää hiuksiin sellaista vauhtia, ettei tavaraa ehdi hiuksiin tarpeeksi nopeasti lappaa. Tuntuu nimittäin, ettei hoitoainetta ole hiuksissa lainkaan. Hassua. Eipä tämä lopputuloskaan kummoinen ollut, hiukset jäi melko kuivakoiksi.
Ei jatkoon.

Luonkos refresh dry shampoo*

Luonkosin oma täysin luonnollinen ja kotimainen kuivashampoo on kuin ihme! Enkä muuten liioittele. Tämä on ihan sika hyvä. Ei tee päänahasta kuivaa ja kutisevaa. Ei jätä mitään valkoisia raitoja hiuksiin, koska tuote ei ole valkoista. Kätevän kaunis pahvinen pakkaus on sirotin, josta tuotetta saa annosteltua helposti juuri oikean määrän suoraan hiusten tyveen. Täysin tuoksuton, ei kutita nenää tai jätä aerosolihiukkasia huoneilmaan (koska tämä ei ole aerosoli). Ekologinen pakkaus ja luonnonmukaisuus vetoavat minuun. Ainoa pieni miinus tulee siitä, ettei pakkaus ole kyllä millään tavalla reissuystävällinen. Tuo ei nimittäin saa kaatua kumoon, tai jauhe valuu ulos kannen välistä. Ja välillä hiusten rajaan jäi pieniä harmaita hiekanjyviltä näyttäviä hippusia, ellei hiuksia harjannut huolella. Mutta pikkuseikkoja nuo. Ja vaikka hinta tuntuu tyyriiltä niin tämä kestää super pitkään. Aikaisempi postaus täällä.
Jatkoon!




Löwengrip count on me deodorant*

Hyviä ja toimivia dödöjä on niin haastavaa löytää. Löwengrip dödöön ihastuin oikopäätä, sillä tämä oikeasti toimii ja koko päivän. Tästä tuli yksi mun super suosikeista ja tarkempi esittely tuotteesta löytyykin kosmetiikkasuosikeista täältä.
Jatkoon!
Saatavilla: Kicks*, Cocopanda*, Eleven*, Lyko* ja Lookfantastic* (alekoodi GA20)

Cattier deodorant 24H*

Tämä dödö ei toiminut yhtään. Pallorulla ei tahtonut pyöriä mihinkään suuntaan, junnasi vain paikallaan. Hien haju puski jo kainaloista parin tunnin päästä levityksestä. Testailin parin päivän ajan ja totesin, että parempiakin löytyy.
Ei jatkoon.

Korres 24H deodorant*

Kaunis lasipullo saa tästä pisteet. Mutta itse tuote taas, noh, todella tylsä. Tässä ei ole mitään tuoksua. Tai on, sellainen luonnollisille tuoksuttomille tuotteille ominainen hiukan tunkkainen, minusta jopa ällö ominaishaju. Mutta deodorantilta juuri itse sitä tuoksua kaipaan. Hajut piti poissa keskinkertaisesti, mutta siinäkin olisi varaa parantaa. Tuote lähes kokonaan luonnonmukainen, mistä pisteet toki.
Ei jatkoon.

Briogeo Tea tree + eucalyptus clean deodorant*

Briogeon hiustuotteet on mahtavia! Olen niiden fani suorastaan. Mutta ensi kertaa ikinä testasin nyt heidän muita kuin hiustuotteita ja pakko sanoa etten vakuuttunut ollenkaan. Puikko oli jotenkin niin kova, ettei siitä tahtonut tarttua mitään kainaloihin. Eikä tämäkään onnistunut pitämään hajuja poissa paria tuntia pidempään. Tuoksukaan ei tässä ollut kummoinen, vaikka yleensä Briogeon tuotteissa nimenomaan ne tuoksut on se juttu. Njäh, jäi käyttämättä.
Ei jatkoon.




Grace & stella rose spray*

Ihana ruusulle tuoksuva kasvovesi, joka virkisti ja kosteutti. Spray oli hyvin hienojakoinen, mistä plussaa.
Jatkoon! (Tosin näissä Glossybox tuotteissa on usein se ongelma, ettei tuotetta saa Suomesta, kuten ei tätäkään.)

Saaren Taika Ruusu-aloe kasvovesi*

Saaren taika tuotteet on ihania ja kotimaisia ekologisia. Mutta en tiedä mikä tässä kasvovedessä oli. Sain nimittäin aivan hirvittävän ihoreaktion. Kasvoja poltteli ja kihelmöi, kuin ne olisivat tulessa. Muutaman testikerran jälkeen en uskaltanut käyttää enempää.
Ei jatkoon.

