perjantai 28. toukokuuta 2021

Uutuus katsauksessa Ziaja Baltic home spa mangosarja

 * tuotteet saatu



Yksi brändi on kulkenut mun matkassa ihan blogin alkumetreiltä saakka. Se on tietysti huippu edullinen puolalainen kosmetiikkabrändi Ziaja, joka yhä vain lukeutuu yhdeksi mun kestosuosikikseni. Ziajan suosioon on syynsä eikä vähiten se, että kosmetiikkamarkkinoilla Ziaja on hinnaltaan hyvin huokea, mutta laadultaan silti aivan loistava. Niin paljon kuin olenkin Ziajan tuotteita testaillut, olen harvoin joutunut pettymään. Suosittelenkin tässä vaiheessa kurkkaamaan myös mun pari vanhempaa postausta, jossa toisessa suosittelen nuorten/teinien iholle sopivaa Ziaja Jeju sarjaa sekä laadukkaat tuotteet opiskelijabudjetille.

Tänään kurkistetaan maaliskuussa markkinoille tulleeseen Baltic home spa sarjaan, jossa tuoksuu makea mango. Tämän sarjan tuotteet ammentavat innostusta Itämeren lomakohteista ja spa & wellness maailmasta. Home spa linja sisältää yhdeksän erilaista kotihoitotuotetta yleellisiin hemmotteluhetkiin. Samalla kun kietoudut trooppiseen ja makeutta tihkuvaan mangon tuoksuun, annat myös ihollesi luksusta sarjan hoitavilla tuotteilla. Tässä sarjassa onkin mangon lisäksi käytetty mm. kofeiinia, viikunauutetta, algiinihappoa, piitä ja illipevoita. Tuotteet ovat vegaanisia ja niiden raaka-aineet ovat 90-99% luonnollisia.




Home spa mangosarjaan kuuluvat tuotteet:

    kevyt, kosteuttava ja virkistävä kasvovoide

    vartalo- ja hiussuihke

    kosteuttava ja kiinteyttävä vartaloseerumi

    mango mikrokuorinta

    3in1 suihkugeeli & shampoo

    kiinteyttävä hierontaöljy

    hyytelömäinen kylpysaippua

    kosteuttava vartalomousse

    isorakeinen vartalokuorinta




Baltic home spa sarjan pakkaukset ovat valtavia ja niistähän riittääkin pitkäksi aikaa kotoisiin spa hetkiin. Minut yllätti se, miten autenttinen ja vahva mangon tuoksu näissä on. Usein mango tuotteissa se tuoksu on hyvin laimea ja haihtuu nopeasti. Näissä se tuoksu leijailee iholle vielä hetkisen levityksen jälkeen. Varsinkin hierontaöljyssä ja vartalovoiteessa tämä on aivan ihana ominaisuus.

Ziajan uutuuksissa on muutama erittäin kiinnostava ja noston arvoinen tuote. 

Yksi niistä on isorakeinen vartalokuorinta (kuvassa yllä). Siinä rakeet ovat sopivat rouheita vartalon kuorintaan. Kuorinta sisältää glyseriiniä, joka jättää ihon ihan älyttömän pehmeäksi ja kosteutetuksi. Ei ole kuorinnan jälkeen tarvinnutkaan vartaloa rasvailla. Tuotteessa on myös kofeiinia, joka aktivoi pintaverenkiertoa. Jos rouheat kuorinnat on sun juttu, niin kannattaa pistää korvan taakse.

Toinen erikoisuus on Ziajan bath jelly soap, joka on siis hyytelömäinen kylpysaippua. Saippuaa voi sekoittaa kylpyveteen, jolloin se antaa siihen kivasti vaahtoa ja makean mangon tuoksun. Olen itse ammettomana käyttänyt tätä ihan suihkugeelinä ja hyvin toimii sekä vaahtoaa. 

Olen taas myös innostunut erityisesti vartalon rasvaamisesta, mikä on minulle hyvin epätavallista. Olen nimittäin varmasti maailman laiskin vartalonrasvaaja. Se johtunee osaksi siitä, että monet rasvat eivät imeydy nopeasti, eikä minulla ole kärsivällisyyttä odotella rasvan kuivumista. Ziajan uutuus body mousse on ihmeellinen. Se tuntuu solahtavan ihon syvereihin saman tien, kun se ihoa koskee. Niin ihana tunne, kun iho on kosteutettu ja aikaa koko hommaan meni ehkä pari minuutia. Nopeaa on toiminta ja nopeasti imeytyy. Iso suositus!





Sarjaan kuuluu myös virkistävä vartalo- ja hiussuihke. Tämän tuotteen kohdalla en täysin ymmärrä sen funktiota. Tämä on kevyesti kosteuttava ja suositellaan käytettäväksi esimerkiksi kuumana kesäpäivänä virkistävän vaikutuksen aikaansaamiseksi. Itse en osaisi käyttää vartalosuihkeita. Kasvosuihkeet ymmärrän, mutta tämä on tarkoitettu nimenomaan vartalolle. Hiuksiinkin tätä voi suihkia ja antaahan se hetkeksi kivan mangon tuoksun leijumaan ympärille, mutta sekään ei kovin kauan kestä, joten ei tämä ihan vartalotuoksusta kuitenkaan mene. Jos tykkää viilennellä itseään kesällä vartalosuihkeella, niin varmasti jääkaappi viileänä ihana tuote siihen. Itse en taida lukeutua kohderyhmään.