Dabba heather floral water*

Dabba on aivan ihana super luonnollinen brändi ja heidän tuotteet on silkkaa laatua. Kirjoittelin tästä joskus oman postauksen, jonka voit lukea täältä. Dabban kukkaisvedessä on vain kahta raaka-ainetta. Se on todella siis puhdasta ja hoitavaa tavaraa ihollesi. Super riittoisa pullo ja kaunis lasipakkaus on oikeasti yleellisyyttä.
Jatkoon! (Harmi kyllä, Dabbaa ei enää saa jälleenmyyjiltä Suomesta, joten ostokset täytyy tehdä heidän omasta verkkokaupastaan)




Bernard Cassiere aquasleepingpack*

Brändi oli mulle ihan uusi uutukainen, mutta pakko sanoa, että kiilasi listalla korkealle kun testailin heidän tuotteitaan tuossa aikaisemmin keväällä. Tämä super kosteuttava, mutta kevyt yönaamio oli yksi suosikkini. Tuotteessa on raikkaan makea tuoksu ja se imeytyy välittömästi. Helppo levittää siis vaikka juuri ennen sänkyyn menoa. Kesäksi tämä on aivan täydellinen, jopa hiukan viilentävältä. Käy ihmettelemässä hoitolinjan tuotteita aikaisemmasta postauksesta täältä.
Jatkoon!

Yves Rocher Hydra vegetal

Tätä nimenomaista putsaria olen kehunut niin monta kertaa, etten pysy enää edes laskuissa. Ostan tätä aina vain uudelleen, koska geeliputsariksi tämä on aivan mahtava. Ihana raikas tuoksu, tuhti geelimäinen koostumus ja ennen kaikkea ei kuivattava rakenne on kaikki mitä itse putsarilta toivon. Just eikä melkein! Ostan saletisti taas.
Saatavilla Yves Rocher*

Yves Rocher Monoi body scrub in oil*

Tässä vartalokuorinnassa oli aivan taivaallinen Hawajin ja aidon vaniljan tuoksu. Mikä huumaava kesätuoksu tosiaan. Itse tuote taas ei kyllä ollut kummoinen ja kuorintateho omaan makuuni olematon. Ongelma oli se, että veden kanssa kosketuksissa tuote muuttui heti maitomaiseksi litkuksi. Kuorinnan kun teen itse suihkussa niin ihoni on jo valmiiksi märkä. Eipä tämä siis juuri kuorinut.
Ei jatkoon.




Nuface prep-n-glow*

Nämä on mulla kuukaudesta toiseen täällä blogissa. Tykkään ihan sikana! Kosteuspyyhkeet, joilla lähtee meikki kuin meikki, myös ripsarit. Toisella puolella liinaa on lisäksi nystyjä, joilla saa kasvot kuorittua samalla.
Jatkoon!
Saatavilla Lookfantastic* (alekoodi GA20)

Patchology best foot forward*

Jalkanaamiot on ihania. Nämä sukat kosteuttaa tosi tehokkaasti ja onkin oikein arjen hemmottelua kuiville kantapäille. Kyllä muuten pehmeni.
Jatkoon!
Saatavilla: Sokos ja Oletkaunis*

Frudia peach sheet mask*

Frudia on yksi mun uusimmista K-beauty suosikki tulokkaista. Frudian tuotteet on aivan älyttömän kosteuttavia ja niissä on poikkeuksellisen aidot hedelmäiset tuoksut. Sheet maskeissa riittää seerumia yli omankin tarpeen, joten sitä voi levittää myös kaulalle.
Jatkoon!
Saatavilla: Kokoskin ja Oletkaunis*




Jumiso first skin brightening sheet mask*

Oikein hyvä sheet mask, jossa tarpeeksi seerumia ja istuvuus ok.
Jatkoon!

Patchology Hydrate hydratant*

Tässä naamiossa seerumia oli ihan yli oman tarpeen eli reilusti. Itse seerumi oli taas todella vesimäistä. itse pidän aavistuksen geelimäisemmistä seerumeista, jotka ei ole niin liuruja, mutta muuten kyllä hyvä tuote.
Jatkoon!

Holika holika shea butter sheet mask*

Ihan ok sheet mask, jossa seerumia hyvin. Naamio ei ihan täysin istu silmien kohdalta, mutta aukkoja voi aina suurentaa. 
Jatkoon!




Dewytree help mask aloe*

Dewytreen naamiot nousi mun suosioon viime jouluna, kun näitä testailin. Ihan oikeasti yksiä parhaimpia sheet maskeja. Nämä istuu ihan täydellisesti ja seerumi on super kosteuttavaa. Aivan ihanan yleellisiä. 
Saatavilla Beautyko

Patchology rejuvenating eye gels*

Tässä on kyllä sellaiset silmänympärysnaamiot että oksat pois. Väsymyksestä ei ole parin minuutin jälkeen merkkiäkään. Naamiot sisältävät mm. kofeiinia ja kollageenia. Tosi hyvin kosteuttavia ja poistaa turvotusta ja tummuutta.
Jatkoon!
Saatavilla Oletkaunis*

Lalarecipe heart google brightening mask*

Nämä silmänympärysnaamiot oli sydämenmuotoiset "aurinkolasit" jotka tuli siis koko matkalta silmien ympärille. Ei ollut järin kosteuttavia ja tuntuikin, että tässä oli enemmän panostettu tuotteen ulkonäköön kuin sen toimivuuteen.
Ei jatkoon.




Klairs rich moist soothing tencel sheet mask*

Naamiossa oli jälleen kerran seerumia niin runsaasti, että sitä kyllä riitti. Todella hyvä! Naamio on tehty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Se sisältää 5 eri keramidia ja hyaluronihappoa.
Jatkoon!
Saatavilla: Eleven*, Skincity* ja Cocopanda*

Sence you're one in a melon

Tämä sheet maskin ostin huvikseen testiin Normal myymälästä. Olisikohan tämä maksanut perätin euron. Itse naamio oli suuri pettymys. Tuntui, ettei se kosteuttanut juuri ollenkaan ja tuoksukin oli aivan olematon. Otettuani kuivahtaneen naamion pois kasvoilta, iho tuntui siltä, ettei siihen ole imeytetty juuri mitään.
Ei jatkoon.

Make prem brightening hole mask*

Tämä naamio oli mielenkiintoinen, sillä se oli täynnä pieniä kolosia, joihin myös hoitavaa seerumia upposi runsaasti. Todella hyvä ja kosteuttava naamio.
Jatkoon!
Saatavilla Skincity*




Mario Badescu rose water toner*

Monet tätä ruusuvettä hehkuttavat ja olihan se ihan perinteisen hyvä, mutta en mitään kovin mullistavaa tässä huomannut. Lisäksi ärsytti, ettei tätä voinut suihkia suoraan kasvoille. Taikapähkinää ja ruusuvettä sisältävä kasvovesi kirkastaa ihoa.

Patyka hydra soothing moisturizer*

Patykan ultra kosteuttavaa ja kevyttä kasvovoidetta ilakoinkin jo instagramin puolella keväällä. Tämä on ihan super. Todella kosteuttava, jopa herkkä ihoni tykkäsi tästä todella. Ja mikä ihana karkkituoksu tässä onkaan. Varmasti ostan joskus uudelleen.
Jatkoon!
Saatavilla: Sokos, Jolie*  ja Naturalgoodscompany*

Skinmood body magical konjac sponge*

Konjac sieni, joka on tarkoitettu vartalolle. Sen toinen puoli on karkeampi ja kuorivampi. Hyvä sieni, jos tykkää pestä vartaloaan sienellä. Itse en oikein osaa käyttää, koska en pese vartaloa sienellä, mutta itse tuotteessa ei ollut mitään vikaa.




Youth lab candy scrub & mask*

Tykkäsin tästä kasvokuorinnasta tosi paljon. Kuorinta oli tarpeeksi tehokas ja sisälsi tavallaan pieniä "hiekan jyviä". Ei se siis hiekkaa ollut, mutta tuntui siltä. Tässä on myös makea karkkimainen tuoksu.
Jatkoon!