Sen sijaan Ziajan kevyesti kosteuttava päivävoide on juuri nyt kesäksi aivan mahtava kasvovoide! Voide sisältää mm. merilevää, joka suojaa ihoa vapailta radikaaleilta ja siniseltä valolta. Tämä voide on nopeasti imeytyvä ja kevyt, mikä sopiikin juuri kesäksi ja esimerkiksi rasvoittuvalle iholle. Voide virkistää ja kosteuttaa, mutta tästä ei jää ollenkaan rasvaista jälkitunnetta iholle (kuten ei vartalovoiteestakaan). Ja mikä löytö, sillä tämäkin Ziajan tuote lähtee alle 10 eurolla. Todellakin rokkaa monet kalliit kasvovoiteet mennen tullen!




Ainoa tuote vartalosuihkeen lisäksi, joka tästä sarjasta ei omaan mieleeni ollut, on mango mikrokuorinta. Tykkään itse rouheista vartalokuorinnoista ja tässä mikrokuorinnassa ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi ruutia omaan makuuni. Kuorinta on niin hienojakoinen ja hellä, että iholle ei tunnu kuin häivähdys kuorivia elementtejä. Ehkä tämä erittäin herkälle iholle voisi sopia, mutta suosittelen lähtökohtaisesti kokeilemaan mieluummin sitä rouheampaa kuorintaa. 




Mieheni ihastui myös tähän mangosarjaan. Hän ilakoiden käytti tätä 3in1 suihkugeeli, jota voi käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. En suosittele koskaan pesemään kasvoja saippualla, enkä tee sitä nytkään, vaikka tuotteen kerrotaan siihen soveltuvan. Usein vartalon ja hiusten pesuun tarkoitetut tuotteet ovat aivan liian peseviä kasvoille ja aiheuttavat ihon kuivumista ja muita ongelmia. Mieheni kuitenkin piti siitä, että saattoi käyttää tätä samaa tuotetta sekä vartalolle että hiuksiin. Ja iso perhepakkaus on myös riittoisa vähän isommallekin pesueelle. Tykkään myös siitä, että tuote on pakattu pumppupulloon, jolloin sen annostelu on helppoa. 

Mieheni otti myös saman tien käyttöön home spa sarjan hierontaöljyn. Hän toimii hierojana ja tykkään öljyn ihotuntumasta. Se kestää käsittelyä pitkäänkin, mutta ei jätä iholle liian öljyistä kalvoa. Toiseksi tässä on mieto mangon tuoksu, joka on tietysti ihanan rentouttava ja miellyttävä. 





Ziajan home spa tuotteita voi bongailla Sokoksilta kautta maan ja myös kampaamoista ja kauneushoitoloista. Ziajan tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä yleensä tuotteet pyörivät siinä 10 euron hujakoilla, joten ne ei todellakaan ole hinnalla pilattuja. Olen testaillut itse useita Ziajan eri sarjoja ja tykkään niistä kaikista. Brändi on kasvanut valtavasti ja nykyään heiltä löytyykin omat sarjat nuorille, ikääntyville, miehille, lapsille, eri ihotyypeille ja vaikka mille. Uusin innostukseni on tietysti tämä mangosarja, koska kuten jo aikaisemmin mainitsin, rakastan mangon tuoksua ja tuotteet onnistuivat myös laadullaan täysin vakuuttamaan minut. Taitaa tähän talouteen muutama tämän sarjan tuotteista jäädä ihan vakituiseen käyttöön.

Oletko jo bongaillut home spa sarjaa Sokoksella?
6 kommenttia on "Uutuus katsauksessa Ziaja Baltic home spa mangosarja"
  1. Oi että, mä tuun niin tykkää näistä - tiedän jo nyt :) Jossain vaiheessa täytyy kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, pistä testiin Maikku <3 Tiiän että tykkään näistä varmasti!

      Poista
  2. Nää on ihania<3 Kuorinnat on molemamat mulla kovassa käytössä, samoin toi 3in1 suihkugeeli, jota käytän itse ihan vain vartalolle. Vartalovoiteet on molemmat loistavia ja kasvovoidekin tosi hyvä, vaikken sitä ookaan hirveän usein vielä käyttänyt, kun oon keskittynyt saamaan muita voiteita loppuun. Ziajan tuotteet on hinta-laatusuhteeltaan loistavia, eikä tää sarja ole poikkeus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suihkugeeli oli niin hyvä että se pääsi täällä jo loppumaan :D Ihanat tuoksut kyllä kaikissa! Mäkään en sillä tosin hiuksia pessyt, kun tiiän että ne menee helposti takkuun jos ei ole tarpeeksi tuhdit ja kosteuttavat aineet.

      Poista
  3. Näin nämä Sokoksella mutta en kyllä viitsinyt ostaa nyt varastoon mitään :) Olisi ihana päästä näihin tutustumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan. Nämä ei ole hinnallakaan pilattu :)

      Poista