Yves Rocher mango corainger concentrated shower gel

Oi että mä pidän mangon tuoksuista tuotteista. Tämä suihkugeeli tuoksui niin makealle mangolle, että vesi herahti aina kielelle. Ja kuulkaas, tämä tiivistetty suihkugeeli on täysin vedetön, eli samaisesta pikkupullosta riittää jopa 40 pesukertaan. Tämän kanssa ei todellakaan tarvitse läträtä, koska on super riittoisa tuote ja pieni tippa kantaa pitkälle.
Jatkoon!
Saatavilla Yves Rocher*

Luonkos Vitality body oil cake*

Luonkosin uusin tulokas on kiinnostava vartalokakku, jossa on luonnon mikrobiuutteita, runsaasti antioksidantteja, superfoodeja ja vitamiineja. Helposti levittyvä vartalokakku on ihana ja jättää ihon pehmeäksi. Se kuitenkin jättää myös hiukan öljyisen pinnan iholle, joten suosittelen levittämään illalla ennen nukkumaan menoa.
Jatkoon!




Maria Nila hand lotion*

Kerrankin käsivoide, joka on pumppupullossa. Oli kätevä aina pumpata ihan yhdellä kädellä eikä haitannut vaikka kädet oli lähmässä. Ihana omenainen tuoksu ja imeytyy nopeasti. Riitti hyvin talvellakin kosteuttamaan vaikka koostumus on varsin kevyehkö. Tuote on täysin vegaaninen.
Jatkoon!
Saatavilla Lyko*

Natura Siberica Hydrating cream soap*

En järin pidä Natura Siperican tuotteista enää, sen perustajan ympärillä olleen kohun takia. Mutta tämä käsisaippua kyllä toimi. Iso pullo oli huippu ja ei kuivattanut käsiä ollenkaan. Tuoksu tässä oli olematon, mutta ei haitannut.
Jatkoon!
Saatavilla: Sokos ja Oletkaunis*

Rituals The ritual of jing soothing body cream*

Ritualsin tuoksut ne vaan on omaa luokkaansa. Tykkään lähes kaikista ja kyllä oli tässäkin vartalovoiteessa niin luksuksen tuntua että! Ja mikä ihana koostumus. Niin kermaisen samettinen ja teki ihosta pehmoisen kuin vauvan pylly. Ja imeytykin hetkessä. Mitähän vielä kertoisin, aivan ihana! Ja katsokaa miten hieno purkki, puinen kansi ja kaikki!
Jatkoon!
Saatavilla Kicks* ja Lyko*




Tony Moly ferment snail eye cream*

Olin aivan super innoissani, kun pääsin testaamaan tätä etanan silmänympärysvoide uutuutta. Petyin pahemman kerran. Voide oli jotenkin niin ohutta, ettei se tuntunut kosteuttava ollenkaan. Jätti myös ihon vähän tahmeaksi eikä tahtonut oikein kunnolla imeytyäkään. Ei ainakaan nopeasti. Ihmeellinen koostumus ja sai silmät hiukan rähmimään.
Ei jatkoon.

Bernard Cassier high hydration mask*

Tuolla jo edellä esittelin sen yhden Bernard Cassierin yövoiteen, joten jos haluat lisätietoa tästä tuotteesta, niin samasta postauksesta löytyy. Tykkäsin ihan valtavasti. Ihana aloe veraa sisältävä super kosteuttava naamio oikein antoi hehkua ja kosteutta iholle. Ja miten hyvä raikas tuoksu tässäkin oli. Tuntui niin yleelliseltä!
Jatkoon!

Misoli shining care hydro-gel eye patches*

Kosteuttavat hydrogeeli laput silmien ympärillä kuuluu mun joka viikonloppuiseen rutiiniin. Näillä saa parissa minuutissa katseesta niin virkeän ja juonteet tasoittuu. Oikeita ihmelappusia. Misoli on K-beauty brändi ja heidän silmänympärysnaamiot on todella hyviä. Seerumiakin on purkissa aivan riittämiin. Ja naamiot on reilun kokoisia, joten niillä voi häivytellä myös otsajuonteita.
Jatkoon!
Saatavilla Misoli




Ere Perez Corn perfecting powder*

Tykkäsin aluksi tästä puuterista tosi paljon. Kirjoittelinkin siitä oman postaukse täällä. Lopputulemana kuitenkin petyin tähän, sillä ensinnäkin tämä ei ollut translucent vaikka niin luvattiin. Tämä oli selkeästi sävyttävä puuteri ja sävy oli aivan liian tumma omalle iholleni. Toiseksi puuteri oli pressattu pannuun niin kevyesti, että se kului mulla loppuun parissa viikoa! Yleensä kivipuuteri kestää kuukausi. Tämä vain pöllysi siveltimen alla.
Ei jatkoon.

Pupa Milano lip gloss*

Tykkään Pupan meikeistä niin paljon! Tässä huulikiillossa on ihana vesimeloninen tuoksu ja kiilto on super kaunis huulilla. Vaikka tässä on kimalletta, se ei silti hyppää silmille. Eikä tahmaa huulia.

Benefit the porefessional  hydrate primer matte

Tämä Benefit primer on tarkoitettu erityisesti kuivalle iholle ja toimii. Teki tosi hyvän ja sileän pinnan iholle, jonka päälle meikkivoide levittyi tosi kauniisti. Ei rullannut yhtään ja piti pohjan kauniina koko päivän. Toinen tuubi on jo käytössä.
Jatkoon!
Saatavilla: Kicks




Aveda cherry almond shampoo ja conditioner*

Aivan super ihana kirsikalta ja mantelilta tuoksuvat shampoo ja hoitoaine. Aivan parhautta, ensimmäistä kertaa ikinä törmään kirsikalta tuoksuviin pesuaineisiin. Ja voin kertoa että on aivan super super herkullinen! Päätin, että ostan täysikokoiset, koska nämä oli myös pesuteholta ja hoitavuudeltaan aivan huippuja. Iso suositus näille!
Jatkoon!
Saatavilla: Lookfantastic* (muista alekoodi GA20) ja Lyko

Garnier watermelon hair food conditioner

Ihanan vesimeloninen hoitoaine, jonka tuoksu voitti minut puolelleen. Tämä ei harmi kyllä ollut kovin kosteuttava, mikä teki hiuksista kuivat ja pörröiset. Siksi tämä ei ole kuiville ja kiharoille hiuksille paras mahdollinen tuote.
Ei jatkoon.

Faith in nature aloe vera shampoo*

Tuoksuton ja vegaaninen, täysin luonnollinen shampoo. Ihan ok, mutta ei mikään kovin erityinen kuitenkaan. Itse shampoo oli kovin liurua ja ei vaahdonnut merkittävästi. Jos tykkää luonnollisesta tuotteesta niin ihan jees, mutta luultavasti parempiakin löytyy.
Ei jatkoon.


Siinäpä kaikki tällä erää. Tulipas taas iso kattaus.
Löytyikö tuttuja tai uusia kiinnostavia?
6 kommenttia on "Maaliskuun kosmetiikkaroskat"
  1. Hengästyttävänn paljon loppuneita :) Frudian maskeja aion ostaa testiin heti kun vähän kulutan entisiä pois. YR:n Hydra Vegetal sarja on ihan loistava ja tuo puhdistusgeeli hyvä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh näitä kyllä tosiaan aina kertyy. Toki meillä myös mies käyttää ahkerasti suihku/hius/vartalotuotteita joten kahden hengen edestä näitä sitten tulee :D
      Mä muistankin että olet joskus Hydra vegetalia kehunut. harmi ettei sitä saa ostettua enää täysin erikseen.

      Poista
  2. Näitä sun loppuneita on aina ihana lukea, kun nää määrät on niin mielettömiä<3 :D Toi Holika Holikan Shea naamio on mun ehdoton suosikkini kaikista sheet maskeista! Dewytreen naamiot on myös älyttömän hyviä ja toi sun arvio Frudian naamiosta vahvisti sen, että haluan niitä testata :) Tykkään just siitä, kuinka aitoja hedelmäisiä ja marjaisia tuoksuja Frudian tuotteissa on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3
      Frudia tuoksut on kyllä nannaa. Ainoa mistä en nyt tykännytkään, oli käsivoide joka tuoksui niin voimakkaasti, että se ihan pisteli nenää :D Liian voimakas mulle vaikka tuoksusta tykkäsinkin.

      Poista
  3. Oi, tuota Yves Rocherin mangosuihkugeelitiivistettä on pakko ostaa jossain kohtaa testiin! Mulla on muistaakseni vaniljan tuoksuinen tiiviste vielä kaapissa odottelemassa :)

    Mä olen noista Garnier Hair Foodin hoitoaineista testannut paria ja ne eivät ole oikein vakuuttaneet mua toimivuudellaan :/ Shampoot ja hiusnaamiot ovat aivan loistavia, mutta jotenkin noi hoitsikat ovat mun mielestä vähän huonoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo tiivisteet on kyllä superhyviä! Mulla on jo toinen purkki menossa :D
      En kans tiiä mikä niissä hoitsikoissa on, mutta ne tekee hiuksista vähän kuivat. Hiusnaamiot kuuluu kyllä munkin suosikkeihin <3

      Poista